А Быкау гэта не факт? И ци не сваю фактычную бияграфию ен аписау у книжцы? Ен для мяне большы гисторык чым гэтыя пусталобыя каорыя сачыняюць для нас падручники. Таму што ен и яго бацьки гэтую гисторыю перажыли а не перачытали. Мала фактау у ягонай книжцы? То вам факты не патрэбныя...
Любы нармальны першакурснік гістфаку з вас смяяцца будзе, калі вы фактуру абмяжоўваць будзеце толькі біяграфіямі, мемуарамі.... Казаў гэта сто разоў, але, як бачна, да вас не даходзіць - [highlight]Быкаў ніколі не жыў у міжваеннай Заходняй Беларусі.. [/highlight]
Дый увогуле Паладзін, вы лепей параўноўвайце жыццё заходнебеларускіх сялян з жыццём сялян, напрыклад, Эстоніі, Швецыі... Там дык дакладна большасць сялян на 5 га не жылі...
Лічба вам Паладзін для разважання (з Rocznika statystysznага) - [highlight]каля 70% сялян ЗБ былі беднякамі[/highlight]...
Шаноуны спадар лицвин спасылаецца не неиснаваушую праграму паланизауыи... якую вядома ен и прывессци не можа... затое РЭАЛЬНАЯ аутабияграфия Быкава ничога пра гисторыю не гаворыць... ну проста цуд над вислай! Няйнакш!
Я вам прывёў спасылку на гэту праграму, канстатаваўшы факт яе існавання + яшчэ выказванні прадстаўнікоў кіруючых колаў Польшчы (у тым ліку цытату нават прэм'ера Польшчы, якую я прыводзіў раней).. Што вам яшчэ трэба..?? [highlight]Пачаць зноў выкладаць факты закрыцця школ, забароны дзейнасці арганізацый, друку, асіміляцыі і г.д...??[/highlight]