Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
23 Июль 2025, 12:39:54
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 210 211 213 214 ... 218 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Прививки. Ваш личный опыт.  (Прочитано 532227 раз)
0 Пользователей и 1 Гость смотрят эту тему.
redbird
Почетный гродненец
*****

Репутация: +532/-4
Offline Offline

Пол: Женский
Сообщений: 2731


Просмотр профиля
« Ответ #6330 : 18 Сентябрь 2017, 09:00:47 »

Каб не хвалявацца наконт курынага бялка ў прывіўках, трэба ведаць, да якой ступені малекула бялка вялікая і складаная.
Бялок складаецца з велькай колькасці амінакіслот, якія да таго ж паперакручваныя і пасшываныя строга адпаведным чынам. Як клубок нітак са спіцамі, прыкладна.
У працэсе тэрмічнай абработкі (калі вараць-смажаць) тыя структуры разбураюцца.
Прывіўкі ж ачышчаюць, адсарбіруюць, падвяргаюць шматлікім хімічным абработкам, кансэрвуюць.
У гэткіх умовах ацалець грувасткай малекуле ў нестабільным асяроддзі немагчыма.
Там могуць плаваць некалькі дробных звёнаў ланцужку з амінакіслот, але і ў гэтым разе канцэнтрацыя мізэрная. Гэта як разбурыць паззл і ўзяць адзін кавалачак, і здагадацца, што на карціне было намалявана.
Записан

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 ... 210 211 213 214 ... 218 Далее»   Вверх
  Печать  
 
Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт
Powered by MySQL Powered by PHP Мобильная версия
Powered by SMF 1.1.20
SMF © 2006-2025, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder
| Sitemap
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страница сгенерирована за 0,107 секунд. Запросов: 21.