MShmel
|
Вось вядомыя мне старыя назвы вуліц: Маладзёжная - Брыгідзкі завулак, Паштовы завулак Касманаўтаў - Смаленскі, Лідзкі, Скідальскі тракт Леніна - Сафійская, Сталіна, Гітлера, Пілсудскага Карбышава - Напалеона, Палявая Найдуса - Хлебны завулак, Пекарская, Халодны хавулак Паўлоўскага - Пясочны, Жандармскі завулак Парыскай камуны - Бэрнардынская, Карэтны завулак, Курганная Акадэмічная - Кархівая, Касьцёльная Тэльмана - Іванаўская, Гувэра Дамініканская - Траецкі завулак, Калакольны завулак, Магістрацкая, Клары Цэткін) Дзяржынскага - Сапёрная, Піянэрская, Нарутовіча Антонава - Танкістаў, Ерусалімкая Будзёнага - Аляксандраўская, Наваўдзельская, Шасэйная, Ягелёнская Давыда Гарадзенскага - завулак Прачачны, Навазамкавая К.Маркса - Езерская, Скідальская, Кутузаўская, Брыгідзкая, Купецкая Ажэшка - Садовая, Раскоша, Мураўёўская, Верцялішская Савецкая - Віленская, Дамініканская, Саборная, Гіндэнбургштрассэ Савецкіх памежнікаў - Ласасянская Суворава - Беластоцкая Завадзкая - Кармэліцкая, Броварная 11 ліпеня - Архіярэйскі завулак, Шпітальная, завулак сьв. Мікалая Ваўковіча - Паўночная Гагарына - Паляўнічая (Охотничья) Кірава - Мірніцкая, Рэзьніцкая, Паліцэйская, Лістоўскага 1 мая - 3 мая, Якаў праспэкт, Кірхавая Астроўскага - Панятоўскага Сьвярдлова - Дзям'янаўская, Баніфратарская, Татарская Сацыялістычная - Паштовая, Банкавая, Гарохавая, Базарная Вось усё, што ведаю.
|