Ты можаш казаць усё, што думаеш, але аргумэнтуй! Наконт Пазьняка я выказаў уласнае меркаваньне і аргумэнтаваў яго.
Зь першага разу не даходзіць

Спрабую яшчэ раз:
Параўнай якасьць і масавасьць вулічных акцый да таго як Пазьняк "бзднуў" вам усім, і пасьля.

Калі табе не падабаецца МФ, Мілінкевіч, Казулін, Гайдукевіч, Калякін, альбо Лукашэнка, называй іх, як хочаш, але абгрунтуй сваю думку.
Ізноўку, зь першага разу мяне не разумеюць

АГП - лідэр - былы лукашэніст, на сайце ніводнага беларускага слова, рэгулярна ездзіць у Маскву, параіцца са савімі гаспадарамі
ПКБ - камуністы. Ластоўскі перавярнуў ся бы ў труне, калі пабачыў бы бчб побач з чырвонай анучай. падыходзяць усі прыкметы АГП.
Грамада - Усі прыкметы АГП. Лідэр нават ня ведае беларускай мовы.
За Свабоду -
http://v-mariamna.livejournal.com/82734.html За мяне скажуць іншыя.
ПБНФ - Лідэры адказныя за раскол БНФ і аслабленьне беларускага вызваленчага руху. Супрацоўніцтва з вышэйназванымі партыямі зганьбіла гэтых людзей назаўжды.
Наконт МФ дадам што гэта нармалёвы рух, але дзякуючы такім як ты ён пакрысе скатваецца у калябранцкае балота...
Гэта праяўляецца ў тваіх выказваньнях адносна прадстаўнікоў іншых нацый (напрыклад, маскалёў),
нават калі бы я прызываў вынішчаць маскалёў на вуліцах, гэта быў бы не фашызм, а нацызм. фашызм, наколькі я памятаю, гэта дзяжстрой, і нацыянальныя пытаньні ён слаба кранае. "Учіте матчасть"

дарэчы, ня ваш лі геніяльны лідэр Севярынец прыдумаў геніяльны лёзунг: "Хто п'е - той маскаль"

многія маскалі, каб ты ведаў, зрабілі ў сотню разоў больш для беларускага адраджэньня, чым ты.
Ага. Напрыклад: Іван Жахлівы(ягоныя войскі вынішчылі палову насельніцтва Беларусі); Пятро 1(сваімі рукамі выразаў уніяцкіх сьвятароў у Полацкай Сафіі); Сувораў(падаўляў паўстаньне Т. Касьцюшкі). А можа Барыс Елцын, які падпісаў акупацыйны акт аб "Саюзе" Беларусі і Расеі. Ці Уладзімер Пуцін, які імкнецца пазбавіць Беларусь незалежнасьці. Усе гэтыя асобы - безумоўна, вельмі адраджэнцкія хлопцы.
Абгрунтуй.
Псэўда апазыцыя заклікае людзей на мітынгі, вынікі якіх загадзя ведамы і "дэмакратычным лідэрам" і ўладзе. Народ у іх удзельнічае, і гэтым несьвядома спрыяе калябрацыйнай імітацыі палітыкі. Народ, фактычна, змагаецца "у халастую". Пры гэтым у вачох большасьці ганьбіцца беларуская ідэя, Беларускае Адраджэньне. Маўляў, што гэта за дэбілы, сабяруцца купкаю, нясуць нейкую лухту і сыходзяць. Рэжым ведае, што такія акцыі ня нясуць яму небясьпекі(выключэньне: Плошча і Дзень Незалежнасьці - 2006, калі народ выйшаў з-пад кантролю "апазыцыі") і спакойна працягвае існаваць.
Адкуль ты ведаеш, былі там тыя грантасосы ці не??? Цябе ж там не было
Мой жыцьцёвы досьвед і самая банальная лёгіка падказваюць мне гэта.
Дык чаму ж тады супраціву не бачыш (хаця б са свайго боку)

З майго боку ён ёсьць настолькі, насколькі ў мяне хапае магчымасьцяў.
Ці можа магчымасьцяў не хапае???
Канешне не хапае. Мне бы танк
www, а ты меў рацыю! Вось, ўжо фашыстам называюць, у карме мінусег, за тое што я - БРСМавец