Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Август 2025, 13:44:36
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

ЭЎРАПЕЙСКІ МАРШ

Голосование
Вопрос: Каковы итоги Европейского Марша?
Это значительный вклад в демократию - 4 (6,2%)
Власти нас стали бояться - 4 (6,2%)
Пох. - 57 (87,7%)
Всего голосов: 17

Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 32 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: ЭЎРАПЕЙСКІ МАРШ  (Прочитано 87999 раз)
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #90 : 17 Август 2007, 01:53:14 »

А ў нас і так кожны вырашае забіваць, ці не.
А калі ты хочаш, каб за цябе вырашалі, што можна, а што нельга, то для цябе самае месца дыктатарская краіна! Думай сам!!!
забойства не дазваляецца законам, таму што ян - па-за нормамі маралі. Тое ж самае павінна быць з гей-парадамі, прастытуцыяй і наркотыкамі
На сёняшні дзень, пакуль ты гоніш на Эўропу, беларуская культура зьнішчаецца лукашыстамі...
Не лукашыстамі, а Масквой, якая сваім нафта-газам лёгка кантралюе Эўразьвяз
Так, усе памыляюцца, і ТЫ таксама!!!
Ніколі не адмаўляў гэтага. Але калі я памыляюсь, я імкнуся выправіць памылку, а не усугубіць яе.
Але замест таго, каб крытыкаваць, зрабіў бы што-небудзь....ці ты не здольны ні на што, акрамя як у форумах пісаць???
Правакацыйна. Злуешся, значыць ня маеш рацыі. Подмигивающий Лічу, што для сваіх 14 год я зрабіў дастаткова. Заўжды імкнусь зрабіць яшчэ штонебудзь.
Ці ты лічыш, што дэмсілы настолькі га*но, што лука лепей??
Лка ня лепей, Лука з той жа канторы. пазьняк лепей. Лепей Буйвал, Беленькі, Папкоў, Навумчык і ўсі тя людзі, якія не адраклісь ад ідэй Беларускага адраджэньня і ня здрадзілі саім ідэалам.
Стратэгія дзейнасьці МФ не падпарадкоўваецца тваім чаканьням і тваім жаданьням, МФ разьвіваецца ў тым накірунку, які лічыць карысным для нашае Бацькаўшчыны!
Супрацоўніцтва самага папулярнага моладзевага руху з маскоўскімі халуямі йдзе на карысьць Бацькаўшчыне?
Дзе ж табе ўбачыць лёгіку...недарос яшчэ...
Інтэлектуальны аргумант Улыбка
Дасягла яна як мінімум таго, што 19 сакавіка 2006 года, пакуль ты сядзеў за кампом, адбылася РЭВАЛЮЦЫЯ ў галавах дзесяткаў тысяч людзей, якія выйшлі на плошчу
Цалкам згодзен. Але людзі выйшлі на плошчу не ЗА гэную "апазыцыю", а СУПРАЦЬ дыктатуры і акупацыі.
Гэта дала штуршок для далейшага супраціву
Супраціву? нябачыў я далей супраціву... бачыў, як калябранты падстаўляюць людзей пад ментоўскія дубінкі, як ганьбяць беларускую ідэю...
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #91 : 17 Август 2007, 01:57:48 »

09/12/2006
Конгресс США выделил еще 27,5 млн. долларов на "борьбу с режимом."

Палата представителей конгресса США в пятницу продлила еще на два года срок действия Акта о демократии в Беларуси, предусматривающего экономические санкции за нарушения "в области демократии". Об этом сообщает РИА "Новости" из Вашингтона.

Документ также предусматривает выделение из федерального бюджета США еше 27,5 млн. долларов на "поддержку демократических процессов в республике". Законопроект поддержали 397 конгрессменов и только двое голосовали против.
Усё добра. Грошы аддаюца дэмсілам, яны на іх прводзяць "супраціў". Народ зьбіт, але ўпэўнен у сваім "змагарстве", і ў тым, што делей будзе шчэ "змагарней". Дэмсілы адпрацавалі грошы і ўпэнены, што яны крутыя і будуць шчэ кручэ. ЗША упэўнена, што падтрымала беларускую дэмакратыю, і рэжым хутка зваліцца. Усе задаволены жыцьцём Улыбка
CIA
Гость

Email
« Ответ #92 : 17 Август 2007, 01:58:43 »

Усе задаволены жыцьцём Улыбка
Акрамя дэмсiл якiя патрабуюць больш грошау таму што "злачынны ражым" робiцца "яшчэ больш злачынным". Як жа тут без грошау? Грошау заусёды не хапае i не будзе хапаць.
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 02:06:13 от CIA » Записан
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #93 : 17 Август 2007, 02:06:20 »

Кангрэс дае яшчэ больш грошаў, у ўпэўнен, што яшчэ больш падтрымаў беларускую дэмакратыю
CIA
Гость

Email
« Ответ #94 : 17 Август 2007, 02:07:13 »

Совершенно верно, имея больше денег можно купить более дорогую салями и даже более дорогой коньяк, совсем как в Европе. Чтобы приблизить европейскую жизнь хотя бы к части беларусов. Более сознательной её части.
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 02:13:45 от CIA » Записан
dzida
Молодой Гродненец
*

Я люблю Гродненский форум!

Просмотр профиля
« Ответ #95 : 17 Август 2007, 02:16:21 »

А ў нас і так кожны вырашае забіваць, ці не.
А калі ты хочаш, каб за цябе вырашалі, што можна, а што нельга, то для цябе самае месца дыктатарская краіна! Думай сам!!!
забойства не дазваляецца законам, таму што ян - па-за нормамі маралі. Тое ж самае павінна быць з гей-парадамі, прастытуцыяй і наркотыкамі

Забойства забараняецца законам не таму, што зьяўляецца амаральнай зьявай, а таму што гэта выгадна палітыкам, калі б ім было выгадна каб людзі забівалі адзін аднога, то забыліся б на мараль...

На сёняшні дзень, пакуль ты гоніш на Эўропу, беларуская культура зьнішчаецца лукашыстамі...
Не лукашыстамі, а Масквой, якая сваім нафта-газам лёгка кантралюе Эўразьвяз[/quote]

Маскве пляваць на якой мове ты размаўляеш, а лукашыстам не...

Так, усе памыляюцца, і ТЫ таксама!!!
Ніколі не адмаўляў гэтага. Але калі я памыляюсь, я імкнуся выправіць памылку, а не усугубіць яе.[/quote]

А ты думаеш, што яны не спрабуюць выправіць свае памылкі??? Яшчэ раз падкрэсліваю, не ўсе дэмсілы аднолькавыя, нельга ўсіх абагульняць!!! Адныя палітыкі змагаюцца за незалежнасьць, іншыя за пасады...але іх аб'ядноўвае адно - яны змагаюцца супраць рэжыму!
Але замест таго, каб крытыкаваць, зрабіў бы што-небудзь....ці ты не здольны ні на што, акрамя як у форумах пісаць???
Правакацыйна. Злуешся, значыць ня маеш рацыі. Подмигивающий Лічу, што для сваіх 14 год я зрабіў дастаткова. Заўжды імкнусь зрабіць яшчэ штонебудзь.[/quote]

Ты лічыш, што зрабіў дастаткова, але знойдзецца шмат людзей, якія лічаць, што ты ніфіга не зрабіў!!! Крытыкаваць кагосьці лягчэй, чым самому рабіць!!! Ты бачыш саломінкі ў вачах грамадзкіх дзеячоў, але не бачыш бервяна ў сваім воку!!!!
Ці ты лічыш, што дэмсілы настолькі га*но, што лука лепей??
Лка ня лепей, Лука з той жа канторы. пазьняк лепей. Лепей Буйвал, Беленькі, Папкоў, Навумчык і ўсі тя людзі, якія не адраклісь ад ідэй Беларускага адраджэньня і ня здрадзілі саім ідэалам.[/quote]

Пазьняк даўным-даўно "адляцеў у космас, бзднуўшы нам :"Змагайцесь за волю"..

Пазьняк заварыў усю кашу з адраджэньнем, а як толькі запахла смажаным зваліў адсюль...Зянон - гандон!

Стратэгія дзейнасьці МФ не падпарадкоўваецца тваім чаканьням і тваім жаданьням, МФ разьвіваецца ў тым накірунку, які лічыць карысным для нашае Бацькаўшчыны!
Супрацоўніцтва самага папулярнага моладзевага руху з маскоўскімі халуямі йдзе на карысьць Бацькаўшчыне?[/quote]

Да вы, баценька, ФАШЫСТ....
З-за такіх апазіцыянэраў, як ты, якія не могуць забыцца на ўласныя амбіцыі і аб'яднацца дзеля агульнай мэты, рэжым працягвае існаваньне...

Дасягла яна як мінімум таго, што 19 сакавіка 2006 года, пакуль ты сядзеў за кампом, адбылася РЭВАЛЮЦЫЯ ў галавах дзесяткаў тысяч людзей, якія выйшлі на плошчу
Цалкам згодзен. Але людзі выйшлі на плошчу не ЗА гэную "апазыцыю", а СУПРАЦЬ дыктатуры і акупацыі.
Гэта дала штуршок для далейшага супраціву
Супраціву? нябачыў я далей супраціву... бачыў, як калябранты падстаўляюць людзей пад ментоўскія дубінкі, як ганьбяць беларускую ідэю...
[/quote]

Людзі, якія выйшлі на плошчу і ёсьць сапраўдная апазіцыя.
А супраціву ты і не ўбачыш...бо супраціў не на кухні, не ў інтэрнэце....каб убачыць супраціў, трэба прымаць удзел у ім...

CIA
Гость

Email
« Ответ #96 : 17 Август 2007, 02:20:21 »

Really nice and passionate bullshit, congratulations (сардэчна вiншуем).
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 02:34:56 от CIA » Записан
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #97 : 17 Август 2007, 09:56:40 »

Я так и не понял... Кто убил Кенни? Возможно иракский террористы?

Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #98 : 17 Август 2007, 11:29:57 »

Забойства забараняецца законам не таму, што зьяўляецца амаральнай зьявай, а таму што гэта выгадна палітыкам, калі б ім было выгадна каб людзі забівалі адзін аднога, то забыліся б на мараль...  
[smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] Атжог. Ніпадзецкі.
Маскве пляваць на якой мове ты размаўляеш, а лукашыстам не...
[smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] Пацтулам.
Ты лічыш, што зрабіў дастаткова, але знойдзецца шмат людзей, якія лічаць, што ты ніфіга не зрабіў!!!
Мабыць
Крытыкаваць кагосьці лягчэй, чым самому рабіць!!!
100% згодзен
Ты бачыш саломінкі ў вачах грамадзкіх дзеячоў, але не бачыш бервяна ў сваім воку!!!!
Я ніколі ня супраць канструктыўнай крытыкі. Але "апазыцыя" ня робіць нічога на карысьць Бацькаўшчыне. Усе яее дзеяньні - імітацыя палітычнай барацьбы
Пазьняк даўным-даўно "адляцеў у космас, бзднуўшы нам :"Змагайцесь за волю"..
Параўнай якасьць і масавасьць вулічных акцый да таго як Пазьняк "бзднуў" вам усім, і пасьля.
Пазьняк заварыў усю кашу з адраджэньнем, а як толькі запахла смажаным зваліў адсюль...[highlight]Зянон - гандон![/highlight]
Вельмі інтэлектуальныя аргуманты. Заўваж, я ніразу не сказаў чагонебудзь кшталту: МФ - гаўно, Мілінкевіч - підар і г.д.
Да вы, баценька, ФАШЫСТ....
У чым праяўляецца мой фашызм? спачатку вывучы, што гэта такое...
З-за такіх апазіцыянэраў, як ты, якія не могуць забыцца на ўласныя амбіцыі і аб'яднацца дзеля агульнай мэты, рэжым працягвае існаваньне...
Рэжым існуе дзякуючы людзям, які супрацоўнічают з падстаўнной, калябранцкай апазыцыяй...
Людзі, якія выйшлі на плошчу і ёсьць сапраўдная апазіцыя.
Ага. Менавіта людзі, якія выйшлі змагацца з рэжымам, а не грантасосы, якія выйшлі адпрцоўваць грошы.
А супраціву ты і не ўбачыш...бо супраціў не на кухні, не ў інтэрнэце....каб убачыць супраціў, трэба прымаць удзел у ім..
Па меры сваіх магчымасьцяў я прымаю ў ім удзел.
litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #99 : 17 Август 2007, 12:45:50 »

to dzida
"А ты думаеш, што яны не спрабуюць выправіць свае памылкі??? Яшчэ раз падкрэсліваю, не ўсе дэмсілы аднолькавыя, нельга ўсіх абагульняць!!! Адныя палітыкі змагаюцца за незалежнасьць, іншыя за пасады...але іх аб'ядноўвае адно - яны змагаюцца супраць рэжыму!"[/quote]

А што будзе пасля...?? Калі яны атрымаюць перамогу й дайдуць да ўлады... Тая ж Украіна?? Стварэнне розных блокаў і кааліцый, на год па пяць выбараў?? А з народам што..?? Мне здаецца сённяшнім дэмсілам трэба трохі пра будучыню думаць.. і лепей дайсці да згоды зараз, а не "потым".. А калі не могуць знайсці кансенсуса, дык няхай дзейнічаюць асобна, а не ствараюць штосьці кшталту АДС і г.д. (я ўвогуле не разумею, як камуністы могуць супрацоўнічаць з АГП ці БНФ?? :-/).. Яны ж лібералы, і павінны разумець, што такое канкурэнцыя...

Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
MShmel
Настоящий гродненец

жыць і размаўляць па-свойму

Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #100 : 17 Август 2007, 15:52:22 »

Пазьняк заварыў усю кашу з адраджэньнем, а як толькі запахла смажаным зваліў адсюль...Зянон - гандон!

І гэта кажа сябра МФ! Які сорам...
Між іншым, лепш жывы Зянон за мяжой, чым закапаны невядома ў якім лесе, як Завадзкі, Ганчар і ншыя.

Права гэта мінімум маралі. Забойствы забараняюцца, бо яны ёсьць замах на чужую свабоду, ўласнасьць і здароў'е. Так ужо склалася, што сучаснае права звычайна бароніць сваіх грамадзян ад таго, што ім пагражае.
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 15:52:51 от MShmel » Записан

MShmel
Настоящий гродненец

жыць і размаўляць па-свойму

Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #101 : 17 Август 2007, 15:57:15 »

Рэжым існуе дзякуючы людзям, які супрацоўнічают з падстаўнной, калябранцкай апазыцыяй...

тут у суседнім топіку zloy kak @ сказаў, "что большинство населения РБ сегодняшнее положение дел не очень огорчает". вось дзякуючы гэтаму рэжым існуе. супрацьстаяць яму цяжка і страшна, згубіць можна шмат, ды галоўнае, што будзе потым? зьменаў баяцца, бо можа быць яшчэ горш.

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #102 : 17 Август 2007, 15:58:22 »

Лепей ня будзе
Будзе толькі горш
Ад панедзелку
Льецца дробны дождж

Подмигивающий
Почетный гродненец

Пачынаю, пакуль зрэдку, пісаць на беларускай мове

Просмотр профиля
« Ответ #103 : 17 Август 2007, 17:37:51 »

Кожны чалавек павінен сам вырашаць, што рабіць можна, а што не!!!
Что ты говоришь? Это называется демократия? Смеющийся Нет уж!
П. Вэйн: "Буржуазны лібералізм - гэта карабель, на якім кожны пасажыр мае рупіцца пра сябе як толькі ён можа, а каманда прысутнічае адно каб забяспечваць добрымі таварамі і паслугамі. Проці гэтага грэцкі поліс (!!!) быў караблём, дзе ўсе пасажыры складалі адзіную каманду."

Калі заплюшчыць, тады і будзеш выступаць супраць Эўропы!
По-моему ТОГДА это будет поздно...
Ален дэ Бенуа: "Праўда ў тым, што ёсць дзве формы таталітарызму, адрозныя ў прычынах і наступствах, але абедзве небяспечныя. Таталітарызм на Усходзе занявольвае, пераследуе ды забівае целы, пакідаючы надзею. Таталітарызм на Захадзе стварае шчаслівых робатаў. Гэткі таталітарызм ёсць пеклам з кандыцыянерам, што забівае душу!"  Подмигивающий

Дасягла яна як мінімум таго, што 19 сакавіка 2006 года, пакуль ты сядзеў за кампом, адбылася РЭВАЛЮЦЫЯ ў галавах дзесяткаў тысяч людзей, якія выйшлі на плошчу. Гэта дала штуршок для далейшага супраціву і прадэманстравала ўсім, што МЫ СУПРАЦЬ дыктатуры. У наступны раз будзе яшчэ лепей...А ты можаш і далей сядзець за кампом, успамінаць сваё затрыманьне і цешыць сябе думкай, што дэмсілы - дзя*мо...адзін ты бачыш правільныя шляхі развіцьця, і адзін ты сапраўдны змагар!
Человек выходит не за "демсилы"... Подмигивающий

Теперь не могу понять следующего:
а) Капялюш, зачем ты защищаешь США?
б) Maksimatin, зачем ты защищаешь ЕС (!)?

в) Не понял вашего конфликта... Лучше вместе ударим по Расеи  Смеющийся Смеющийся Смеющийся
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 17:40:29 от www » Записан

Няхай жыве магутны, сьмелы
Наш беларускі вольны дух.
Штандар наш бел-чырвоны-белы,
Пакрый сабой народны рух.

На бой! За шчасьце і за волю
Народу слаўнага свайго!
Браты, цярпелі мы даволі,
На бой усе да аднаго!
litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #104 : 17 Август 2007, 17:48:27 »

"в) Не понял вашего конфликта... Лучше вместе ударим по Расеи"

А потым і да Еўразвязу дойдзем, і да ЗША.. Можна я буду кіраўніком Палескай харугві.. Смеющийся Смеющийся    

Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #105 : 17 Август 2007, 17:48:58 »

а) Капялюш, зачем ты защищаешь США?
Я нікога не абараняю, я выказваю саё меркаваньне. Эўразьвяз моцна залежны ад Расеі. ЗША ні ад каго не залежыць.
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #106 : 17 Август 2007, 18:00:43 »

litwin, Мы поговорим об этом в моём кабинете  Улыбка Смеющийся

Я нікога не абараняю, я выказваю саё меркаваньне. Эўразьвяз моцна залежны ад Расеі. ЗША ні ад каго не залежыць.
Все от всех зависят Улыбка
P.S. ЕС находится в пропасти, в оккупации восточным варварством и западным упадком... И мне противно слушать, что люди "приобретают" мнение, что какая-либо оккупация имеет преимущества над другой  Грустный
« Последнее редактирование: 17 Август 2007, 18:04:15 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #107 : 17 Август 2007, 18:02:59 »

ЕС находится в пропасти, в оккупации восточным варварством и западном упадком...
добра сказана
hivoina
Гость

Email
« Ответ #108 : 18 Август 2007, 14:03:58 »

Ну у вас и дискуссии.
quebec
Гость

Email
« Ответ #109 : 18 Август 2007, 20:58:00 »

Почитал... Однако БТ не врёт - в оппозиции раскол.
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #110 : 18 Август 2007, 21:19:05 »

У АПАЗЫЦЫІ ніякага расколу няма і не было. У калябрантаў - калі ласка.
CIA
Гость

Email
« Ответ #111 : 18 Август 2007, 21:22:15 »

Расколу сярод АПАЗЫЦЫI няма таму што АПАЗЫЦЫI няма. Есть шестой отдел.
« Последнее редактирование: 18 Август 2007, 21:22:48 от CIA » Записан
dzida
Молодой Гродненец
*

Я люблю Гродненский форум!

Просмотр профиля
« Ответ #112 : 19 Август 2007, 00:09:40 »

Вельмі інтэлектуальныя аргуманты. Заўваж, я ніразу не сказаў чагонебудзь кшталту: МФ - гаўно, Мілінкевіч - підар і г.д.

Ты можаш казаць усё, што думаеш, але аргумэнтуй! Наконт Пазьняка я выказаў уласнае меркаваньне і аргумэнтаваў яго. Калі табе не падабаецца МФ, Мілінкевіч, Казулін, Гайдукевіч, Калякін, альбо Лукашэнка, называй іх, як хочаш, але абгрунтуй сваю думку.

У чым праяўляецца мой фашызм? спачатку вывучы, што гэта такое...

Гэта праяўляецца ў тваіх выказваньнях адносна прадстаўнікоў іншых нацый (напрыклад, маскалёў),
многія маскалі, каб ты ведаў, зрабілі ў сотню разоў больш для беларускага адраджэньня, чым ты.
Яны займаліся: інфармаваньнем насельніцтва, удзелам у акцыях пратэсту і г.д.)
Хлопчык, фашызм - хвароба, лячыся, пакуль не позна!!!

Абгрунтуй.
Ага. Менавіта людзі, якія выйшлі змагацца з рэжымам, а не грантасосы, якія выйшлі адпрцоўваць грошы.

Адкуль ты ведаеш, былі там тыя грантасосы ці не??? Цябе ж там не было... Можа па БТ паказвалі Непонимающий  Смеющийся  Смеющийся  Смеющийся

Па меры сваіх магчымасьцяў я прымаю ў ім удзел.

Дык чаму ж тады супраціву не бачыш (хаця б са свайго боку)Непонимающий Ці можа магчымасьцяў не хапае???  Подмигивающий

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #113 : 19 Август 2007, 00:50:18 »

Ты можаш казаць усё, што думаеш, але аргумэнтуй! Наконт Пазьняка я выказаў уласнае меркаваньне і аргумэнтаваў яго.
Зь першага разу не даходзіць Улыбка Спрабую яшчэ раз:
Параўнай якасьць і масавасьць вулічных акцый да таго як Пазьняк "бзднуў" вам усім, і пасьля.
Подмигивающий

Калі табе не падабаецца МФ, Мілінкевіч, Казулін, Гайдукевіч, Калякін, альбо Лукашэнка, называй іх, як хочаш, але абгрунтуй сваю думку.
Ізноўку, зь першага разу мяне не разумеюць Улыбка
АГП - лідэр - былы лукашэніст, на сайце ніводнага беларускага слова,  рэгулярна ездзіць у Маскву, параіцца са савімі гаспадарамі
ПКБ - камуністы. Ластоўскі перавярнуў ся бы ў труне, калі пабачыў бы бчб побач з чырвонай анучай. падыходзяць усі прыкметы АГП.
Грамада - Усі прыкметы АГП. Лідэр нават ня ведае беларускай мовы.
За Свабоду - http://v-mariamna.livejournal.com/82734.html За мяне скажуць іншыя.
ПБНФ - Лідэры адказныя за раскол БНФ і аслабленьне беларускага вызваленчага руху. Супрацоўніцтва з вышэйназванымі партыямі зганьбіла гэтых людзей назаўжды.
Наконт МФ дадам што гэта нармалёвы рух, але дзякуючы такім як ты ён пакрысе скатваецца у калябранцкае балота...

Гэта праяўляецца ў тваіх выказваньнях адносна прадстаўнікоў іншых нацый (напрыклад, маскалёў),
нават калі бы я прызываў вынішчаць маскалёў на вуліцах, гэта быў бы не фашызм, а нацызм. фашызм, наколькі я памятаю, гэта дзяжстрой, і нацыянальныя пытаньні ён слаба кранае. "Учіте матчасть" Подмигивающий
дарэчы, ня ваш лі геніяльны лідэр Севярынец прыдумаў геніяльны лёзунг: "Хто п'е - той маскаль" Улыбка

многія маскалі, каб ты ведаў, зрабілі ў сотню разоў больш для беларускага адраджэньня, чым ты.
Ага. Напрыклад: Іван Жахлівы(ягоныя войскі вынішчылі палову насельніцтва Беларусі); Пятро 1(сваімі рукамі выразаў уніяцкіх сьвятароў у Полацкай Сафіі); Сувораў(падаўляў паўстаньне Т. Касьцюшкі). А можа Барыс Елцын, які падпісаў акупацыйны акт аб "Саюзе" Беларусі і Расеі. Ці Уладзімер Пуцін, які імкнецца пазбавіць Беларусь незалежнасьці. Усе гэтыя асобы - безумоўна, вельмі адраджэнцкія хлопцы.

Абгрунтуй.
Псэўда апазыцыя заклікае людзей на мітынгі, вынікі якіх загадзя ведамы і "дэмакратычным лідэрам" і ўладзе. Народ у іх удзельнічае, і гэтым несьвядома спрыяе калябрацыйнай імітацыі палітыкі. Народ, фактычна, змагаецца "у халастую". Пры гэтым у вачох большасьці ганьбіцца беларуская ідэя, Беларускае Адраджэньне. Маўляў, што гэта за дэбілы, сабяруцца купкаю, нясуць нейкую лухту і сыходзяць. Рэжым ведае, што такія акцыі ня нясуць яму небясьпекі(выключэньне: Плошча і Дзень Незалежнасьці - 2006, калі народ выйшаў з-пад кантролю "апазыцыі") і спакойна працягвае існаваць.

Адкуль ты ведаеш, былі там тыя грантасосы ці не??? Цябе ж там не было
Мой жыцьцёвы досьвед і самая банальная лёгіка падказваюць мне гэта.

Дык чаму ж тады супраціву не бачыш (хаця б са свайго боку)Непонимающий
З майго боку ён ёсьць настолькі, насколькі ў мяне хапае магчымасьцяў.

Ці можа магчымасьцяў не хапае???  
Канешне не хапае. Мне бы танк Улыбка

www, а ты меў рацыю! Вось, ўжо фашыстам называюць, у карме мінусег, за тое што я - БРСМавец Улыбка
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #114 : 19 Август 2007, 16:22:05 »

Наўзадагон, да АГП:
http://pbpf.org/art.php?cat=9&art=213&lang=be
Трэба нагадаць, што менавіта малажавы камсамолец А. Лебедько на прыканцы ліпеня 1990 года (калі ў Вярхоўным Савеце БССР адбываліся дэбаты над праектам Дэклярацыі аб сувэрэнітэце Беларусі) імпэтна бараніў “едінство СССР” і праклінаў беларускі сувэрэнітэт з дэпутацкай трыбуны. Ён, падобна, спадзяецца, што людзі забыліся пра ягоныя савецкія подзьвігі. З гэтым спадзяваньнем Лебедько пастараўся актыўна засьвяціцца падчас псэўдаапазыцыйнай акцыі 27 ліпеня сёлета, дзе была абяцана “сустрэча з дэпутатамі 1990 года”. Вось такія бываюць “павароты гісторыі”.
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #115 : 19 Август 2007, 18:04:38 »

Расколу сярод АПАЗЫЦЫI няма таму што АПАЗЫЦЫI няма. Есть шестой отдел.
Классно мне, осталось узнать - где выплачивают зарплату  Смеющийся Смеющийся Смеющийся
Яны займаліся: інфармаваньнем насельніцтва, удзелам у акцыях пратэсту і г.д.)
Ага, так заинформовали, что теперь имеем штучно созданных москалями толерантных и "памяркоўных" бело-русов  Улыбка

www, а ты меў рацыю! Вось, ўжо фашыстам называюць, у карме мінусег, за тое што я - БРСМавец
Ну а ты-то что думал... Улыбка))
« Последнее редактирование: 19 Август 2007, 18:07:46 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
CIA
Гость

Email
« Ответ #116 : 19 Август 2007, 18:16:45 »

Классно мне, осталось узнать - где выплачивают зарплату  Смеющийся Смеющийся Смеющийся
здесь:
CIA, Human Resource Management,  Washington, DC 20505

или здесь:
УКГБ по Гродненской области, 230023, г. Гродно, ул.Тельмана, 10
« Последнее редактирование: 19 Август 2007, 18:17:26 от CIA » Записан
крокодил
Гродненец
**

крoкодил не ловится

Просмотр профиля
« Ответ #117 : 20 Август 2007, 11:52:13 »

Наконт МФ дадам што гэта нармалёвы рух, але дзякуючы такім як ты ён пакрысе скатваецца у калябранцкае балота...

www, а ты меў рацыю! Вось, ўжо фашыстам называюць, у карме мінусег, за тое што я - БРСМавец Улыбка
+Объединённая оппозиция победит. Разъединять сегодня оппозицию зло. Может и потому вам не верят. Сделайте сами вывод. Всем нам нужен позитив.

+Так называемые вами "коллаборанты" постоянно за решеткой сидят. Опять арестован молодёжный лидер Павел Северинец. Ваши упрёки будете им сквозь карты кричать ?

+На всех, кроме гебешников и проч таёмников есть компромат. Вы Господин Капялюшм наверняка были пионером ? Или уже тогда "грантососом" ?

+Место Зянона Пазьняка, если он временно зарубежом, в "Бацькаўшчыне". Он мог бы там много хорошего сделать для нас всех.

+Зянон Позьняк, но и Станислав Шушкевич из Громады заняли уже почётное место в Истории Беларуси.
крокодил
Гродненец
**

крoкодил не ловится

Просмотр профиля
« Ответ #118 : 20 Август 2007, 12:20:53 »

Абгрунтуй.
Псэўда апазыцыя заклікае людзей на мітынгі, вынікі якіх загадзя ведамы і "дэмакратычным лідэрам" і ўладзе. Народ у іх удзельнічае, і гэтым несьвядома спрыяе калябрацыйнай імітацыі палітыкі. Народ, фактычна, змагаецца "у халастую". Пры гэтым у вачох большасьці ганьбіцца беларуская ідэя, Беларускае Адраджэньне. Маўляў, што гэта за дэбілы, сабяруцца купкаю, нясуць нейкую лухту і сыходзяць. Рэжым ведае, што такія акцыі ня нясуць яму небясьпекі(выключэньне: Плошча і Дзень Незалежнасьці - 2006, калі народ выйшаў з-пад кантролю "апазыцыі") і спакойна працягвае існаваць.
:-?
Уточните если плохо понимаю.
Беларускае Адраджэньне это для Вас:
- на митинги не ходить: спакойна працягвць існаваць.
- читать статии из сайта  http://pbpf.org/
- ждать когда у националистов будут танки. Не совсем ясно зачем эти танки. Тронутся куда ?
-
"ЕС находится в пропасти, в оккупации восточным варварством и западном упадком..." : добра сказана.
- гнилой Запад для вас не пример.
« Последнее редактирование: 20 Август 2007, 12:23:50 от marsh » Записан
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #119 : 20 Август 2007, 12:45:47 »

+Объединённая оппозиция победит. Разъединять сегодня оппозицию зло.
Патэлефануйце, калі ласка, спадару Вячорке, і паўтарыце яму гэта. Улыбка
+Так называемые вами "коллаборанты" постоянно за решеткой сидят. Опять арестован молодёжный лидер Павел Северинец. Ваши упрёки будете им сквозь карты кричать ?  
За кратамі ў большасьці сядзіць просты люд. Лідэры партыяў там апынаюцца вельмі рэдка. Наконт Севярынца скажу, што гэта адзіны лідэр, які на маю думку, не супрацоўнічае з рэжымам. Менавіта па гэтаму МФ не рэгіструюць, а Севярынец (і іншыя лідэры МФ) час ад часу апынаюцца за кратамі.
+На всех, кроме гебешников и проч таёмников есть компромат. Вы Господин Капялюшм наверняка были пионером ? Или уже тогда "грантососом" ?
Ні тое ні другое. Хаця ў БРСМ ісьці прапаноўвалі Улыбка
+Место Зянона Пазьняка, если он временно зарубежом, в "Бацькаўшчыне". Он мог бы там много хорошего сделать для нас всех.  
Можа быць. Але ён і так робіць вельмі шмат. Канешне, вельмі сумна і недарэчна, што чалавек, з якога пачыналась апошняя хваля адраджэньня вымушаны знаходзіцца за мяжою, але ў 1996 годзе наяўнасьць Пазьняка ў Амэрыцы вельмі шмат дала дзеля ўсьведамленьня сусьветнай супольнасьцю сытуацыі ў Беларусі.
+Зянон Позьняк, но и Станислав Шушкевич из Громады заняли уже почётное место в Истории Беларуси.
Сапраўды. Пазьняк заняў свае мейсца ў гісторыі. Як бы не павярнулііся падзеі далей, ян быў і застанецца чалавекам, дзякуючы якому Беларусь дамаглася сувэрэнітэту. Але зараз я ня бачу іншага лідэру Вызвольнага Руху, акрамя Пазьняка. Ім мог бы стаць В. Вячорка, але ён падтрымаў "прагматычную" пазыцыю, вырашыў што еларускі адраджэнец можа дазволіць сабе супрацоўнічаць зь людзьмі, якія у 1990 усімі моцамі імкнуліся недапусьцьць незалежнасьці Беларусі. Хай гэта застанецца на ягоным сумленьні. Магчыма новым лідэрам, замест Пазьняка, можа стаць той жа Севярынец, калі ён не апынецца сярод калябрантаў.

Уточните если плохо понимаю.  
Беларускае Адраджэньне это для Вас:  
- на митинги не ходить: спакойна працягвць існаваць.  
Не хадзіць на мітынгі, якія штучна стварае псэўдаапазыцыя. Удзельнічаць у акцыях супраціву, якія ідуць зьнізу(Плошча), удзельнічаць у традыцыйных акцыях(Дзень Незалежнасьці, Дзень Герояў, Чарнобыльскі шлях і г.д.)
- читать статии из сайта  http://pbpf.org/
Ага. І вам таксама прапаную.
- ждать когда у националистов будут танки. Не совсем ясно зачем эти танки. Тронутся куда ?
Я ж пажартаваў Подмигивающий
- гнилой Запад для вас не пример.
Ага.
Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 32 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):