sshundrik
|
Очень жаль! Так хоть Неад был бы обеспеченным человеком.
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
няма у яго сумленьня. каб хацеу, дауно адслюнявiy. можа хай хоць лыжы дасьць, тыя што зь im на фотцы.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Очень жаль! Так хоть Неад был бы обеспеченным человеком.
Ты разам з антыдактай ляжыш? 
|
|
|
|
|
|
|
Профилей хватит на всехII
Смерть "гопп-змагарам"!
Молодой Гродненец
КГБ_bot
|
Ты разам з антыдактай ляжыш? пиzдец ты смешной карточка за мат
|
|
« Последнее редактирование: 23 Март 2013, 09:53:28 от Likyrg »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А я, што спрабую некага расьмяшыць?
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
22 марта надо быть в Ошмянах в 10 13 часов , ищу попутку
Мабыць, цывіліст за дарсьцвеннай шафай у Ашмяны паехаў... 
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Снова хочу есть
|
|
|
|
|
мне друг говорит, что макдональдс где-то в Гродно есть(он знает где). друг был готов поспорить на кругленькую сумму, что он отведет меня туда
|
|
|
Head
Гость
|
ВЯРТАНЬНЕ ПРАВАКАТАРА ДЗІМІТРЫЕВАПадстаўныя сустракаюць запозьненую вясну “новымі ініцыятывамі”. У шэрагу рэгіёнаў нашай краіны паштовыя работнікі закінулі ў паштовыя скрынкі грамадзян разам з штодзённай карэспандэнцыяй чарговую інфарм-прадукцыю сумна вядомай “Говправду”. Гэта зноў “Гражданский договор”, набор абяцанак і адрасоў правінцыйных прадстаўніцтваў “Говправду”. Гэтым разам усё выканана па-беларуску і па-расейску. Нам падалася найбольш эфэктнай канцоўка улёткі-складушкі. Цытуем: “Чтобы добиться перемен, надо искать и выдвигать инициативных граждан во власть – СТАНОВИТЕСЬ КАНДИДАТАМИ! Приходите, обращайтесь со своими идеями, предложениями – мы верим в ВАС и ждём! С искренним уважением, Андрей Дмитриев. Жывы курылка! А мы ўжо хваляваліся, куды гэта падзеўся гэты правераны канторскі кадр? Думалі, можа ён зьнік разам з трохпавярховым грашовым сэйфам “Говправду”? Але мы пасьпяшаліся. Дзімітрыеў стаіць на сваім пастарунку каля сэйфа. Шкада толькі, што фінанс-правакатар не паведаміў таксу, па якой “Говправду” абяцае аплочваць паслугі па мабілізацыі беларусаў на чарговы фальшывы электаральны спэктакль. Мы спыталі ў польскіх студэнтаў, вядомых сваім пачуцьцем гумару і сатыры, што яны рабілі б у такой сытуацыі, калі даўно спалены стукач надзьмувае чарговую порхаўку і нават не хаваецца ад грамадзтва. Маладыя палякі прэзэнтавалі свой праект паводзінаў. На наступны дзень пасьля говпраўдаўскага гуканьня каля канторы Някляева-Дзімітрыева сабраліся б сотні (а можа тысячы) студэнтаў у карнавальных строях і шумелі б хорам: “Я – кандыдат! У мяне ідэя! Плаціце грошы!..” Ян Булыга https://pieramoha.org/artykuly/viartannie-pravakatara-dzmitryjeva
|
|
|
|
|
|
|
Nаблюдатель
|
“Я – кандыдат! У мяне ідэя! Плаціце грошы!..”
Бондарчук ! Сколька ?
|
|
|
|
http
|
|
|
sshundrik
|
Молодца, Хэд, так его. Бей своих, чтоб чужие боялись.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Сваіх?? Гэта твой...
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Ты сразу перечисли всех изменников оппозиции...
Зянона небось не тронешь!
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Зянона...  БНФ (КХП) гэта народны здабытак, а Зянон Пазьняк адзін з найвялікшых нацыянальных дзеячоў беларускага народу!
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Зянон Пазьняк адзін з найвялікшых нацыянальных дзеячоў беларускага народу Кто сказал?
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Зянон Пазьняк адзін з найвялікшых нацыянальных дзеячоў беларускага народу Кто сказал? Избранник Божий, тру-Баттхед-Бухлыга.
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Кто сказал? Беларускі народ. Избранник Божий, тру-Баттхед-Бухлыга. Што адзначае "божы абраньнік", а, псэўда таму, што псэўда, антыдоктар-сябр "вялікапакутніка" Пачобута? Я пал ниц...
Дурны?
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Што адзначае "божы абраньнік"? Гэта, тру-Баттхед-Бухлыга: Я не саманазовец, а выконваю волю боскую. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну й што? "Твая воля маімі рукамі"- гэта аповедзь любога веруючага чалавека.
Для цябе-та бога, відаць і ўвогуле не існуе, псэўда таму, што псэўда антыдоктар-сябр "вялікапакутніка" пачобута.
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
|
|
« Последнее редактирование: 19 Апрель 2013, 03:44:08 от Head »
|
|
|
|
|
antidacto
|
Примитивный ты попугайчик, тру-Баттхед-Бухлыга.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, на табе твой прымітывізм на справе пакажу: Я напісаў: Ну й што? "Твая воля маімі рукамі"- гэта аповедзь любога веруючага чалавека.
Для цябе-та бога, відаць і ўвогуле не існуе, псэўда таму, што псэўда антыдоктар-сябр "вялікапакутніка" пачобута.
псэўда таму, што псэўда антыдоктар-сябр "вялікапакутніка" пачобута ж у сваёй дурной галаве адказу не знайшоў і таму напісаў такую лухту: І дарэчы, прычым тут "пустобрех"? Калі ён нават сам не хацеў паказаць менавіта нейкую хлусьню, а проста, маўляў, "лішні раз дэскрытыдаваць мяне". Вось я і кажу, што гэта ты, псэўда таму, што псэўда антыдоктар-сябр "вялікапакутніка" пачобута, прымітыўны папугайчык. Вось, не адкажаш разумна- "да пабачэньня" будзе і ў гэтай тэме...
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Вось, не адкажаш разумна На што табе адказаць? Какой-то бессвязный поток слов. тру-Баттхед-Бухлыга-Пустобрех, сформулируй вопрос - как всегда отвечу. Без проблем. "да пабачэньня" будзе і ў гэтай тэме... А давай "да пабачэньня" ва усих тэмах, а? Я ж тебе предлагал - объяви бАйкот гродненскому форуму. Ты ж великий мастер решать проблемы бойкотами. 
|
|
|
|
|
|
|
Smeagorl
|
Зянон Пазьняк адзін з найвялікшых нацыянальных дзеячоў беларускага народу! Я очень извиняюсь - я не в теме - а где этот величайший деятель и что он такого делает для белорусского народа? В частности, какое его деяние может принести пользу белорусскому народу? А то я, может, пользуюсь, а кого поблагодарить не знаю...  Заранее благодарен за просвещение меня.
|
|
|
|
Быстро и качественно пишем работы для студентов! 11 лет на рынке образовательных услуг! тел. 523-77-44 (МТС) e-mail: 5237744@mail.ru
|
|
|
Head
Гость
|
А давай "да пабачэньня" ва усих тэмах, а? Я ж тебе предлагал - объяви бАйкот гродненскому форуму. Ты ж великий мастер решать проблемы бойкотами. Давай. Байкот табе ва ўсіх тэмах. Праблема вырашаная. Я очень извиняюсь - я не в теме - а где этот величайший деятель и что он такого делает для белорусского народа? В частности, какое его деяние может принести пользу белорусскому народу? А то я, может, пользуюсь, а кого поблагодарить не знаю... Заранее благодарен за просвещение меня. Пазьняк адкрыў праўду пра Курапаты, расказаў пра Чарнобыль, стварыў народны рух- БНФ і самае галоўнае, дамогся Незалежнасьці Беларусі. Зараз гэта палітык сусьветнага ўзроўню.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
стварыў народны рух- БНФ А што "народнага" у гэтым рухе, акрамя назвы? Добавлено: 19 Апрель 2013, 16:17:55
Зараз гэта палітык сусьветнага ўзроўню. Да чего уж там... Бери выше... Космического, Вселенского уровня. 
|
|
|
|
|
|
|
Smeagorl
|
Пазьняк адкрыў праўду пра Курапаты, расказаў пра Чарнобыль, стварыў народны рух- БНФ Понятно... теперь мне, конечно, легче жить, а будущее кажется не таким уж мрачным. С такими то знаниями. Не что-то там, а правду открыл..., рассказал... Наверное я "неправильный" белорус, раз меня это не здорово трогает. Видимо, "правильный" белорус должен немедленно впасть в экстаз с воплем: "..ять, мне ж только этих знаний в жизни не доставало. Ну теперь заживем!". Впрочем, спасибо за ответ. Похоже, что деяния великие ограничиваются говорильней.
|
|
|
|
Быстро и качественно пишем работы для студентов! 11 лет на рынке образовательных услуг! тел. 523-77-44 (МТС) e-mail: 5237744@mail.ru
|
|
|
Head
Гость
|
Понятно... теперь мне, конечно, легче жить, а будущее кажется не таким уж мрачным. С такими то знаниями. Не что-то там, а правду открыл..., рассказал... Наверное я "неправильный" белорус, раз меня это не здорово трогает. Видимо, "правильный" белорус должен немедленно впасть в экстаз с воплем: "..ять, мне ж только этих знаний в жизни не доставало. Ну теперь заживем!". Так і ведаў. Навошта тады ўвогуле было пытацца? Пазьняк адкрыў праўду пра Курапаты, расказаў пра Чарнобыль, стварыў народны рух- БНФ А гэтага не заўважылі?? дамогся Незалежнасьці Беларусі Гэтага- не заўважылі?? Бо што перад гэтым- асноўныя складнікі галоўнага дасягненьня. Не зразумела??
|
|
|
|
|
|
|
|