А ў нас і так кожны вырашае забіваць, ці не.
А калі ты хочаш, каб за цябе вырашалі, што можна, а што нельга, то для цябе самае месца дыктатарская краіна! Думай сам!!!
забойства не дазваляецца законам, таму што ян - па-за нормамі маралі. Тое ж самае павінна быць з гей-парадамі, прастытуцыяй і наркотыкамі
Забойства забараняецца законам не таму, што зьяўляецца амаральнай зьявай, а таму што гэта выгадна палітыкам, калі б ім было выгадна каб людзі забівалі адзін аднога, то забыліся б на мараль...
На сёняшні дзень, пакуль ты гоніш на Эўропу, беларуская культура зьнішчаецца лукашыстамі...
Не лукашыстамі, а Масквой, якая сваім нафта-газам лёгка кантралюе Эўразьвяз[/quote]
Маскве пляваць на якой мове ты размаўляеш, а лукашыстам не...
Так, усе памыляюцца, і ТЫ таксама!!!
Ніколі не адмаўляў гэтага. Але калі я памыляюсь, я імкнуся выправіць памылку, а не усугубіць яе.[/quote]
А ты думаеш, што яны не спрабуюць выправіць свае памылкі??? Яшчэ раз падкрэсліваю, не ўсе дэмсілы аднолькавыя, нельга ўсіх абагульняць!!! Адныя палітыкі змагаюцца за незалежнасьць, іншыя за пасады...але іх аб'ядноўвае адно - яны змагаюцца супраць рэжыму!
Але замест таго, каб крытыкаваць, зрабіў бы што-небудзь....ці ты не здольны ні на што, акрамя як у форумах пісаць???
Правакацыйна. Злуешся, значыць ня маеш рацыі.

Лічу, што для сваіх 14 год я зрабіў дастаткова. Заўжды імкнусь зрабіць яшчэ штонебудзь.[/quote]
Ты лічыш, што зрабіў дастаткова, але знойдзецца шмат людзей, якія лічаць, што ты ніфіга не зрабіў!!! Крытыкаваць кагосьці лягчэй, чым самому рабіць!!! Ты бачыш саломінкі ў вачах грамадзкіх дзеячоў, але не бачыш бервяна ў сваім воку!!!!
Ці ты лічыш, што дэмсілы настолькі га*но, што лука лепей??
Лка ня лепей, Лука з той жа канторы. пазьняк лепей. Лепей Буйвал, Беленькі, Папкоў, Навумчык і ўсі тя людзі, якія не адраклісь ад ідэй Беларускага адраджэньня і ня здрадзілі саім ідэалам.[/quote]
Пазьняк даўным-даўно "адляцеў у космас, бзднуўшы нам :"Змагайцесь за волю"..
Пазьняк заварыў усю кашу з адраджэньнем, а як толькі запахла смажаным зваліў адсюль...Зянон - гандон!
Стратэгія дзейнасьці МФ не падпарадкоўваецца тваім чаканьням і тваім жаданьням, МФ разьвіваецца ў тым накірунку, які лічыць карысным для нашае Бацькаўшчыны!
Супрацоўніцтва самага папулярнага моладзевага руху з маскоўскімі халуямі йдзе на карысьць Бацькаўшчыне?[/quote]
Да вы, баценька, ФАШЫСТ....
З-за такіх апазіцыянэраў, як ты, якія не могуць забыцца на ўласныя амбіцыі і аб'яднацца дзеля агульнай мэты, рэжым працягвае існаваньне...
Дасягла яна як мінімум таго, што 19 сакавіка 2006 года, пакуль ты сядзеў за кампом, адбылася РЭВАЛЮЦЫЯ ў галавах дзесяткаў тысяч людзей, якія выйшлі на плошчу
Цалкам згодзен. Але людзі выйшлі на плошчу не ЗА гэную "апазыцыю", а СУПРАЦЬ дыктатуры і акупацыі.
Гэта дала штуршок для далейшага супраціву
Супраціву? нябачыў я далей супраціву... бачыў, як калябранты падстаўляюць людзей пад ментоўскія дубінкі, як ганьбяць беларускую ідэю...
[/quote]
Людзі, якія выйшлі на плошчу і ёсьць сапраўдная апазіцыя.
А супраціву ты і не ўбачыш...бо супраціў не на кухні, не ў інтэрнэце....каб убачыць супраціў, трэба прымаць удзел у ім...