Sonejka
|
быть не может и еще раз не может. по законодательству заявление подается минимум за три дня. так что же, извините, вас будут подгонять под пятницу и субботу??выходной в загсе в воскресенье и понедельник. ТОлько что позвонила в ЗАГС на Виленской. Обычная роспись стоит 100т (не торжественная, просто пришли, расписались, ушли), расписывают только по пятницам и субботам!!!! Специально поинтересовалась, а как на счёт среди недели, сказали, что у них и другой работы полно! Заявление подаётся от 3 дней до 3 месяцев. Нв данный момент, на утро есть запись только на 12 октября.
|
|
|
|
"Семья это не обязательно родственники, а и друзья, и все те кто тебе дорог." © Томоя Окадзаки (Clannad)
|
|
|
Эстер
Молодой Гродненец
|
Sonejka, мы в прошлом году расписывались в четверг (торжественно) в загсе на Виленской. Сначала правда нам тоже пытались объяснить, что нельзя ) Но мы настояли. Так что если действительно хотите - идите в ЗАГС и подавайте заявление, не могут вам отказать.
|
|
|
|
Это ненормально, если женщина читает. Скоро у неё возникнут идеи и она начнёт думать… © Красавица и Чудовище
|
|
|
|
Mr.BMW
|
Внимание, к сведению молодых! Все подъезды к ЗАГСу на Виленской перекрыли большими круглыми клумбами, так что планируйте движение как-нибудь другим способом. Самый актуальный вариант, за ЗАГСом, на стояночке ОБЛИСПОЛКОМА, но места там не оч много.
|
|
|
|
Свадебный кортеж, vip-трансфер. Автомобили BMW 7 Series. +375 29 7386777 УНП 591145612 www.e65.by
|
|
|
Бусинка✿
|
Все подъезды к ЗАГСу на Виленской перекрыли большими круглыми клумбами, так что планируйте движение как-нибудь другим способом а если доехать до этих клумб со стороны райисполкома и получится кортеж возле магазина Линкс будет стоять?
|
|
|
|
|
|
|
ТрусиШк@
|
Все подъезды к ЗАГСу на Виленской перекрыли большими круглыми клумбами, так что планируйте движение как-нибудь другим способом а если доехать до этих клумб со стороны райисполкома и получится кортеж возле магазина Линкс будет стоять? ну либо тогда со стороны облисполком, либо линкс не со стороны райсполкома (он на Горького)
|
|
|
|
|
|
|
BeLo4kA
|
о Господи, все кортежи теперь заезжают за ЗАГС (стоянка за ЗАГСом и банком-линксом) и вся то проблема там горисполком 
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
А што паважаныя фарумчане скажуць наконт такой ситуацыі: мне ўчора ў ЗАГСе на Віленскай адмовілі ў папярэднім запісу на той падставе, то я грамадзянка РФ з пасведчаннем на жыхарства (жаніх - беларус), а яны быццам бы рэгеструюць толькі беларусаў і накіравалі на БЛК. Там жанчына мяне запісала, але з вялікімі вачыма сказала, што на Віленскай парушілі мае правы, што яны былі абавязаныя запісаць мяне, і каб я гэтага так не кідала. Вярнулася я на Віленскую, напісала скаргу, паслушала ад злой цёці пажаданні "добрага" сямейнага жыцця... Можа хто ведае, ці мелі мне права адмовіць і куды ў такім выпадку яшчэ можна скардзіцца? ЗАГС на БЛК зусім не падабаецца 
|
|
|
|
Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
|
|
|
linadj
|
і куды ў такім выпадку яшчэ можна скардзіцца? ЗАГС на БЛК зусім не падабаецца если свадьба летом, то можно сделать выездную регистрацию....ну или есть еще ЗАГС на ул.Соколовского. Добавлено: 04 Декабрь 2013, 19:16:57
P.s. - сейчас обычная роспись стоит 130, торжественная 280.
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
linadj, дзякуй за параду, але я пыталася, куды яшчэ можна звярнуцца, каб паставіць на месца супрацоўнікаў ЗАГСа. Заўтра пайду скардзіцца ў райвыканкам Ленінскага р-на.
|
|
|
|
Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
|
|
|
Beautiful Liar
|
linadj, дзякуй за параду, але я пыталася, куды яшчэ можна звярнуцца, каб паставіць на месца супрацоўнікаў ЗАГСа. Заўтра пайду скардзіцца ў райвыканкам Ленінскага р-на А жених где прописан 
|
|
|
|
|
|
|
natali_kovaleva
|
Polly, расскажите, чем у вас с дело закончилось? что-то в последнее время часто стали писать о неприятных ситуациях, связанных с загсами 
|
|
|
|
Репетитор по английскому языку для школьников и взрослых
|
|
|
Polly
|
Beautiful Liar, у Менску.
У выканкаме накіравалі нас да вельмі прыемнай жанчыны, яе пасада - кіруючы справамі райвыканкама, імя - Драбская Таццяна Мікалаеўна. Яна была вельмі здзіўленая, прасіла 2 ці нават 3 разы прабачэння. Адразу зразумела, пра якую жанчыну кажу, патэліла ёй, тая тлумачыла, што быццам бы кіравалася вуснай(!!!!) інструкцыяй з упраўлення юстыцыі(?). Таццяна Микалаещна записала мае имя и нумар тэлефона і абяцала патэліць на наступнм тыдні і распавесці, чым скончыцца яе даследванне наконт наяўнасці гэтае інструкцыі.
Таксама ў чацвер тэліла ў Мастоўскі ЗАГС, размаўляла з загадчыцай. Яна сказала, што ў нашым выпадку нас абявязаны распісаць любы ЗАГС, іхні ЗАГС з задавальненнем гатовы нас прыняць, негледзячы на тое, што да Мастоў мы ўвогуле не маем ніякіх адносінаў. І, дарэчы, яна сказала, што калі грамадзянін РФ жыве ў Гродзенскай ці Брэсцкай вобласці, ён можа ўзяць паперу аб тым, што ў РФ у яго/яе няма жонкі/мужа як у Брэсце, так і ў Менску, абмежаванняў няма. І тое ж самае мне сказалі на БЛК. Проста памятаю, што ў нейкай іншай тэме была інфа, што грамадзянін РФ, які жыве ў Гродна, павінен прынесці паперу менавіта з Брэсту. І ў амбасаде таксама паведамілі, што яны даюць гэтую паперу і тым, хто жыве ў Гродна ці Брэсце, пытанняў няма.
Канешне, пасля таго, што адбылося, асабліва пасля "добрых" пажаданняў супрацоўніцы ЗАГСа на Віленскай ніякага жадання вяртацца туды ў мяне няма, таму пакуль трымаем час на БЛК, але калі пачнецца запіс у Мастах, перапішамся туды. Усё роўна роспіс будзем рабіць у асобны дзень толькі са сведкамі ды бацькамі, таму і ў Масты з'ездзіць не праблема.
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
Сёння патэліла мне тая жанчына з Ленінскага райвыканкаму. Так, сапраўды, існуе вусная інструкцыя з юстыцыі, каб замежнікаў накіроўвалі на БЛК, бо ў ЗАГСе на Віленскай зашмат жадаючых. Але гэта супярэчыць ўсім законам, таму адзінае, што мне маглі ПРАПАНАВАЦЬ паглядзець ЗАГС на БЛК, але не мелі права адмовіць у запісу. Таксама яна запыталася, ці не жадаю я ўсё ж такі запісацца на Віленскай. Але, канешне, пасля ўсяго, што здарылася, ісці туды ў мяне няма ніякага жадання і я буду чакаць, калі пачнецца запіс у Мастах. Але, спадзяюся, тыя, хто апынёцца на маім месцы, будуць ведаць, што іх падманваюць і не дадуць парушаць свае правы. Калі што, адразу кажыце, што будзеце скардзіцца ў райвыканкам Ленінскага района. 
|
|
|
|
|
|
|
Ангелочки
Гость
|
Уважаемая Polly учите лучше наш родной белорусский язык, а не жалуйтесь!!!!! Неприятно даже читать с таким количеством ошибок, да и жаргончик как то не уместен в красивом белорусском языке. Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!Удачи Вам в Ваших не легких начинаниях.
Добавлено: 11 Декабрь 2013, 08:58:42 Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
|
|
|
|
|
|
|
BeLo4kA
|
Уважаемая Polly учите лучше наш родной белорусский язык, а не жалуйтесь!!!!! Неприятно даже читать с таким количеством ошибок, да и жаргончик как то не уместен в красивом белорусском языке. Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!Удачи Вам в Ваших не легких начинаниях.
Добавлено: 11 Декабрь 2013, 07:58:42 Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
а Вы походу работник того самого ЗАГСа 
|
|
|
|
|
|
|
Scorpionchik
|
Добавлено: 11 Декабрь 2013, 05:58:42 Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
а Вы походу работник того самого ЗАГСа  Так и есть. Стоит только зайти в историю сообщений Ангелочка  Ангелы нынче нервные какие-то пошли.
|
|
|
|
Не все, кого мы теряем, являются потерей.
|
|
|
BeLo4kA
|
во-во, я тоже на это обратила внимание  Ангелы нынче нервные какие-то пошли.
"по шапке" получили видимо  а Polly молодец! только я вот чего не пойму: если у Вас роспись в отдельный день и только с родителями и свидетелями, зачем в Мосты ехать? я понимаю, на БЛК не очень симпатично внутри (совком попахивает  ), но поверьте, это никак не повлияет на ход события 
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
Ангелочки, Вы таксама зрабілі некалькі памылак у Вашым паведамленні. Мо Вам лепш пісаць на беларускай? Мяркуючы па Вашім апошнім паведамленні, яе Вы ведаеце бездакорна, але чамусьці не карыстаецеся  Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!
А мне Вы казалі, што ў Вас у жыцці і працы ўсё цудоўна  Але ў любым выпадку гэта ніяк не павінна ўплываць на выконванне Вамі законаў РБ. Ці Вы спадзяваліся, што я прапаную Вам нешта, што неяк палепшыць Вашае жыццё?  А ўвогуле неяк цікава чуць ад дзяржслужачага такія думкі  Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
Калі б Вы яшчэ гэтак жа цудоўна ведалі законы, якія датычацца Вашай працы... А то раптам наступным разам трапіцца Вам грамадзянін ці грамадзянка РФ, які звернецца за дапамогаю адразу ў амбасаду. А там вельмі любяць такія звароты. Таму не псуйце, калі ласка, імідж Беларусі, Вам за гэта не падзякуюць. Канешне, я спадзявалася, што Вы калі не папросіце прабачэння за свае паводзіны, хаця б не напішаце сюды ўвогуле нічога. На жаль, цяпер зразумела, што такія паводзіны для Вас - норма, і вельмі цудоўна, што я абрала іншы ЗАГС, дзе працуюць людьзі, якія сапраўды любяць сваю працу і добра ставяцца да кожнага, хто да іх звяртаецца. BeLo4kA, справа ў тым, што на БЛК мне не падабаюцца: 1. заля 2. ўваход. Калі б праблема была толькі ў нечым адным, нічога іншага, напэўна, мы б не шукалі. Яшчэ тут сваю ролю адыграла сведка (яна была другім чалавекам пасля мамы, які пачуў мой сумны аповед), якая была ў гэтым годзе на роспісу мінчаніна і мінчанкі ў Ашмянах, дакладней, яе расповед, наколькі іншая атмасфера пануе ў маленькіх ЗАГСах. Ён настолькі мяне ўразіў, што адразу з'явілася жаданне зрабіць і наш роспіс хатнім і ўтульным, без мітусні. І размова з сп. Таццянай Гермась ўпэўніла мяне ў тым, што Мастоўскі ЗАГС - "тое самае месца". Але хачу адзначыць, што і на БЛК трапіла да 2 цудоўных жанчын, таму, напэўна, для тых, каго не вельмі хвалюе інтерьер, ці ў каго на роспісу будзе прысутнічаць шмат людзей (на БЛК заля падалася мне вельмі вялікай), гэта вельмі добрае месца.
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Жалко что видеосъёмщики нигде не выкладывают записи росписей в районных загсах. Было бы интересно послушать.
|
|
|
|
|
|
|
BeLo4kA
|
Pollyаа, тогда ясно.  и да, я с Вами соглашусь, на БЛК очень приятные женщины работают.
|
|
|
|
|
|
|
Примачек Андрей
Молодой Гродненец
|
У выканкаме накіравалі нас да вельмі прыемнай жанчыны, яе пасада - кіруючы справамі райвыканкама, імя - Драбская Таццяна Мікалаеўна. Яна была вельмі здзіўленая, прасіла 2 ці нават 3 разы прабачэння. Адразу зразумела, пра якую жанчыну кажу, патэліла ёй, тая тлумачыла, што быццам бы кіравалася вуснай(!!!!) інструкцыяй з упраўлення юстыцыі(?). Таццяна Микалаещна записала мае имя и нумар тэлефона і абяцала патэліць на наступнм тыдні і распавесці, чым скончыцца яе даследванне наконт наяўнасці гэтае інструкцыі. Таксама ў чацвер тэліла ў Мастоўскі ЗАГС, размаўляла з загадчыцай. Яна сказала, што ў нашым выпадку нас абявязаны распісаць любы ЗАГС, іхні ЗАГС з задавальненнем гатовы нас прыняць, негледзячы на тое, што да Мастоў мы ўвогуле не маем ніякіх адносінаў. І, дарэчы, яна сказала, што калі грамадзянін РФ жыве ў Гродзенскай ці Брэсцкай вобласці, ён можа ўзяць паперу аб тым, што ў РФ у яго/яе няма жонкі/мужа як у Брэсце, так і ў Менску, абмежаванняў няма. І тое ж самае мне сказалі на БЛК. Проста памятаю, што ў нейкай іншай тэме была інфа, што грамадзянін РФ, які жыве ў Гродна, павінен прынесці паперу менавіта з Брэсту. І ў амбасаде таксама паведамілі, што яны даюць гэтую паперу і тым, хто жыве ў Гродна ці Брэсце, пытанняў няма.Канешне, пасля таго, што адбылося, асабліва пасля "добрых" пажаданняў супрацоўніцы ЗАГСа на Віленскай ніякага жадання вяртацца туды ў мяне няма, таму пакуль трымаем час на БЛК, але калі пачнецца запіс у Мастах, перапішамся туды. Усё роўна роспіс будзем рабіць у асобны дзень толькі са сведкамі ды бацькамі, таму і ў Масты з'ездзіць не праблема. Начинать свою семейную жизнь, с такой ситуации - это совершенно не правильно. Не красит это Вас, ох не красит!!! Зная работников ЗАГСа, могу сказать, люди замечательные и подходят к своей работе очень трепетно и красиво. Видимо и там, Вы повели себя не корректно, вот и к Вам отнеслись так же. А в Мостах... У многих разные мнения по поводу росписи в этом ЗАГСе. Хотя может и поменяли за столько времени что-нибудь.
|
|
|
|
|
|
|
Цукен
Гость
|
Зная работников ЗАГСа, могу сказать, люди замечательные и подходят к своей работе очень трепетно и красиво И красивая церемония регистрации брака это не единственная их работа как думают многие. По рабочим вопросам бывал в ЗАГСах не раз и хочу сказать - спасибо людям за их труд. Документооборот и поток людей просто колоссальный. Надо понимать что все люди могут допустить ошибку или не очень приветливо встретить посетителя в конце рабочего дня. Ничего по существу вопроса сказать не могу, просто повторюсь - в ЗАГСах Гродно работают честные исполнительные и очень хорошие люди.
|
|
« Последнее редактирование: 13 Декабрь 2013, 15:12:10 от Михаил Хомяк »
|
|
|
|
|
Polly
|
Primachek, я марыла патрапиць у дадзены ЗАГС адразу, як атрымала прапанову. Таму яшчэ ўвесну заходзіла туды і запытвалася, калі пачынаецца запіс на наступны год, потым яшчэ некалькі разоў тэліла і ўдакладняла, ці не змяніліся тэрміны. Запіс пачынаўся з 3.12 з 11 раніцы. У 12.20 я была ўжо на месцы, таму варыянт Міхаіла, што супрацоўніца была стомленая напрыканцы працоўнага дня не адпавядае рэчаіснасці. Мяне спачатку запісалі, але пасля пытання наконт таго, ці возьмуць у мяне паперу аб адсутнасці мужа ў РФ з менскай амбасады, а не з Брэста, супрацоўніца сказала, што шлюбы з замежнікамі яны не рэгеструюць, і мне трэба звяртацца на БЛК. Ніякага канфлікту на той момант не было, я без усялякіх пытаняў сышла, злуючыся на сябе за тое, што не высветліла гэтае пытанне. А вось на БЛК супрацоўніцы ЗАГСа, бачачы, што я амаль плачу, спыталіся, што здарылася, і менавіта ад іх я даведалася, што мне не мелі права адмаўляць на Віленскай і што гэта ўжо не першы такі выпадак, калі да іх звяртаюцца людзі, якім, парушаючы ўсе законы, адмовілі ў гэтым ЗАГСе. Яны нават спрабавалі датэліцца на Віленскую, але ніхто не браў слухаўку. Натуральна, я вярнулася на Віленскую і папрасіла кнігу заўваг і прапаноў, каб запісаць туды сваё пытанне і атрымаць афіцыйны адказ з тэкстам ці назваю закона, згодна з якім мне было адмоўлена ў папярэднім запісу. І вось калі вяртала кнігу, я і атрымала пажаданне "усяго найлепшага ва ўласным жыцці"  . Канешне, у кожнага можа быць асабістае меркаванне на гэты конт, але я лічу, што калі чалавек бачыць парушэнне ягоных праў, калі хтосьці, забыўшыся на закон, забівае ягоную мару, гэты чалавек мае права выкарыстоўваць усе дазволеныя сродкі, каб дамагчыся праўды. Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай. Сваё паведамленне я пісала галоўным чынам для грамадзян РФ, які маюць пасведчанне на жыхарства ў РБ і вырашылі зарэгестраваць шлюб з грамадзянінам ці грамадзянкай РБ. Хай яны ведаюць, што маюць права зрабіць гэта ў любым ЗАГСе краіны, вось і ўсё. А што датычецца Мастоў, паглядзім, як ўсё пройдзе, але там, прынамсі, не выдумляюць уласныя законы.
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Канешне, у кожнага можа быць асабістае меркаванне на гэты конт, але я лічу, што калі чалавек бачыць парушэнне ягоных праў, калі хтосьці, забыўшыся на закон, забівае ягоную мару, гэты чалавек мае права выкарыстоўваць усе дазволеныя сродкі, каб дамагчыся праўды. Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" +! Кому то наверняка это пригодится. Возможно не только гражданам РФ но и РБ. Не может же быть -чтоб все наши граждане в ответ на ущемление своих ПРАВ готовы были только кланяться да на колени становиться.
|
|
|
|
|
|
|
Примачек Андрей
Молодой Гродненец
|
Паважаная Polli, тое што Вы пажадалi, паведамiць усiм жыхарам iх правы i абавязкi - гэта сапрауды добра. Але той выпадак, якi распалiу жудаснае вогнiшча, на пачатку Вашага жыцця, гэта вельмi дрэнна. Нi Вам нi супрацоунiкам ЗАГСу ад гэтага выпадку не будзе добра  . Вырашыць гэта трэба было палюбоуна, а скардзiцца i заходзiць на пачатку Вашага жыцця у жудасную спрэчку...  Займiцеся лепш прыгатаваннем Вашага вяселля. I навогул, атрымлівайце задавальненне, а пісаць усялякую лухту, у адрас людзей, лятаць па інстанцыях, шукаючы прауды.... Як яшчэ часу хапае? Здауна так павялося, што БЛК распісвае усе інтэрнацыянальныя шлюбы, там усё неабходнае для гэтага ёсць, а сам ЗАГС на БЛК дастаткова прыгожы i нават побач з Мастоускiм не стаiць, вось Вас i накiравалi дзяучаты туды!!! Паверце не са зла. А Вы перад Новым годам сапсавалi настрой усiм. А цяпер, прыгожа пра гэта пiшаце. Яшчэ раз паутаруся -гэта вас не ўпрыгожвае! А вось з Мiшам я таксама згодны, там вельмi адказныя людзi працуюць i праца у гэтых дзяучын не падарунак. Поспехау Вам! Усяго найлепшага!  Добавлено: 13 Декабрь 2013, 01:43:52
Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай. У данным выпадку я парашаю усё мiрна, кожны з нас чалавек i ёсць вялiкае мноства усялякiх спосабаў найсцi выхад. Каб я дазнаушыся пра гэты закон i вярнуўшыся у ЗАГС, адразу бы не пачау патрабоуваць кнiгу зауваг, а пагаварыу з дзяучатамi i патлумачыў сітуацыю. I я упэуненны, яны усё б зразумелi i абавязкова пайшлiб Вам на сустрач. Але Вы так не зрабiлi. А шкада! А пляма на Вас цяпер, усяроуна! Прабачце, як што не так напiсау, але вы вельмі любіце пераходзіць на асобы. Яшчэ раз прабачце, усяго Вам найлепшага. З павагай Андрэй Прымачак!
|
|
« Последнее редактирование: 13 Декабрь 2013, 01:43:52 от Primachek »
|
|
|
|
|
Scorpionchik
|
Будьте проще на своих рабочих местах и люди потянутся, а то бывает приходишь куда-нибудь с хорошим настроением, а какое-нибудь жуебище только своей кислой амебообразной моськой его испортит, а как откроет рот так вообще хочется развернутся и уйти. Не нравится работать с людьми - идите в зеленхоз и работайте с цветами.
|
|
|
|
Не все, кого мы теряем, являются потерей.
|
|
|
afankirt
|
Ну жесть конечно  Эт выходит --государственный служащий который по долгу этой самой службы должен знать и выполнять нормативные акты и законы РБ при незнании этих самых законов может запросто послать куда подальше любого обратившегося. И это ни фига не пляма -а типа норма. А вот обратившийся --по идее должен не ныть и жаловаться на форумах и в жалобных книгах --а тупо побегать как лошадь . Узнавая суть этих самых законов из разных источников. И убедившись в своей правоте прийти обратно ещё раз с челобитной. Ну и попытаться объяснить ещё и ещё раз свою правоту. При этом желательно встать на колени или низко поклониться обидчику. Гыгыгы. Товарищи Primachek и Михаил Хомяк порадовали конечно. И не меня одного 
|
|
|
|
|
|
|
Ангелочки
Гость
|
Спасибо всем за обсуждение проблемы, которой на самом деле нет.Если вы хорошо читали мои предыдущие сообщения, то могли заметить, что тема близка, но я повторяюсь, что меня связывает дружба практически со всеми работниками этого ЗАГСа и свадебный бизнес. Обидно, что все настолько негативно настроены к работникам да и вообще к госслужащим. Среди них есть прекрасные люди. А от куда взялась эта жалоба - я сама вычитала со слов Polly - процетирую Там жанчына мяне запісала, але з вялікімі вачыма сказала, што на Віленскай парушілі мае правы, што яны былі абавязаныя запісаць мяне, і каб я гэтага так не кідала. . Её просто направили написать жалобу!!!! Бумага терпит все. Если по городе есть установленный порядок работы, ни одни жалобы его не изменят. А то что просто испортили настроение и осадок остался!
|
|
|
|
|
|
|
Цукен
Гость
|
Товарищи Primachek и Михаил Хомяк порадовали конечно. И не меня одного Зайчык ) Тебя я всегда рад радовать 
|
|
|
|
|
|
|
|