|
Licano
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
тупня
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
afankirt
|
Почему ты Влас говориш что ядерное оружые это тупня? Наоборот--хорошее дело. Зря отдавали когда то. Сечас бы нам было легче защещатса от врагов. Или это ты не про ядернае оружие сказал -тупня?
А Лукантроп всё смеётса только. Непонемает говорит.
|
|
« Последнее редактирование: 25 Ноябрь 2007, 04:28:56 от FUCKkir »
|
|
|
|
|
v1as
|
не интелектуал- вот и ржёт!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
|
Buffon
|
Влас, калі нізка нізка паглядзець, можна заўважыць, што існуе такая тэма ФЛЭЙМ  і там усе пішуць па тры літары ў пасце, і лішніх пастоў там не бывае, проша afankirt, ад каго абараняцца???[highlight] Беларусь адзіная страна, дзе колькасць міліцыянтаў большая за колькасць вайскоўцаў[/highlight]? Дык ад каго абараняцца? І па кім страляць? 
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
*** стреляй по мне! Мне кажется, что пора порядок наводить!
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
|
Посредством бана, ага 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
Адназначна, трэба модэра
|
|
|
|
|
|
|
|
Адназначна, трэба модэра Не трЭба 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
|
анархіст пракляты  Я просто не хочу, чтобы единственный нормальный полит-форум "закрылся" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
прыду ў гімназію, дам свой бэк, касуху, брытанскіх сцягоў на цябе навешу і эрык настаўлю. павераць павераць  будзеш ты ў мяне не на стадыене тусавацца, а пад торгам 
|
|
|
|
|
|
|
|
прыду ў гімназію, дам свой бэк, касуху, брытанскіх сцягоў на цябе навешу і эрык настаўлю. павераць павераць  будзеш ты ў мяне не на стадыене тусавацца, а пад торгам  Через месяц ты не узнаешь людей под тограшём. Будут одни национал-анархисты аля Махно 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
А работники торгаша у меня будут национал-капиталистами 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
покуль будзеш адсутнічаць, усе хто сядзіць на стадыене, стануць прарасейскім быдлам, і тут ты бязсілен 
|
|
|
|
|
|
|
|
Они и так не сильно поддаются дрессировке  P.S. Хватед устраивать ацкийфлейм 
|
|
« Последнее редактирование: 29 Ноябрь 2007, 00:59:01 от www »
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
чо тему засераете, сволочи!? 
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Buffon
|
Лягушонок Клайд, а ты як да ядзернай зброі ставішся? напэўна лічыш, што зра аддалі, зарас бы па ЗША ўжо бамбілі б?
|
|
|
|
|
|
|
|
Отдали-таки зря 
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Невес отдали! у миня в падвали ище есть!
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Беларусь - мирная держава! Ядерное оружие нам ни к чему1 Мы - за мир!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Buffon
|
Лягушонок Клайд, вырасцеш, снанеш нашым прэзідзентам S†op_My_Cop™ Corporation, пішы пад адным нікам 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
|
|
« Последнее редактирование: 30 Ноябрь 2007, 04:05:35 от Gentos »
|
|
|
|
|
Buffon
|
а ў нас умець затачыць плуг дастаткова для гэтай пасады S†op_My_Cop™ Corporation , вучыся гуляць у хакей, а не то не адтрымаеш маей падтрымкі 
|
|
|
|
|
|
|
|