tony_tosh
Гость
|
А чем плох коллаборационизм, объясните мне?
Чем плохи поптытки не рушить и строить заново как в 1917 году, а просто постепенно переходить от нынешнего строя к более разумному?
Или после БЧБ-революции введем бчб-террор?
Вы этого добиваетесь?
|
|
|
|
|
|
|
Maksitamin
|
А чем плох коллаборационизм, объясните мне?
Чем плохи поптытки не рушить и строить заново как в 1917 году, [highlight]а просто постепенно переходить от нынешнего строя к более разумному?[/highlight] Или после БЧБ-революции введем бчб-террор?
Вы этого добиваетесь? Главное чтоб переходить. А то вроде только деградация строя наблюдается. А вообще, да терор это не наш метод.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
А чем плох коллаборационизм, объясните мне? Тым, што калі яны прыйдуць да ўлады, маскоўская прапаганда ня спыніцца, а ўвесь сьвет будзелічыць уладу "дэмакратычнай" Чем плохи поптытки не рушить и строить заново как в 1917 году, а просто постепенно переходить от нынешнего строя к более разумному? А хто табе сказаў, што усё будзе разбурана, і пачнецца зноўку. Пеход будзе толькі паступовы, інакш немагчыма. Или после БЧБ-революции введем бчб-террор? Прачытаў? 
|
|
« Последнее редактирование: 20 Август 2007, 13:56:55 от Kapialush »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А чем плох коллаборационизм, объясните мне? Тым, што калі яны прыйдуць да ўлады, маскоўская прапаганда ня спыніцца, а ўвесь сьвет будзелічыць уладу "дэмакратычнай" Чем плохи поптытки не рушить и строить заново как в 1917 году, а просто постепенно переходить от нынешнего строя к более разумному? А хто табе сказаў, што усё будзе разбурана, і пачнецца зноўку. Пеход будзе толькі паступовы, інакш немагчыма. Или после БЧБ-революции введем бчб-террор? Прачытаў?  1. Когда "коллаборационисты" придут к власти у националистов будут все возможности перенять эту власть демократическими методами. 2. От лукашизма к национальному возрождению. Покажите мне план этого перехода. 3. Прочитал.  Но в каждой шутке есть доля шутки.  8-)
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
1. Когда "коллаборационисты" придут к власти у националистов будут все возможности перенять эту власть демократическими методами. Магчымасьцяў калі і стане больш, то ня вельмі, а вось сусьветная падтрымка спыніццо. 2. От лукашизма к национальному возрождению. Покажите мне план этого перехода. http://pbpf.org/art.php?cat=0&art=4Чытай"праграму - мініум", у самым канцы. 3. Прочитал. Но в каждой шутке есть доля шутки. Інтэрпрытацыя вобразу, створанага афіцыйнымі медыямі.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Магчымасьцяў калі і стане больш, то ня вельмі, а вось сусьветная падтрымка спыніццо. Мировая поддержка националистов? :-?  Інтэрпрытацыя вобразу, створанага афіцыйнымі медыямі. Почему же только официальными медиа? Я вижу примерно тоже самое, но не кушаю официальные медиа...  Программа-минимум.... Удакладніць заканадаўчую базу адносна СМІ з улікам інтарэсаў беларускага культурна-нацыянальнага аднаўленьня і бясьпекі беларускай дзяржавы. Я уже писал про "митинги как За Беларусь! только против". Цензура с другой стороны... То есть население, желающее юзать русский язык попадет в такие же условия как на Украине и в Прибалтике... Нармалізаваль дзейнасьць беларуска-расейскай мяжы. (Увесьці памежны і мытны кантроль.) По-моему, для этого необходим референдум... Могилёв, Витебск спросить?  Это в Гродно и Бресте по фиг ))) А там народ с этого живёт... На першым этапе прыдзецца дзейнічаць хутка і рашуча. Постепенный переход?  ну и в основной... Пакуль не адбыўся пераход на прафесійную (кантрактную) вайсковую службу, маладому пакаленню трэба з юначых гадоў даводзіць разуменне вайсковага абавязку як асноўнага дэмакратычнага абавязку.  это я просто поржал... Вывод - когда государству(в данном случае Партии) от нас что-нибудь нужно - оно называет себя Родиной  а вообще постулаты программы-минимум не сильно отличаются от целей коллаборантов...
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Мировая поддержка националистов? Ну, сьвет вырашыць, што пытаньне аб Беларусі зачынена, бо будзе лічыць, што там усталявалася незалежная ўлада. Почему же только официальными медиа? Я вижу примерно тоже самое, но не кушаю официальные медиа.. а якія ты кушаеш? То есть население, желающее юзать русский язык попадет в такие же условия как на Украине и в Прибалтике... рускай мовы застанецца столькі, каб хапал рускімПо-моему, для этого необходим референдум... Могилёв, Витебск спросить? Это в Гродно и Бресте по фиг ))) А там народ с этого живёт... Мяжа з Расеяй можа быць адчынена, калі яна са злачыннай імперыі пераўтварыцца ў нармалёвую дэмакратыю. На жаль, я лічу што гэтага ніколі не адбудзецца. Постепенный переход? На пачаку рашуча, каб ліквідаваць галоўныя лукашэнкаўскія злачынствы. это я просто поржал... Ну і дурашко. Я б, напрыклад, не адмовіўся бы паслужыць год у войску, якое падпарадкоўваецца нацыянальным інтарэсам(а не інтрарэсам адного чалавека), у якім няма дзядаўшчыны, якое мае нармалёвае фінансавае забесьпячэньне. а вообще постулаты программы-минимум не сильно отличаются от целей коллаборантов... Ня будзь наіўным
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
а якія ты кушаеш? http://www.globalresearch.ca/ , например )) Ну, сьвет вырашыць, што пытаньне аб Беларусі зачынена, бо будзе лічыць, што там усталявалася незалежная ўлада. Независимая власть - это только националисты? Вот в СССР власть тоже была независимой. Ня будзь наіўным Я говорю о том, что вижу на экране монитора. Ну і дурашко. Я б, напрыклад, не адмовіўся бы паслужыць год у войску, якое падпарадкоўваецца нацыянальным інтарэсам(а не інтрарэсам адного чалавека), у якім няма дзядаўшчыны, якое мае нармалёвае фінансавае забесьпячэньне. А я не хочу. Я хочу учиться в институте, делать карьеру, чтобы потом помогать своему государству другими способами. рускай мовы застанецца столькі, каб хапал рускім чтобы довести всё до маразма а-ля Таллинн в мае..  На пачаку рашуча, каб ліквідаваць галоўныя лукашэнкаўскія злачынствы. Это не есть преступления. Это хреновая политика. Мяжа з Расеяй можа быць адчынена, калі яна са злачыннай імперыі пераўтварыцца ў нармалёвую дэмакратыю. На жаль, я лічу што гэтага ніколі не адбудзецца. Гы. На такой территории "нормальной демократии" не будет никогда...
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
[smiley=wall.gif] Независимая власть - это только националисты? Вогуле - не. Але на сёньняшнім этапе разьвіцьця Беларусі - так, бо "дэмсілы" вельмі залежныя ад Расеі(Эўразьвязу) Вот в СССР власть тоже была независимой.  Я говорю о том, что вижу на экране монитора. Калі бы у праграмке АГП было адкрыта напісана "Основной целью нашей партии является "демократическим" путём лишить Беларусь независимости и ввести в состав России" за іх бы ніхто не пайшоў. А я не хочу. Я хочу учиться в институте, делать карьеру, чтобы потом помогать своему государству другими способами. У любой нармалёвай, без савецкага маразму, краіне, калі ты вучышся, робіш кар'еру і плённа працуеш, цябу ў армію не забяруць. чтобы довести всё до маразма а-ля Таллинн в мае.. тут я цябе не падтымваю. У Таліне ўсё было як трэба. Это не есть преступления. Это хреновая политика. Ну, альбо так... Гы. На такой территории "нормальной демократии" не будет никогда... Але ўлічы, што ёсьць шмат народаў(татары, чувашы, мардва, якуты, народы каўказу) якім бы таксама не перашкодзіла незалежнасьць. Тэрыторыя зьмяньшаецца і ўсталёўваецца нацыянальная дэмакратыя. 
|
|
« Последнее редактирование: 20 Август 2007, 15:10:23 от Kapialush »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Вогуле - не. Але на сёньняшнім этапе разьвіцьця Беларусі - так, бо "дэмсілы" вельмі залежныя ад Расеі(Эўразьвязу) ну блин, а кто ща независим ?? тут я цябе не падтымваю. У Таліне ўсё было як трэба. побитые стекла в центре и беспорядки? я это имею в виду... У любой нармалёвай, без савецкага маразму, краіне, калі ты вучышся, робіш кар'еру і плённа працуеш, цябу ў армію не забяруць. Чехия, Израиль... Там есть советский маразм? Калі бы у праграмке АГП было адкрыта напісана "Основной целью нашей партии является "демократическим" путём лишить Беларусь независимости и ввести в состав России" за іх бы ніхто не пайшоў. А если бы в программке БНФ было написано "Добры маскаль - мёртвы маскаль"? За них много бы СЕЙЧАС пошло?
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Тым, што я нічога не зразумеў. :-/
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Тым, што я нічога не зразумеў. :-/
учи языки...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Вогуле - не. Але на сёньняшнім этапе разьвіцьця Беларусі - так, бо "дэмсілы" вельмі залежныя ад Расеі(Эўразьвязу) А где берет деньги Зянон? USA? Deutschland?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
ну блин, а кто ща независим ?? Поўнасьцю - ніхто. Але да гэтага варта імкуцца. побитые стекла в центре и беспорядки? я это имею в виду... Усё зрабілі рускія. Не прызвычыліся быць нацыянальнай меншасьцю. Хочуць быць "старшым братам".  Чехия, Израиль... Там есть советский маразм? Там ўласны маразм  А если бы в программке БНФ было написано "Добры маскаль - мёртвы маскаль"? За них много бы СЕЙЧАС пошло? Ня блытай www і БНФ 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
А где берет деньги Зянон? USA? Deutschland? Хз... ён кнігі выдае... лекцыі, напэўна, чытае...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Усё зрабілі рускія. Не прызвычыліся быць нацыянальнай меншасьцю. Хочуць быць "старшым братам". Нехилая 40%ная меншасьць...  Там ўласны маразм Когда государству от нас чего-нить надо оно называет себя Родиной. Ня блытай www і БНФ Не забывай о русофилии большинства населения РБ
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Хз... ён кнігі выдае... лекцыі, напэўна, чытае... В американских университетах и перед "сьвядомымi" эмигрантами
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Нехилая 40%ная меншасьць... Этнічная меншасьць. Ня іх гэта зямля, ня іх. Няхочуць успрымаць эстонскую культуру - няхай едуць дадому  Когда государству от нас чего-нить надо оно называет себя Родиной. ну што я магу сказаць... спадзяваюся, пры КХП будзе па іншаму. Не забывай о русофилии большинства населения РБ Русафілія - штучная. На што бы яна зьмянілася, каклі бы ўсе людзі дасканала ведалі гісторыю. Напрыклад тое, што ў вайне з Іванам Жахлівым загінула палова насельніцтва Беларусі. В американских университетах и перед "сьвядомымi" эмигрантами Алеж грошы за гэта плоцяць...напэўна. Можа так нейкія лекцыі чытае. Па археалёгіі там, ці па тэатразнаўству.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Этнічная меншасьць. Ня іх гэта зямля, ня іх. Няхочуць успрымаць эстонскую культуру - няхай едуць дадому пусть будет 60% эстонкой, 40% русской. как и народа. я социалист, не забывай. )) интересы общества для меня выше интересов народа... ну што я магу сказаць... спадзяваюся, пры КХП будзе па іншаму. Надежда - самообман, но это всё что у меня есть, она ходит по рукам, продавая свою честь...  Русафілія - штучная. На што бы яна зьмянілася, каклі бы ўсе людзі дасканала ведалі гісторыю. Напрыклад тое, што ў вайне з Іванам Жахлівым загінула палова насельніцтва Беларусі. Искуственная. Но хорошо вбитая в головы народа. Алеж грошы за гэта плоцяць...напэўна. Можа так нейкія лекцыі чытае. Па археалёгіі там, ці па тэатразнаўству. Платят. А раз "сьвядомы" и политически ущемленный, то платят вдвойне 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
пусть будет 60% эстонкой, 40% русской. как и народа. я социалист, не забывай. )) интересы общества для меня выше интересов народа... А я нацыянал дэмакрат, і няхай будзе 100% эстонскай, а расейскай столькі, каб яны самі маглі яе вывучаць.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
пусть будет 60% эстонкой, 40% русской. как и народа. я социалист, не забывай. )) интересы общества для меня выше интересов народа... А я нацыянал дэмакрат, і няхай будзе 100% эстонскай, а расейскай столькі, каб яны самі маглі яе вывучаць. Искуственная. Но хорошо вбитая в головы народа. Выб'ем  Платят. А раз "сьвядомы" и политически ущемленный, то платят вдвойне Ну і хай плоцяць. Ты што, зайздросьціш? 
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
КапялюшГмм.. трохі ўдакладненняў..палова насельніцтва Беларусі загінула не ў вайне з Іванам Жахлівым, а ў вайне з Расеяй 1654-1667 гг. 
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Выб'ем Не люблю принуждение с любой идеологией. Ну і хай плоцяць. Ты што, зайздросьціш? Да.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А я нацыянал дэмакрат, і няхай будзе 100% эстонскай, а расейскай столькі, каб яны самі маглі яе вывучаць. я социалист.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Не люблю принуждение с любой идеологией. Будзем выбіваць ветліва, мякка і паступова.  Да. Тут усё зусім проста. Знаходзіш мейсца, у якім маскалі расстрэльвалі беларусаў, паведамляеш аб ім усей стране, ствараеш які-небудзь Фронт, 8 год змагаешся за беларускую ідэю, потым эмігруеш і табе там плоцяць грошы. Усё проста 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
|
|
« Последнее редактирование: 21 Август 2007, 12:04:37 от Kapialush »
|
|
|
|
|
|
|
здесь: CIA, Human Resource Management, Washington, DC 20505 или здесь: УКГБ по Гродненской области, 230023, г. Гродно, ул.Тельмана, 10 Не выплатили  Обманщеги вы!  А если бы в программке БНФ было написано "Добры маскаль - мёртвы маскаль"? За них много бы СЕЙЧАС пошло? Десяток лекций и выступлений, медиа... и я думаю миллионов 5-6  Ня блытай www і БНФ Это на что намёк? 
|
|
« Последнее редактирование: 21 Август 2007, 16:09:58 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|