|
|
Head
Гость
|
Твой абед? А смайл знізу адзначае- думаеш з'есьці ці не? 
|
|
|
|
|
|
|
Профилей хватит на всех
Banned
Гродненец
КГБ_bot
|
долбаеб, ты почему не явился в назначенное место? Добавлено: 19 Март 2013, 22:09:56
Твой абед?
А смайл знізу адзначае- думаеш з'есьці ці не? ты этим обедом уже всех накормил досыта.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
нехороший человек, ты почему не явился в назначенное место? Далбаеб гэта ты. А на месца не явіўся ты. ты этим обедом уже всех накормил досыта. Такім толькі цябе і паплечнікаў. Это как на выборы - заманивают чаркой и шкваркой? Хотя на выборах они за пол-цены, а тут как я вижу - вообще бесплатные Во-во. Зафіксавана: лукашыст прызнаўся, што на "выбары" заманьваюць чаркай ды шкваркай (прычым у літаральным сэнсе))) А там, напрыклад, дадуць значок для прышпільваньня з выявай нацыянальнага сьцяга. Гэта цудоўна. Добавлено: 22 Март 2013, 22:19:44
А на месца не явіўся ты. А калі так, то дам табе апошні шанец- прыходзь на дыктоўку (толькі не спазьняйся  )
|
|
|
|
|
|
|
Профилей хватит на всехII
Смерть "гопп-змагарам"!
Молодой Гродненец
КГБ_bot
|
А на месца не явіўся ты. пидармот, я тебя 35 минут ждал. Ну да ладно, член с тобой! Давай тогда завтра пересечемся на АЗС "Беларуснефть" ул. Белые росы в часов так 18:00. сабж
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
пидармот, я тебя 35 минут ждал. Підармот ты сам. Ня ведаю, дзе ты мяне чакаў, але калі яшчэ хочаш, то я ўжо напісаў умовы для апошняга твайго шанцу.
|
|
|
|
|
|
|
Профилей хватит на всехII
Смерть "гопп-змагарам"!
Молодой Гродненец
КГБ_bot
|
напиши в пс свой номер телефона Добавлено: [time]Птн 22 Мар 2013 22:50:29[/time]
дыктоўка ў Гродне ладзіцца Что по этому скажешь, самозванец? Добавлено: 23 Март 2013, 00:59:25
Добавлено: [time]Птн 22 Мар 2013 23:55:43[/time]
Что за общенациональный диктант 23-го проводится в Гродно?
|
|
« Последнее редактирование: 23 Март 2013, 00:59:25 от Профилей хватит на всехII »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
напиши в пс свой номер телефона Напісаў. дыктоўка ў Гродне ладзіцца Что по этому скажешь, самозванец? Что за общенациональный диктант 23-го проводится в Гродно? Гэта наогул нейкае трызненьне.
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Гэта наогул нейкае трызненьне. Все твои темы- "нейкае трызненне" ))
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Ляхтарат
|
А на месца не явіўся ты. пидармот, я тебя 35 минут ждал. Ну да ладно, член с тобой! Давай тогда завтра пересечемся на АЗС "Беларуснефть" ул. Белые росы в часов так 18:00. Біцца будзеце?
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Бывший
|
А на месца не явіўся ты. пидармот, я тебя 35 минут ждал. Ну да ладно, член с тобой! Давай тогда завтра пересечемся на АЗС "Беларуснефть" ул. Белые росы в часов так 18:00. Біцца будзеце? Не будут они бицца. Эта тема- трызненне, яе не иснуе.
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
Все твои темы- "нейкае трызненне" )) Абгрунтуй. Біцца будзеце? Не буду я яго біць... Эта тема- трызненне, яе не иснуе. Во трызьненьне! 
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
ЧупакабраVNV, вы былі?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
О, на адной з фотак мой прападавацель  А можаце спытаць у дачкі, бачыла яна гэтага чэла на дыктоўцы, руды такі: 
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Будзем тады чакаць фотак ад яго й яго самога на дыктоўцы.
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
О, на адной з фотак мой прападавацель  А можаце спытаць у дачкі, бачыла яна гэтага чэла на дыктоўцы, руды такі:  Шо за нах ?
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Шо за нах ? Кто не знает- на фотоснимке запечетлен "трызненне" собственной персоны  Он же самозваный "прадстаўнік народу"
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Бывший
|
Шо за нах ? Кто не знает- на фотоснимке запечетлен "трызненне" собственной персоны  Он же самозваный "прадстаўнік народу" А чаму на фоне аўтафана ?
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
А чаму на фоне аўтафана ? хз. у него надо спрашивать.
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
мафынку присматривал наверное, надо же друга-Наблюдателя в Ошмяны возить. 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Так был диктант или нет?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Быў. Беларусы яго пісалі. А вось асьветнік хіба не быў. Затаілса, нават у гэтым топіку пілікнуць баітса. Затое лёцунх абвясціў, што ладзіцца. Байкот дыхтоўцы аб'явіл паходу.
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Байкот дыхтоўцы аб'явіл паходу. Его хлебом не корми- дай бойкот объявить.
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Сабачка
|
Байкот дыхтоўцы аб'явіл паходу. Его хлебом не корми- дай бойкот объявить. У яго выпадку, можа й хлебу аб'явіць байкот. Зярнята ж каўгасныя, а значыць антыбеларускія, як і ўсё астатняе з хлебакамбінатамі.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Я ж прапаноўваў "вашаму" каб прыйшоў туды, калі так хоча сустрэцца. Чаму не прыйшоў? мафынку присматривал наверное, надо же друга-Наблюдателя в Ошмяны возить.  А пры чым тут Наблюдатель? У яго выпадку, можа й хлебу аб'явіць байкот. Зярнята ж каўгасныя, а значыць антыбеларускія, як і ўсё астатняе з хлебакамбінатамі. Не, зярняты беларускія, але гвалтоўна ўтрымліваюцца ў каўгасным сховішчы. Если завтра Лукашенко скажет, что дважды два равно четыре, Head объявит бойкот таблице умножения - рэжымнай и антыбеларускай
Каб Лукашэнка так лічыў, то рэвалюцыйнага настрою не было б.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Head, дык ты быў на гэтай дыктоўцы?
|
|