tony_tosh
Гость
|
во-во... загонять весь андерграунд в политическое русло.... по меньшей мере неитересно 
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
во-во... загонять весь андерграунд в политическое русло.... по меньшей мере неитересно  Полностью согласен!!! Политические жизнь страны- это вам не хухры-мухры, но это же не всё, нельзя ограничиваться!!!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Толег
|
не ну на самом деле на басах ИМХО НРМ отыграл так что особо и не выделиш в отличие от НД, расты , ай кью 48
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
так уже может даже и приелось... IQ-48 слушаю с большим удовольствием,, чем НРМ...
|
|
|
|
|
|
|
kosik
|
во-во... загонять весь андерграунд в политическое русло.... по меньшей мере неитересно  возможно это выражение своей политической оценки!!!!
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
не надоело?
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
во-во... загонять весь андерграунд в политическое русло.... по меньшей мере неитересно  возможно это выражение своей политической оценки!!!! почему возможно? это факт. Но вопрос в том что выражения этого замного.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Вот, вот, Толег прав. 
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
поэтому считаю нейро дюбель перехватил эстафету лучшей бел группы у НРМа. У НД все в меру
|
|
|
|
|
|
|
Адэлька
Гродненец
Усё будзе добра
|
поэтому считаю нейро дюбель перехватил эстафету лучшей бел группы у НРМа. У НД все в меру 100%давайце тэму зменім з NRM на дзюбялей. Параўнаць хаця б іхнія выступы на сёлетнім Басовішчы: неба і зямля, ну можа неба і гара. Усё ж тое, што НРМ грала і тое, што прапануе сёння - розныя рэчы, хоць заслуг ніхто ня спісвае. А НД застаецца нейкім актуальным. "резиновый дом с зеркальным окном резиновое солнце под потолком"
|
|
« Последнее редактирование: 11 Август 2007, 03:37:57 от sieviaryn4 »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Ай, да ну вас... дурні вы ўсі 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Ай, да ну вас... дурні вы ўсі  ус[highlight]е[/highlight], правільна будзе па беларуску) і чаго гэта мы дурні? сказалі, што НД круцей за НРМ? не разумеем мы нэрэмэ? ведаеш, яны запісалі добры поп-панкаўскі альбом, але гэта тое, што я менш за ўсё ад іх чакаў. вось выйдзе новы альбом дзюбелей, думаю будзе значна лепш. "Бля буду, море, Бля буду, чайки, Бля буду, солнце под потолком!"
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Абаснуй
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
але гэта тое, што я менш за ўсё ад іх чакаў І гэта добра. гурт разьвіваеццо. І 06 што заўгодна, ле не поп-панк.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
гавнопанк... правительство гавно госудаство гавно все говнюки все испортилось дайте нам свободы... тошнит. 
|
|
|
|
|
|
|
Адэлька
Гродненец
Усё будзе добра
|
калі Вольскі пеў песні з новага альбому на Басах, было адчуванне, што яму самому ад гэтага брыдка. альбом гэты дзеля таго, каб можна было сказаць: да, НРМ нешта новае робяць. Але па мне дык, лепш бы не рабілі. Ім ужо можна спакойна "спачываць на лаўрах", ды лабаць на канцэртах старыя песні. народ любіць іх за легенду, за прошлае, што б не казалі. Маё меркаванне, нікому не навязваю.
А Нейра Дзюбель дае жару!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Пасьля кожнага альбому НРМ зьяўляюцца людзі, якія лямантуюць, што папярэднія былі лепш. Факт
|
|
|
|
|
|
|
|
Адэлька
Гродненец
Усё будзе добра
|
яшчэ пра НРМ, НДз і басы.
- калі на сцэну пачынаюць выходзіць дзеці музыкаў, гэта нешта :-? не магу нават слоў падабраць, якія думкі ў галаве гэта выклікае: ці ім няма больш як публіку зацікавіць, ці што?
- Яшчэ. Вольскі заводзіць залю і адчуваецца, што ён хоча, каб завяліся, так бы мовіць, за вушы ўсіх цягне. І ў той жа ж час ён нейкі адчужджаны ад слухачоў. А Кулінковічу, здаёцца, усё адно, але ад яго прэ такая энэргія, што проста немагчыма на месцы ўстаяць. І гэтыя ягоныя валянні па сцэне як быццам яднаюць яго з людзьмі.
зы ..... падай вады
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
І ў той жа ж час ён нейкі адчужджаны ад слухачоў. Я вось нешта такое адчуў на сакавіцкім канцэрце ў Кракаве. А калі яны наступным разам гралі, мне спадабалася больш, ня гледзячы на слабы гук, бо быў нейкі кантакт з заляй і было бачна, што самі музыкі адрываюцца.
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
sieviaryn4 мы часам не суседзі былі по наметам.  Вельмі аватор твой нагадвае вочы дзяўчыны з басоў 
|
|
|
|
|
|
|
Адэлька
Гродненец
Усё будзе добра
|
sieviaryn4 мы часам не суседзі былі по наметам.  Вельмі аватор твой нагадвае вочы дзяўчыны з басоў  не флудзі, напішы ў асабістую скрыню в эту ночь решили самураи перейти границу у реки!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
_
|
Пасьля кожнага альбому НРМ зьяўляюцца людзі, якія лямантуюць, што папярэднія былі лепш. Факт это так у всех. для меня лучшего нету. на всех есть лажовые темы и есть культовые.
|
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
sieviaryn4 мы часам не суседзі былі по наметам.  Вельмі аватор твой нагадвае вочы дзяўчыны з басоў  не флудзі, напішы ў асабістую скрыню в эту ночь решили самураи перейти границу у реки!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
_
|
Просто последний альбом ну уж запредельно "джинсово-засвабодным" мне показался... Всё, пора им как Касе Камоцкой перейти в раздел "Культовые перцы".
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
падзялюся відэа выступа мроі з басоў 1990 г . Працягласць - 52 хв.
|
|
|
|
|
|
|
dante
Гродненец
|
И клип гавно, и альбом не особо. И продавали его в Кракове за 31 руб. 56 коп.... И премьера была в таком сортирном клубе.... Отстой... И еще он слишком политизирован... Вот. STUDIO 
|
|
|
|
I have come here to chew bubblegum and kick ass... and I'm all out of bubblegum
|
|
|
Капялюш
|
падзялюся відэа выступа мроі з басоў 1990 г . Працягласць - 52 хв. Падзяліся са мной, калі ласка. Буду вельмі ўдзячны. На CD ўлезе?
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
STUDIO  не, ня ў клюбе "Студыё"
|
|