Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Январь 2025, 17:41:49
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Голосование
Вопрос: Кто мы?
Русские люди(ФСБ-МП) - 35 (45,5%)
Узбеки. - 9 (11,7%)
Канадцы. - 12 (15,6%)
Песдатые Украинцы. - 21 (27,3%)
Всего голосов: 69

Страниц  : 1 ... 82 83 85 86 87 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Беларусь ці Літва, беларусы ці літвіны? Хтl  (Прочитано 282964 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #2490 : 11 Ноябрь 2019, 02:12:57 »

Дойчы мелі на ўвазе "цёмная лашадка". Альбо прадбачылі чорныя гады для сваёй нацыі і ідэалогіі на гэтай тэрыторыі. Улыбка
Цытата: britun ад 08 Ноябрь 2019, 22:38:22
Усягота тлумачу надзвычай простую рэч - пераход з аднаго веравызнання ў іншае зусім не азначае змену нацыянальнасці...
Чтобы что-то тлумачыць надо хоть в чём-то разбираться, Бритун. А у Вас, кроме литвинской антинаучной ботвы, в голове ничего нет, от слова вообще.
Иначе написать подобную чушь мог только полный идиот. Скажете нет?
Нетъ.
Што датычыцца каталіцтва, асабіста для мяне яно скончылася ў адзін дзень з хэштэгам #MeToo і мардабоем, гэта адзначае, што ні ў якім разе я б не павяла ў касцёл на навуку сваё пекнае дзіця незалежна ад полу, нават раней, калі я яшчэ не бачыла тых скандальных фільмаў пра гвалт. Пасля тых фільмаў тым больш.
Але гэта мне не перашкаджае раз-пораз наведваць з пекным дзіцём касцёлы горада з мэтаю паслухаць класічную музыку ці калядкі, бо камерны аркестр і хор там гучаць надзвычайна прыгожа і ўзнёсла. У гэтым мала я адрозніваюся ад геданічаскіх, чуллівых да мастацтва асоб Чэхава з Меражкоўскім. Смеющийся
На сённяшні дзень я праваслаўная, божай воляй. Уся блізкая сям'я таксама праваслаўная. Улыбка У перапісу я напісала, што я палячка. Смеющийся

Чаму Вітаўт змяніў канфесію, ды як гэта адбывалася, мала хто ведае. Магчыма, таксама божай воляй.

Калі храм Вітаўта называўся "фараю", гэта пэўна адзначала, што ён належаў прыходу. Які прыход, такі і поп. Пардон!

Я пачытала выказванні myslite, дык не хапае ў яго(яе) некаторай драбязы, як і літары "ль" у канцы ніку.
1. Якую канкрэтна цытату з бібліі прапанавалі праваслаўныя размясціць на помніку.
2. Чым такім канкрэтна праваслаўным саркафаг адрозніваецца ад нібыта каталіцкай крыпты. Я разумею, што саркафаг гэта прыгожая каменная труна а крыпта = дзірка ў сутарэнні, але саркафагі ў крыптах таксама ставілі і каталікі.
Засмугаванасці не люблю, няхай чотка кажа што да чаго.

Добавлено: [time]Пнд 11 Ноя 2019 01:28:18[/time]
Кто не работает, тот не ест!
ты что то путаешь-это лозунг социализма.
Э, гэта ж цытата з бібліі.
« Последнее редактирование: 11 Ноябрь 2019, 02:33:41 от redbird » Записан

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 82 83 85 86 87 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт