Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
04 Август 2025, 16:15:00
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 181 182 184 185 ... 188 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Мамочки, а какой фильм зацепил вас?  (Прочитано 424489 раз)
Lily
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #5460 : 19 Февраль 2018, 14:39:41 »

Цытата: gulzar ад 04 Декабрь 2017, 00:07:10
redbird, вы посмотрели "Шторм"? Можно попросить Вас поделиться впечатлениями?
Сумленна кажучы, я ў глыбокім культурным шоку. Обморок Зусім разгубілася. В замешательстве
Трэба мне свае кавалкі ў анучку пазбіраць, каб пра гэта кіно распавясці. Вось хаця б уявіце сабе, як гэта глядзець у кампаніі тузіна каталіцкіх манахінь, як у касцёле разбіваецца ўшчэнт статуя Маці Божай. Кашмар, ну.
Ды дзіцё ў мяне раптоўна ў зале выбухнула такімі шчырымі слязьмі, я ажно спужалася. Сама потым румзала, калі зразумела, што ён пашкадаваў, адчуў тых героеў. Потым на сядзенні падскокваў, так зазнаў эмоцый. Занадта ўразіла яго кіно, на некалькі дзён. Мы дагэтуль падрабязна абмяркоўваем падзеі з гэтага фільму, гэта цяжка насамрэч. Грустный Я не занадта ўпэўненая, што правільна раблю, але як ёсць.
Зусім не тое, на што асабіста я разлічвала. Обеспокоенный
На што звярнуць увагу параіла б дарослым - на чароўнае ўвасабленне Марыі Магдаліны ў дзяўчынцы. Шмат сімвалаў на гэта паказвае : вежа, пячора, нават колер адзення. Колер адзення і яе і хлопца - проста цуд, мастацкі твор дэтэктэд. Як яна камяні шпурляе замест таго, каб шпурлялі ў яе, ммм. Падарунак феміністкам! Я не прыдумваю - паглядзіце ў Вікіпедыі пра Магдаліну. Хаця б. А лепей чытайце
Цытаваць
Мережковский "Иисус неизвестный"
карысна ў пост.
Напрыканцы паказу ў зале нейкі хлопчык сказаў: "Мама, спасібо за кіно". Это не мой. Смеющийся
Вапшчэээ.  Плачущий
о, не видела этого отзыва
Мы пошли смотреть фильм исключительно из-за белорусского перевода. Для сына (дочь с нами не пошла) было интересно с исторической точки зрения.
Довольны, что сходили. Но я бы назвала фильм простым, есть недочеты, хотя я и не ожидала чего-то выдающегося от этого фильма. Даже сын замечал и иронизировал на счет, например,  "быстросохнущей одежды"

Ну и , видно, мы были с вами на одном и том же показе.
"Мама, спасібо за кіно" - ага, только сказано это было так громко, как будто на публику, что я даже засомневалась в их искренности.
Вот такой (к моему даже удивлению) я скептик.
Страниц  : 1 ... 181 182 184 185 ... 188 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт