Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
07 Август 2025, 21:30:10
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Дела Семейные > Все о свадьбе
(Модераторы: Nataniel, sanitar03, Ягадка А5) > Тема:

ЗАГСы г.Гродно

Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: ЗАГСы г.Гродно  (Прочитано 106159 раз)
Sonejka
Главное, быть счастливым, и не важно какое заключение напишет психиатр!
Почетный гродненец

У меня ТРИ богатыря 😊2006 2008 2014

S Просмотр профиля
« Ответ #570 : 12 Сентябрь 2013, 15:21:27 »

быть не может и еще раз не может. по законодательству заявление подается минимум за три дня. так что же, извините,  вас будут подгонять под пятницу и субботу??выходной в загсе в воскресенье и понедельник.
ТОлько что позвонила в ЗАГС на Виленской. Обычная роспись стоит 100т (не торжественная, просто пришли, расписались, ушли), расписывают только по пятницам и субботам!!!! Специально поинтересовалась, а как на счёт среди недели, сказали, что у них и другой работы полно! Заявление подаётся от 3 дней до 3 месяцев. Нв данный момент, на утро есть запись только на 12 октября.

"Семья это не обязательно родственники, а и друзья, и все те кто тебе дорог." © Томоя Окадзаки (Clannad)
Эстер
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля
« Ответ #571 : 12 Сентябрь 2013, 15:48:30 »

Sonejka, мы в прошлом году расписывались в четверг (торжественно) в загсе на Виленской. Сначала правда нам тоже пытались объяснить, что нельзя ) Но мы настояли. Так что если действительно хотите - идите в ЗАГС и подавайте заявление, не могут вам отказать.

Это ненормально, если женщина читает. Скоро у неё возникнут идеи и она начнёт думать…
© Красавица и Чудовище
Ni4ka
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #572 : 12 Сентябрь 2013, 15:53:11 »

и мы в четверг расписывамся. Улыбка Улыбка Улыбка короче, смотря как подойти к этому вопросу Смеющийся
Mr.BMW
Wedding cortege
Настоящий гродненец

... the Best Machine for Wedding!

S Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #573 : 12 Сентябрь 2013, 18:44:24 »

Внимание, к сведению молодых! Все подъезды к ЗАГСу на Виленской перекрыли большими круглыми клумбами, так что планируйте движение как-нибудь другим способом. Самый актуальный вариант, за ЗАГСом, на стояночке ОБЛИСПОЛКОМА, но места там не оч много.

Свадебный кортеж, vip-трансфер. Автомобили BMW 7 Series.
+375 29 7386777
УНП 591145612
www.e65.by
Бусинка✿
Если реагировать на всё, что о тебе говорят, то так всю жизнь и будешь метаться между пьедесталом и виселицей.
Кандидат в депутаты

Просмотр профиля
« Ответ #574 : 12 Сентябрь 2013, 21:57:54 »

Все подъезды к ЗАГСу на Виленской перекрыли большими круглыми клумбами, так что планируйте движение как-нибудь другим способом
а если доехать до этих клумб со стороны райисполкома и получится кортеж возле магазина Линкс будет стоять?

ТрусиШк@
Депутат горсовета

Просмотр профиля
« Ответ #575 : 13 Сентябрь 2013, 10:24:31 »

Все подъезды к ЗАГСу на Виленской перекрыли большими круглыми клумбами, так что планируйте движение как-нибудь другим способом
а если доехать до этих клумб со стороны райисполкома и получится кортеж возле магазина Линкс будет стоять?
ну либо тогда со стороны облисполком, либо линкс не со стороны райсполкома (он на Горького)

BeLo4kA
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #576 : 13 Сентябрь 2013, 18:48:25 »

о Господи, все кортежи теперь заезжают за ЗАГС (стоянка за ЗАГСом и банком-линксом) и вся то проблема

там горисполком  Подмигивающий
Polly
Ах, колькi ёсць красы цудоўнай поруч з намi, калi глядзець вакол дзiцячымi вачамi
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #577 : 04 Декабрь 2013, 15:58:00 »

А што паважаныя фарумчане скажуць наконт такой ситуацыі: мне ўчора ў ЗАГСе на Віленскай адмовілі ў папярэднім запісу на той падставе, то я грамадзянка РФ з пасведчаннем на жыхарства (жаніх - беларус), а яны быццам бы рэгеструюць толькі беларусаў і накіравалі на БЛК. Там жанчына мяне запісала, але з вялікімі вачыма сказала, што на Віленскай парушілі мае правы, што яны былі абавязаныя запісаць мяне, і каб я гэтага так не кідала. Вярнулася я на Віленскую, напісала скаргу, паслушала ад злой цёці пажаданні "добрага" сямейнага жыцця... Можа хто ведае, ці мелі мне права адмовіць і куды ў такім выпадку яшчэ можна скардзіцца? ЗАГС на БЛК зусім не падабаецца Грустный

Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
linadj
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #578 : 04 Декабрь 2013, 19:15:07 »

і куды ў такім выпадку яшчэ можна скардзіцца? ЗАГС на БЛК зусім не падабаецца
если свадьба летом, то можно сделать выездную регистрацию....ну или есть еще ЗАГС на ул.Соколовского.

Добавлено: 04 Декабрь 2013, 19:16:57
P.s. - сейчас обычная роспись стоит 130, торжественная 280.

Polly
Ах, колькi ёсць красы цудоўнай поруч з намi, калi глядзець вакол дзiцячымi вачамi
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #579 : 04 Декабрь 2013, 22:10:53 »

linadj, дзякуй за параду, але я пыталася, куды яшчэ можна звярнуцца, каб паставіць на месца супрацоўнікаў ЗАГСа. Заўтра пайду скардзіцца ў райвыканкам Ленінскага р-на.

Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
Beautiful Liar
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #580 : 05 Декабрь 2013, 15:02:35 »

linadj, дзякуй за параду, але я пыталася, куды яшчэ можна звярнуцца, каб паставіць на месца супрацоўнікаў ЗАГСа. Заўтра пайду скардзіцца ў райвыканкам Ленінскага р-на

А жених где прописанНепонимающий

natali_kovaleva
Настоящий гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #581 : 06 Декабрь 2013, 14:54:56 »

Polly, расскажите, чем у вас с дело закончилось? что-то в последнее время часто стали писать о неприятных ситуациях, связанных с загсами  В замешательстве

Репетитор по английскому языку для школьников и взрослых
Polly
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #582 : 07 Декабрь 2013, 23:47:50 »

Beautiful Liar, у Менску.

У выканкаме накіравалі нас да вельмі прыемнай жанчыны, яе пасада - кіруючы справамі райвыканкама, імя - Драбская Таццяна Мікалаеўна. Яна была вельмі здзіўленая, прасіла 2 ці нават 3 разы прабачэння. Адразу зразумела, пра якую жанчыну кажу, патэліла ёй, тая тлумачыла, што быццам бы кіравалася вуснай(!!!!) інструкцыяй з упраўлення юстыцыі(?). Таццяна Микалаещна записала мае имя и нумар тэлефона і абяцала патэліць на наступнм тыдні і распавесці, чым скончыцца яе даследванне наконт наяўнасці гэтае інструкцыі. 

Таксама ў чацвер тэліла ў Мастоўскі ЗАГС, размаўляла з загадчыцай. Яна сказала, што ў нашым выпадку нас абявязаны распісаць любы ЗАГС, іхні ЗАГС з задавальненнем гатовы нас прыняць, негледзячы на тое, што да Мастоў мы ўвогуле не маем ніякіх адносінаў. І, дарэчы, яна сказала, што калі грамадзянін РФ жыве ў Гродзенскай ці Брэсцкай вобласці, ён можа ўзяць паперу аб тым, што ў РФ у яго/яе няма жонкі/мужа як у Брэсце, так і ў Менску, абмежаванняў няма. І тое ж самае мне сказалі на БЛК. Проста памятаю, што ў нейкай іншай тэме была інфа, што грамадзянін РФ, які жыве ў Гродна, павінен прынесці паперу менавіта з Брэсту. І ў амбасаде таксама паведамілі, што яны даюць гэтую паперу і тым, хто жыве ў Гродна ці Брэсце, пытанняў няма.

Канешне, пасля таго, што адбылося, асабліва пасля "добрых" пажаданняў супрацоўніцы ЗАГСа на Віленскай ніякага жадання вяртацца туды ў мяне няма, таму пакуль трымаем час на БЛК, але калі пачнецца запіс у Мастах, перапішамся туды. Усё роўна роспіс будзем рабіць у асобны дзень толькі са сведкамі ды бацькамі, таму і ў Масты з'ездзіць не праблема.

Polly
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #583 : 10 Декабрь 2013, 23:58:09 »

Сёння патэліла мне тая жанчына з Ленінскага райвыканкаму. Так, сапраўды, існуе вусная інструкцыя з юстыцыі, каб замежнікаў накіроўвалі на БЛК, бо ў ЗАГСе на Віленскай зашмат жадаючых. Але гэта супярэчыць ўсім законам, таму адзінае, што мне маглі ПРАПАНАВАЦЬ паглядзець ЗАГС на БЛК, але не мелі права адмовіць у запісу. Таксама яна запыталася, ці не жадаю я ўсё ж такі запісацца на Віленскай. Але, канешне, пасля ўсяго, што здарылася, ісці туды ў мяне няма ніякага жадання і я буду чакаць, калі пачнецца запіс у Мастах. Але, спадзяюся, тыя, хто апынёцца на маім месцы, будуць ведаць, што іх падманваюць і не дадуць парушаць свае правы. Калі што, адразу кажыце, што будзеце скардзіцца ў райвыканкам Ленінскага района. Подмигивающий

Ангелочки
Гость
« Ответ #584 : 11 Декабрь 2013, 08:56:03 »

Уважаемая Polly учите лучше наш родной белорусский язык, а не жалуйтесь!!!!! Неприятно даже читать с таким количеством ошибок, да и жаргончик как то не уместен в красивом белорусском языке. Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!Удачи Вам в Ваших не легких начинаниях.

Добавлено: 11 Декабрь 2013, 08:58:42
Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
BeLo4kA
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #585 : 11 Декабрь 2013, 12:36:03 »

Уважаемая Polly учите лучше наш родной белорусский язык, а не жалуйтесь!!!!! Неприятно даже читать с таким количеством ошибок, да и жаргончик как то не уместен в красивом белорусском языке. Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!Удачи Вам в Ваших не легких начинаниях.

Добавлено: 11 Декабрь 2013, 07:58:42
Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
а Вы походу работник того самого ЗАГСа  Смеющийся
Scorpionchik
Мегафлеймер

Когда вы на 2 метра под землей вас любят все.

S Просмотр профиля
« Ответ #586 : 11 Декабрь 2013, 12:42:28 »

Добавлено: 11 Декабрь 2013, 05:58:42
а Вы походу работник того самого ЗАГСа  Смеющийся
Так и есть. Стоит только зайти в историю сообщений Ангелочка Смеющийся Ангелы нынче нервные какие-то пошли.

Не все, кого мы теряем, являются потерей.
BeLo4kA
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #587 : 11 Декабрь 2013, 13:46:36 »

во-во, я тоже на это обратила внимание  Смеющийся
Ангелы нынче нервные какие-то пошли.
"по шапке" получили видимо  Смеющийся Смеющийся Смеющийся

а Polly молодец!
только я вот чего не пойму: если у Вас роспись в отдельный день и только с родителями и свидетелями, зачем в Мосты ехать? я понимаю, на БЛК не очень симпатично внутри (совком попахивает  Смеющийся), но поверьте, это никак не повлияет на ход события  Подмигивающий
Polly
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #588 : 12 Декабрь 2013, 01:24:44 »

Ангелочки, Вы таксама зрабілі некалькі памылак у Вашым паведамленні. Мо Вам лепш пісаць на беларускай? Мяркуючы па Вашім апошнім паведамленні, яе Вы ведаеце бездакорна, але чамусьці не карыстаецеся Подмигивающий

Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!

А мне Вы казалі, што ў Вас у жыцці і працы ўсё цудоўна Смеющийся Але ў любым выпадку гэта ніяк не павінна ўплываць на выконванне Вамі законаў РБ. Ці Вы спадзяваліся, што я прапаную Вам нешта, што неяк палепшыць Вашае жыццё? Строит глазки А ўвогуле неяк цікава чуць ад дзяржслужачага такія думкі Шокирован

Калі б Вы яшчэ гэтак жа цудоўна ведалі законы, якія датычацца Вашай працы... А то раптам наступным разам трапіцца Вам грамадзянін ці грамадзянка РФ, які звернецца за дапамогаю  адразу ў амбасаду. А там вельмі любяць такія звароты. Таму не псуйце, калі ласка, імідж Беларусі, Вам за гэта не падзякуюць.

Канешне, я спадзявалася, што Вы калі не папросіце прабачэння за свае паводзіны, хаця б не напішаце сюды ўвогуле нічога. На жаль, цяпер зразумела, што такія паводзіны для Вас - норма, і вельмі цудоўна, што я абрала іншы ЗАГС, дзе працуюць людьзі, якія сапраўды любяць сваю працу і добра ставяцца да кожнага, хто да іх звяртаецца.

BeLo4kA, справа ў тым, што на БЛК мне не падабаюцца: 1. заля  2. ўваход. Калі б праблема была толькі ў нечым адным, нічога іншага, напэўна, мы б не шукалі. Яшчэ тут сваю ролю адыграла сведка (яна была другім чалавекам пасля мамы, які пачуў мой сумны аповед), якая была ў гэтым годзе на роспісу мінчаніна і мінчанкі ў Ашмянах, дакладней, яе расповед, наколькі іншая атмасфера пануе ў маленькіх ЗАГСах. Ён настолькі мяне ўразіў, што адразу з'явілася жаданне зрабіць і наш роспіс хатнім і ўтульным, без мітусні. І размова з сп. Таццянай Гермась ўпэўніла мяне ў тым, што Мастоўскі ЗАГС - "тое самае месца". Але хачу адзначыць, што і на БЛК  трапіла да 2 цудоўных жанчын, таму, напэўна, для тых, каго не вельмі хвалюе інтерьер, ці ў каго на роспісу будзе прысутнічаць шмат людзей (на БЛК заля падалася мне вельмі вялікай), гэта вельмі добрае месца.

afankirt
Сказочный фотограф
Мэр города

__МЭДЖЫК__       in/f34.1/europеец

svadbagrodno Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #589 : 12 Декабрь 2013, 02:40:43 »

Жалко что видеосъёмщики нигде не выкладывают записи росписей в районных загсах. Было бы интересно послушать.

Независимый гродненский Свадебный КАТАЛОГ!!!
- У нас есть лучшее! У Вас есть ВЫБОР!
   Svadba.Grodno.net-Ваш свадебный Интернет!
BeLo4kA
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #590 : 12 Декабрь 2013, 09:22:18 »

Polly

аа, тогда ясно.  Подмигивающий
и да, я с Вами соглашусь, на БЛК очень приятные женщины работают.

Примачек Андрей
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля Email
« Ответ #591 : 12 Декабрь 2013, 09:51:56 »

У выканкаме накіравалі нас да вельмі прыемнай жанчыны, яе пасада - кіруючы справамі райвыканкама, імя - Драбская Таццяна Мікалаеўна. Яна была вельмі здзіўленая, прасіла 2 ці нават 3 разы прабачэння. Адразу зразумела, пра якую жанчыну кажу, патэліла ёй, тая тлумачыла, што быццам бы кіравалася вуснай(!!!!) інструкцыяй з упраўлення юстыцыі(?). Таццяна Микалаещна записала мае имя и нумар тэлефона і абяцала патэліць на наступнм тыдні і распавесці, чым скончыцца яе даследванне наконт наяўнасці гэтае інструкцыі.  Таксама ў чацвер тэліла ў Мастоўскі ЗАГС, размаўляла з загадчыцай. Яна сказала, што ў нашым выпадку нас абявязаны распісаць любы ЗАГС, іхні ЗАГС з задавальненнем гатовы нас прыняць, негледзячы на тое, што да Мастоў мы ўвогуле не маем ніякіх адносінаў. І, дарэчы, яна сказала, што калі грамадзянін РФ жыве ў Гродзенскай ці Брэсцкай вобласці, ён можа ўзяць паперу аб тым, што ў РФ у яго/яе няма жонкі/мужа як у Брэсце, так і ў Менску, абмежаванняў няма. І тое ж самае мне сказалі на БЛК. Проста памятаю, што ў нейкай іншай тэме была інфа, што грамадзянін РФ, які жыве ў Гродна, павінен прынесці паперу менавіта з Брэсту. І ў амбасаде таксама паведамілі, што яны даюць гэтую паперу і тым, хто жыве ў Гродна ці Брэсце, пытанняў няма.Канешне, пасля таго, што адбылося, асабліва пасля "добрых" пажаданняў супрацоўніцы ЗАГСа на Віленскай ніякага жадання вяртацца туды ў мяне няма, таму пакуль трымаем час на БЛК, але калі пачнецца запіс у Мастах, перапішамся туды. Усё роўна роспіс будзем рабіць у асобны дзень толькі са сведкамі ды бацькамі, таму і ў Масты з'ездзіць не праблема.
  Начинать свою семейную жизнь, с такой ситуации - это совершенно не правильно. Не красит это Вас, ох не красит!!! Зная работников ЗАГСа, могу сказать, люди замечательные и подходят к своей работе очень трепетно и красиво. Видимо и там, Вы повели себя не корректно, вот и к Вам отнеслись так же. А в Мостах... У многих разные мнения по поводу росписи в этом ЗАГСе. Хотя может и поменяли за столько времени что-нибудь.
Цукен
Гость
« Ответ #592 : 12 Декабрь 2013, 13:15:32 »

Зная работников ЗАГСа, могу сказать, люди замечательные и подходят к своей работе очень трепетно и красиво

И красивая церемония регистрации брака это не единственная их работа как думают многие. По рабочим вопросам бывал
в ЗАГСах не раз и хочу сказать - спасибо людям за их труд. Документооборот и поток людей просто колоссальный.
Надо понимать что все люди могут допустить ошибку или не очень приветливо встретить посетителя в конце рабочего дня.
Ничего по существу вопроса сказать не могу, просто повторюсь - в ЗАГСах Гродно работают честные исполнительные и очень хорошие люди.
« Последнее редактирование: 13 Декабрь 2013, 15:12:10 от Михаил Хомяк » Записан
Polly
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #593 : 12 Декабрь 2013, 22:32:37 »

Primachek, я марыла патрапиць у дадзены ЗАГС адразу, як атрымала прапанову. Таму яшчэ ўвесну заходзіла туды і запытвалася, калі пачынаецца запіс на наступны год, потым яшчэ некалькі разоў тэліла і ўдакладняла, ці не змяніліся тэрміны. Запіс пачынаўся з 3.12 з 11 раніцы. У 12.20 я была ўжо на месцы, таму варыянт Міхаіла, што супрацоўніца была стомленая напрыканцы працоўнага дня не адпавядае рэчаіснасці. Мяне спачатку запісалі, але пасля пытання наконт таго, ці возьмуць у мяне паперу аб адсутнасці мужа ў РФ з менскай амбасады, а не з Брэста, супрацоўніца сказала, што шлюбы з замежнікамі яны не рэгеструюць, і мне трэба звяртацца на БЛК. Ніякага канфлікту на той момант не было, я без усялякіх пытаняў сышла, злуючыся на сябе за тое, што не высветліла гэтае пытанне. А вось на БЛК супрацоўніцы ЗАГСа, бачачы, што я амаль плачу, спыталіся, што здарылася, і менавіта ад іх я даведалася, што мне не мелі права адмаўляць на Віленскай і што гэта ўжо не першы такі выпадак, калі да іх звяртаюцца людзі, якім, парушаючы ўсе законы, адмовілі ў гэтым ЗАГСе. Яны нават спрабавалі датэліцца на Віленскую, але ніхто не браў слухаўку. Натуральна, я  вярнулася на Віленскую і папрасіла кнігу заўваг і прапаноў, каб запісаць туды сваё пытанне і атрымаць афіцыйны адказ з тэкстам ці назваю закона, згодна з якім мне было адмоўлена ў папярэднім запісу. І вось калі вяртала кнігу, я і атрымала пажаданне "усяго найлепшага ва ўласным жыцці"Смеющийся. Канешне, у кожнага можа быць асабістае меркаванне на гэты конт, але я лічу, што калі чалавек бачыць парушэнне ягоных праў, калі хтосьці, забыўшыся на закон, забівае ягоную мару, гэты чалавек мае права выкарыстоўваць усе дазволеныя сродкі, каб дамагчыся праўды. Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай. Сваё паведамленне я пісала галоўным чынам для грамадзян РФ, які маюць пасведчанне на жыхарства ў РБ і вырашылі зарэгестраваць шлюб з грамадзянінам ці грамадзянкай РБ. Хай яны ведаюць, што маюць права зрабіць гэта ў любым ЗАГСе краіны, вось і ўсё. А што датычецца Мастоў, паглядзім, як ўсё пройдзе, але там, прынамсі, не выдумляюць уласныя законы.

afankirt
Сказочный фотограф
Мэр города

« Ответ #594 : 12 Декабрь 2013, 23:08:52 »

Канешне, у кожнага можа быць асабістае меркаванне на гэты конт, але я лічу, што калі чалавек бачыць парушэнне ягоных праў, калі хтосьці, забыўшыся на закон, забівае ягоную мару, гэты чалавек мае права выкарыстоўваць усе дазволеныя сродкі, каб дамагчыся праўды. Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?"
+!
Кому то наверняка это пригодится.  Возможно не только гражданам РФ но и РБ.

Не может же быть -чтоб все наши граждане в ответ на ущемление своих ПРАВ готовы были только кланяться да на колени становиться.

Примачек Андрей
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля Email
« Ответ #595 : 13 Декабрь 2013, 01:23:27 »

Паважаная Polli, тое што Вы пажадалi, паведамiць усiм жыхарам iх правы i абавязкi - гэта сапрауды добра. Але той выпадак, якi распалiу жудаснае вогнiшча, на пачатку Вашага жыцця, гэта вельмi дрэнна. Нi Вам нi супрацоунiкам ЗАГСу ад гэтага выпадку не будзе добра Грустный. Вырашыць гэта трэба  было палюбоуна, а скардзiцца i заходзiць на пачатку Вашага жыцця у жудасную спрэчку... Рот на замке Займiцеся лепш прыгатаваннем Вашага вяселля. I навогул, атрымлівайце задавальненне, а пісаць усялякую лухту, у адрас людзей, лятаць па інстанцыях, шукаючы прауды.... Як яшчэ часу хапае? Здауна так павялося, што БЛК распісвае усе інтэрнацыянальныя шлюбы, там усё неабходнае для гэтага ёсць, а сам ЗАГС на БЛК дастаткова прыгожы i нават побач з Мастоускiм не стаiць, вось Вас i накiравалi дзяучаты туды!!! Паверце не са зла. А Вы перад Новым годам сапсавалi настрой усiм. А цяпер, прыгожа пра гэта пiшаце. Яшчэ раз паутаруся -гэта вас не ўпрыгожвае! А вось з Мiшам я таксама згодны, там вельмi адказныя людзi працуюць i праца у гэтых дзяучын не падарунак. Поспехау Вам! Усяго найлепшага! Улыбка

Добавлено: 13 Декабрь 2013, 01:43:52

Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай.
У данным выпадку я парашаю усё мiрна, кожны з нас чалавек i ёсць вялiкае мноства усялякiх спосабаў найсцi выхад. Каб я дазнаушыся пра гэты закон i вярнуўшыся у ЗАГС, адразу бы не пачау патрабоуваць кнiгу зауваг, а пагаварыу з дзяучатамi i патлумачыў сітуацыю. I я упэуненны, яны усё б зразумелi i абавязкова пайшлiб Вам на сустрач. Але Вы так не зрабiлi. А шкада! А пляма на Вас цяпер, усяроуна! Прабачце, як што не так напiсау, але вы вельмі любіце пераходзіць на асобы.  Яшчэ раз прабачце, усяго Вам найлепшага. З павагай Андрэй Прымачак!
« Последнее редактирование: 13 Декабрь 2013, 01:43:52 от Primachek » Записан
Scorpionchik
Мегафлеймер

Когда вы на 2 метра под землей вас любят все.

S Просмотр профиля
« Ответ #596 : 13 Декабрь 2013, 02:31:18 »

Будьте проще на своих рабочих местах и люди потянутся, а то бывает приходишь куда-нибудь с хорошим настроением, а какое-нибудь жуебище только своей кислой амебообразной моськой его испортит, а как откроет рот так вообще хочется развернутся и уйти. Не нравится работать с людьми - идите в зеленхоз и работайте с цветами.

Не все, кого мы теряем, являются потерей.
afankirt
Сказочный фотограф
Мэр города

« Ответ #597 : 13 Декабрь 2013, 02:40:29 »

Ну жесть конечно Смеющийся
Эт выходит --государственный служащий который по долгу этой самой службы должен знать и выполнять нормативные акты и законы РБ при незнании этих самых законов может запросто послать куда подальше любого обратившегося. И это ни фига не пляма -а типа норма.
А вот обратившийся --по идее должен не ныть и жаловаться на форумах и в жалобных книгах --а тупо побегать как лошадь . Узнавая суть этих самых законов из разных источников.
И убедившись в своей правоте прийти обратно ещё раз с челобитной.  Ну и попытаться объяснить ещё и ещё раз свою правоту.  При этом желательно встать на колени или низко поклониться обидчику.

Гыгыгы.  Товарищи Primachek и Михаил Хомяк порадовали конечно.  И не меня одного Строит глазки

Ангелочки
Гость
« Ответ #598 : 13 Декабрь 2013, 09:02:23 »

Спасибо всем за обсуждение проблемы, которой на самом деле нет.Если вы хорошо читали мои предыдущие сообщения, то могли заметить, что тема близка, но я повторяюсь, что меня связывает дружба практически со всеми работниками этого ЗАГСа и свадебный бизнес. Обидно, что все настолько негативно настроены к работникам да и вообще к госслужащим. Среди них есть прекрасные люди. А от куда взялась эта жалоба - я сама вычитала со слов Polly - процетирую
Там жанчына мяне запісала, але з вялікімі вачыма сказала, што на Віленскай парушілі мае правы, што яны былі абавязаныя запісаць мяне, і каб я гэтага так не кідала.
. Её просто направили написать жалобу!!!! Бумага терпит все. Если по городе есть установленный порядок работы, ни одни жалобы его не изменят.
А то что просто испортили настроение и осадок остался!
Цукен
Гость
« Ответ #599 : 13 Декабрь 2013, 12:08:48 »

Товарищи Primachek и Михаил Хомяк порадовали конечно.  И не меня одного

Зайчык ) Тебя я всегда рад радовать  Веселый Веселый Веселый
Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя: