ierdna
|
Не кожны мае магчымасць "вывандраваць" па Польшчы нават у 30-50 км зоне. лукашэнка не выпускае "вандраваць" ци камароуски не упускае?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Лукашэнка канешне. Польшча ўвогуле прыкалістка з гэтай КП й цяпер з прапускамі, здекуецца з крэсавякаў і некія сабіседаванія з экзамінамі прыдумвае, рэгістрацыі, калейкі й г. д.. Не каб сур'ёзна падыйсьці да справы, як Румунія напрыклад: на румынскі пашпорцік маюць права усе грамадзяне Украіны, хто да саракавога року жыў на тэрыторыях Румыніі, адышоўшых потым СССРу, а таксама іх дзеці й унукі. У Малдові й падаўна гэдак. А тудакава адзін поландбол атрымліваецца.
Добавлено: 07 Февраль 2013, 00:57:48 БХД, пра што гэта Статкевіч-крымень чэша: "Зараз жарсці суцішыліся, ніякіх палітычных кампаній не плануецца і можна пагаварыць аб тых падзеях. А пагаварыць варта, бо чаго каштуюць толькі паводзіны самага “хрысціянскага” кандыдата. У маёй судовай справе было тры даносы ад яго – на мяне (зроблены да выбараў), на Дзіму Уса і на ўсіх удзельнікаў Плошчы (зробленыя падчас следства)"? А ваш просіць прабачэння й і адносіцца з поніманіем. Чаму не скажа, што ніхалеры я не рабіў даносаў ці наадврот, ато неяк дахалеры тэксту? І вось іхнаму ляхтарату, каму вераваць крыменю ці хрысьціянскаму?
|
|
|
|
|
|
|
БХД
|
Не кожны мае магчымасць "вывандраваць" па Польшчы нават у 30-50 км зоне. лукашэнка не выпускае "вандраваць" ци камароуски не упускае? не выпускаюць беларускія ўлады, ierdna. пачытайце тэкст звароту пра ўвядзенне малога памежнага руху - change.org/bezvizyvpolshu . беларускаму Міністэрству замежных спраў трэба толькі ноту аб гатоўнасці даслаць. але ж вось ужо два гады як не могуць гэта зрабіць. Добавлено: [time]Thu Feb 7 09:54:16 2013[/time]
Лукашэнка канешне. Польшча ўвогуле прыкалістка з гэтай КП й цяпер з прапускамі, здекуецца з крэсавякаў і некія сабіседаванія з экзамінамі прыдумвае, рэгістрацыі, калейкі й г. д.. Не каб сур'ёзна падыйсьці да справы, як Румунія напрыклад: на румынскі пашпорцік маюць права усе грамадзяне Украіны, хто да саракавога року жыў на тэрыторыях Румыніі, адышоўшых потым СССРу, а таксама іх дзеці й унукі. У Малдові й падаўна гэдак. А тудакава адзін поландбол атрымліваецца.
Добавлено: [time]Wed Feb 6 22:57:48 2013[/time] БХД, пра што гэта Статкевіч-крымень чэша: "Зараз жарсці суцішыліся, ніякіх палітычных кампаній не плануецца і можна пагаварыць аб тых падзеях. А пагаварыць варта, бо чаго каштуюць толькі паводзіны самага “хрысціянскага” кандыдата. У маёй судовай справе было тры даносы ад яго – на мяне (зроблены да выбараў), на Дзіму Уса і на ўсіх удзельнікаў Плошчы (зробленыя падчас следства)"? А ваш просіць прабачэння й і адносіцца з поніманіем. Чаму не скажа, што ніхалеры я не рабіў даносаў ці наадврот, ато неяк дахалеры тэксту? І вось іхнаму ляхтарату, каму вераваць крыменю ці хрысьціянскаму?
Добавлено: [time]Wed Feb 6 22:57:48 2013[/time] БХД, пра што гэта Статкевіч-крымень чэша: "Зараз жарсці суцішыліся, ніякіх палітычных кампаній не плануецца і можна пагаварыць аб тых падзеях. А пагаварыць варта, бо чаго каштуюць толькі паводзіны самага “хрысціянскага” кандыдата. У маёй судовай справе было тры даносы ад яго – на мяне (зроблены да выбараў), на Дзіму Уса і на ўсіх удзельнікаў Плошчы (зробленыя падчас следства)"? А ваш просіць прабачэння й і адносіцца з поніманіем. Чаму не скажа, што ніхалеры я не рабіў даносаў ці наадврот, ато неяк дахалеры тэксту? І вось іхнаму ляхтарату, каму вераваць крыменю ці хрысьціянскаму?
кожны дарослы чалавек павінен самастойна вырашаць, каму верыць, а каму не. ёсць два меркаванні. адзін кажа адно, другі другое. тым болей, у лісце Статкевіча кажацца штосьці і пра кагосці намёкамі. таму, раіў бы дачакацца Статкевіча і яго публічнай сустрычы і абмеркавання падзей з Рымашэўскім, як і з іншымі кандыдатамі.
|
|
|
|
|
|
|
bvnor
|
Польшча ўвогуле прыкалістка з гэтай КП й цяпер з прапускамі, здекуецца з крэсавякаў і некія сабіседаванія з экзамінамі прыдумвае, рэгістрацыі, калейкі й г. д.. Не каб сур'ёзна падыйсьці да справы, як Румунія напрыклад: на румынскі пашпорцік маюць права усе грамадзяне Украіны, хто да саракавога року жыў на тэрыторыях Румыніі, адышоўшых потым СССРу, а таксама іх дзеці й унукі. У Малдові й падаўна гэдак. А тудакава адзін поландбол атрымліваецца. Румыния может дать визы для всех, если онa хочет. Даже для всех арабов в мире. Ответ прост, Румыния, не относится к Шенгенской зоне. Но как овца может знать такие вещи ?
|
|
|
|
Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
|
|
|
Сабачка
|
гэдак i ведау, бо што яшчэ можа сказаць поландбол, акрамя глупоты. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Калісці атрымаў візу ў Нямеччыну- ой і мурыжылі мяне ў пасольстве. Сябр ажно пахваліў, што змог атрымаць. Але туды не паехаў. Зараз польскую атрымаў (так атрымалася)- на першы погляд можа падацца, што з польскімі візамі так усё проста, але гэта не так. Такое адчуванне, быццам тут не людзі жывуць. Быццам у Беларусі нейкія дзікуны жывуць. Здаецца, і ў Польшчу не паеду. А навошта?
|
|
|
|
|
|
|
simpaty
|
Калісці атрымаў візу ў Нямеччыну- ой і мурыжылі мяне ў пасольстве. Сябр ажно пахваліў, што змог атрымаць. Але туды не паехаў. Зараз польскую атрымаў (так атрымалася)- на першы погляд можа падацца, што з польскімі візамі так усё проста, але гэта не так. Такое адчуванне, быццам тут не людзі жывуць. Быццам у Беларусі нейкія дзікуны жывуць. Здаецца, і ў Польшчу не паеду. А навошта?
правильно, ни немцам 60 евро, ни полякам 60 евро за право поехать к ним за покупками платить не стоит!
|
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
А навошта? каб смачна паесци и купиць якасную вопратку
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
fireatwill
|
*Набыць
Вы-то хоть не коверкайте мову, как это делают здесь остальные
тогда и овцу наругай. чтоб не обвинили в двойных стандартах и американизме.
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
simpaty
|
*Набыць
тогда и овцу наругай. чтоб не обвинили в двойных стандартах и американизме. зачем каверкать русскй язык? думаете вас поляки после этого пустят с сигаретами за дешевыми тряпками?
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
*Набыць
тогда и овцу наругай. чтоб не обвинили в двойных стандартах и американизме. зачем каверкать русскй язык? думаете вас поляки после этого пустят с сигаретами за дешевыми тряпками?  ой, а кто каверкает?
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Head
Гость
|
правильно, ни немцам 60 евро, ни полякам 60 евро за право поехать к ним за покупками платить не стоит! Дарэчы, ні за адну не плаціў, але гэтае мурыжанне- не...
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Вы-то хоть не коверкайте мову, как это делают здесь остальные польщён уважительным обращением но отвечу по старинке фраер- не путай купить и приобрестию купить-купіць. А вот приобрести-набыць.
|
|
|
|
Совсем чуть-чуть со мной побудь. Ведь я иду в кругосветное плаванье. В твой дальний край идёт трамвай. И весь твой рейс до 16-цатой станции. Придёшь домой, махнёшь рукой, выйдешь замуж за Васю-диспетчера. Мне ж бить китов у кромки льдов, рыбьим жиром детей обеспечивать.
|
|
|
БХД
|
актывісты БХД падалі заяўкі на пікеты ў падтрымку Малога памежнага руху ў Румлёўскім парку і мікрарынку "Фарты". Плануецца збор подпісаў пад зваротам у беларускае МЗС наконт паскарэння перадачы ноты аб гатоўнасці да ўвядзення ў дзеянне Дамовы. http://racyja.eu/index.php?id=105&zoom=10371 Добавлено: 14 Февраль 2013, 00:00:11
пікеты павінны адбыцца 2 сакавіка з 14.00 да 16.00
|
|
|
|
|
|
|
ЗАБЕРУ СРАЗУ же ваши новые ZTE, Huawei, Samsung ЗА $$$ быстр
Даю деньги на 1-1.5года рублями до 960$. С вас паспорт+карточка. До 99% годовых. 8025 705 6088 Подробнее здесь: DAMVDOLG.TK или http://forum.grodno.net/index.php?topic=1879172.msg10354679#msg10354679
Гродненец
Куплю КЛУБНИКУ 15-50кг 8025 705 6088 ЗАБЕРУ САМ
|
актывісты БХД падалі заяўкі на пікеты ў падтрымку Малога памежнага руху ў Румлёўскім парку і мікрарынку "Фарты". Плануецца збор подпісаў пад зваротам у беларускае МЗС наконт паскарэння перадачы ноты аб гатоўнасці да ўвядзення ў дзеянне Дамовы. http://racyja.eu/index.php?id=105&zoom=10371 Добавлено: 13 Февраль 2013, 23:00:11
пікеты павінны адбыцца 2 сакавіка з 14.00 да 16.00 собирают подписи - перепись проводят. Вопрос: эти списки потом шлются на деревню дедушке?
|
|
|
|
Выручу с деньгами до 2.630 руб. 00 коп. на 17месяцев. Возврат рублями | оригинальные телефоны из Европы. Нокиа от 78 руб. 90 коп. | Качественные наушники3.5мм 5 руб. 26 коп., флешки 2Gb от7 руб. 89 коп., ...
В наличии оригинал новый Huawei Honor2 U9508 на все се
|
|
|
Сабачка
|
Калі не сакрэт й не опаўска тайна, колькі подпісаў ужо сабралі?
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
привезу аллегро viber +48736347887
|
никогда власти не пойдут на это - вот только будет очень смешно выглядеть если россиянам сделают безвизовый въезд в ЕС ( что думаю очень скоро будет судя по движениям Путина в этом напрвлении )
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, трэба ім жа пагудзець, балаган парабіць. У Румлеўскім парку яны пікет будуць ладзіць, на рынку... там чуў аднойчы такіх дурачкоў-пікетчыкаў самі бабулі паразганялі. 
|
|
« Последнее редактирование: 14 Февраль 2013, 02:50:55 от Head »
|
|
|
|
|
БХД
|
актывісты БХД падалі заяўкі на пікеты ў падтрымку Малога памежнага руху ў Румлёўскім парку і мікрарынку "Фарты". Плануецца збор подпісаў пад зваротам у беларускае МЗС наконт паскарэння перадачы ноты аб гатоўнасці да ўвядзення ў дзеянне Дамовы. http://racyja.eu/index.php?id=105&zoom=10371 Добавлено: 13 Февраль 2013, 22:00:11
пікеты павінны адбыцца 2 сакавіка з 14.00 да 16.00 собирают подписи - перепись проводят. Вопрос: эти списки потом шлются на деревню дедушке? подпісы збіраюцца ў Міністэрства замежных спраў, таму туды і будуць дасылацца. вы таксама можаце дапамагчы ў справе ўвядзення ў дзеянне Малога памежнага руху даслаўшы тэкст звароту ў электронным лісце вось тут - http://mfa.gov.by/contacts/feedback/Тэскт звароту падаецца ніжэйМы глыбока занепакоены зацягваннем беларускім урадам рэалізацыі Дамовы аб малым прымежным руху з Рэспублікай Польшчай. Дамова закранае інтарэсы болей за мільён беларускіх грамадзян, якія пражываюць на прымежнай беларуска-польскай тэрыторыі. Польскі бок выступіў з прапановай пагаднення аб мясцовым прымежным руху (МПР) з Беларуссю ў лютым 2008 года. 12 лютага 2010 года дамову аб гэтым падпісалі міністры замежных спраў Рэспублікі Беларусь і Рэспублікі Польшча. Абедзве палаты Сейму Рэспублікі Польшча ратыфікавалі беларуска-польскую дамову аб МПР 20 мая 2010 года. 22 чэрвеня 2010 пад дамовай паставілі свае подпісы спікер польскага Сейма і выконваючы абавязкі прэзідэнта Браніслаў Камароўскі. Палата Прадстаўнікоў Рэспублікі Беларусь ратыфікавала міжурадавую дамову з Рэспублікай Польшча 11 лістапада 2010 года, а 17 лістапада 2010 года яго зацвердзіў Савет Рэспублікі. Прэзідэнт Беларусі падпісаў Закон РБ № 201-3 "Аб ратыфікацыі Дамовы паміж Урадам Рэспублікі Беларусі і ўрадам Рэспублікі Польшча аб правілах прымежнага руху" 1 снежня 2010 года. Згодна з афіцыйнымі крыніцамі Беларусь планавала запуск дамовы ў другой палове 2011 года, аднак прайшло ўжо болей за два гады з часу прыняцця закона, а беларускі ўрад да гэтага часу не прыступіў да рэалізацыі Дамовы аб МПР з Рэспублікай Польшчай. Пры гэтым ужо з 1 лютага 2012 года ўступіла ў сілу дамова аб МПР паміж Беларуссю і Латвіяй і плануецца рэалізацыя падобнай дамовы з Літвой, нягледзячы на больш познія тэрміны пачатку перамоваў з гэтымі краінамі па ўвядзенню механізма МПР. У выніку адкрыцця МПР з Польшчай актывізуецца эканамічная супраца паміж беларускімі і польскімі рэгіёнамі, ажывяцца кантакты мясцовых уладаў, стануць цясьнейшымі сямейныя сувязі грамадзянаў абедзвюх дзяржаў. МПР спрыяльна скажацца на павелічэнні даходаў прымежных рэгіёнаў, напаўняльнасці прыбытковай часткі мясцовых бюджэтаў, развіццю турызма, мадэрнізацыі і выкарыстанні беларускай інфраструктуры. Просім паскорыць перадачу Міністэрству замежных спраў Рэспублікі Польшча ноты аб гатоўнасці беларускага боку да ўвядзення ў дзеянне Дамовы аб МПР і паведаміць нам тэрміны пачатку дзеяння МПР паміж Рэспублікай Беларусь і Рэспублікай Польшча.
|
|
|
|
|
|
|
|
БХД
|
Лешэк Шарэпка: Беларускі бок імкнецца палітызаваць малы памежны рух Беларуска-польскія дыпламатычныя адносіны па-ранейшаму знаходзяцца пад уплывам падзей Плошчы-2010 года, - сказаў амбасадар Польшчы ў Беларусі Лешэк Шарэпка. Дыпламатычныя кантакты падтрымліваюцца, але развіваюцца слаба - кажа дыпламат: - Канешне ўтрымліваем кантакты, сустракаемся, размаўляем. Нядаўна прайшоў візіт кіраўніка Усходняга дэпартамента, падчас якога мы абмяркоўвалі двухбаковыя адносіны. Усё гэта адбываецца з-за ценю падзей двухгадовай даўніны - гэта можна назваць максімальным заангажаваннем з боку Еўразвяза ў справы Беларусі. Пазітыўных зменаў у справе ратыфікацыя дамовы пра малы памежны рух паміж Польшчай і Беларуссю таксама няма, - заўважае амбасадар Польшчы ў Беларусі Лешэк Шарэпка. Гэтае пытанне польскі бок лічыць больш тэхнічным, у той час, як беларускі бок імкнецца яго палітызаваць, - падкрэсліў дыпламат: - Беларускі бок заўсёды, ад моманту пагаршэння адносінаў, звязваў змены ў памежным руху з паляпшэннем палітычнай сітуацыі. Шчыра кажучы не шмат змянілася, таму пакуль перспектываў не бачна. Польшча ратыфікавала ўсе дакументы, якія неабходныя для адкрыцця малога памежнага руху з Беларуссю, чакаюць такога кроку і ад Беларусі. Раней Аляксандр Лукашэнка казаў, што ў гэтай справе афіцыйны Менск мае шэраг пытанняў да Варшавы - і палітычных, і эканамічных. Улад Грынеўскі, Беларускае Радыё Рацыя http://racyja.eu/index.php?id=107&zoom=10784
|
|
« Последнее редактирование: 22 Февраль 2013, 23:44:07 от БХД »
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Неверный URL-адрес URL-адрес: http://Улад Грынеўскі, Беларускае Радыё Рацыя<br /> http://racyja.eu/index.php?id=107&zoom=10784 содержит символы, недопустимые в позиции, где они обнаружены. Причиной проблемы может быть опечатка при вводе URL, но, возможно, это попытка заманить вас на веб-страницу, которую вы ошибочно примете за сайт, которому доверяете.
|
|
|
|
|
|
|
БХД
|
Неверный URL-адрес URL-адрес: http://Улад Грынеўскі, Беларускае Радыё Рацыя<br /> http://racyja.eu/index.php?id=107&zoom=10784 содержит символы, недопустимые в позиции, где они обнаружены. Причиной проблемы может быть опечатка при вводе URL, но, возможно, это попытка заманить вас на веб-страницу, которую вы ошибочно примете за сайт, которому доверяете. памылка спасылкі, ужо выпраўлена.
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Какая-то сумасшедшая что-то сказала- и эти решили что бабкино радио- закон. Жесть! Ущербки рвутся к власти!!!
|
|
|
|
|
|
|
БХД
|
Чытайце выказванні Аляксандра Лукашэнкі. Так беларускі амбасадар у Польшчы Віктар Гайсёнак адказаў на пытанне Радыё Рацыя пра малы памежны рух. Раней польскі амбасадар у Беларусі Лешэк Шарэпка адмыслова для Радыё Рацыя сказаў, што беларускі бок імкнецца палітызаваць увядзенне малога памежнага руху. Гэтую заяву не аспрэчвае беларускі амбасадар у Варшаве Віктар Гайсёнак і дадае: нічога больш чым сказаў Аляксандр Лукашэнка я сказаць не магу. Віктар Гайсёнак: - Ён дакладна адзначыў, што памежны рух сёння – гэта пытанне палітычнае, і мы будзем гатовы, калі нашы адносіны будуць будавацца на ўзаемнай павазе і неўмяшальніцтве ва ўнутраныя справы сувярэннай дзяржавы. Не патлумачыў беларускі амбасадар таксама якім чынам Польшча ўмешваецца ва ўнутраныя беларускія справы ды параіў дэталёва вывучаць выказванні Аляксандра Лукашэнкі. Віктар Гайсёнак: - Мне не хацелася б даваць палітычныя каментарыі, асабліва вашай радыёстанцыі, таму што, усё што трэба было, ужо было сказана. Чытайце, калі ласка, выказванні Аляксандра Лукашэнкі. “Хачу абмеркаваць важную справу для жыхароў памежжа, – звярнуўся я да беларускага амбасадара Віктара Гайсёнка на фестывалі беларускай песні ў Беластоку, на што ён адказаў: - Ведаю – пра малы памежны рух”. Беларускія ўлады разумеюць практычную важнасць малога памежнага руху для жыхароў памежжа, але палітызуюць яго ратыфікацыю. Польшча ўжо ратыфікавала ўсе дакументы, неабходныя для адкрыцця малога памежнага руху з Беларуссю. Цяпер чакаюць такога кроку і ад Беларусі. http://racyja.eu/index.php?id=104&zoom=11167#.UTT-ETXVmIU
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
Слушай, а в Вашей организации есть хоть один серьёзный человек?
|
|
|
|
|
|
|
КХП-БНФ
Гродненец
Лучше Вовы только Саша
|
есть, а что?
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Сабачка
|
есть, а что?
Угадваю з першай папыткі.
|
|
|
|
|
|
|
Petja
|
|
|
|
|
|
|
|
|