Сабачка
|
 Там, у навінах, прачытаеш.  Сказаць цяжка ци што?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Гм. "Ліст з-пад шыбеніцы".
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Гм. "Ліст з-пад шыбеніцы".
Вядома, а урывак які?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ліст другі.
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Андрей, ты орал "Жыве Беларусь"?
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Head
Гость
|
 Не, ну я ўсё разумею, але калі крычаць, то й таго, хто дыктуе можна не пачуць...
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
 Не, ну я ўсё разумею, але калі крычаць, то й таго, хто дыктуе можна не пачуць... А што былі й тыя хто араў? Я спадзяюся, што ты хоць шапнуў. Без лёцунга ты не ты.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
 Ай, пішаш лухту ўсялякую... Лёцунг ты))
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
 Ай, пішаш лухту ўсялякую... Лёцунг ты)) Ну прызнааайся. Шапнуў?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Гэта у мяне заўсёды "на ілбе" напісана.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Гэта у мяне заўсёды "на ілбе" напісана.
член у цібе на ілбе нарысованы. Польскі
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не, гэта ў цябе член- КГБэшны.
|
|
|
|
|
|
|
utich
Гость
|
Новы Тэкст АгульнаБеларускай Дыктоуки:
ХЭД ды иншыя пакрыуджаныя спердаляюць усим табарам )))) да польшчы и у вильню каб хутчэй адчюць сябе вальней п#здаболить мярзоту няистнеичую усякую ))))))))))))))))) . Кропка.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Ліст другі.
А чаму кажуць, гледзячы на тваё хвота, кажуць што цябе не бачылі? Шчыра прызнавайся, быў ці не? Хто можа быць сьведкам тваёй прысутнасьці?
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Ну прызнааайся. Шапнуў? член у цібе на ілбе нарысованы. Польскі ХЭД ды иншыя пакрыуджаныя спердаляюць усим табарам )))) да польшчы и у вильню каб хутчэй адчюць сябе вальней п#здаболить мярзоту няистнеичую усякую ))))))))))))))))) . Кропка. давно я так не смеялся. 
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Head
Гость
|
Новы Тэкст АгульнаБеларускай Дыктоуки:
ХЭД ды иншыя пакрыуджаныя спердаляюць усим табарам )))) да польшчы и у вильню каб хутчэй адчюць сябе вальней п#здаболить мярзоту няистнеичую усякую ))))))))))))))))) . Кропка.
Хворы? А чаму кажуць, гледзячы на тваё хвота, кажуць што цябе не бачылі? Шчыра прызнавайся, быў ці не? Хто можа быць сьведкам тваёй прысутнасьці? Хто кажа? давно я так не смеялся.  А ты яшчэ што-небудзь рабіць умееш? 
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
А ты яшчэ што-небудзь рабіць умееш? я на все руки мастер в отличии от тебя безмозглого и криворукого.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Хто кажа? Кажуць. Дык хто можа быць, сьведкам?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А ты яшчэ што-небудзь рабіць умееш? я на все руки мастер в отличии от тебя безмозглого и криворукого.  Ага. Асабліва балбатаць. Хто кажа? Кажуць. Дык хто можа быць, сьведкам? Кажуць... У суседнім кабінеце?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Кажуць... У суседнім кабінеце? Хто сьведкам можа быць?
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Ага. Асабліва балбатаць. балбатать это твой удел.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Кажуць... У суседнім кабінеце? Хто сьведкам можа быць? Зачараваны? Ага. Асабліва балбатаць. балбатать это твой удел. Не-не, твой.
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
 Ты жа хочаш "даказаць". Вось і шукай.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
 Ты жа хочаш "даказаць". Вось і шукай. Проста пытаюся. Што так цяжка, сказаць?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Я ж табе ўжо сказаў, што быў.
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
ага,был. небось целые выходные дома просидел. лодырь.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Я ж табе казаў, што буду там. Чаму не прыйшоў?
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Я ж табе казаў, што буду там. Чаму не прыйшоў?
Я еще в здравом уме, чтоб ходить на слеты придурков)) Хотя.. есть и за мной грешок, сам по-детству пару раз ходил на шабаши БНФ, когда у них еще офис был на карлухе. Так, чисто из любопытства. В принципе и сейчас большая часть туда ходит по той же самой причине. Отчаянных вменяемых людей там ноль целых хер десятых процента.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Я еще в здравом уме, чтоб ходить на слеты придурков)) Хотя.. есть и за мной грешок, сам по-детству пару раз ходил на шабаши БНФ, когда у них еще офис был на карлухе. Так, чисто из любопытства. В принципе и сейчас большая часть туда ходит по той же самой причине. Отчаянных вменяемых людей там ноль целых хер десятых процента. Ну, дык псэўда ж. Твае сябры. 
|
|
|
|
|
|
|
|