Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Август 2025, 23:24:25
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба > Тема: Re: ЭЎРАПЕЙСКІ МАРШ
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Сообщение #838362

Голосование
Вопрос: Каковы итоги Европейского Марша?
Это значительный вклад в демократию - 4 (6,2%)
Власти нас стали бояться - 4 (6,2%)
Пох. - 57 (87,7%)
Всего голосов: 17

Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 32 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: ЭЎРАПЕЙСКІ МАРШ  (Прочитано 88048 раз)
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #90 : 19 Август 2007, 00:50:18 »

Ты можаш казаць усё, што думаеш, але аргумэнтуй! Наконт Пазьняка я выказаў уласнае меркаваньне і аргумэнтаваў яго.
Зь першага разу не даходзіць Улыбка Спрабую яшчэ раз:
Параўнай якасьць і масавасьць вулічных акцый да таго як Пазьняк "бзднуў" вам усім, і пасьля.
Подмигивающий

Калі табе не падабаецца МФ, Мілінкевіч, Казулін, Гайдукевіч, Калякін, альбо Лукашэнка, называй іх, як хочаш, але абгрунтуй сваю думку.
Ізноўку, зь першага разу мяне не разумеюць Улыбка
АГП - лідэр - былы лукашэніст, на сайце ніводнага беларускага слова,  рэгулярна ездзіць у Маскву, параіцца са савімі гаспадарамі
ПКБ - камуністы. Ластоўскі перавярнуў ся бы ў труне, калі пабачыў бы бчб побач з чырвонай анучай. падыходзяць усі прыкметы АГП.
Грамада - Усі прыкметы АГП. Лідэр нават ня ведае беларускай мовы.
За Свабоду - http://v-mariamna.livejournal.com/82734.html За мяне скажуць іншыя.
ПБНФ - Лідэры адказныя за раскол БНФ і аслабленьне беларускага вызваленчага руху. Супрацоўніцтва з вышэйназванымі партыямі зганьбіла гэтых людзей назаўжды.
Наконт МФ дадам што гэта нармалёвы рух, але дзякуючы такім як ты ён пакрысе скатваецца у калябранцкае балота...

Гэта праяўляецца ў тваіх выказваньнях адносна прадстаўнікоў іншых нацый (напрыклад, маскалёў),
нават калі бы я прызываў вынішчаць маскалёў на вуліцах, гэта быў бы не фашызм, а нацызм. фашызм, наколькі я памятаю, гэта дзяжстрой, і нацыянальныя пытаньні ён слаба кранае. "Учіте матчасть" Подмигивающий
дарэчы, ня ваш лі геніяльны лідэр Севярынец прыдумаў геніяльны лёзунг: "Хто п'е - той маскаль" Улыбка

многія маскалі, каб ты ведаў, зрабілі ў сотню разоў больш для беларускага адраджэньня, чым ты.
Ага. Напрыклад: Іван Жахлівы(ягоныя войскі вынішчылі палову насельніцтва Беларусі); Пятро 1(сваімі рукамі выразаў уніяцкіх сьвятароў у Полацкай Сафіі); Сувораў(падаўляў паўстаньне Т. Касьцюшкі). А можа Барыс Елцын, які падпісаў акупацыйны акт аб "Саюзе" Беларусі і Расеі. Ці Уладзімер Пуцін, які імкнецца пазбавіць Беларусь незалежнасьці. Усе гэтыя асобы - безумоўна, вельмі адраджэнцкія хлопцы.

Абгрунтуй.
Псэўда апазыцыя заклікае людзей на мітынгі, вынікі якіх загадзя ведамы і "дэмакратычным лідэрам" і ўладзе. Народ у іх удзельнічае, і гэтым несьвядома спрыяе калябрацыйнай імітацыі палітыкі. Народ, фактычна, змагаецца "у халастую". Пры гэтым у вачох большасьці ганьбіцца беларуская ідэя, Беларускае Адраджэньне. Маўляў, што гэта за дэбілы, сабяруцца купкаю, нясуць нейкую лухту і сыходзяць. Рэжым ведае, што такія акцыі ня нясуць яму небясьпекі(выключэньне: Плошча і Дзень Незалежнасьці - 2006, калі народ выйшаў з-пад кантролю "апазыцыі") і спакойна працягвае існаваць.

Адкуль ты ведаеш, былі там тыя грантасосы ці не??? Цябе ж там не было
Мой жыцьцёвы досьвед і самая банальная лёгіка падказваюць мне гэта.

Дык чаму ж тады супраціву не бачыш (хаця б са свайго боку)Непонимающий
З майго боку ён ёсьць настолькі, насколькі ў мяне хапае магчымасьцяў.

Ці можа магчымасьцяў не хапае???  
Канешне не хапае. Мне бы танк Улыбка

www, а ты меў рацыю! Вось, ўжо фашыстам называюць, у карме мінусег, за тое што я - БРСМавец Улыбка
Страниц  : 1 2 3 5 6 ... 32 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт