Petja Рыгоравич ГбаГбо
|
.... это вы о налоговых льготах для семей педерастов в США? ... не надо нам такого счастья ... лучше вы езжайте туда, где оно уже есть ... раз уж вам оно так надо А золотой миллиард? Старое мчо! Ты забылО нам написать, что так счастливо как в Америке мы не способны жить, ибо за нас всё решили семиты!
|
|
|
|
2 Мировоя война не имеет точного начала. По европейскому она началась 1 сентября 1939г, по американскому - 1941, китайскому 1936 г. )))
|
|
|
Head
Гость
|
mchy, пры чым гэтая амаральнасць да самой Амэрыцы? Дый увогуле, ты мясам частуеся?
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2012, 02:50:56 от Head »
|
|
|
|
|
Petja Рыгоравич ГбаГбо
|
mchy, пры чым гэтая амаральнасць да самой Амэрыцы? а какая разница? МЧО просто выкладывает ссылки и говнотезисы хозяина. Главное его предназночение- при этом не думать!
|
|
|
|
2 Мировоя война не имеет точного начала. По европейскому она началась 1 сентября 1939г, по американскому - 1941, китайскому 1936 г. )))
|
|
|
Сабачка
|
mchy, пры чым гэтая амаральнасць да самой Амэрыцы?
пагаджуся. амэрыца - гэта кантынент, як кантынент можа быць амаральным?
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Ляхтарат! Как замечательно, что Вы изучили первоистоки слова "априори". Теперь перечтите свой текст и подумайте, зачем Вы его туда засунули. Только не вздумайте провести эксперимент.
Відаць, такі твой незайздросны лёс - ляпнуць глупства, а потым адплёўвацца ад яго... априори (a priori): Понятное изначально, подразумевающееся само собой. Например: Поскольку апельсин фрукт, то он априори не мясо.А таму, vetka45, ты невук ня толькі a priori, але і a posteriori. 
De lingua slulta incommoda multa. 
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Head
Гость
|
Ляхтарат, ты, я гляджу, адукоўваць кахаеш любіш- адукуй, калі ласка, гэтага невука-  , а то ён ня ведае, якую краіну звычайна называюць Амэрыкай. 
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
еуропа - не еурасаюз, амерыца - не зша!
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, напрыклад, Эўразьвяз прыхватызаваў даменную зону ".eu". Амэрыка ж такой лухтой не займаецца, ў яе ".us" united states, што расшыфроўваецца.
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2012, 02:57:17 от Head »
|
|
|
|
|
Сабачка
|
у каго еурасаюз прыхватызавау?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
У нас- эўрапейцаў. Што за дурное пытанне?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
трасяначнiki не еурапецы.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык я пра цябе нічога і не казаў. 
|
|
|
|
|
|
|
mchy
|
mchy, пры чым гэтая амаральнасць да самой Амэрыцы? Як прычым? Такое ў ЗША заканадаўства - пiдары, якiя пабралiся шлюбам, маюць налогавыя прэферэнцыi. Вось у нас нехта сказаў, што забараняе звальняцца з працы. Гэта мае дачыненне да Беларусi? Мае. А ў ЗША нехта такi самы разомны сказаў, што пiдары будуць плацiць меньш падаткаў. Гэта мае непасрэдныя адносiны да ЗША. Там зарас калi, хочаш быць нармальным чалавекам, то плацi ... альбо падстаўляй сраку мярзотнiкам. Такая прастая арыфмецiка - эканамiчна стымулююць такое псiхафiзiчнае захворванне, як пiдарства. Палову веку прапагандосiлi роўнасць памiж мужчынамi i жанчынамi на грошы Ракфеллераў, каб знiшчыць традыцыйныя сем'i, а зарас эканамiчна стымулююць вымiранне амерыканцаў. Дый увогуле, ты мясам частуеся? а пры чым тут я? Я нiкога у турму за забойства птушкi не ўпек. Гэта пра тваiх амерыканскiх каханкаў гаворка iдзе  ... там у iх хоць нешта засталося, што рэгулюецца чалавечай мараллю, цi заканадаўства ахапiла ўсе бакi чалавечай дзейнасцi, як той талмуд у iудзеяў? Атрымоўваецца, ўсе праз суддзяў i адвакатаў, мараль можна адмяняць за атсутнасцю сфэры ўжытку. Знайдзi ў сецiве кнiгу "Конец феминизма.Чем женщина отличается от человека.pdf" ды пачытай ... ... можа ўрэшце пачнеш разумець, што не ўсе тое золата, што блicцiць, што твае ўяўленнi аб захадзе некалькi зусiм далекiя ад рэчаiснасцi 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Як прычым? Такое ў ЗША заканадаўства - пiдары, якiя пабралiся шлюбам, маюць налогавыя прэферэнцыi. Вось у нас нехта сказаў, што забараняе звальняцца з працы. Гэта мае дачыненне да Беларусi? Мае. А ў ЗША нехта такi самы разомны сказаў, што пiдары будуць плацiць меньш падаткаў. Гэта мае непасрэдныя адносiны да ЗША. Там зарас калi, хочаш быць нармальным чалавекам, то плацi ... альбо падстаўляй сраку мярзотнiкам. Такая прастая арыфмецiка - эканамiчна стымулююць такое псiхафiзiчнае захворванне, як пiдарства. Палову веку прапагандосiлi роўнасць памiж мужчынамi i жанчынамi на грошы Ракфеллераў, каб знiшчыць традыцыйныя сем'i, а зарас эканамiчна стымулююць вымiранне амерыканцаў. Пэдэрасты не плацяць менш- яны плацяць як звычайная сям'я. Проста, самі па сабе сем'і плацяць менш. Але ізноў- прычым тут менавіта Амэрыка? Там у меншасці штатаў такое. Паглядзіце лепш на Эўропу. А роўнасць паміж жанчынай, канечне, есць. Па-сутнасці мужчына ці жанчына гэта эга. Нельга сказаць, што мужчына лепш за жанчыну ці наадварот. Дык фармаванне цярпімасці гэта вельмі добра. Жанчына, як ні дзіўна, таксама чалавек.  а пры чым тут я? Я нiкога у турму за забойства птушкi не ўпек. Гэта пра тваiх амерыканскiх каханкаў гаворка iдзе ... там у iх хоць нешта засталося, што рэгулюецца чалавечай мараллю, цi заканадаўства ахапiла ўсе бакi чалавечай дзейнасцi, як той талмуд у iудзеяў? Атрымоўваецца, ўсе праз суддзяў i адвакатаў, мараль можна адмяняць за атсутнасцю сфэры ўжытку. Ну, я проста пра тое, што мяса есці ўвогуле амаральна. Калі забіваюць коціка ці сабачку, то ўсім жаль, але калі забіваюць сьвінку ці кароўку, то ўсе радуюцца ў чаканні "свежага мяса". Прычым памерлых не ядуць- хочацца забітага. Вось, паглядзі як Ляхтарат выхваляецца наконт паядання мяса ў Беларусі. Кажуць, што чым цывілізаваней краіна, тым больш мяса ядуць. Дык, калі так паглядзець, то чым яна цывілізаваней, тым больш вычварэнцаў і ўвогуле ненармальных.  Ізноў ён на амэраканцаў нападае... Ну, напрыклад, адна выкладчыца выпадкова ў прэзентацыі дзеткам уключыла замест таго, што трэба порна. Пасадзілі (не памятую наколькі, але не на год і не на два). Паглядзі ў Эўропе як вымірае насельніцтва, а ў Амэрыцы вельмі развіты культ сям'і. Гэта нават у кожным фільме ёсць. І з міграцыяй у ніх усё добра. Дурна думаць, што ва ўсім гэтым вінаватая толькі адна краіна. Ўсё гэта кажу, на карысць рэжыму- ўсе твае выказванні. "Конец феминизма.Чем женщина отличается от человека.pdf" Я там вышэй апісаў ужо. Таму толькі адпаведна адной назвы чытаць не варта. ... можа ўрэшце пачнеш разумець, што не ўсе тое золата, што блicцiць, што твае ўяўленнi аб захадзе некалькi зусiм далекiя ад рэчаiснасцi У нас жыцце- змаганне. Там аставацца чалавека ў стасунках з дзяржавай не складана.
|
|
|
|
|
|
|
bvnor
|
Мир должен быть баланс. Если история человечества, основанная империи зла, то есть Россия, создали противоположность, хорошая империя США.
|
|
|
|
Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
|
|
|
Petja Рыгоравич ГбаГбо
|
О Америка! Я люблю тебя! Страна равных возможностей и великой мечты! О Америка! У тебя есть мечта! Я люблю тебя!
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
bvnor
|
Только почему-то "хорошая империя" запросто развязывает войны по всему миру, и плевать им на отсутствие санкций ООН, а "империя зла" не может даже ввести войска на свою же территорию и раз и навсегда покончить с террористами... Это верно, Америка завоевала Япония, Северная Корея, Западная Германия. Эти страны до сих пор не может оправиться от американской агрессии. Вы думаете, что Россия не хоче имперских войн, это самая большая мечта россиян. К счастью, Россия сейчас слишком слаба . Должны продавать газ и нефть, физически выжить. Как только в истории, посетил вас, ваш брат, русски, в 1654 году. Беларусь после визита цивилизованная страна, стала почти пустыней.
|
|
|
|
Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
|
|
|
Head
Гость
|
Япония, Северная Корея, Западная Германия. Мяркую, што народы у гэтых краінах маліліся, каб Амэрыка іх заваявала. Гэта была адзіная магчымасць пазбавіцца ад вар'яцкіх самадураў ва ўладзе. (толькі незразумела пры чым тут Паўночная Карэя) Добавлено: 02 Декабрь 2012, 19:15:18 Аўтар гімну ЗША “Божа, блаславі Амэрыку!” родам з ТалачынаВіталь Сямашка, Талачын, Віцебская вобласьць (фрагмэнт новай перадачы сэрыі “Палітычная геаграфія”) 09.02.2006 14:08 У раённай газэце “Наша Талачыншчына” мясцовы краязнаўца Анатоль Шнэйдар нядаўна перадрукаваў інфармацыю пра ўсясьветна вядомага талачынца, пра якога, дарэчы, дагэтуль спрачаюцца дасьледчыкі. “Расейскі эмігрант Ірвін Бэрлін нарадзіўся ў Сібіры, у памежнай вёсцы Цюмень”, — гэта цытата паводле некаторых замежных даведнікаў. У Талачыне ягонае імя — белая пляма, як для ўладаў, так і мясцовых. Мне яго агучыў Мікалай Петрушэнка — апазыцыйны палітык Талачыншчыны, журналіст і краязнаўца. (Петрушэнка: ) “У Талачыне нарадзіўся аўтар гімну ЗША “Божа, блаславі Амэрыку” — габрэй па нацыянальнасьці, Бэрлін. Гэта было яшчэ да рэвалюцыі, ён аўтар паўтары тысячы песень, жыў у Амэрыцы. Перад сьмерцю заснаваў фонд падтрымкі скаўтаў і зь яго фінансуюцца дзіцячыя праграмы з усяго сьвету — толькі ня ў нашым Талачыне! Але ў гэтым вінаватыя мы самі — абыякавасьць да гісторыі”.
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Мир должен быть баланс. Если история человечества, основанная империи зла, то есть Россия, создали противоположность, хорошая империя США.
А Кітай куды ты, тэарэтык, усунеш - у "харошыя" ці "нехарошыя"? Або проста заплюшчыш вочы, каб яго ня бачыць?
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Head
Гость
|
А Кітай спіць. Добавлено: 02 Декабрь 2012, 19:35:46

|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2012, 19:35:46 от Head »
|
|
|
|
|
Бывший
|
Палата представителей США проголосовала за отмену ежегодной иммиграционной визовой лотереи.
Иммиграционные визы передадут иностранным студентам, получающим в США степени выше бакалавра по естественным, точным и техническим наукам.
За принятие законопроекта проголосовало 245 конгрессменов против 139, пишет podrobnosti.ua.
"Принятие законопроекта 245 голосами против 139 стало первой проверкой для плана Республиканской партии постепенно разобраться с иммиграцией, и хотя законопроект прошел, противодействие демократов показывает, что этому плану еще предстоит столкнуться с серьезными препятствиями", - сказано в сообщении Washington Times.
Официально главным аргументом в пользу законопроекта было то, что он облегчит выдачу грин-карт людям, изучающим естественные науки, технологии и инженерное дело, хотя , как передает издательство, борьба в основном шла вокруг республиканских планов отменить иммиграционную визовую лотерею, которую республиканцы считают рассадником жульничества.
Напомним, лотерея предполагает случайную выдачу иммиграционных виз с целью дать людям, живущим в странах, из которых мало в США прибывает мало иммигрантов, шанс переехать в Америку. Каждый год на 55 тысяч виз по этой программе претендуют миллионы потенциальных иммигрантов и некоторым везет.
Вместе с тем, глава Юридического комитета Палаты представителей США, написавший законопроект, считает, что визовая лотерея поощряет мошенничество.
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
vetka45
|
Вы думаете, что Россия не хоче имперских войн, это самая большая мечта россиян. Ага, вот счас лежу и думаю, на кого-бы напасть. А вы думаете: "Вот-бы еще раз напал". Ага. Не думайте о нас настолько часто. Хотя я не понял, это была мечта? Мы жиж на вас уже лет 100 (примерно) не нападали. Мы жиж с Вами теперь за деньги. А Вы опять про "ностальжи". Ни. "Умерла, так умерла". Агась? экс-Oligarch, я конечно верю, что Вы смогли самостоятельно набрать текст. А смысл?
|
|
|
|
|
|
|
qwerty-vit
|
А Кітай спіць. Добавлено: 02 Декабрь 2012, 18:35:46
 На первом напои на втором кренделя....
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А Вы опять про "ностальжи". Ни. "Умерла, так умерла". Агась? Гэта "настальжы" як з Грузіяй ды Чачэніяй?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Еще раз повторяю. Не думайте о нас настолько часто. Ни от Грузии, ни от Чечни претензий не было. Истерики были. Не спорю. Гэта табе хто так сказаў? Кадыраў з Іванішвілі? Так, Вы, все-таки про любовь или про деньги? Определяйтесь. Нам тяперича не до сук. Мы нават вызначацца ня будзем. Мы, проста, пройдзем міма. Выходит дама в чисто поле. Вся при делах. (надеюсь, объяснять не надо?) -Ах! Я не такая. -Ах!!! -Люди!!!!! -Кто-нибудь! Попытка англ. юмора. Яксці на масковію падобна.
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
А Кітай спіць. Гэта ты спіш, бо тое, што ты тутака крэмзаеш, можа прысніцца толькі ў цяжкім пахмельным забыцці. Хэд, прачніся, бо ты ўсё праспаў: 12 ноября 2012, 19:59 По оценкам экспертов, через год Китай опередит еврозону по объему ВВП. А в 2016 году Поднебесная получит звание крупнейшей экономики мира, потеснив США.Ну і паўтару пытанне для бвнора: куды, ў які свет Кітай запхнем - у свет дабра ці зла?
|
|
|
|
|
|
|
Petja Рыгоравич ГбаГбо
|
Китай, насмотревшись прелестей на стороне зла, семимильными шагами идёт в сторону добра. В Китае с Большим почтением относятся к США, перенимают штатовский образ жизни и всячески в любых жизненных ситуациях повторяют: О Америка! Я люблю тебя!
|
|
|
|
|
|
|
|
|