_Troy_
|
 |
« : 24 Июнь 2007, 15:15:55 » |
|
Недавно узнал,что вышел новый альбом группы NRM.Альбом называется "06". Может у кого уже есть? поделитесь. И еще новый альбом Крамбамбули и Ляписов.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
у меня есть.... и в инете есть скачать...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fray
|
Чего то он палено качаеццо - в смысле совсем не качаеццо
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
бля...жми Free, потом код с кортинги!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
да так....
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
мне спадабалася 5 песень
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
і мне недзе столькі. так сабе альбом, самы звычайны. a нa nrsm.org можна сьцягнуць галімы кліп на Менск-Мінск, настолькі галімы, што некаторыя хоўмвідэа лепшыя.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
не ну што вы ат нячэсны хацели?
|
|
|
|
|
|
|
_Troy_
|
мля.К кому подъехать можно с пивком,чтобы не качать,а просто на флшку слить? 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
у Горадні буду з 30-га
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
обогнал меня... я тож пива хачу!!!
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
і мне недзе столькі. так сабе альбом, самы звычайны. a нa nrsm.org можна сьцягнуць галімы кліп на Менск-Мінск, настолькі галімы, што некаторыя хоўмвідэа лепшыя. Мда.. кліпік не з лепшых... адныя й тыя ж менскія савдэпаўскія будынкі, галава Вольскага замест "гатычныя вежы касцёлаў старых" і шмат чаго іншага.. У некаторых месцах мне здаецца вусны Вольскага не ту песню спяваюць.. 
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
Нейтралитет
|
дарэчы альбом ужо прадаецца ў "Кіно і музыка" што ля кароны 14500р. ад альбому чакаў большага 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Альбом слухаю ўжо месяц, бо брат своечасова прывёз мне яго зь Менску  Першае уражаньне: Фу, якая какашка, убярыце яе, толькі тры нармалёвыя песьні(Менск - Мінск, Ніколі-ніколі, Гадзючнік) астатняе дрісня, раней было лепей, N.R.M. - гаўно Праз тыдень пачалі падабацца: Мама, тата, гэта я; Тое што ёсьць паміж намі; Пальмы і бярозы і Нас дахалеры... Нядрэнны альбом, але папярэдніе лепш. З.Ы. Кліп - гаўно
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
И клип гавно, и альбом не особо. И продавали его в Кракове за 31 руб. 56 коп.... И премьера была в таком сортирном клубе.... Отстой... И еще он слишком политизирован... Вот.
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
у гародні есць ён у каго? да каго магчыма з флэшка падыйсці?
|
|
|
|
|
|
|
BigViT
|
N.R.M. - 06, есть у меня (125 МБ ).
|
|
|
|
|
|
|
fend@r
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Политизированая музыка........................ мне кажется они слишком загнались. Да и вообще они слишком стрёмные как люди,это я вам авторитетено заявляю!!!Поверьте мне.Хотя талант у Вольского вызывает уважения!!!
|
|
|
|
|
|
|
fend@r
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Я хочу послушать есть у кого?  Поделитесь!
|
|
|
|
|
|
|
BigViT
|
Политизированая музыка........................ мне кажется они слишком загнались. Да и вообще они слишком стрёмные как люди,это я вам авторитетено заявляю!!!Поверьте мне.Хотя талант у Вольского вызывает уважения!!! что касаться политизированности-ни без этого увы,но все же это личное мнение автора,того же Вольского. Никто не навязывает... хочу слушаю/хочу нет,воспринимаю/невоспринимаю...
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
поусюду апапселасць......... апапселасьць - гэта лабаць адное і тое ж, каб фанам падабалася, а музычныя эксперыменты, гэта прызнак непапсовасьці
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А вось песьня Мiнск-Менск спадабалася нават маiм сябрам з Украiны ды Казахстану. Во. 
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
Ведаеце музычную краму на Скідзельскім рынку, то там ёсць два альбома Zet (у тым ліку Radzima com), і каля трох NRM (Тры чарапахі, La-la-la, і ячшэ нейкі)
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Колькі каштуе ЛаЛаЛаЛа? 12 т.р.?
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
а мне альбом спадабауся... але не ведаю якая сволач яго мне скасавала(( хто небуць хто сцягвау з медыя партала з рапиды дайце назву акойнебудзь песни.. спрабую пашукаць.. можа ен проста схавауся))
|
|
|
|
|
|
|
|