Статкевича не выбросили. И любой мог отказаться как он.
Дзе ён зараз, ня ведаеш? Падзяліся, калі у курсе.
Мария и Бабарыко за диалог с Лукашенко
Засталося толькі Рыгорыча ўгаварыць на гэты дыялог.

Я просто устал от этого всего. Сначала боялся что на нас перекинется война эта.
А табе чаго баяцца? Перасядзіш у сваёй глушы, калі што. Бяры лепей прыклад з салаў'я - яму похер, хоць і ў маскве.
Соловьёв предложил подорвать ядерный заряд в космосе для уничтожения спутников Starlink
В эфире телеканала «Россия‑1» Владимир Соловьёв заявил, что после блокировки Starlink для российской армии в Украине необходимо рассмотреть радикальные меры. По его словам, система Starlink является элементом «милитаризации космоса» и работает против России.Михалыч, а у тебя по прежнему на доме БЧБ, и жовто блакитный флаги висят?
Ты сам пад якім флагам неба капціш? Усё яшчэ космапаліцішся ці прыбіўся да канкрэтнай палітычнай плыні? Дам падказку, калі ты на розстанях:

Па-мойму - нармалёвы варыянт. За такія флагі сёння рукі ня круцяць, у плечы не таўкуць і нават трохі патрыятычна-настальгічна, маўляў -
Такую страну развалілі!Кароча, я пакуль прыглядаюся. А пакуль - мая хата з краю.
Суд Евросоюза подтвердил запрет на ввоз автомобилей из России и право стран ЕС их конфисковывать.
... Поводом для разбирательства стал случай, когда россиянин, проживающий в Германии, приобрел подержанный автомобиль в России для личного пользования и въехал на нем в ЕС через Польшу, затем машину без номеров перевезли в Германию. Цікава, якому дэбілу прыдзе да галавы везці ў Еўропу з рф аўто... Нешта тут ня чыста.