|
|
SD3
|
мля... если кагда-нибуць каму-нибуць што-нибуць реальна панадабицца (ну ципа слова там закавыристае перевесци) магу памочъ. разумееца бесплатна и бес фсяких гаранций. сам беларуский знаю на дастачнам уравне, хаця зачем и аткуда ХYZ ево знает.
|
|
|
|
|
|
|
smarty pants
|
время от времени нужны люди, хорошо знающие белорусский для перевода и редактирования текста, с гарантиями и разумеется не бесплатно
|
|
|
|
|
|
|
|
mockcount
|
невялікі оффтоп: хто не бачыў яшчэ славянскага эсперанта - раю - slovio.org сам мову беларускую дрээээна ведаю, тамушта з дзяцінства ўвогуле не ведаў, адкуль яна і навошта патрэбна. потым пачаў цікавіцца - зараз сорамна па расейску размаўляць, але на беларускую пакуль не здольны перайсці.
|
|
|
|
|
|
|
ra
Гродненец
Солнце не стоит на месте.
|
время от времени нужны люди, хорошо знающие белорусский для перевода и редактирования текста, с гарантиями и разумеется не бесплатно звяртайцеся
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
время от времени нужны люди, хорошо знающие белорусский для перевода и редактирования текста, с гарантиями и разумеется не бесплатно калі трэба звяртайся за перакладамі - адразу кажы, на якую мову перакладаць.  в лічку зьвяртайся ці у асю стучы...
|
|
|
|
grodno.en.cx Товарищь верь пройдёт она и демократия, и гласность: и вот тогда госбезопастность припомнит ваши имена. 
|
|
|
smarty pants
|
время от времени нужны люди, хорошо знающие белорусский для перевода и редактирования текста, с гарантиями и разумеется не бесплатно звяртайцеся спасибо, можно ваши координаты в ЛС?
|
|
|
|
|
|
|
Miхaлiнa
|
***время от времени нужны люди, хорошо знающие белорусский калі што, таксама магу
|
|
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Вось зараз сiжу ды чытаю вашыя прапановы i мне нек робiцца кепска- мы беларусы i не ведаем сваю родную мову. Добра,што я трапiу на гэтую галiну. Калi па праудзе, то я таксама не надта добра ведаю яе, але я стараюся змагацца з сваiмi русiзмамi. Я таксама яшчэ не размауляю на роднай мове на вулiцэ, але спадзяюся, што калi-небудзь усёж я пераадолею сябе i буду ужываць яе у сваiм паусядзённым жыццi. :-/
|
|
|
|
Никогда не оправдывайся. Твоим друзьям это не надо, а враги всё равно не поверят!!
|
|
|
televital
|
Уключы сабе беларускую раскладку.
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
У мяне яе няма. 
|
|
|
|
Никогда не оправдывайся. Твоим друзьям это не надо, а враги всё равно не поверят!!
|
|
|
televital
|
Можа ў цябе і Вінды няма?  Усталёўвай там хоць бакскую.
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Чаго сьмяешся? Пачакой трошкi, быццам без яе я не маю права тут знаходзiцца 
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
ды не сьмяюся я , а проста параіў, як не вычварацца ўстаўляючы "і" пішучы на расейскай раскладцы, да таго ж там яшчэ і "ў" з апострафам маюцца. 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Я таксама яшчэ не размауляю на роднай мове на вулiцэ, але спадзяюся, што калi-небудзь усёж я пераадолею сябе i буду ужываць яе у сваiм паусядзённым жыццi. :-/ Budziem czakac:)
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Я таксама буду спадзявацца, што калi-небудзь мая мара здзнiснiцца 
|
|
|
|
|
|
|
Klub-ka
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Я таксама..... 
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
Уважаемые форумчане! Сразу прошу прощения, что первая месага не на белорусском. Просто так легче выразится.
Идея эта родилась в процессе бурных и бессмыссленных словесных перепалок в ветке "полит-изба" (Да хранит меня Джа всемогущий от дальнейшего флейма в этой ветке).
Идея, понятно, ни на что не претендующая и не факт что что-либо будет завершено.
Идея такова - популяризация бел. языка в массе. Понятное дело, что это ничего не изменит, но попробывать хочется жутко.
Вообщем так. Понятное дело, что популяризация бел. языка, путем рекламы среди молодежи Я Купалы и Я Коласа ни к чему не приведет. Это смешно (ну или грустно, кому как хочется). Понятное дело, что нужен радикальный вид исскуства. Чтобы "для масс". В данном конкретном случае - для молодежных.
Что конктретно задуманно - пока не важно. Важно другое.
Оказалось, что я совершенно не знаю бел. языка. Ну, в том смысле, что не могу на нем так же свободно выражатся, как и на русском. Оно, естественно со временем придет, но. Но!
Если среди вас, уважаемые форумчане, есть люди, свободно изрекающиеся на бел. языке, дайте несколько консультаций.
Консультаций будет много. Просьба не флудить. Про политику - ни слова.
Вообщем.
Дапамагіце. аўтар, вялікі дзякуй табе. я ўжо спачатку 2007ага году размаўляю толькі па-беларуску на форуме (на колькі ў мяне гэта атрымоўваецца). зараз засвайваю клясычны правапіс.
|
|
|
|
|
|
|
Nataniel
|
Уважаемые форумчане! Сразу прошу прощения, что первая месага не на белорусском. Просто так легче выразится.
Идея эта родилась в процессе бурных и бессмыссленных словесных перепалок в ветке "полит-изба" (Да хранит меня Джа всемогущий от дальнейшего флейма в этой ветке).
Если среди вас, уважаемые форумчане, есть люди, свободно изрекающиеся на бел. языке, дайте несколько консультаций.
[highlight]Дапамагіце[/highlight]. дапамажыце 
|
|
« Последнее редактирование: 11 Август 2007, 12:59:26 от Nataniel »
|
|
|
|
|
MShmel
|
ну дык хто там пагражаў зрабіць беларускамоўнае бухалава?
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
а навошта яно вам? вы і так ня кепска на Купальлі пабухалі! наколькі я ведаю!
|
|
« Последнее редактирование: 13 Август 2007, 17:40:57 от Konrad »
|
|
grodno.en.cx Товарищь верь пройдёт она и демократия, и гласность: и вот тогда госбезопастность припомнит ваши имена. 
|
|
|
MShmel
|
канкрэтна я - ані кроплі. проста тут Klub-ka Экс-Участник нешта прапанаваў...
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
вы лепш сэкс па беларуску прапануйце:) 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
гэта я маю бязь іхняй дапамогі 
|
|
|
|
|
|