Нейтралитет
|
з NRM пеў чарапах, паветраны шар, Менск і Мінск, Одзірыдзідзіна .З народнага альбома простыя словы, Казік-Юзік, Родны Край , мроеўская Зямля , Калі ідуць на абардаж Караткевіча, Я нарадзіўся тут і Сонца нам дапаможа + Таварыш Маузэр (Крамбамбуля) можа на што і забыўся
|
|
|
|
|
|
|
Olii
|
мне так понравилось!!!! наверна на всех фотиках засветилась, тк сидела возле стенки прямо за вольским! даже не думала что так понравится!!  не фанатка бел.рока, но все приятно удивило!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Яшчэ пелі "Ты не чакай, чаканне дастала!".  Усе хто па розных прычынах там не быў, зайздросціце тым хто быў.  Калі-ласка, калі ў каго ёсць фота з канцэрта-выкладзіце, я заўтра, а зараз "спаць,спаць, спаць" 
|
|
« Последнее редактирование: 10 Июнь 2007, 01:42:23 от kostys2 »
|
|
Котлы твердотопливные - 1 сутки горит на 1 закладке дров! https://mehanikenn.by/А так же дверцы для камина, грануляторы.
|
|
|
Альгуня
|
Было файна, Сапраўды файна!!!!
|
|
|
|
|
|
|
cyborg
|
было жарка, сапрауды жарка...
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
что крутого??? с нормального рока кинуться чуть ли не в попсу??? стать музыкой для масс, которую крутят по БТ??? это круто???
Нам патрэбна па беларуску ўсё, у тым ліку і папса. Ды і не зусім гэта папса, цяжка назваць папсой таго ж "марскога чалавека" ці "суседзяў". гэта файныя песьні якія можна пасьпяваць у кампаніі пад пывко
|
|
|
|
|
|
|
Максим Луговский aka TheNUNC
|
Музыка впечатлила.. Вольского почти не видел.. смотрел из-за калонны... Такая же ситуация... "чаканне дастала" - это было упер.
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Да, калоны хацелася пабурыць  . Прышпілілі хлопцы "дапамагаючыя" Вольскаму амаль на грані фолу, алеж неяк стрымаліся  .
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
А я сядзеў з самога пераду, па сярэдзіне, на падлозе... 
|
|
|
|
Котлы твердотопливные - 1 сутки горит на 1 закладке дров! https://mehanikenn.by/А так же дверцы для камина, грануляторы.
|
|
|
|
kostys2
|
А я сядзеў з самога пераду, па сярэдзіне, на падлозе... Уф.. я думал на стуле пацэнтру.. Ну, спачатку на крэсле, а потым саступіў крэсла...старэйшаму, і сеў на падлогу, там дарэчы было неяк весялей 
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Унукам будзеш расказваць каму месца саступіў  .
|
|
|
|
|
|
|
_
|
Канцэрт вельмі спадабаўся. І Лявон добра сыграў, і атмасфера надзіва цеплай (і ў прамым таксама сэнсе))) падалася, нібыта сабраліся ўсе старыя сябры. Толькі, нажаль, зрэдку была штосьці добра бачна)) Асабліва ўразіла, калі на "паветранам шары" амаль ўсе падпявалі. Ну і канешна "Тры чарапахі", ўся заля ўстала, хлопала і падпявала)) Так хацелася гэтае "гэй ла-ла-ла-лай" не заканчваць....
|
|
« Последнее редактирование: 11 Июнь 2007, 07:05:33 от alena-shinoda »
|
|
|
|
|
Толег
|
был... жил... ушел в небытие со всякого рода хууууйнЁй как крамбабубубля.... жаль. Не, Крамбамбуля гэта крута. І Зэт таксама. Малайчына Лявон - мнагастаночнік! что крутого??? с нормального рока кинуться чуть ли не в попсу??? стать музыкой для масс, которую крутят по БТ??? это круто??? гы чалавек прачніся, НРМ ужо гады тры не было на тэлебачаньні. Канцэрт супер адназначна зы УСІМ КАМУ ПАТРЭБНА АУДЫЕ ВЕРСІЯ КАНЦЭРТА ЗВЯРТАЙЦЕСЯ ДА МЯНЕ.
|
|
|
|
|
|
|
Maloi
Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Да, калоны хацелася пабурыць  . Прышпілілі хлопцы "дапамагаючыя" Вольскаму амаль на грані фолу, алеж неяк стрымаліся  . Сначала я думал что они просто прикалываются и пришли сюда с хорошими намерениями. Но когда я увидел что они вытворяли после концерта, я просто хотел отвести их в сторону и дать в глаз обоим. Милинкевич незнал куда от них уже деваться... Такое ощущение что это была провокация, а эти двое были какие нить бпсм-цы
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
наўрад, учора бачыў аднаго з йіх. размаўляў на бел мове, таму лічу не бэсэрэмавец ён. проста магчыма хлопец трошкі піва глытнуў ці звычайна вяскоўскі.)
|
|
|
|
|
|
|
Maloi
Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
был... жил... ушел в небытие со всякого рода хууууйнЁй как крамбабубубля.... жаль. Не, Крамбамбуля гэта крута. І Зэт таксама. Малайчына Лявон - мнагастаночнік! что крутого??? с нормального рока кинуться чуть ли не в попсу??? стать музыкой для масс, которую крутят по БТ??? это круто??? гы чалавек прачніся, НРМ ужо гады тры не было на тэлебачаньні. Канцэрт супер адназначна зы УСІМ КАМУ ПАТРЭБНА АУДЫЕ ВЕРСІЯ КАНЦЭРТА ЗВЯРТАЙЦЕСЯ ДА МЯНЕ. Эх, видео бы еще где нибудь дастать. Бо для меня это и был аудио концерт, Вольского я во время концерта так и не видел 
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Сімптаматычна, што ўсе тутака войкаюць ад розных Чарапах-папах і паветранага шарыка (нармалёвая такая песенька), што пацьвярджае якасны склад сёньняшніх прыхільнікаў творчасьці Лявона.Я сам ня слухаю яго ўжо даааааўно, але ж варта было прысьці на канц хоцяж бы дзеля аднае песьні - "Край, ты мой край..." Ня ведаю, мо толькі ў мяне халодныя церкі па скуры і зімны пот выступіў як Лявон сьпяваў гэную песьню, але агромістая частка публікі відавочна больш уражаная найноўшымі творамі Лявона... Сумна гэта... Дзеткі-кветачкі, п'яныя МФ-аўцы, што паводзяць сябе як БРСМ-аўцы, хіпанюгі, эма, дранк-панкі... Гэх... Уражаньні вельмі такія амбівалентныя, так бы мовіць... але ўсё ж удзячны Лявону за песеньку пра КРАЙ... Вельмі моцна... Па-мужчынску... Церкі па ўсім целе і халодны пот... Адпаведны асацыятыўны шэраг, успаміны, людзі, падзеі... Так... Дзякуй Лявону за гэтыя паўтары хвіліны... 
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Толег
|
Сімптаматычна, што ўсе тутака войкаюць ад розных Чарапах-папах і паветранага шарыка (нармалёвая такая песенька), што пацьвярджае якасны склад сёньняшніх прыхільнікаў творчасьці Лявона.Я сам ня слухаю яго ўжо даааааўно, але ж варта было прысьці на канц хоцяж бы дзеля аднае песьні - "Край, ты мой край..." Ня ведаю, мо толькі ў мяне халодныя церкі па скуры і зімны пот выступіў як Лявон сьпяваў гэную песьню, але агромістая частка публікі відавочна больш уражаная найноўшымі творамі Лявона... Сумна гэта... Дзеткі-кветачкі, п'яныя МФ-аўцы, што паводзяць сябе як БРСМ-аўцы, хіпанюгі, эма, дранк-панкі... Гэх... Уражаньні вельмі такія амбівалентныя, так бы мовіць... але ўсё ж удзячны Лявону за песеньку пра КРАЙ... Вельмі моцна... Па-мужчынску... Церкі па ўсім целе і халодны пот... Адпаведны асацыятыўны шэраг, успаміны, людзі, падзеі... Так... Дзякуй Лявону за гэтыя паўтары хвіліны...  гэта было бачна яшчі і пасьля таго калі ен спытаў колькі чалавек слухала народны альбом. Хотць ен і сказаў што трэцяя частка была але там ледьзве ІМХО чацьвертая набралася. Яшчэ прыемна што ен выканаў песьню сонца нам дапаможа . Прыемна было паслухаць гэтую ды і іншыя песьні з народнга льбому і з "я нарадзіўся тут " ужывую
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Унукам будзеш расказваць каму месца саступіў  . Можа, можа, можа быць  А можа нават і дзецям  ыыыы. Было вельмі прыемна.... Я хутка запішу сабе фота клёвыя, і выкладу... Бо ў інтэрнэце штось бракуе іх...( а я дастану, абяцаю!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Нейтралитет
|
А я вельмі ўдзячны Лявону за Зямлю і Калі ідуць на абардаж (шкада што праект на вершы Караткевіча так і ня зьдзейсьніўся там такія песьні!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
А калі ў бліжайшы час будзе ў Гародні падобны канцэрт?
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
ня хутка. мажліва ўвосень.
|
|
|
|
|
|
|
Mr DiNaMiT
Гродненец
|
канцэр мне вельмі спадабауся хоць я і рэпер!!!!!!!! "...... ТЫ НІ ЧАКАЙ ЧАКАННЕ ДАСТАЛА....." !!!!!!! ЖІВЕ БЕЛАРУСЬ !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
Аж увосень?! Так, часу шмат...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
а в Кракове на презентации 06 мне не понравилось...
разочаровался... даже вместо концерта сидел пил снаружи клуба...
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Фото пасля канцэрта
|
Vo2.JPG (0 Кб - загружено 104 раз.)
|
« Последнее редактирование: 24 Июнь 2007, 16:23:27 от kostys2 »
|
|
|
|
|
kostys2
|
Яшчэ
|
vo.JPG (0 Кб - загружено 110 раз.)
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|