Беларусачка
|
почему же вы, видя это, не возмутились?почему ТС, наблюдая, как люди вот так вот просто получают бюллетени, не подошел к наблюдателям и ничего не сказал?Кто мешал оппозиции прицепить скрытую видеокамеру и вот так вот незаконно получить бюллетень и это обнародовать хотя бы здесь? t.d. Можа я яшчэ павінна апраўдвацца перад асобай, з кім мы па розныя бакт барыкад?! А Вы ведаеце, колькі я напісала заяваў у ЦВК? А што зрабілі Вы (пры ўмове, што галасавалі супраць Лукашэнкі)?
|
|
|
|
|
|
|
tanuhas
|
почему же вы, видя это, не возмутились?почему ТС, наблюдая, как люди вот так вот просто получают бюллетени, не подошел к наблюдателям и ничего не сказал?Кто мешал оппозиции прицепить скрытую видеокамеру и вот так вот незаконно получить бюллетень и это обнародовать хотя бы здесь? t.d. Можа я яшчэ павінна апраўдвацца перад асобай, з кім мы па розныя бакт барыкад?! А Вы ведаеце, колькі я напісала заяваў у ЦВК? А што зрабілі Вы (пры ўмове, што галасавалі супраць Лукашэнкі)? ну так вот почему вы о своих заявлениях не пишите?вы безусловно не обязаны оправдываться и отчитываться перед мною, мне просто интересно, почему вы об этом не заявляете здесь по всеуслышанье?выложили бы тексты отсканенных заяв здесь-мы бы все видели ваши действия. Может быть потому, что у нас в стране голосует лишь один человек?
;)вот знаете, я ходила голосовать.Я была одинока?А как же те люди, которых я видела на избирательном участке?что они там делали?
|
|
|
|
|
|
|
|
tanuhas
|
вот, уже какие-то факты!!!!!только почему-то видео не видно...
|
|
|
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
Дазволю сабе невялічкі сарказм з усёй нашай сёньняшняй "вясёлай" сытуацыі:
У канцэнтрацыйным лягеры адбываюцца выбары на пасаду камэнданта. Некаторым лягерным дазволена нават паназіраць за галасаваньнем астатніх. Яўка ўсіх баракаў склала 105 адстоткаў, з новапрыбылымі вязьнямі. Усе адзначаюць чыстату і парадак ва ўсіх лягерных блоках і высокі арганізацыйны ўзровень правядзеньня выбараў. Пераабранага камэнданта лягера ўсе шчыра вітаюць на апэльпляцы. Вязьні, якія парушылі парадак падчас правядзеньня выбараў, былі пакараныя крэматорыям.
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
© Johann Wolfgang von Goethe
|
|
|
|
Беларусачка
|
почему вы об этом не заявляете здесь по всеуслышанье?выложили бы тексты отсканенных заяв здесь-мы бы все видели ваши действия. Ну вось свайму каардынатару я копіі заяваў аддала. А тут яны патрэбны хутчэй для тых, хто на КДБ працуе, для збору асабістых дадзеных. Вас асабіста ні я, ні хто іншы не пераканае. Цитата: CARTMAN от 22 Декабря 2010, 17:54:20Может быть потому, что у нас в стране голосует лишь один человек? вот знаете, я ходила голосовать.Я была одинока?А как же те люди, которых я видела на избирательном участке?что они там делали? Ха-ха! Мелася на ўвазе вертыкаль, а не людзі на ўчастку. CARTMAN, а можа Вы, як аўтар, пераіменуеце тэмку, каб раскрыць сэнс нашай цікавай сітуацыі, можа яшчэ ў каго былі падобныя праблемы са шматразовым галасаваннем?
|
|
|
|
|
|
|
tanuhas
|
почему вы об этом не заявляете здесь по всеуслышанье?выложили бы тексты отсканенных заяв здесь-мы бы все видели ваши действия. Ну вось свайму каардынатару я копіі заяваў аддала. А тут яны патрэбны хутчэй для тых, хто на КДБ працуе, для збору асабістых дадзеных. Вас асабіста ні я, ні хто іншы не пераканае. смею вас заверить, что и без ваших личных данных вас вычислят мнгновено.))))))если конечно захотят.
|
|
|
|
|
|
|
Беларусачка
|
Было б за што!!! Я ж нічога не зрабла незаконнага!!!
|
|
|
|
|
|
|
tanuhas
|
Было б за што!!! Я ж нічога не зрабла незаконнага!!!
ну а чаго тады хвалюецеся?не трэба.Нiкому не патрэбныя вашыя дадзеныя.))))
|
|
|
|
|
|
|
qwerty-vit
|
ну а чаго тады хвалюецеся?не трэба.Нiкому не патрэбныя вашыя дадзеныя.)))) А кто здесь девушка волнуется?
|
|
|
|
|
|
|
|
tanuhas
|
ну а чаго тады хвалюецеся?не трэба.Нiкому не патрэбныя вашыя дадзеныя.)))) А кто здесь девушка волнуется? мне показалось, что вот эта девушка волнуется))))и оправдывается)) Было б за што!!! Я ж нічога не зрабла незаконнага!!!
наверное меня взволновали ее восклицательные знаки.Хотя может вы и правы-никто и не волнуется.))))
|
|
|
|
|
|
|
politik
|
закрыта
|
|