Забойства забараняецца законам не таму, што зьяўляецца амаральнай зьявай, а таму што гэта выгадна палітыкам, калі б ім было выгадна каб людзі забівалі адзін аднога, то забыліся б на мараль...
[smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] Атжог. Ніпадзецкі.
Маскве пляваць на якой мове ты размаўляеш, а лукашыстам не...
[smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] [smiley=55.gif] Пацтулам.
Ты лічыш, што зрабіў дастаткова, але знойдзецца шмат людзей, якія лічаць, што ты ніфіга не зрабіў!!!
Мабыць
Крытыкаваць кагосьці лягчэй, чым самому рабіць!!!
100% згодзен
Ты бачыш саломінкі ў вачах грамадзкіх дзеячоў, але не бачыш бервяна ў сваім воку!!!!
Я ніколі ня супраць
канструктыўнай крытыкі. Але "апазыцыя" ня робіць нічога на карысьць Бацькаўшчыне. Усе яее дзеяньні -
імітацыя палітычнай барацьбыПазьняк даўным-даўно "адляцеў у космас, бзднуўшы нам :"Змагайцесь за волю"..
Параўнай якасьць і масавасьць вулічных акцый да таго як Пазьняк "бзднуў" вам усім, і пасьля.
Пазьняк заварыў усю кашу з адраджэньнем, а як толькі запахла смажаным зваліў адсюль...[highlight]Зянон - гандон![/highlight]
Вельмі інтэлектуальныя аргуманты. Заўваж, я ніразу не сказаў чагонебудзь кшталту: МФ - гаўно, Мілінкевіч - підар і г.д.
Да вы, баценька, ФАШЫСТ....
У чым праяўляецца мой фашызм? спачатку вывучы, што гэта такое...
З-за такіх апазіцыянэраў, як ты, якія не могуць забыцца на ўласныя амбіцыі і аб'яднацца дзеля агульнай мэты, рэжым працягвае існаваньне...
Рэжым існуе дзякуючы людзям, які супрацоўнічают з падстаўнной, калябранцкай апазыцыяй...
Людзі, якія выйшлі на плошчу і ёсьць сапраўдная апазіцыя.
Ага. Менавіта людзі, якія выйшлі змагацца з рэжымам, а не грантасосы, якія выйшлі адпрцоўваць грошы.
А супраціву ты і не ўбачыш...бо супраціў не на кухні, не ў інтэрнэце....каб убачыць супраціў, трэба прымаць удзел у ім..
Па меры сваіх магчымасьцяў я прымаю ў ім удзел.