Сорамна, што у нас такiя ёсць
Ага, знаю. Помнится, году в 99, один скин орал, что не выносит, когда в его городе кавказцы по-своему лопочут.
Аутар пачау гутарку на беларускай мове i у гэтай тэме я гавору толькi па-беларуску
Еще один выдающийся образец гуманитарной логики.
адчынiце любы вучэбнiк гiсторыi (ссылак не адшукаеце)
Не знаю, как в странах загнивающего капитализма, а в совке учебники истории с исторической наукой никак не связаны. Это чистой воды пропаганда.
Тады паспрабуйце напiсаць нешта, пачытаць летапiсы (якiя таксама на беларускай мове), статуты ВКЛ (бел. мова)
Честно - не хочется. Предпочел бы воспользоваться плодами чужих трудов. Изобретать антибиотики при каждой ангине весьма скучно.
Ваш mumur, ваш. Беларуская i чэшская мовы - самыя старажытныя са славянскiх моу (з'явiлiся раней за iншыя i менш з усiх змянiлiся) магу абаснаваць калi трэба
Не знаю, что там с чешским языком, а вот белорусскому точно чуть больше века. Есть правда, старобелорусский, который украинские кафедральные наци называют староукраинским, а российские - диалектом староруского. Причем все они правы - ровно в той же степени, в которой был прав один забавный эстонский патриот, выводивший все европейские народы от праэстонцев.
i я не бачыу табу на выкарыстанне беларускай мовы на форуме
Нету такого табу. В принципе, у меня проблем с пониманием белорусского не возникает.
А табе пофiг, што твае продкi гаворылi па-беларуску
(калi будзеце гаворыць на мяне мiлiцыя сустрэне вас)
Я не разумею рускую мову у беларускамоунай тэме i не бачу у гэтым нiчога дрэннага
Наци-истерика. Реальне диагноз.