Universal Pictures не ўзгадзіла з «Минсккиновидеопрокатом» сюжэт новага фільма...
http://www.чарт.org/be/news/2010/3/27/27650/Белорусы не увидят «Робина Гуда».Фильм режиссера Ридли Скотта «Робин Гуд» в белорусских кинотеатрах показан не будет.
...Вскоре «Робин Гуд» откроет 63-й Международный Каннский фестиваль. Картина будет показа 12 мая вне конкурсной программы...
...Беларусь рискует этой премьеры на большом экране не дождаться вовсе - об этом сообщил директор УП «Минсккиновидеопрокат» Василий Коктыш.
«Мы имеем договоренность со всеми мировыми кинокомпаниями, кроме Universal Pictures, и это, поверьте, не наша вина. Мы постоянно пытаемся наладить с ними отношения, дабы иметь возможность демонстрировать их фильмы, но отклика пока не получаем. И я честно не могу назвать вам причину, почему так получается. В связи с этим фильм «Робин Гуд», возможно, мы тоже не будем показывать. Мы до сих пор ведем переговоры и будем их вести, но мяч не на нашей стороне поля. Есть вероятность, что к маю мы договоримся, но буду откровенным: она невелика», -- заявил Коктыш.
История лучника армии Ричарда Львиное Сердце, который борется против нормандских захватчиков и становится легендарным героем, известным под именем Робин Гуд, является одной из самых долгожданных премьер 2010 года. Ридли Скотт собирается переплюнуть по сборам своего же «Гладиатора»...
http://nn.by/?c=ar&i=36674Фотавыстава Аляксандра Ждановіча прызнаная крамольнай.Па інфармацыі арганізатараў, кіраўніцтву УП «Кінавідэапракат»
было дастаткова неабгрунтаванага слыху аб «апазіцыйных настрояў на адкрыцці выставы», каб вакол бяскрыўдных фатаграфій беларускіх музыкаў разгарэўся скандал.
У яго аказаліся ўцягнутыя дырэктар кінатэатра, сам фатограф і арганізатар выставы — грамадская кампанія «Будзьма беларусамі!», якая правяла больш за 900 культурных мерапрыемстваў.
Першым справай Аляксандра Ждановіча папрасілі прыбраць згадкі пра кампанію «Будзьма беларусамi!». Фатограф і прадстаўнікі «Будзьма!» пагадзіліся. І тым не менш праз некалькі дзён, нават не паведаміўшы аўтару выставы, яе проста знялі, растлумачыўшы тым, што «тут якраз планавалася новая экспазіцыя»...
brudny напiсаў(ла) Сакавiк 27, 2010 у 20:42
Казлы ср..я!!! Прыйшлi з сябрам, хацелi паглядзець, цёткi у "перамозе" кажуць :"скончылася ужо выстава", хаця было толькi мо 17-18 сакавiка. I вiсела нейкае лайно поунае замест гэтага.
"Браты мае, усё, што робім мы ў жыцці, аддаецца рэхам у вечнасці".