БанЧар
|
 |
« : 04 Сентябрь 2007, 21:22:50 » |
|
Вось сёньня даведаўся пра канцэрт. Прыкольна... 
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
DeLaFly
Кандидат в депутаты
Кандидат в депутаты
0_о
|
 |
« Ответ #1 : 04 Сентябрь 2007, 22:08:18 » |
|
ну типа, ради того чтобы узнать отчего тащится нынешняя молодёжь, пожалуй скажу... а так, стэй метал
|
|
|
|
|
|
|
слишком много флегмы
Гродненец
не важно
|
 |
« Ответ #2 : 04 Сентябрь 2007, 22:34:42 » |
|
схожу от нефиг делать и для палажительных имоций
|
|
|
|
bigmouth strikes again
|
|
|
Gniloy
|
 |
« Ответ #3 : 05 Сентябрь 2007, 01:03:15 » |
|
гы)) октоубер панк фест променяли на ска фест)))
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
HeLena
|
 |
« Ответ #4 : 05 Сентябрь 2007, 01:08:12 » |
|
чё-та лень... 
|
|
« Последнее редактирование: 05 Сентябрь 2007, 01:08:58 от HeLena »
|
|
|
|
|
OHara
|
 |
« Ответ #5 : 05 Сентябрь 2007, 01:08:59 » |
|
Пох...й, октобер панк фэст или октобер ска фэст. Главное, что "парни с района" всех порвут.
|
|
|
|
"Преклонись перед моим божественным членом и яйцами!"
|
|
|
Gniloy
|
 |
« Ответ #6 : 05 Сентябрь 2007, 01:12:19 » |
|
особенно ты))
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
mockcount
|
 |
« Ответ #7 : 05 Сентябрь 2007, 10:02:57 » |
|
дям.. фсё местное.. не, пожалуй, я дома за бокальчегом доктора грина послухаю..
|
|
|
|
|
|
|
HeLena
|
 |
« Ответ #8 : 05 Сентябрь 2007, 13:05:13 » |
|
а что ты хотел, чтобы к нам из Франции группы лабать пригласили??? :-?
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
 |
« Ответ #9 : 05 Сентябрь 2007, 14:06:02 » |
|
2 Gniloy: Курва, табе паўтарыць, што я раней казаў? Не падабаецца - не прыходзь, але я пагаджуся з O'Hara, што парні з раёна ўсіх ПАРВУЦЬ!!!!!!!!!!! 2 ivan?: Ты лепш дома пасядзі, ды на форуме ня п ізьдзі! Як не падабаецца музло, дык закрой свае табло! Dr. Green - ужо тут гралі, сваё майстэрства прэзэнтавалі, Дык, можа, надыйшоў ужо час, каб мясцовыя гурты парадавалі нас? 
|
|
« Последнее редактирование: 05 Сентябрь 2007, 14:06:47 от belSHARP »
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Gniloy
|
и всётаки, Игорь, я думаю, что ты меня любиш...
|
|
|
|
|
|
|
ROCKETMAN
|
СКА!? Да с удовольствием! 8-) Абы тока пацики лабали, а не отстраивались.
|
|
|
|
|
|
|
Merkaba
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 Gniloy: Ты каго підарам назваў?!!! Га?!!!! Ты ўжо зусім "рамсы попутал"?!!! Га?!!!! [smiley=kiss2.gif] [smiley=kiss2.gif] [smiley=kiss2.gif]
|
|
|
|
|
|
|
MRK
Гость
|
Прыкольна...ток деньги не хочется выкладывать....а за бесплат бы пошёл... 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 ..mrk..: Прыкольна? Ты ведаеш куды часьцей за ўсё можна БЯСПЛАТНА ПАЙСЬЦІ? Правільна! На Х-У-Й! Менавіта туды... Табе так ахвота ў такіх вандроўках удзел прымаць, юны скаўт, га?
|
|
|
|
|
|
|
|
MRK
Гость
|
2 БанЧар:Гауна!
|
|
|
|
|
|
|
HeLena
|
Ай-ай!!!!!!!!!!Не ругайтесь на БанЧар-а!!!! 
Кто не хочет идти на канц- пускай сидит дома!!!!Кто хочет- пускай идёт!!!Помоему всё просто!!!! И не надо друг на друга обзываться...  ЗЫ: хорошо, что вооще хоть какие-нить канцы есть, а не застой полный... 
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLaFly
Кандидат в депутаты
Кандидат в депутаты
0_о
|
подпись конечно зачот, Хелена 
|
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
2 Gniloy: Ты каго підарам назваў?!!! Га?!!!! Ты ўжо зусім "рамсы попутал"?!!! Га?!!!! [smiley=kiss2.gif] [smiley=kiss2.gif] [smiley=kiss2.gif] так так, пора уж обвинять группу мистер икс в гомофобии...
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
|
|
|
|
|
|
|
OHara
|
2 Gniloy: Stay alcothrasher, stay hippie!
|
|
|
|
|
|
|
Imagination
|
Хэлена разрулила каму ругаццо а каму нед... Гродненский форум для того и существует штоб сраццо и выебваццо. Нак што нех! Ну а то што канцэрт будед это хорошо конечно. Главное чтоб мне там понравилось, а то я рискую на последующие не попасть. Фсе зависит от воли нашего уважаемого организатора концерта 
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
2 OHara: Ох как яйца облизывает кое кому, аж блястят...)
|
|
|
|
|
|
|
bad_girl
Гость
|
главное не уехать далеко до канца... бу-ду!!!
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
2 Imagination: Я так мяркую, што калі на "небе" ўсё адбываецца значыцца арганізатар - Фінік. Пайду, бо вельмі ахвота паглядзець на "парней з раёна", ну і SKA!RB таксама жыўцом будзе выдатна пачуць...
2 Gniloy: Ты, на аватары ў O'Hara кролік хібашто плюшавы, таму ў яго яйкі блішчэць ня могуць! Вёска! Ўжо што ты там каму ліжаш і ці яно блішчыць ці не - я ня ведаю, але навошта тут пра свае сэксуальныя прэферэнцыі ўсім расказваць, га? Мы і так ведалі што ты вычварэнец! Гаўно на галаве які нармальны чалавек будзе насіць? добра, што своечасова кінуў дурасьць тую... Па-мойму тут канцэрт трэ абмяркоўваць, а не колькасьць пастоў сваіх павялічваць. Ромусь, будзь ласка, ідзі займацца флудам у іншы топік! Дзяк заранёў...
2 Taxist: Павінна быць так: SKA! SKA! SKA!
|
|
« Последнее редактирование: 06 Сентябрь 2007, 21:18:59 от belSHARP »
|
|
|
|
|
OHara
|
2 БанЧар: Просто кое-кому во флейме просторов для флуда мало. Поэтому кое-кто засирает и самоутверждается в других ветках. И, как ты заметил, алкосрэшерам на ска пох... 
|
|
|
|
|
|
|
|