О бабулька-Хед попустозвонила и уже слилась
Слухай, сябр ментам, я што сказаў, што статыстыка неадэкватная?
На каждых 1000 жителей Беларуси приходится 14 милиционеров. На втором месте находится Россия: 9,7 полицейских на 1000 человек, на третьем - Казахстан - 7,1. В Украине на 1000 жителей приходится 6,5 представителей правоохранительных органов, в Грузии – 5,6, в Азербайджане – 4,6.
Калі ўключыць мозг (мабыць, у цябе атрымаецца), то ясна, што лічбы адэкватныя.
Але самае цікавае, што халуі замест таго, каб
нармальна абвергнуць гэтую інфармацыю толькі крычаць "непраўда, непраўда!". Каб так казаць спачатку абвергніце хаця б "інфармацыяй" адпаведнай па ўзроўню крыніцай. А то, анвас кажа- непраўда. А хто ты такі, анвас??
Хед если ты такой вумный то тебе вопрос: как эта цифирь ментов считалась . Насколько я в курсах в той же Рашке и США тюрьмами заведует министерство юстиции, с наркотой борются службы наркоконтроля и т.п, у нас эти функции возложены на МВД, при подсчете количества ментов в России США эти ведомства учитывались?
Навошта ты ў мяне пытаеш? Адразу бачна: дрэнна вучыўся. Гэта ўсяго толькі пытанне тэхнікі. І робіцца гэта так- выяўляюцца "дзяржаўныя ўстановы прынцыповымі функцыямі якіх з'яўляецца папярэджанне, выяўленне і расследаванне злачынстваў і затрыманне падазраваных правапарушальнікаў". З'еў?