Lwionok
|
POZDRAWLIAJU!!! [smiley=thumbsup.gif]
|
|
|
|
Спасибо мне за то,что я есть в этом мире:)
|
|
|
eis
|
klassno tie sweete ....................... domoj jedet( uze doma navernoje) a ja tolko pripiorsa u polsh4u! to zoltrix: peredaj privet Смогожевскoй, jesli uvidish( xotia navernoje eto slozno ... nu jesli pojavishsa v shkole)
to unnamed: za segodnia ja polu4il 6 SMSok pozdravitelnyx prikin...? ty segodnia tipo prospal..? ja vas4e ne spal
jopppp zavtra perezda4a i nado u4itsa
to angel; to unnamed: pasiba 4to pomnice
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Смогожевская какая то странная в последнее время (и вообще в целом)... по рассказам одноклассников. Но если увижу - передам...
|
|
|
|
...все останется тайным...
|
|
|
eis
|
i na tom pasiba, a to byl v shkole a jejo ne zastal, govoriat ona s4as briunetka..?  ona vsiegda takaja..  a ty s4a v liceje..? pozdravliaju .. posle nashej to shkoly..?
|
|
« Последнее редактирование: 12 Февраль 2006, 22:30:21 от eis »
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
после нашей то школы я еще реально учусь... вот не буду врать по чем я рулез: английский, физика, история... Так что Германович еще что то вложила в мою голову))
А Смогожевская брюнетка... а толку!
Чет в чате засветился твой ник в поздравлениях... так что с денюхай... не перебухайте там сильно))
|
|
|
|
|
|
|
UNnameD
|
Да эйс....я типо проспал...сори..... Спасибо тебе за фотки ( ты понял о чём я) 
|
|
|
|
Я приятен лишь теням...таким, как меня рисовали тушью на коже поколения моносекса.
|
|
|
eis
|
sorry truba u mienia net zostkogo i do sledus4ego ponedelnika ne budet vsunul!!!! disc KNOPPIXa i sizu v necie 2 zoltrix: i te pasiba
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Голова не болит - водички не хочется? 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
truba te veziot!
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
xa-xa
|
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
a vsio na4inalos tak...
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
potom tak...
|
|
|
|
|
|
|
UNnameD
|
|
|
|
|
Я приятен лишь теням...таким, как меня рисовали тушью на коже поколения моносекса.
|
|
|
viva
Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
priwetstwuju obetatelej foruma!!!!!
U menia wopros na temu szkoly: kogda BRSM w szkole organizowali? i mngo li czelowek dobrowolno zahomutalos w etot "sojuz"?
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
nie znaju, no to4no mogu skazac 4to bylo tokoje v shkole a voos4e sprosi u zoltrixa jemu lu4she znac [smiley=undecided.gif]
|
|
« Последнее редактирование: 17 Февраль 2006, 01:49:20 от btbip-figar0 »
|
|
|
|
|
|
eis
|
chyba tym swoim pytaniem odstraszasz ludzi...? i nikt sie nie odzywa........................... to przez ciebie!  moze kiedys ci ktos odpowie.............. zaczekaj!
|
|
« Последнее редактирование: 16 Февраль 2006, 01:14:29 от eis »
|
|
|
|
|
viva
Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
moja wina, moja wina, moja baardzo wielka wina... :-/ tylko ja sie i odzywam... ale co nikt nie wie? :-? 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
nie , pewnie wiedza, ale poprostu nie moga dotrzec do internetu ci co studjuja to teraz odpoczywaja po ciezkiej sesji ci co sie ucza w grodnie nie moga wytrzymac kolejnych obnizek cen od BelTeleKom :-/ takze zostalismy sami a tak w ogole na co ci to tak mniej wiecej moge powiedziec ze w 2002-03 roku 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
DOBRA! unnamed ty gdie? zabivaju strelku ZAVtrA v 00:00 na 4acie ne pridiosh kastriruju! :-?
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Fajne zdjecia... sorr, mnie dawno tutaj nie bylo... A wlasciwie ci co na zdjeciach moze sa tutaj? Kurde, a ilez wodki... Co dotyczy BRSM to u mnie w klasie nikt tam nie wstepowal... no bo po co to glopstwo? Dzisiaj widzialem pana Tadeusza... fajny byl jednak nauczyciel... Teraz zawsze gdy mnie widzi krzyczy:"Zdrajca"...  8-)
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
tylko ja sie i odzywam... ale co nikt nie wie? :-?  Bialoruska Organizacja polskiej mlodzierzy nie dotyczy))
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
2 zoltrix: no wlasnie! jak przychodzilem do szkoly to przesiedzialem z godzine w kabinecie u pana Tadeusza na herbatce,,,, no a pozniej u p. Ani z WFu
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
2 zoltrix: no wlasnie! jak przychodzilem do szkoly to przesiedzialem z godzine w kabinecie u pana Tadeusza na herbatce,,,, no a pozniej u p. Ani z WFu ...dobrze ze tylko za herbatka) 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
no wiesz ...... to bylo w szkole... gdyby tak to moze i piwko albo i woodzia
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
Ja uczus w Warszwe,na forum i w internet zahozu s obsczagi,w komnate est' komp(prawda moej sosedki,no problem s etim netu),w Grodno kogda bywaju na net netu wremeni 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
strannyje u vas oprosy.......  lodz, komp v komnacie; koneshno v grodno netu vriemia, da i s rodakami soritsa na temu s4ota za telefon
|
|
|
|
|
|
|
Lwionok
|
Nu,u menia takih sor netu :)prosto inogda wremeni ne hwataet uwidet wseh swoih druzej  ,ne goworia uze o tom,sztob tratit wremia na net
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
No a ile tak w Polsce rachuneczki za telekomunikacje wynosza? Wiele drozej czym u nas?
|
|
|
|
|
|
|
|