Што датычыцца твайго аналізу маіх словаў - прытармазі і снікерсні, хлопча, бо гэта
твой аналіз і зроблены ён
на ўласны ўжытак, таму мне не абавязкова ведаць наколькі цяжка адбываўся працэс, да якіх крыніцаў аўтарытэтных ты мусіў зьвярнуцца, каб зрабіць свае глыбокія высновы...
Ты, я ня ведаю цябе асабіста і мне з гэтым добра жывецца, тое, што я напісаў
"А калі ў каго жонка дурная - дык хай сядзіць зь ёй у хаце і не выЁ...! Маёй жонцы спадабалася - і гэта асноўнае. А на чужых жонак мне пох" гэта праўда, але дзе там напісана, што [highlight]ТВАЯ ЖОНКА - ДУРНІЦА[/highlight]

Га? Таму давай ня будзем пачынаць размову пра тое, хто тут ілжэ і хлусіць.

Што датычыцца пяСССды. Я проста выказаў сваё меркаваньне. У такой, а не іншай форме. Мяне задзяўбло паўтараць, што тыя, каму не падабаецца тыя мерапрыемствы да арганізацыі якіх мае непасрэднае дачыненьне сумнавядомы БанЧар
are not welcome at this partys! Я перакананы, што калі б ты меў чыстыя інтэнцыі ты б проста напісаў, што канцэрт быў гаўно і забыўся на гэтую тэму, аднак ты тут пішаш дзіўныя пасты і спрабуеш мяне ўцягнуць у дыскусію, але аб чым???!!!! Пра што размаўляць! Я ж напісаў - [highlight]"заўжды ёсьць =ВОСТОК= з танным ўваходам - хай ідуць на Бульдозер-Фэст за 2200руб."[/highlight] Гэта абсалютна шчыра: не падабаецца ў нас - ідзі на іншы канцэрт. На нашых канцэртах будзе так як падабаецца мне і маім сябрам! Калі хочаш патрапіць у больш прыемную атмасферу, і каб твае сябры кшталту Слана ды Гвазьдзя не сумавалі, дык хадзі на іншыя канцэрты.
Ці я не маю рацыі, можа???!!!Каб канчаткова скончыць дыскусіі такога кшталту, бо тут трэ канцэрт абмяркоўваць, а не маю асобу. Калі хто мае што мне сказаць - пішыце ў прыват, скантактуемся, сустрэнемся (у адным горадзе жывем, усё ж такі) і вы зможаце мне ўсё выказаць у жывыя вочы. Ды й я мо, нарэшце, пагляджу на сяго-таго з тых, хто тут так ахвоча крытыкуе (

?) маю дзейнасьць (якой непатрэбнай яна б некаторым з "аматараў" не падавалася б).