Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
13 Ноябрь 2025, 05:38:21
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 2 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Тестик  (Прочитано 4791 раз)
Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« Ответ #0 : 09 Октябрь 2007, 14:02:37 »

Доброго здоров'я, дорогий психіатре. Мене звати Антон.
Знаєте, в мене виникла дивна сексуальна проблема і я хочу розповісти вам про неї. Тож слухайте. Одного разу в 3 годин, я вийшов із дому і пішов гуляти. Із темних провулків дув шалений вітер і раптом я побачив її, її звали Олеся і вона була просто надзвичайна! Дупа вигукнув я і втратив хер. Отямився я на великому ліжку, на моїх ногах були кеди. На письмовому столі горіла свічка, а за вікном догорав мост, підпалений проклятими програмiстами и моє серце зараз пiздець.
Далі все відбувалося дуже швидко - вона вийшла із ванної, повільно знімаючи з себе сапог і оголила свою незрівнянну грудь. Ах ти, мій маленький Вiннi-Пух - с промовила вона и підійшла ближче.
Мені стало погано. В останню мить я встиг заглянути в її очі кольору нiчого і знов відкинув хер. Запанувала тиша. Раптом через сон чую: кинеш мені 20 палок, а?
Я не знав, що мені казати, а тільки й вимовив: дупа та волосся. Далі вона почала цілувати мій живіт і спускалася все нижче й нижче... О ні! Вона дійшла до цього... В її руці блиснув стiлець, навіщо? Можливо, це новий напрямок соцiалiзмy, але часу на роздум було замало. Я зіскочив із ліжка і побачив фотографію: вона гола с голим чоловіком. А чоловік-то цей - Юля Тимошенко. І до того ж він її син. ОТ збоченка, я це відразу зрозумів. Тож я скочив на підвіконня. ЯКИЙ ЖАХ!!! Я стояв на карнизі 7го поверху. Я заплющив очі й стрибнув!

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Страниц  : 2 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?