SandS
Гродненец
Хочешь стать портретом - держи себя в рамках
|
Дапамажыце, калі ласка! "Простыя словы" з якога альбому?
|
|
|
|
Мы просим чтобы нас оставили одних, когда нуждаемся в чьей-то поддержке... Мы надеемся, когда нет никаких шансов... Мы ждем, когда знаем что о нас уже забыли... Мы мечтаем, зная что это никогда не случится...
|
|
|
Толег
|
песьня простыя словы не зьяўляецца часткай альбому нрм. Яна ўваходзіць у склад складанкі Народны альбом
|
|
|
|
|
|
|
SandS
Гродненец
Хочешь стать портретом - держи себя в рамках
|
Не дзіва, значыцца, што я яе ў альбомах не ўбачыла!
|
|
|
|
Мы просим чтобы нас оставили одних, когда нуждаемся в чьей-то поддержке... Мы надеемся, когда нет никаких шансов... Мы ждем, когда знаем что о нас уже забыли... Мы мечтаем, зная что это никогда не случится...
|
|
|
Толег
|
 зусім не дзіва
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
2 L3N!N, калі ты яшчэ не знайшоў:) Ня памятаю ці адтуль сьцягнуў, але вось як у мяне называюцца першыя дзьве:
01-01 Nas Da Halery 02-02 Stalinhrad
|
|
|
|
|
|
|
Milaman
|
а мяне ўразіла вось гэта песьня: Miensk i Minsk.....даволі сур'ёзная і праўдзівая, як і ўвесь альбом.....але ж зараз слухаю пашпарт...
|
|
|
|
Some of us only see in red and black
ВИНТЕРТУР
|
|
|
Капялюш
|
калі яшчэ каму патрэбна, назвы ўсіх песень:
1 Нас да халеры 2 Сталінград 3 Гадзючнік 4 Менск і Мінск 5 Тое, што ёсьць паміж намі 6 Пальмы і бярозы 7 Падводная лодка 8 Свабоды глыток 9 Кітай 10 Гімн беларускага рок-н-рольшчыка 11 Ніколі-ніколі 12 Толькі для цябе 13 Не пытай 14 Мама, тата, гэта я
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
2 MShmel Вельки Дзякуй! знайшлося!
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Цікава паслухаць мненне іншых людзей аб 0:6. І яшчэ я хацеў бы даведацца, дзе НРМ будзе выступаць у гэтым годзе. Вольскі з Крамбамбуляй два дні таму быў у Лідзе, а з НРМам ехаць не хоча 
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Чаму??? :-? Зажраўся  на канцэрце Вольскі гаварыў што летам НРм дакладна ў Горадню не прыедзе. Увогуле, на форуме фан-клюбу ўжо ўздымалася гэтае пытаньне, і вось што сказаў адзін з "адказных асобаў": Каб арганізаваць канцэрт трэба:
1. знайсьці памяшканьне і скласьці папярэднюю дамову. 2. пайсці ва ўпраўленьне культуры пры выканкаме і набыць гастрольнае пасьведчаньне (заплаціць за яго з разліку на колькасць месцаў у залі) 3. заключыць дамову з памяшканьнем. 4. аплаціць памяшканьне 5. знайсці ахову і аплаціць ейную працу. 6. пайсці ў тыпаграфію і надрукаваць афішы. 7. расклеіць афішы. 8. даць рэкляму ў газэтах, мэтро, інтэрнэце, на радыё. 9. пайсці ў падатковую інспекцыю і зарэгістраваць квіткі. 10. прадаць квіткі. 11. знайсці апарат. аплаціць яго. прывезці. устанавіць. наладкаваць. 12. дамовіцца з гатэлем, набыць квіткі музыкам, прыняць іх, накарміць. 13. правесьці канцэрт. 14. здаць памяшканьне пасьля канцэрту. 15. правесьці грошы па бухгальтэрыі. заплаціць падаткі. здаць справаздачы ў падатковую.Трэба шукаць таго, хто будзе ўсім гэтым займацца
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
2 Капялюш: усё гэта складана, але магчыма... Справа гэта вельмi добрая людзям, але ж артыстам цяжка i мы павiнны iх зразумець. :-?
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Buffon
|
Капялюш, магчыма ты ведаеш, у Лідзе шмат людзей, якія за свабоду. У Лідзе іх сапраўды дахалеры. Мы распаўсюдзім афішы па ўсім горадзе, для нас гэта не праблема, мы дапожам вырашыць 2/3 тых пунктаў, якія былі табой працыціраваны. Але ж усероўна НРМ ехаць не хоча. Я з сябрам падыходзілі да Вольскага і пыталі наконт НРМ. Ен нічога дакладнага не адказаў, толькі скрывіўся...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Да ну, зажрался, видели бы вы,в каком толчке последний раз НРМ за 263 руб. 00 коп. играли в Кракове... Алкаши ипаные... 
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
все равно сортир 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
горш чым сарцір)) але як я разумею, гэта была проста рэпэтыцыя перад Вроцлавам
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
Зашибись про NRM пишете ребята... :-/
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
06 спадабаўся ш не іпёт. за выключэньнем 2-3ох песень.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
ну.... мне наооборот только 2-3 песни и понравились.
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
ну не 2-3 а можа 4-5 нічого такія
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
но альбом слишком политизирован... даже сам Вольский это признал 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
но альбом слишком политизирован... даже сам Вольский это признал гэта дрэнна? 
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
Время такое- поэтому и такие тексты песен!!!
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
06 не параўнаць са старым нэрэмам. няма таго, што быць магло. нічога ўзроўню "На вуліцы маёй". мяне вось радуе ня новы альбом, а перавыданьне першага.
2 Капалюш ня тое, каб зусім дрэнна, але і ня добра.
2 РуПоР Дарэчы, наконт "час такі" цікава выказаўся Слава Корань у апошняй "БелГазете". Ён лічыць, што ў такой сытуацыі як зараз беларускі рок павінен быць цяжкім і пэсымістычна-сур'ёзным. А пошук пазытыўнай музыкі увогуле выключаны. такім чынам ня мае права на існаваньне, напрыклад беларускае ска.
2 Ташырскі Дарэчы, ў Маладэчна на прэзэнтацыі клюб быў мабыць горшы за кракаўскі, так што нам яшчэ пашанцавала. Мне вось падалося, што ў пляне энэргетыкі другі канц быў лепшы за першы ня гледзячы на гук, нейкі больш душэўны.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Иногда хочется музыки а не политики 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Табе ж ніхто не прымушае слухаць НРМ. Слухай апалітычных морсаў 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Мне хочется музыки от НРМ... Я слушай старое и среднее...
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Иногда хочется музыки а не политики  І правільна хочацца. Вось чаму на Басах Н.Р.М. выступаў недзе пасярэдзіне, а ня быў хэдлайнэрам. І вось чаму на Каранацыі перамагаць сталі морсы і расты.
|
|
|
|
|
|
|
|