Як прычым? Такое ў ЗША заканадаўства - пiдары, якiя пабралiся шлюбам, маюць налогавыя прэферэнцыi. Вось у нас нехта сказаў, што забараняе звальняцца з працы. Гэта мае дачыненне да Беларусi? Мае. А ў ЗША нехта такi самы разомны сказаў, што пiдары будуць плацiць меньш падаткаў. Гэта мае непасрэдныя адносiны да ЗША. Там зарас калi, хочаш быць нармальным чалавекам, то плацi ... альбо падстаўляй сраку мярзотнiкам. Такая прастая арыфмецiка - эканамiчна стымулююць такое псiхафiзiчнае захворванне, як пiдарства. Палову веку прапагандосiлi роўнасць памiж мужчынамi i жанчынамi на грошы Ракфеллераў, каб знiшчыць традыцыйныя сем'i, а зарас эканамiчна стымулююць вымiранне амерыканцаў.
Пэдэрасты не плацяць менш- яны плацяць як звычайная сям'я. Проста, самі па сабе сем'і плацяць менш. Але ізноў- прычым тут менавіта Амэрыка? Там у меншасці штатаў такое. Паглядзіце лепш на Эўропу. А роўнасць паміж жанчынай, канечне, есць. Па-сутнасці мужчына ці жанчына гэта эга. Нельга сказаць, што мужчына лепш за жанчыну ці наадварот. Дык фармаванне цярпімасці гэта вельмі добра. Жанчына, як ні дзіўна, таксама чалавек.

а пры чым тут я? Я нiкога у турму за забойства птушкi не ўпек. Гэта пра тваiх амерыканскiх каханкаў гаворка iдзе ... там у iх хоць нешта засталося, што рэгулюецца чалавечай мараллю, цi заканадаўства ахапiла ўсе бакi чалавечай дзейнасцi, як той талмуд у iудзеяў? Атрымоўваецца, ўсе праз суддзяў i адвакатаў, мараль можна адмяняць за атсутнасцю сфэры ўжытку.
Ну, я проста пра тое, што мяса есці ўвогуле амаральна. Калі забіваюць коціка ці сабачку, то ўсім жаль, але калі забіваюць сьвінку ці кароўку, то ўсе радуюцца ў чаканні "свежага мяса". Прычым памерлых не ядуць- хочацца забітага. Вось, паглядзі як Ляхтарат выхваляецца наконт паядання мяса ў Беларусі. Кажуць, што чым цывілізаваней краіна, тым больш мяса ядуць. Дык, калі так паглядзець, то чым яна цывілізаваней, тым больш вычварэнцаў і ўвогуле ненармальных.

Ізноў ён на амэраканцаў нападае... Ну, напрыклад, адна выкладчыца выпадкова ў прэзентацыі дзеткам уключыла замест таго, што трэба порна. Пасадзілі (не памятую наколькі, але не на год і не на два). Паглядзі ў Эўропе як вымірае насельніцтва, а ў Амэрыцы вельмі развіты культ сям'і. Гэта нават у кожным фільме ёсць. І з міграцыяй у ніх усё добра. Дурна думаць, што ва ўсім гэтым вінаватая толькі адна краіна. Ўсё гэта кажу, на карысць рэжыму- ўсе твае выказванні.
"Конец феминизма.Чем женщина отличается от человека.pdf"
Я там вышэй апісаў ужо. Таму толькі адпаведна адной назвы чытаць не варта.
... можа ўрэшце пачнеш разумець, што не ўсе тое золата, што блicцiць, што твае ўяўленнi аб захадзе некалькi зусiм далекiя ад рэчаiснасцi
У нас жыцце- змаганне. Там аставацца чалавека ў стасунках з дзяржавай не складана.