Дойчы мелі на ўвазе "цёмная лашадка". Альбо прадбачылі чорныя гады для сваёй нацыі і ідэалогіі на гэтай тэрыторыі.
Цытата: britun ад 08 Ноябрь 2019, 22:38:22
Усягота тлумачу надзвычай простую рэч - пераход з аднаго веравызнання ў іншае зусім не азначае змену нацыянальнасці...
Чтобы что-то тлумачыць надо хоть в чём-то разбираться, Бритун. А у Вас, кроме литвинской антинаучной ботвы, в голове ничего нет, от слова вообще.
Иначе написать подобную чушь мог только полный идиот.
Скажете нет?
Нетъ.
Што датычыцца каталіцтва, асабіста для мяне яно скончылася ў адзін дзень з хэштэгам #MeToo і мардабоем, гэта адзначае, што ні ў якім разе я б не павяла ў касцёл на навуку сваё пекнае дзіця незалежна ад полу, нават раней, калі я яшчэ не бачыла
тых скандальных фільмаў пра гвалт. Пасля тых фільмаў тым больш.
Але гэта мне не перашкаджае раз-пораз наведваць з пекным дзіцём касцёлы горада з мэтаю паслухаць класічную музыку ці калядкі, бо камерны аркестр і хор там гучаць надзвычайна прыгожа і ўзнёсла. У гэтым мала я адрозніваюся ад геданічаскіх, чуллівых да мастацтва асоб Чэхава з Меражкоўскім.
На сённяшні дзень я праваслаўная, божай воляй. Уся блізкая сям'я таксама праваслаўная.
У перапісу я напісала, што я палячка.
Чаму Вітаўт змяніў канфесію, ды як гэта адбывалася, мала хто ведае. Магчыма, таксама божай воляй.
Калі храм Вітаўта называўся "фараю", гэта пэўна адзначала, што ён належаў прыходу. Які прыход, такі і поп.
Я пачытала выказванні myslite, дык не хапае ў яго(яе) некаторай драбязы, як і літары "ль" у канцы ніку.
1. Якую канкрэтна цытату з бібліі прапанавалі праваслаўныя размясціць на помніку.
2. Чым такім канкрэтна праваслаўным саркафаг адрозніваецца ад нібыта каталіцкай крыпты. Я разумею, што саркафаг гэта прыгожая каменная труна а крыпта = дзірка ў сутарэнні, але саркафагі ў крыптах таксама ставілі і каталікі.
Засмугаванасці не люблю, няхай чотка кажа што да чаго.
Добавлено: [time]Пнд 11 Ноя 2019 01:28:18[/time]
Кто не работает, тот не ест!
ты что то путаешь-это лозунг социализма.
Э, гэта ж цытата з бібліі.