Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Ну, дык псэўда ж. Твае сябры. А ты научи меня находить ту саму грань между псевдо и фанатиками начальника-беглеца Z!
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
antidacto
|
А ты научи меня находить ту саму грань между псевдо и фанатиками начальника-беглеца Z! +1 И еще хотелось бы научиться отличать "тру-акции" ои "псэуда-акций". Ну чтобы знать, куда надо ходить, а куда нет. 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну, дык псэўда ж. Твае сябры. А ты научи меня находить ту саму грань между псевдо и фанатиками начальника-беглеца Z! Для гэтага трэба думаць. Але ты ня здольны. А ты научи меня находить ту саму грань между псевдо и фанатиками начальника-беглеца Z! +1  Псэўда-рэжымная балалайка. И еще хотелось бы научиться отличать "тру-акции" ои "псэуда-акций". Ну чтобы знать, куда надо ходить, а куда нет. Рабі, што хочаш. Ты- ніхто і напляваць куды ты ходзіш ці не ходзіш.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Ты- ніхто Угу... А ты - тру-Баттхед и Великий Кукурузо.  По сути как обычно нечего сказать?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Угу... А ты - тру-Баттхед и Великий Кукурузо. Ты- ніхто і я гэты факт канстатую. По сути как обычно нечего сказать? Я ж і сказаў па сутнасці.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Ты- ніхто і я гэты факт канстатую. А ты "хто"? "Констатуе" он. Зомби говорящий. Как выражается Лысый - гундосишь, долдонишь одно и тоже: "бы-бы, ды-ды, мы-мы, быбы... "псэуда", мы-мы, ды-ды, мы-мы, "байкот", ды-ды, бы-бы, бы-бы, мы-мы". Ни одной своей мысли. Ни одного вменяемого ответа на вопрос. Ни-че-го. Нуль. Абсолютный. Тупой копи-паст-зомби. Канстатуе ён... Пипец просто...
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Я тут шмат ужо сваіх думк выказаў, а менавіта ў цябе акрамя капіпашчаньня толькі І, дарэчы, чаго гэта ты Лысага пачаў цытаваць? Ён ж яго акрамя клоуна ці сруля ніяк больш не называеш, ды колькі фак-аў яму паказаў... дык пэўна ты сам такі і ёсць?)) Такі, вось, ты, дурачок.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Я тут шмат ужо сваіх думк выказаў Повтори хоть одну, тру-Баттхед. менавіта ў цябе акрамя капіпашчаньня толькі Нуда-нуда. Ссылка, подтверждающая, что ты пустое трепло.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Повтори хоть одну, тру-Баттхед. А я табе, што папугай? І што ты гэта за спасылку скінуў? Ажно 66 старонка! Гэта адзінае месца, дзе ў цябе ёсць "думкі"? 
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
А я табе, што папугай? Ты не мне попугай. Ты просто попугай. Хорошо, дай ссылку. І што ты гэта за спасылку скінуў? Ажно 66 старонка! Гэта адзінае месца, дзе ў цябе ёсць "думкі"? Объясняю недоразвитому - это ссылка на начало моих постов на форуме. Как страницы перелистывать объяснять надо, тру-Баттхед?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ты не мне попугай. Ты просто попугай.  Можна й не каментаваць.... Объясняю недоразвитому - это ссылка на начало моих постов на форуме. Как страницы перелистывать объяснять надо, тру-Баттхед? А чаму тады не першая старонка? Дый там такія "думкі"... адныя дагадкі... преаліваньне з пустога ў парожняе... Бо пісаў недаразьвіты антыдоктар.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
А чаму тады не першая старонка? Это и есть першая, придурок. Добавлено: 27 Март 2013, 23:42:50
Бо пісаў недаразьвіты антыдоктар. Мне жаль твоих кукловодов. Они даже не догадываются, как "попали". Хотя, с другой стороны, если ты "псэуда", то тогда ты отрабатываешь на все стопиццот.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Это и есть першая, придурок. Нуда-нуда. Ссылка, подтверждающая, что ты пустое трепло. Бачна, што 66, а апошняя- 67. Адзначае, што прыдурак гэта ты? Мне жаль твоих кукловодов. Они даже не догадываются, как "попали". Хотя, с другой стороны, если ты "псэуда", то тогда ты отрабатываешь на все стопиццот. Абсалютна люстэркава гэта й адносіцца да цябе. Толькі не "калі ты псэўда", а ты і ёсць псэўда.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Бачна, што 66, а апошняя- 67. Адзначае, што прыдурак гэта ты? Не, придурок это как раз ты. Это ж как сложно понять, что когда добавляются новые комменты количество страниц увеличивается. Абсалютна люстэркава гэта й адносіцца да цябе. Люстэркава ничего не адносицца. Аргументов я пока что не услышал. Ни одного.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не, придурок это как раз ты. Это ж как сложно понять, что когда добавляются новые комменты количество страниц увеличивается. А навошта тады ты менавіта на тую старонку спасылку даў? Не мог, проста, адкрыць архіў і даць спасылку? Ці "думкі" ў цябе толькі з пачатку, а ў канцы- трызьненьне?)) Ды наогул там трызненьне. Бо ты прыдурак.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
А навошта тады ты менавіта на тую старонку спасылку даў?  Придурок, читай по слогам - ког-да я те-бе, при-дур-ку, пи-шу со-об-ще-ни-я, их ко-ли-чес-тво у-ве-ли-чи-ва-ет-ся. Добавлено: 28 Март 2013, 01:06:02
там трызненьне трынзеньне тут.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Придурок, читай по слогам - ког-да я те-бе, при-дур-ку, пи-шу со-об-ще-ни-я, их ко-ли-чес-тво у-ве-ли-чи-ва-ет-ся. Прыдурак гэта ты. Яшчэ раз паўтараю: навошта ўвогуле адмотваў на першую (апошнюю старонку), калі можна было даць, проста, спасылку на паведамленьні? трынзеньне тут. Трызьненьне тут. 
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
тру-Баттхед, ты опять как ребенок повторяешь "ты сам такой"? Лучше давай твой креатиФФ обсудим. По теме - так ты был на "агульнанацыянальнай дыктоуцы" цi не?
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Московский очковтирателишка, не суйся в чужой разговор. Это неприлично. Или ревнуешь? 
|
|
|
|
|
|
|
|