Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
22 Август 2025, 07:12:02
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

ЭЎРАПЕЙСКІ МАРШ

Голосование
Вопрос: Каковы итоги Европейского Марша?
Это значительный вклад в демократию - 4 (6,2%)
Власти нас стали бояться - 4 (6,2%)
Пох. - 57 (87,7%)
Всего голосов: 17

Страниц  : 1 ... 10 11 13 14 ... 32 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: ЭЎРАПЕЙСКІ МАРШ  (Прочитано 88704 раз)
крокодил
Гродненец
**

крoкодил не ловится

Просмотр профиля
« Ответ #330 : 31 Август 2007, 13:42:00 »

Другі шлях — ліквідацыя дыктатарскага рэжыму і перспектыва нацыянальна-культурнага адраджэння, эканамічнага дабрабыту і грамадскага спакою.
Сраць Эўропе на нашае адраджэньне.
Мы ставім задачу ўмацаваць незалежнасць і пабудаваць беларускую дзяржаву на грунце дэмакратыі, культуры і права; беззваротна выйсці на шлях духоўнага нацыянальнага развіцця, эканамічнага і культурнага прагрэсу.
карэкцыя: мы ставім задачу стварыць у Беларусі бачнасьць дэмакратыі і нацыянальнага адрэджэньня, каб увесь сьвет вырашыў, што ў Беларусі ўсё ОК, а потым мы зачынім вочы на працягваючуюся акупацыю Беларусі, як ужо аднойчы зачынілі вочы на акупацыю Чачэніі.
чего еще нам надо ?
Мне патрэбна НЕЗАЛЕЖНАЯ Беларусь. Мне патрэбна Беларусь, якой ня будуць кіраваць маскоўскія падсоскі з Рады Эўропы, мне патрэбна Беларусь, якой будуць кіраваць БЕЛАРУСЫ.
Капялюш.. почти шепотом чтобы не смеялись над вами.
Не возражай дорогой.
Я (почти) цитирую последнию программу Кандидата в Президенты З. Пазьняка.
mchy_imgh
Гость

Email
« Ответ #331 : 31 Август 2007, 14:02:38 »

Смеющийся Смеющийся Смеющийся

Беларусь, якой будуць кіраваць БЕЛАРУСЫ.

Диктатура пролетариата? Уже было. Подмигивающий
MShmel
Настоящий гродненец

жыць і размаўляць па-свойму

Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #332 : 31 Август 2007, 15:42:43 »

Другі шлях — ліквідацыя дыктатарскага рэжыму і перспектыва нацыянальна-культурнага адраджэння, эканамічнага дабрабыту і грамадскага спакою.
Сраць Эўропе на нашае адраджэньне.
чего еще нам надо ?
Мне патрэбна НЕЗАЛЕЖНАЯ Беларусь. Мне патрэбна Беларусь, якой ня будуць кіраваць маскоўскія падсоскі з Рады Эўропы, мне патрэбна Беларусь, якой будуць кіраваць БЕЛАРУСЫ.

Тры простыя пытаньні: Ты гэта сур'ёзна пра маскоўскіх падсоскаў з Рады Эўропы? Як РЭ будзе кіраваць Беларусьсю? І што, тое што Эўропе сраць, неяк можа перашкодзіць будучаму адраджэньню?

Почетный гродненец

Пачынаю, пакуль зрэдку, пісаць на беларускай мове

Просмотр профиля
« Ответ #333 : 31 Август 2007, 16:04:33 »

Даже в свои 14 www понимает это.
Мне 16, крифедко  Смеющийся

Першы шлях, і гісторыя пра гэта сведчыць,
Второй путь тоже не выход... и история, как и состояние ЕС, твердит об этом  Улыбка

Диктатура пролетариата? Уже было.
Как "диктатура пролетариата", которая была(!), сочетается с властью беларусов в Беларуси?.. Не могу найти даже трёх "похожестей"  Плачущий Плачущий Плачущий

Няхай жыве магутны, сьмелы
Наш беларускі вольны дух.
Штандар наш бел-чырвоны-белы,
Пакрый сабой народны рух.

На бой! За шчасьце і за волю
Народу слаўнага свайго!
Браты, цярпелі мы даволі,
На бой усе да аднаго!
MShmel
Настоящий гродненец

« Ответ #334 : 31 Август 2007, 16:28:14 »

Першы шлях, і гісторыя пра гэта сведчыць,
Второй путь тоже не выход... и история, как и состояние ЕС, твердит об этом  Улыбка

Ніхто і ня кажа, што гэта выхад, але карысным быць можа. За нас усё роўна ніхто нічога ня вырашыць у нашу карысьць, магчыма нейкая дапамога, але асноўная частка працы заўжды будзе на нас. Дарэчы, што там з ЭЗ, ён у дрэнным стане?

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #335 : 31 Август 2007, 16:36:05 »

Ніхто і ня кажа, што гэта выхад, але карысным быць можа.
Скорее всего "некарысным"... Уже писал почему, ответ - 311.  Подмигивающий

За нас усё роўна ніхто нічога ня вырашыць у нашу карысьць, магчыма нейкая дапамога, але асноўная частка працы заўжды будзе на нас. Дарэчы, што там з ЭЗ, ён у дрэнным стане?
Не, переписывать я свои посты не буду:
1)  Тут уже отвечал про "пункты", что нам могут "дать".
2) В теме про Речь Поспалитую с ТанитойТикарам обсуждал.
3) Есть специальная тема - Евросоюз и Евростандарты.

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #336 : 01 Сентябрь 2007, 15:11:20 »

Ты гэта сур'ёзна пра маскоўскіх падсоскаў з Рады Эўропы?
Я крыху перабольшыу, але (ИМХО) за расейския рэсурсы яны прададдуць што заугодна
Як РЭ будзе кіраваць Беларусьсю?
Таксама крыху перабольшыу Улыбка. Але эканамичны циск можа быць
І што, тое што Эўропе сраць, неяк можа перашкодзіць будучаму адраджэньню?
Нияк. Але ня трэба рабиць заявау, што Эуропа будзе клапацицца аб адраджэньни Беларуси
MShmel
Настоящий гродненец

« Ответ #337 : 02 Сентябрь 2007, 14:56:15 »

Капялюш, ты хоць ведаеш, што такое Рада Эўропы?
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82_%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%8B
Хто рабіў заяву, што
Эуропа будзе клапацицца аб адраджэньни Беларуси
? Вядома, што наўпрост ня будзе. Гэта ня іх, а наша справа. Але гэта ня значыць адваротнае, што Захад нам перашкодзіць. Горш чым ад Лукі зараз, ад Эўропы ў будучым беларушчыне ня будзе, я думаю.

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #338 : 02 Сентябрь 2007, 15:05:45 »

Вядома, што наўпрост ня будзе. Гэта ня іх, а наша справа.
Я яшчэ дадаў тое, што Эўропа ня будзе клапаціца, калі Расея пачне ціснуць на "дэмакратычную Беларусь"
Горш чым ад Лукі зараз, ад Эўропы ў будучым беларушчыне ня будзе, я думаю.
Так, але трэба разумець, што справы беларускай кудьтуры ЭЗ абыякавы, і ня трэба спадзявацца на яго. "Доверяй, но проверяй"
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #339 : 02 Сентябрь 2007, 16:26:56 »

Вядома, што наўпрост ня будзе.
Именно. Будет только мешать... то конституциями своими, то братским дележом населения, то указаниями "что выращивать, а что покупать"... Будут сажать за отрицание холокоста, за попытку реабилитировать людей, "содействующих фашизму" (глядишь и флаг "бчб" запретят - я его, кстати, не видел среди символики Ев. Марша  Смеющийся)

Хотя... Они как следует позаботятся о дальнейшем выращивании/синтезировании толерантного и памяркоунага бело-русса и всего бело-русского.  Улыбка

Горш чым ад Лукі зараз, ад Эўропы ў будучым беларушчыне ня будзе, я думаю.
Тех, кого мы можем поднять "против" по экономическим причинам (!) в силу идеологических (и чего-то добиться), мы не сможем поднять в ЕС (там мы вообще никого не сможем поднять). Либерализм и вседозволенность, как мне кажется, понравятся поколению "быдла", которое выращено под "красно-зелёным", ещё больше чем АГЛ... Я уже не говорю не о "быдле"... Ведь для многих, как я понял, "нацыянальнае адраджэньне" сводится к тому, чтобы был "свободный и лёгкий выезд в другие страны".

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
MShmel
Настоящий гродненец

« Ответ #340 : 03 Сентябрь 2007, 02:00:52 »

Для мяне важны лёгкі і свабодны выезд у замежжа. І нацыянальнае адраджэньне для мяне дакладна не азначае "закрыцца ад усіх і ўвесьці ультракансэрватыўны рэжым". Невялікая была б розьніца ў параўнаньні зь існуючым станам.
Выкарыстоўваньне словаў "лібэралізм" і "ўседазволенасьць" амаль як сынонімы таксама мне ня вельмі зразумела. Вы хочаце сказаць, што ў Эўропе анархія? Навошта баяцца "дележа населенія"? Хай людзі нармальна езьдзяць, гэта карысна. І нават калі зьедзе столькі, як зараз у суседняй Польшчы, то з уводам эўра і ўраўнованьненем узроўню разьвіцьця большасьць вернецца, ды яшчэ і з капіталам.
Да таго не разумею наездаў на эўраканстытуцыю, што ж  яна вам дрэннага зрабіла? Ці вы баіцеся страціць частку незалежнасьці ў часы, калі нацыянальныя дзяржавы адыходзяць у мінулае? Больш атрымаем чым страцім, я мяркую.

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #341 : 03 Сентябрь 2007, 14:51:25 »

Да... зачотна сказаў, але тое, што нацыянальныя дзяржавы сыходзяць у мінулае - sux. Грустный
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #342 : 03 Сентябрь 2007, 19:59:04 »

Для мяне важны лёгкі і свабодны выезд у замежжа.
Туризм? Туризм это хорошо, а сейчас легко и свободно можно выехать заграницу... А вот не "на туризм"  Смеющийся Улыбка

Я не имею ничего против негра, если он живёт у себя в Африке, а я у себя – в Европе. Мы даже можем ездить один к одному в гости, и быть интересными один одному впору своей непохожести. Мы должны культивировать и беречь свою непохожесть – каждый у себя дома, что позволит избежать не нужных взаимонепониманий и взаимовлияний, которые вызывают обычно конфликты между людьми. А иначе – не будет ни чёрных, ни белых, а будут только серые.

І нацыянальнае адраджэньне для мяне дакладна не азначае "закрыцца ад усіх і ўвесьці ультракансэрватыўны рэжым". Невялікая была б розьніца ў параўнаньні зь існуючым станам.
Додумываешь.

Выкарыстоўваньне словаў "лібэралізм" і "ўседазволенасьць" амаль як сынонімы таксама мне ня вельмі зразумела.
Из либерализма вытекла вседозволенность в космических масштабах. Нет бога, только я (и моё брюхо).

Вы хочаце сказаць, што ў Эўропе анархія?
Скорее наоборот. Деспотизм.  Улыбка

Навошта баяцца "дележа населенія"? Хай людзі нармальна езьдзяць, гэта карысна.
То есть французам и англичанам, коренному населению, очень полезно, что к ним приезжают люди с Африки и Ближнего Востока? С Китая и Мексики? При чём "ездят" - это не то слово... Ты мне объясни, что "нормального" в массовой иммиграции чужеродных элементов в Европу? Вот о вреде я поведомить могу  Смеющийся (только не надо рассказывать мне про "не хотят работать на таких работах" и бла бла бла); кстати, о вреде как для самих иммигрантов, так и для коренного населения. Ну что могут дать массовые миграции? Смешивание рас и народов? Ослабление чувства национального единства, которое есть одним из источников сопротивления глобализму?

І нават калі зьедзе столькі, як зараз у суседняй Польшчы, то з уводам эўра і ўраўнованьненем узроўню разьвіцьця большасьць вернецца, ды яшчэ і з капіталам.
Ты понимаешь, чем может грозить нам введение российского рубля? Я думаю, что теми же результатами может окончится и введение "эура" .
P.S. Сомневаюсь, что большинство вернётся... Сомневаюсь, что "оно" там много заработает! Сомневаюсь, что такого человека будет интересовать нация и государство его нации. Подмигивающий "Демократизм", взятый в Западной Мире в чисто количественном виде, легко поддается контролю со стороны тех, кто манипулирует средствами массовой информации. Подменяются традиционные источники авторитета: народные традиции, духовные принципы, институт семьи, мудрость старых людей - необходимая для нации связка поколений.

Да таго не разумею наездаў на эўраканстытуцыю, што ж  яна вам дрэннага зрабіла? Ці вы баіцеся страціць частку незалежнасьці ў часы, калі нацыянальныя дзяржавы адыходзяць у мінулае?
Мне? Пока ничего не сделала. И не дай ей боги ко мне приблизиться  Смеющийся
А вот про национальные государства - это зря, не отходят они в прошлое... на Беларуси даже в настоящем нет.  Улыбка

Что она может сделать? Культурная и психологическая однородность (гомогенность), унификация, которая ведет к единственному рынку, с тем, чтобы разница вкусов и нравов не мешала серийному производству и долгосрочным инвестициям. Среди "небезопаснейших" различий - религиозные и этнические уставы. Тут выявляется греза глобалистов про "плавильный котел", рассовое и национальное смешивание, тотальную гибридизацию человечного рода, рядом с навязыванием единственного "мирового" языка (а что для нас изменится, когда господствующий московский язык изменится на английский??? :-?) Обществу потребителей проще будет пользоваться уже готовым, нежели самим создавать или помогать создавать что-либо... Подмигивающий

Больш атрымаем чым страцім, я мяркую.
Глобальное государство? Уничтожение нации и этносов? Племён и народов? Языка, менталитета, духовного и физического состояния? А получим, я так понимаю, мультирасовую общечеловекскую сообщность - общество потребителей... Или открытый  мондеализм, который есть результатом демо-кратического и либерального "просвещения"? Улыбка Может охлократию? Улыбка

P.S. А ты что - Космополит? Хм... сразу этого я и не приметил Улыбка

Но та же  единая Европа без границ, в которую ты хотел бы попасть - только плавильный котел, в котором должны будут исчезнуть всякие  различия. Так какая разница, в каком цивилизационом котле расплавятся беларусы - во восточно-евразийском или в западном либерально-космополитическом? Наша "интеллигенция", безусловно, ориентируется на Запад - ведь там высокий уровень жизни (что впору и показывает ее "колбасную ментальность", которой они шибко любят наделять наш народ).
При слабой национальной идеологии кидаться в яму свободного либерализма тем более опасно, что неясна даже дальнейшая эволюция моральных основ нынешнего западного общества. Можно ждать, что лет через двадцать там будут разрешены, например, браки между человеком и животным: с одной стороны дорогу к этому прокладывают защитники сексменьшинств, с другого - защитники прав животных.

« Последнее редактирование: 03 Сентябрь 2007, 20:45:54 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #343 : 03 Сентябрь 2007, 23:13:34 »

і  [smiley=YaBB2 www.png] таксама зачотна сказаў... тут варта шукаць кампраміс Подмигивающий
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #344 : 04 Сентябрь 2007, 00:15:32 »

тут варта шукаць кампраміс
Нацыя – знячасавая, вечная і святая катэгорыя! Які яшчэ можа быць кампраміс? Усё дзеля яе, усё за яе! Нацыя - перадусім!

Не шкада нам жыцця маладога,
Не шкада нам гарачай крыві –
Абы толькі праменнай дарогай
Крочыў горда народ наш жывы!
© Наталля Арсеньева
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 00:16:55 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #345 : 04 Сентябрь 2007, 00:28:34 »

Бугога Улыбка пачаў такі размаўляць на беларускай мове Улыбка
Які яшчэ можа быць кампраміс?
Ну, напрыклад, калі ў нас будзе моцная нацыянальная культура, моцны нацыянальны дух, то супрацоўніцтва з Эўразьвязам нам ніяк не пашкодзіць
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #346 : 04 Сентябрь 2007, 00:40:00 »

Бугога  пачаў такі размаўляць на беларускай мове
Тссс, брсм зарплату не заплатит  Смеющийся

Ну, напрыклад, калі ў нас будзе моцная нацыянальная культура, моцны нацыянальны дух, то [highlight]супрацоўніцтва[/highlight] з Эўразьвязам нам ніяк не пашкодзіць
Нужное я выделил Улыбка Вхождение при таких условиях тем более не потребуется... Зачем? Можно дружить и в разных государствах. Зачем благополучной, национальной ВеликоЛитве (это "кали") вступать в разваливающийся, гниющий ЕС? Улыбка
P.S. Китай и США тоже, бывает, сотрудничают  Улыбка Смеющийся
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 00:44:14 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
MShmel
Настоящий гродненец

« Ответ #347 : 04 Сентябрь 2007, 00:41:55 »

Я не имею ничего против негра, если он живёт у себя в Африке, а я у себя – в Европе. Мы даже можем ездить один к одному в гости, и быть интересными один одному впору своей непохожести. Мы должны культивировать и беречь свою непохожесть – каждый у себя дома, что позволит избежать не нужных взаимонепониманий и взаимовлияний, которые вызывают обычно конфликты между людьми. А иначе – не будет ни чёрных, ни белых, а будут только серые.

Разумею праблему, згодны. Праўда мы тут размаўляем пра Эўропу, а не пра ўвесь сьвет. Розьніца тут не такая вялікая, як у выпадку чорны/белы. Культываваць сваю адрознасьць мы безумоўна павінны. Я веру, што такое магчыма ў аб'яднанай Эўропе (я пакуль эўрааптыміст, але не адмаўляюся, што перастану ім быць, калі ўверую словам эўрапэсымістаў)

Додумываешь.

Да, я такой Подмигивающий

Из либерализма вытекла вседозволенность в космических масштабах. Нет бога, только я (и моё брюхо).

Лібэралізм лібэралізму розьнь) Зь лібэралізма якраз не вынікае ўседазволенасьці (прынамсі для мяне), бо лібэралізм на найважнейшай пазыцыі ставіць закон. І свабода асобна ўзятай адзінкі скончваецца там, дзе пачынаецца свабода іншага чалавека. У ідэях лібэралізму чалавека стрымлівае заканадаўства. Ды і ня варта блытаць лібэралізм з утылітарызмам (асабліва яго варыянтамі: эпікурэізмам ці гэданізмам), хаця й першы мае ў сабе рацыянальныя ідэі другога. Нават калі ўспомніць бацьку лібэралізма - Джона Лока, высьветліцца, што ў яго канцэпцыі разумець і выконваць натуральныя правы могуць толькі інтэлектуальна зрэлыя адзінкі. Тое, што сёньня ў некаторых месцах фактычна пачынае зьяўляцца ўседазволенасьць, гаворыць аб адыходзе ад асноўных ідэй лібэралізму (ён заўсёды быў за законнасьць і парадак), своеасаблівым вычварэньні, якое, вядома, заходнія палітыкі павінны выправіць. Бо будзе горш.

Скорее наоборот. Деспотизм.  Улыбка

У сваіх інтэлектуальных практыкаваньнях я часта даходзіў да такой высновы, вельмі цікавая думка. Мне падаецца, што пакуль гэта далёка не дэспатызм, гэта яшчэ можа эвалюцыянаваць у горшыя формы) Ці ў лепшыя))

То есть французам и англичанам, коренному населению, очень полезно, что к ним приезжают люди с Африки и Ближнего Востока? С Китая и Мексики? При чём "ездят" - это не то слово... Ты мне объясни, что "нормального" в массовой иммиграции чужеродных элементов в Европу?

Тут ізноў не пра Эўразьвяз. У яго даволі жорсткі візавы рэжым. Патокі мігрантаў гэта праблема, якая зьявілася ня сёньня (а яшчэ да падпісаньня Шэнгенскай дамовы), проста цяпер яна праявілася. Краіны Заходняй Эўропы ў свой час прынялі шмат неэўрапейцаў у сувязі з праблемай нястачы людзей. Тады, імхо, ніхто нармальна не падумаў над тым што будзе празь нейкі час, што гэта трэба будзе неяк рэгуляваць. Дарэчы, цяпер паўночныя краіны (тая ж Швэцыя) прымаюць з распасьцёртымі рукамі мігрантаў "эўрапейскага выгляду" (паток ня самы вялікі, але менш праблем у будучыні).

Ты понимаешь, чем может грозить нам введение российского рубля? Я думаю, что теми же результатами может окончится и введение "эура" .
P.S. Сомневаюсь, что большинство вернётся... Сомневаюсь, что "оно" там много заработает! Сомневаюсь, что такого человека будет интересовать нация и государство его нации. Подмигивающий "Демократизм", взятый в Западной Мире в чисто количественном виде, легко поддается контролю со стороны тех, кто манипулирует средствами массовой информации. Подменяются традиционные источники авторитета: народные традиции, духовные принципы, институт семьи, мудрость старых людей - необходимая для нации связка поколений.

Я думаю, што калі мы ўступім у Эўразьвяз як мінімум на ўзроўні Польшчы (хацелася б лепей)), то сытуацыя была б як у Польшчы (масавыя выезды), але праз год 2-5 ад уводу эўра шмат людзей бы вярнулася. Праўда ўвод адзінай моцнай валюты (чамусьці цяпер была тэндэнцыя трымаць эўра надта высока) будзе адчувальны.
А вось дэструкцыя аўтарытэтаў гэта тая загана, якую ў дэмакратыі бачыў яшчэ Плятон. Але ён перабольшваў, ды і сам хацеў увесьці ультракансэрватыўны таталітарызм. Падважаньне аўтарытэтаў, зьмена прыярытэтаў, пастаянны рух, канфлікты і дыялогі - гэта карысна, калі яны ў межах закону і элемэнтарнай культуры. Але чаго зашмат, тое дрэнна. І я бачу ў лібэралізме праблему дэструкцыі аўтарытэтаў. Аднак, імхо, сапраўдны аўтарытэт вельмі моцны, яго цяжка аўтэнтычна падважыць. Да таго гэта таксама ад часткі праблема асобных адзінак, а ня толькі ўсяго грамадзтва. А ўвогуле гэта нагода актывізаваць выхаваўчую працу ў грамадзтве )

P.S. А ты что - Космополит?

Не лайся матам, тут дзеці!
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 10:18:32 от MShmel » Записан

MShmel
Настоящий гродненец

« Ответ #348 : 04 Сентябрь 2007, 00:44:24 »

Бугога Улыбка пачаў такі размаўляць на беларускай мове Улыбка
Які яшчэ можа быць кампраміс?
Ну, напрыклад, калі ў нас будзе моцная нацыянальная культура, моцны нацыянальны дух, то супрацоўніцтва з Эўразьвязам нам ніяк не пашкодзіць

Я тебя люблю, мой маленький евроэнтузиаст!  [smiley=iloveyou.gif]

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #349 : 04 Сентябрь 2007, 00:51:07 »

Целующий Целующий Целующий
андорг абасцыццо, калі гэта пабачыць Смеющийся Смеющийся Смеющийся
MShmel
Настоящий гродненец

« Ответ #350 : 04 Сентябрь 2007, 00:59:30 »

Мне? Пока ничего не сделала. И не дай ей боги ко мне приблизиться  Смеющийся
А вот про национальные государства - это зря, не отходят они в прошлое... на Беларуси даже в настоящем нет.  Улыбка

Что она может сделать? Культурная и психологическая однородность (гомогенность), унификация, которая ведет к единственному рынку, с тем, чтобы разница вкусов и нравов не мешала серийному производству и долгосрочным инвестициям. Среди "небезопаснейших" различий - религиозные и этнические уставы. Тут выявляется греза глобалистов про "плавильный котел", рассовое и национальное смешивание, тотальную гибридизацию человечного рода, рядом с навязыванием единственного "мирового" языка (а что для нас изменится, когда господствующий московский язык изменится на английский??? :-?) Обществу потребителей проще будет пользоваться уже готовым, нежели самим создавать или помогать создавать что-либо... Подмигивающий

Вось у гэтым і праблема: мы ўвесь час адстаем, ня можам нагнаць час, мы заўжды на эпоку назад. Можа гэта і добра? Ня ведаю. Пра розьніцу густаў і доўгатэрміновыя інвэстыцыі - ты трапіў і дзясятку, дакладна так і не інакш. Я не глабаліст, я ня мару пра кацёл і лічу, што гэта (кацёл) дрэнна. А што да апошняга сказа ў гэтым абзацы, то такая небяспека існуе. Таму перад інтэграцыяй павінен быць даволі доўгі тэрмін супрацоўніцтва (абмежаванага), каб мы хоць троху сталі нагадваць нацыянальную дзяржаву.

Глобальное государство? Уничтожение нации и этносов? Племён и народов? Языка, менталитета, духовного и физического состояния? А получим, я так понимаю, мультирасовую общечеловекскую сообщность - общество потребителей... Или открытый  мондеализм, который есть результатом демократического и либерального "просвещения"? Улыбка Может охлократию? :

Невядома, ў які бок будзе ісьці разьвіцьце Зьвязу. Можа ў бок глабальнай дзяржавы (што мне зусім не падабаецца), можа ў які іншы. Нацыі пакуль моцна трымаюцца і зьнішчацца ці пераплаўляцца ў катле ня хочуць. А грамадзтва спажыўцоў мы хіба ўжо маем. Хаця тое, што са Зьвязу фактычна нельга выйсьці, насьцярожвае...

При слабой национальной идеологии кидаться в яму свободного либерализма тем более опасно, что неясна даже дальнейшая эволюция моральных основ нынешнего западного общества. Можно ждать, что лет через двадцать там будут разрешены, например, браки между человеком и животным: с одной стороны дорогу к этому прокладывают защитники сексменьшинств, с другого - защитники прав животных.

Вядома, небяспечна. Таму трэба нацыянальную сьвядомасьць разьвіваць у першую чаргу. І чакаць, куды ж накіруецца эвалюцыя прагнілага захаду.

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #351 : 04 Сентябрь 2007, 02:25:24 »

Праўда мы тут размаўляем пра Эўропу, а не пра ўвесь сьвет. Розьніца тут не такая вялікая, як у выпадку чорны/белы.
1) Я, в первую очередь, говорил о разделе населения далеко не европейского.
2) Нет разницы чёрный-белый, англичанин-литвин. Цвет кожи и раса - это только одно из различий между людьми.
Как люди одной нации ощущают, к чему стремиться, как рассуждают и думают, как проявляют себя и как удовлетворяют свои чувства-желания-мысли - все это в совокупности еще больше отличает одну нацию от другой. В человека одной нации чувства, настроения, страсти, желания, склонности совсем другие, нежели в человеке совсем другой нации. Люди каждой нации мыслят по-своему. Совсем по-своему они относятся к жизни, воспринимают и понимают её по-своему. Именно в этом располагаются колоссальные различия.
Я ведь уже писал о связи  Духа-Крови-Земли? Подмигивающий
Тот, кто отказывается от этой своей принадлежности, презирает или предает её, разрывает связь с родной почвой и соплеменниками, считает себя "гражданином вселенной" или универсал-космополитом - попросту не может и не должен рассматриваться как полноценный человек.

Лібэралізм лібэралізму розьнь)
Ну да, ну да  Смеющийся

бо лібэралізм на найважнейшай пазыцыі ставіць закон.
1) Закон - не есть прерогатива либерализма!!!  Patriæ, Rex et Lex - что-нибудь напоминает? Подмигивающий
Либеральное государство ни во что не верит - оно не верит даже в самого себя. Либеральное государство позволяет, чтобы всё подходило под сомнение - даже сам факт его, государства, существования.
Есть разве что, по твоим словам, единственное ограничение - Закон. Якобы и нельзя выходить за границы Закона. Но что такое этот Закон? Снова же нет окончательного определения, помимо как: Закон - проявление суверенной свободы народа (свободы большинства избирателей).
Значит:
А) Закон как Право ни оправдывает либерализма, принимая только его происхождение, но не его цели и принципы. Хорош тот закон, который имеет в целях устанавливать народные блага. Плохим же считается Закон, который не занят такими целями. Демократия - это та форма, в которой наилучшим способом можно проявлять либеральное мышление. Тут Закон легитимный тогда, когда получил поддержку абсолютного большинства тех, кто голосует.
Б) Справедливость для либерализма не является категорией Правды. Справедливость здесь – только проявление свободы избирателей. Для того, чтобы оценить справедливость того или другого, достаточно отыскать голоса, которые смогли бы ее поддержать.

2) Главнейшие позиции либерализма занимает лозунг - Свобода. Равенство. Братство. Собственно мы видим к чему он привёл - сейчас в лице ЕС, в его состоянии.
Обращусь к Хосе-Антонио Прима де Ривера:
Свабода. Роўнасць. Братэрства
Ліберальная дзяржава – дзяржава паверкі і без правоў, але на фасадзе яе храму напісаны тры цудоўныя словы: Свабода, Роўнасць, Братэрства. Але гэта насамрэч толькі словы, бо ніводнае з іх не дзейнічае ў рэальным жыцці.
Свабода не можа існаваць без пэўнага асноўнага прынцыпу. Калі ж тыя прынцыпы змяняюцца дзякуючы непастаяннасці меркаванняў, можна казаць хіба што пра большасць, якая з імі згодна. Меншасці даводзіцца маўчаць і цярпець. Яшчэ ў Сярэднявеччы тыраны маглі прыніжаць сваіх ахвяраў, але прыніжаныя ў матэрыяльным сэнсе не пераставалі з-за гэтага быць правымі перад тыранамі. Па-над галовамі прыніжаных і іх тыранаў былі напісаны вечныя тры словы, якія апраўдвалі кожнага па-свайму. Пры дэмакратыі такога няма. Закон не ёсць Дзяржавай – Законам ёсць толькі воля большасці.
Таму фатальнай памылкай выглядае вера ў тое, што народ зваяваў сабе сапраўдную свабоду ў той самы дзень, калі абвесціў нацыянальны суверэнітэт і ўсеагульныя выбары. На самой справе трэ’ быць вельмі пільным, замяняючы адзін дэспатызм на іншы, дэмакратычны дэспатызм. “Несправядлівая рэч застанецца ёй, нават калі яна створаная народам, так жа сама як калі б яна сыходзіла ад прынца”. Пры суверэнітэце людзі схільныя забываць пра гэта.
У гэтым і палягае Свабода і Роўнасць у вачах большасці.
Ліберальная дзяржава стварае яшчэ большую несправядлівасць – эканоміку. І працоўны, і капіталіст тэарэтычна знаходзяцца на роўных пазіцыях. Вядома ж, гэта не абавязвае працоўнага нагвалт прымаць усе ўмовы працы, але яму трэба есці, таму ён і згаджаецца на якія заўгодна ўмовы, бо калі адмовіцца, дык застанецца галодным.
І апошнім  абвяргаецца Братэрства. Дэмакратычная сістэма функцыянуе, як таго пажадае большасць. Таму дзеля дасягнення мэтаў усе сродкі законныя; і каб вырваць некалькі галасоў, можна перакрочыць праз закон. Дый дзеля таго, каб была большасць і меншасць, патрэбна, каб быў падзел. А каб стварыць процідзейную партыю, патрэбна нянавісць. А нянавісць і падзел несумяшчальныя з Братэрствам. Айчына пераўтвараецца ў арэну барацьбы.
(газета "El Fascio", №1, 16 сакавіка 1933 г.)

І свабода асобна ўзятай адзінкі скончваецца там, дзе пачынаецца свабода іншага чалавека.
ИМХО - софизм. Свободы в таком случае - не существует  Смеющийся Улыбка
При либерализме у каждого есть свою брюхо... свою брюхо, с которым он может ехать хоть в Китай (как "злой как @"), и там его кормить.
P.S. П. Вэйн: "Буржуазны лібералізм - гэта карабель, на якім кожны пасажыр мае рупіцца пра сябе як толькі ён можа, а каманда прысутнічае адно каб забяспечваць добрымі таварамі і паслугамі. Проці гэтага грэцкі поліс (!!!) быў караблём, дзе ўсе пасажыры складалі адзіную каманду."  Подмигивающий
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 02:36:16 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #352 : 04 Сентябрь 2007, 02:25:50 »

Вот, что мне импонирует (уже цитировал в другой теме):
Глыбока памылковым трэба прызнаць ідэю існавання абсалютнай свабоды чалавечай асобы. Нашае разуменне нацыяналізму ўгрунутавана ў цвёрдым усведамленні таго, што ніводная чалавечая істота не свабодная рабіць так, як ёй таго пажадаецца – бо нічым не акрэсленая свабода знішчыла б волю Нацыі ды загубіла б яе самую праз драбненне велічнага нацыянальнага арганізму на аўтаномныя адзінкі-індывідумы, апантаныя эгаістычнымі жарсцямі. Той, хто абвяшчае прыярытэт ўяўнай “свабоды усіх ад усяго”, ёсць нікім іншым як правадніком дэструкцыі і хаосу, што свядома маніпулюе чалавечай слабіною. Яны – усе, хто імкнецца скасаваць герархію як падмурак нашае Нацыі і Дзяржавы, зьяўляюцца ворагамі беларускага нацыяналізму і беларускіх нацыяналістаў як адзіных абаронцаў чыстай крыві і апошніх рупліўцаў нашае святарнай глебы.
Чалавечая свабода для нас азначае зусім адваротнае, чым жыццё адно дзеля ўласнага самазадавальнення і камфорту. Нашая свабода не азначае, што можна ратаваць сваё жыццё, падараванае адзінай мацеркай-Нацыяй, за кошт інтарэсаў Нацыі. Свабода – гэта калі чалавек ідзе ў кірунку, пазначаным ягоным доўгам. Адзіны ж вышні доўг чалавек атрымлівае, пачуўшы загад Нацыі. Тыя ж, хто не разумее гэтага або не чуе – парабкі сваіх жарсцяў і сваіх свалатных душонак.
Свабодны чалавек служыць інтарэсам Нацыі, ён ганарлівы і шчыры ды зьяўляецца апірышчам для ўсіх астатніх. Сапраўды свабодны чалавек узвышаецца па-над сабою, па-над сваёй “чалавечай, надта чалавечай” істай, ён накіроўвае свой шлях да сонца і зораў, стае нацыянальным героем. Ён падпарадкоўваецца і трывае тады, калі іншыя трызняць, але тое падпарадкаванне толькі узвышае яго ды робіць напраўдзе свабодным. “Тое, што не забівае нас, але імкнецца, робіць нас мацнейшымі” (Фрыдрых Ніцшэ).
Няма ніякіх агульных універсальных чалавечых правоў і свабодаў, ёсць толькі тое, чым уганароўвае нацыя сваіх сыноў і дачок. Таму мы рашуча абвяшчаем, што адзіная існая для нас свабода – Беларуская Свабода, свабода бараніць і загінуць у імя сьвятой Айчыны. Мы, Беларуская Партыя Свабоды, зьяўляемся Партыяй Беларускай Свабоды. Нашая свабода пачынаецца тады, калі беларус узвышаецца па-над шэрым натоўпам, калі голасна прысягае на поўную вернасьць служэньню Нацыі. Калі, нарэшце, абвяшчае, што ён – у першую чаргу беларус, а ўжо потым чалавек.

Мне падаецца, што пакуль гэта далёка не дэспатызм
Это деспотизмус демократикус  Улыбка Улыбка

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #353 : 04 Сентябрь 2007, 02:28:14 »

Тут ізноў не пра Эўразьвяз. У яго даволі жорсткі візавы рэжым.
Угу…

Дания переживает цыганское вторжение
«Датская полиция в панике. Страна переживает настоящую цыганскую миграцию, которую власти этой небольшой страны никак не ожидали. Газеты сообщают о большом кочевье, в котором роль лошадей и кибиток прошлого выполняют легковые машины и кемпинговые вагончики на колесах. Дети, белье на веревках, котлы с похлебкой – такого «дикого» туризма аккуратная Дания еще не знала. При этом с появлением цыган Данию захлестнула волна самых разнообразных преступлений. «Цыгане работают группами, пользуясь неопытностью датчан и их гостеприимством»,– сообщают местные СМИ.

Описание приемов обмана и воровства, хорошо знакомых россиянам, газеты печатают на первых полосах, стремясь подготовить к ним соотечественников. «Мошенники предлагают поиграть в наперсток, причем подставной прохожий на глазах у всех выигрывает. В собравшейся толпе работают карманники, которые чистят карманы зевак».

«Цыгане играют на чувстве сострадания людей, пытаясь проникнуть к ним в дом под видом того, что ребенку нужно напиться или сходить в туалет. Они устраивают западню на дороге, поднимая капот машины и прося о помощи. Как только жертва вступила в контакт с преступниками, ее тут же окружает целая толпа, и вы лишитесь всего ценного».

«Не покупайте золота у цыган. Это латунные изделия». «Не обменивайте у них деньги. Вас запутают и подсунут куклу». Множество таких предупреждений с одобрения полиции публикуется в датских СМИ и передается по телевидению.

Специальная работа проводится с банковскими служащими, поскольку уже были случаи изощренных обманов при проведении операций с наличными.

Людям советуют при появлении в городе цыганского кочевья особенно пристально следить за кредитными карточками. Гости Скандинавии прибыли в Данию с целым арсеналом технических средств для воровства кодов доступа.

Датские СМИ пытаются сохранить традиционную европейскую политкорректность, напоминая читателям, что цыган веками преследовали, их жизнь трудна, а многие из них необразованны. В то же время чиновники признаются, что датское законодательство словно создано для преступлений малой тяжести, на которых специализируются изгои Европы. За обычную карманную кражу, например, следует только высылка из страны с правом вернуться туда, когда угодно.

«Высланные карманники доезжают до границы и тут же поворачивают назад», – жалуются полицейские чины на страницах газеты «Экстра Бладет».

Главное полицейское управление Дании сообщает, что сейчас готовится новая тактика борьбы с «мобильными цыганскими шайками». Специальный отряд полиции на машинах будет постоянно дежурить в районе, где цыгане разбили свой лагерь. Как только путешественники снимутся с места в поисках более спокойной территории для «боевых действий», полицейский эскорт последует за ними.

Эксперты объясняют все это вступлением в ЕС Румынии с ее гигантским цыганским населением. У кочевников наконец-то появилась возможность свободно путешествовать по всей Европе, особенно пристальное внимание уделяя странам с непуганым и добродушным населением, у которого прежде не было оснований опасаться встречи с цыганами» (Новые Известия. 13.07.2007).

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #354 : 04 Сентябрь 2007, 02:28:38 »

Нелегальная иммиграция затопляет Европу

«С требованием восстановить патрулирование южных границ Евросоюза выступили в четверг депутаты Европарламента от консервативных партий. Нелегальные иммигранты не дают Старому Свету спать спокойно.

«По словам депутата от Франции Жозефа Доля патрулирование территориальных вод Мальты специальными подразделениями пограничников принесло только положительные результаты. Так, согласно приведенной Долем статистике, число нелегалов из стран Африки за месяц реализации программы сократилось вдвое по сравнению с аналогичным периодом прошлого года. Несмотря на это, руководители агентства «Фронтекс», в чьем ведении находятся вопросы охраны внешних границ Евросоюза, с прошлой недели приостановили патрулирование мальтийского побережья, объяснив этот шаг прекращением финансирования, осуществлявшегося из Брюсселя», – пишет РБК.

С аналогичным требованием – восстановить антииммиграционное патрулирование – выступил и глава МВД Мальты Тонио Борг. По данным мальтийской полиции, именно эта страна является первым государством ЕС на пути тысяч нелегалов, направляющихся в Европу из стран Северной Африки. По оценкам специалистов, ежегодно через Средиземноморье в Старый Свет проникают до полумиллиона иммигрантов, не имеющих для этого никаких правовых оснований.

Проблема незаконного проникновения в Старый свет нелегалов из неблагополучных стран уже который год является головной болью Европарламента. Но как решить эту проблему? Африканский континент - беднейший на земле, это мир с войнами, болезнями, голодом, преступностью, и повальной неграмотностью. Такую ужасную жизнь миллионы людей вынуждены выносить ежедневно. Именно эти причины заставляют их уезжать из своих стран в поисках лучшей доли. Обычно, скопив деньги, они платят их за возможность купить место на корабле, который как им кажется, доставит их к лучшей жизни. Страны вроде Чада, Судана, Эфиопии, Либерии, Сомали дают больше всего иммигрантов. Даже люди из наиболее богатых африканских стран, Марокко и Ливии, стараются найти лучшую работу и скрыться от преследований.

Поездка в Европу, обычно происходит на маленьких, утлых суденышках, в которые набиваются сотни людей, как сардины в банке. Италия, Испания, Франция, Греция, Мальта получают тысячи нелегальных иммигрантов, высаживающиеся на их берега».

«Ситуация осложняется тем, что между странами ЕС нет единства мнений по процедуре предоставления убежища и репатриации мигрантов. Так, один из видных итальянских политических деятелей Умберто Босси уже не раз призывал к самым жестким мерам: «Проблема нелегальных иммигрантов стоит у меня поперек горла, – заявил он. – Я не могу больше терпеть это безобразие. Слова не помогают – теперь должны заговорить пушки. Не важно, хорошие они или плохие. Это не принципиально. Наш флот и наша береговая охрана обязаны защищать наше побережье от врагов, невзирая на их пол и возраст. У них есть для этого современное оружие, и они должны его использовать, иначе мы никогда не справимся с этой проблемой». А вот власти Швеции, к примеру, проявляют изрядный либерализм. Не так давно они приняли решение ни в коем случае не выдворять из страны семьи нелегальных иммигрантов» (Интернет-журнал Point.ru. 10.08.2007).
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 02:39:05 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #355 : 04 Сентябрь 2007, 02:28:57 »

Запад: Католическая церковь поддерживает легализацию иммирантов

Вот как раз в продолжение предыдущей темы о современном христианстве.

В прошлом году, когда Франция вновь взорвалась иммигрантскими беспорядками в знак протеста против депортации нелегалов, иерархи католической церкви... выступили в поддержку нелегалов: «когда только закон Саркози поступил в парламент, он был принят в штыки представителями левой оппозиции, римско-католической церкви, французскими сообществами некоторых африканских стран, политологами и независимыми экспертами. На улицы тогда вышли от 11 тыс. до 35 тыс. человек. По мнению оппозиции, «расистский закон» перетянет во Францию наиболее талантливых людей из тех стран, где в них сильно нуждаются, и сделает невыносимой жизнь простых мигрантов.

«Привлекать лучших и выселять худших – это не по-христиански», – заявил тогда кардинал Филипп Барбарен, архиепископ Лионский» (Газета.Ru. 01.07.2006).

А вот свежие новости. «Иммигранты вносят вклад в благосостояние принявшей их страны, и им должны быть гарантированы права и свободы. Такова основная мысль выступления архиепископа Агостино Маркетто, секретаря Папского совета по делам мигрантов и странствующих, на Брюссельском глобальном форуме, посвященном миграции и развитию.

В этой конференции также принимал участие и Генеральный секретарь ООН Пан Ги Мун.

«Нелегальное положение не означает преступность», – добавил Маркетто, повторив призыв Папы к ратификации Международной конвенции по правам мигрантов.

«Люди – это не только и не в первую очередь экономический фактор, – сказал архиепископ в интервью корреспонденту Радио «Ватикан», – но это – личности, обладающие врожденным достоинством и равными, неотъемлемыми правами»» (MigNews.com. 13.07.2007). Это ж не какие-то расисты...

При том что Италия по сути превратилась в ворота для миграции в Европу: «Нелегальная миграция из стран Восточной Европы и Африки – одна из серьезнейших проблем Италии», африканцы сотнями и тысячами плывут туда на лодках, чтобы потребовать легализации и проникать дальше в Европу.
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 02:40:29 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #356 : 04 Сентябрь 2007, 02:29:54 »

Про США и про пикеты "Белые - обратно в Европу" я вообще молчу Подмигивающий

але праз год 2-5 ад уводу эўра шмат людзей бы вярнулася.
Не вернулось бы… И я уже ответил почему!

Таму перад інтэграцыяй павінен быць даволі доўгі тэрмін супрацоўніцтва (абмежаванага), каб мы хоць троху сталі нагадваць нацыянальную дзяржаву.
Чуть-чуть – это недостаточно.
Плюс ко всему ЕС сейчас несёт мировую экономическую интеграцию, достижение через технологическую и сырьевую взаимозависимости такого состояния, чтобы ни единая из стран не стала самодостаточной.

Невядома, ў які бок будзе ісьці разьвіцьце Зьвязу. Можа ў бок глабальнай дзяржавы (што мне зусім не падабаецца), можа ў які іншы
Поэтому я предпочитаю сильную и национальную ВеликоЛитву, которая будет служить лицьвинской нации… На русское «авось» покупаться не хочется.

Нацыі пакуль моцна трымаюцца і зьнішчацца ці пераплаўляцца ў катле ня хочуць.
Скоро эту ситуацию друзья из Рады ЕС подправят… Улыбка

Вядома, небяспечна. Таму трэба нацыянальную сьвядомасьць разьвіваць у першую чаргу. І чакаць, куды ж накіруецца эвалюцыя прагнілага захаду.
Зачем ждать? Если появится возможность развивать национальное самосознание – то вопросы о всяких оккупациях и не независимостях пропадут. Зачем нам, в таком случае, вступать в прогнивший Запад в лице ЕС? Уж лучше мы им поможем преодолеть их либеральный кризис путём национальных… революций. Хочу Европу тысячи стягов!... Улыбка Под предводительством ВеликоЛитвы  Строит глазки Смеющийся
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 02:31:39 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #357 : 04 Сентябрь 2007, 02:34:14 »

тая ж Швэцыя
Швеция: Хроники вырождения
Зато в Швеции разложение общества и торжество толерантности идут полным ходом, опережая, кажется, всю Европу и вообще весь мир.

«Премьер-министр Швеции, ставший первым лидером шведского правительства, принявший участие в ежегодном гей-параде в Стокгольме, призвал мировых лидеров иметь больше терпимости к гомосексуальности. «Я слышал, что я – первый премьер-министр, посетивший гей-парад. Давайте думать об этом как еще об одном примере того, что Швеция стоит впереди в такого рода вопросах», – заявил Фредрик Рейнфельд, прохаживающийся среди участников гей-парада.

На вопрос, должны ли, по его мнению, главы правительств других страна принимать участие в подобных мероприятиях, Рейнфельд сказал: «Да, я думаю, они должны это делать. Они должны поставить себя на сторону терпимости»», сообщает Газета.Ru со ссылкой на Reuters.

За несколько дней до этого, непосредственно перед гей-парадом прошла информация: «Впервые в истории Лютеранской церкви Швеции ее духовенство примет участие в гей-параде, который состоится в Стокгольме.

Шествие пройдет в субботу по лозунгом «Любовь – сильнее всего», говорится в официальном сообщении Церкви, которое, как передает «Интерфакс» приводит сайт Advocate.com.

В церковную делегацию войдут 30 человек, включая настоятелей двух кафедральных соборов – в Стокгольме и Упсале.

В сообщении также отмечается, что Лютеранская церковь хочет «нарушить глубокое молчание масс» относительно секс-меньшинств.

«Шведская церковь открыта для всех», – заявила по поводу предстоящей акции пастор из Упсалы Анн-Катрин Босбах.

В январе 2008 года в Швеции могут принять новый закон, который позволит однополым парам венчаться в церкви» (Newsru.com. 30.07.2007).
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 02:45:04 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #358 : 04 Сентябрь 2007, 02:35:04 »

Дарэчы, цяпер паўночныя краіны (тая ж Швэцыя) прымаюць з распасьцёртымі рукамі мігрантаў "эўрапейскага выгляду" (паток ня самы вялікі, але менш праблем у будучыні).
Как я уже написал: от этого вред не меньший... И имя ему - космополитизм.  Улыбка
Ладно... а сейчас я спать... Подмигивающий
« Последнее редактирование: 04 Сентябрь 2007, 02:42:37 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец