Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
11 Август 2025, 10:51:04
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Польша маштабирует Эстонский опыт.

Страниц  : 1 ... 4 5  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Польша маштабирует Эстонский опыт.  (Прочитано 15090 раз)
televital
Почетный гродненец

Я люблю этот Форум!

Просмотр профиля
« Ответ #150 : 14 Май 2007, 23:44:13 »

Дык з якой нагоды усе гисторыки беларуския крычаць пра акупацыю краины каторай да акупацыи и не было!?
Краіна была ёсьць і будзе,  толькі назва зьмянілася і нарэшце яна спрабуе жыць самастойна не ўваходзячы ў сумніўныя уніі, якія вынішчаюць яе адметнасьць на карысьць крэатыўных (зараз модна казаць пасыянарных) "сяброў"-саюзнікаў.
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #151 : 15 Май 2007, 10:38:56 »

Да няма, як няма мапы Рэчы Паспалітай 1903 году ці 705-га да н.э.
Прбач! Але здаецца мы гаварыли пра 1920 год и пра акупацыю такой краины як Беларусь такой краинай як II Рэч Паспалитая. Дык мне хацелася пабачыць мапы акупираваннай краины перад тым як яна была акупираваннай? Бо няма праблему здаецца у тым каб прывесци мапы Рэчы Паспалитай перад разборами и пасля раборау? Дык вось хацелася б праанализаваць стан Беларуси? Ци я неяк незразумела пытаюся?

Краіна была ёсьць і будзе,  толькі назва зьмянілася і нарэшце яна спрабуе жыць самастойна не ўваходзячы ў сумніўныя уніі, якія вынішчаюць яе адметнасьць на карысьць крэатыўных (зараз модна казаць пасыянарных) "сяброў"-саюзнікаў.
Ну... тады можа здрадзице мне кольки разоу на год праводзяцца у Менску дни беларускай культуры... Выстауки творау народнага мастацтва? Выспленни сучасных писменникау, паэтау, музыкантау, харэаграфичных гуртоу? А можа у Беларуси ужо здаюць абавязковыя экзамены у школах па белораускай мове/литаратуры/гисторыи? Цяпер я канешне бачу мапу... але я зноу не да канца упэунены што гэта менавита тое аб чым шаноуны спадар гаворыць.
Бо усе што я пераличыу вышэй иснуе у сумніўнай вунии пад той самай назвай и трохи змененай канцоукай. А у незалежнай краине - дзе гэта усе? Першая мова на каторай я загаварыу была беларуская... другая - польская а трэцяя... мас... коуская Подмигивающий Але цяпер я увесь час, апрач гутарки з табой, ужываю мас... коускую мову. Чаму? Ци мы жывем не у Беларуси? У незалежнай краине гисторыя культура и незалежнасць каторай крэавалася на працягу амаль тысячагоддзя? Не! Я личу што я жыву на папялишчы той самай культуры и новая са старой мае тольки геаграфичныя абагульненни.

Эээм... здаецца мне мы не у той тэме ужо вядзем гутарку.
Наступны пост сюды http://forum.grodno.net/YaBB.pl?num=1164184800
« Последнее редактирование: 15 Май 2007, 11:52:02 от Paladin » Записан
Админ
Administrator

Viva la DRF!

S alexey.rads forumgrodno Просмотр профиля Email
« Ответ #152 : 15 Май 2007, 10:44:15 »

2 televital & Paladin: Прекращаем оффтопик!

Viva la DRF!
андрей
Гродненец
**

---Место для вашей рекламы---

Просмотр профиля
« Ответ #153 : 16 Май 2007, 22:50:47 »

Прыкольна бачыць польскі Львоў.
Что самое прикольное, до геноцида польского народа на украине Львов был польским городом.

Если уж на то пошло, то скорее польско-украинско-еврейским(в примерно равных пропорциях).наверно, вы посчитали его польским, потому что евреи пользовались польским языком.
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #154 : 17 Май 2007, 09:47:35 »

Если уж на то пошло, то скорее польско-украинско-еврейским(в примерно равных пропорциях).наверно, вы посчитали его польским, потому что евреи пользовались польским языком.
Да нет... Просто израиль пока что не заявлял свои права на Львов и Гродно. Подмигивающий
андрей
Гродненец
**

---Место для вашей рекламы---

Просмотр профиля
« Ответ #155 : 17 Май 2007, 21:11:57 »

Да нет... Просто израиль пока что не заявлял свои права на Львов и Гродно. Подмигивающий

И еще на половину восточной Европы.
Страниц  : 1 ... 4 5  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?