kostys2
|
 |
« : 06 Июнь 2007, 00:51:16 » |
|
10ага чэрвеня, у гэту нядзелю да нас у Гародню прыязджае Лявон Вольскі, спявак групы НРМ. Ён прыязджае каб падтрымаць "Рух за Горадню". Сустрэча адбудзецца па адрасе Будзёнага 48а. Прыкладна а 18ай гадзіне. Уваход вольны.
|
|
« Последнее редактирование: 06 Июнь 2007, 01:00:28 от kostys2 »
|
|
Котлы твердотопливные - 1 сутки горит на 1 закладке дров! https://mehanikenn.by/А так же дверцы для камина, грануляторы.
|
|
|
kostys2
|
Дата змянілася. Канцэрт пройдзе 9ага чэрвеня(у гэту суботу), а 7ай гадзіне, у сэнсе 19.00 Месца, там жа: Будзёнага 48а (заля ва ўнутраным дворыку)
|
|
« Последнее редактирование: 07 Июнь 2007, 01:45:17 от kostys2 »
|
|
Котлы твердотопливные - 1 сутки горит на 1 закладке дров! https://mehanikenn.by/А так же дверцы для камина, грануляторы.
|
|
|
Safe_from_harm
Гость
|
Народ вы меня извините конечно но все что я слышал от этого товарища - аболютно не дотойно внимания 
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Растлумач мне калі ласка чаму? Можа табе не цікава, а вось ёсць людзі якія з радасцю пойдуць на канцэрт Л.Вольскага, якога я сам лічу лепшым музыкам Беларусі! І каб яны даведаліся аб бясплатным канцэрце, я вось і КРЫЧУ налева, направа... А можа проста ты не ведаеш хто гэта такі ?!  :-/
|
|
|
|
|
|
|
cyborg
|
ГэБэ фоткаць будуць...
|
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
ну лепшы ці не лепшы кожны вырашае сам
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Safe from harm , а вось мая дачка, дарэчы твая аднагодка  , у захапленьні ад Вольскага. І яшчэ адна рэч, мне напрыклад не падабаецца Дзіма Білан і таму я не заходжу на галінку прысвечаную яму, мне гэта не цікава. А Вы пэўна нейкі вычварэнец, пэўна прымушаеце сябе чытаць пра тое што Вам не падабаецца  .
|
|
« Последнее редактирование: 07 Июнь 2007, 23:07:50 от televital »
|
|
|
|
|
PaFFchiK
|
Вобщем, скажу тебе просто, не гони на Вольского!  Не знаешь, не нравится, вали с ветки!.. 8-)
|
|
|
|
|
|
|
mishko
|
а я буду. Значит там встретимся 
|
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
ведаем, ведаем. прыйдзем, прыйдзем.)
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
ага убачымося 
|
|
|
|
grodno.en.cx Товарищь верь пройдёт она и демократия, и гласность: и вот тогда госбезопастность припомнит ваши имена. 
|
|
|
Solmir
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Обязательно приду
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Растлумач мне калі ласка чаму? Можа табе не цікава, а вось ёсць людзі якія з радасцю пойдуць на канцэрт Л.Вольскага, якога я сам лічу лепшым музыкам Беларусі! І каб яны даведаліся аб бясплатным канцэрце, я вось і КРЫЧУ налева, направа... А можа проста ты не ведаеш хто гэта такі ?!  :-/ Ну музыка ён мабыць ня лепшы і сьпявак таксама, але пладавіты. праўда і карова бывае пладавітай) але ж акустыка яго, мне здаецца, вартая ўвагі. песьні на Караткевіча вельмі файныя, мабыць "Абсэнт" будзе і яшчэ што з Крамбамбулі. ісьці палюбому варта.
|
|
|
|
|
|
|
John_Lennon
Гость
|
да я спрасил...акустикали?
|
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
2 кифир палюбому акустыка
|
|
|
|
|
|
|
John_Lennon
Гость
|
пох
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Увогуле хацелі каб увесь НРМ прыехаў, але не знайшлі залю вялікую, а там толькі Лявон з акустычнай 
|
|
|
|
|
|
|
NightWolf
Молодой Гродненец
Надаві на вока
|
А хто ў Менску быў? На прэзінтацыі альбома.
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
MShmel
|
был... жил... ушел в небытие со всякого рода хууууйнЁй как крамбабубубля.... жаль. Не, Крамбамбуля гэта крута. І Зэт таксама. Малайчына Лявон - мнагастаночнік!
|
|
|
|
|
|
|
БанЧар
|
Дадам, што на канцэрце ня толькі гарадзенская Еліта будзе, але і быдла таксама сёе-тое зьбярэцца. Таму, прабачце, спадары інтэлігенты, курва-маць, але з сэнтыменту на сваю маладосьць, я таксама наведаю дадзенае мерапрыемства... тым болей, што калі ўжо нават Taxist тамака будзе, дык я тым болей павінен быць... [smiley=62.gif]
|
|
|
|
Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! Chubaizzz oddawaj moje 100 tysięcy!!! © BanCar
|
|
|
Solmir
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Было круто 
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
Гэта было  , нават слоў няма...
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
была лазьня. але файна, так трымаць!!!
не слухайцё антареса. рок гэта не музыка, рок гэта словы ды настрой.
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
был... жил... ушел в небытие со всякого рода хууууйнЁй как крамбабубубля.... жаль. Не, Крамбамбуля гэта крута. І Зэт таксама. Малайчына Лявон - мнагастаночнік! что крутого??? с нормального рока кинуться чуть ли не в попсу??? стать музыкой для масс, которую крутят по БТ??? это круто??? Прабач, але я з табой не згодна. Паглядзі навокал, калі ты знойдзеш падобны гурт, калі ласка паведамь мне аб гэтым. А, яшчэ: музыка гурта "Крамбамбуля" патрэбна для таго, каб кожны мог пад яе адпачыць ад штодзённых спраў 
|
|
|
|
|
|
|
Каналья! Тысяча чертей!
|
я просто знаю много их фэнов (НРМ) для которых после крамбамбули он на несколько пунктов упал в глазах. точно. например в моих. только я не фан нрм что Вольски пел сегодня?
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
Так, сёння, а дакладней кажучы 9-ага чэрвеня а 19-ай гадзіне