Universal Pictures не ўзгадзіла з «Минсккиновидеопрокатом» сюжэт новага фільма...
Белорусы не увидят «Робина Гуда».Фильм режиссера Ридли Скотта «Робин Гуд» в белорусских кинотеатрах показан не будет.
...Вскоре «Робин Гуд» откроет 63-й Международный Каннский фестиваль. Картина будет показа 12 мая вне конкурсной программы...
...Беларусь рискует этой премьеры на большом экране не дождаться вовсе - об этом сообщил директор УП «Минсккиновидеопрокат» Василий Коктыш.
«Мы имеем договоренность со всеми мировыми кинокомпаниями, кроме Universal Pictures, и это, поверьте, не наша вина. Мы постоянно пытаемся наладить с ними отношения, дабы иметь возможность демонстрировать их фильмы, но отклика пока не получаем. И я честно не могу назвать вам причину, почему так получается. В связи с этим фильм «Робин Гуд», возможно, мы тоже не будем показывать. Мы до сих пор ведем переговоры и будем их вести, но мяч не на нашей стороне поля. Есть вероятность, что к маю мы договоримся, но буду откровенным: она невелика», -- заявил Коктыш.
История лучника армии Ричарда Львиное Сердце, который борется против нормандских захватчиков и становится легендарным героем, известным под именем Робин Гуд, является одной из самых долгожданных премьер 2010 года. Ридли Скотт собирается переплюнуть по сборам своего же «Гладиатора»...
Фотавыстава Аляксандра Ждановіча прызнаная крамольнай.Па інфармацыі арганізатараў, кіраўніцтву УП «Кінавідэапракат»
было дастаткова неабгрунтаванага слыху аб «апазіцыйных настрояў на адкрыцці выставы», каб вакол бяскрыўдных фатаграфій беларускіх музыкаў разгарэўся скандал.
У яго аказаліся ўцягнутыя дырэктар кінатэатра, сам фатограф і арганізатар выставы — грамадская кампанія «Будзьма беларусамі!», якая правяла больш за 900 культурных мерапрыемстваў.
Першым справай Аляксандра Ждановіча папрасілі прыбраць згадкі пра кампанію «Будзьма беларусамi!». Фатограф і прадстаўнікі «Будзьма!» пагадзіліся. І тым не менш праз некалькі дзён, нават не паведаміўшы аўтару выставы, яе проста знялі, растлумачыўшы тым, што «тут якраз планавалася новая экспазіцыя»...
brudny напiсаў(ла) Сакавiк 27, 2010 у 20:42
Казлы ср..я!!! Прыйшлi з сябрам, хацелi паглядзець, цёткi у "перамозе" кажуць :"скончылася ужо выстава", хаця было толькi мо 17-18 сакавiка. I вiсела нейкае лайно поунае замест гэтага.
"Браты мае, усё, што робім мы ў жыцці, аддаецца рэхам у вечнасці".