Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
22 Август 2025, 05:48:44
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 30 31 33 34 ... 116 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Европейские ценности.  (Прочитано 307443 раз)
Сабачка
Фэнкі й клёны ад гаўцы ДОЛЛІ
Депутат горсовета

ГАВЭЧКУ ДОЛЛІ ПРЫШЛОСЯ ЎСЬНІЦЬ

Просмотр профиля Email
« Ответ #930 : 24 Май 2014, 18:34:22 »

Jakie organy może sprzedać człowiek pozostając jednocześnie  przy życiu? Przede wszystkim komórkę jajową, jajniki, krew, rogówkę, nerkę, płat wątroby... Te ostatnie dwie pozycje to najczęściej spotykany „towar” w Internecie w dziedzinie handlu ludzkimi organami. W Polsce handel organami to przestępstwo, ale ogłoszeń w Internecie stale przybywa, np:
 „…sprzedam płat wątroby 25000 zł lub szpik 15000 zł 24 lata bez nałogów zdrowa zdecydowana…”
„…sprzedam narządy, bez których będę mogła żyć. Grupa krwi A Rh–…”
„…witam jestem młody 31 lat zdrowy grupa krwi 0 RH+ ,Sprzedam Nerkę potrzebuje kasy jestem z ……., odpowiem na oferty…”
„…chciałabym sprzedać swoja nerkę za 100 tys zł, mam 27 lat grupa krwi 0 RH  minus. Mam ogromne problemy finansowe, nie mam rodziny wiec nie mam do kogo się zwrócić o pomoc, dlatego postanowiłam zdobyć je w taki a nie w inny sposób, poza tym jeśli mogłabym w ten sposób komuś uratować życie to myślę że obie strony byłyby zadowolone. Osoby zainteresowane proszę o kontakt…”

сармацкі кошт нырак, як і украінскі ў адрозьненьні ад заходняга. сармацкі шпік нават танейшы ў тры разы, а частка вантробы пашцішта задарам у параўнаньні з украінскай.

Добавлено: [time]Сбт 24 Май 2014 17:54:29[/time]
Jeszcze do nie tak dawna można było sądzić, że problem handlu organami ludzkimi, to problem krajów trzeciego świata i krajów rozwijających się, coś, co nas Polaków nie dotyczy. A jednak problem ten, jak widać, staje się również i naszym udziałem. Wydaje się, że przyczyny tego problemu, który sam w sobie jest złożony, są co najmniej trzy
 Смеющийся
« Последнее редактирование: 24 Май 2014, 19:00:44 от Dоggy » Записан

Страниц  : 1 ... 30 31 33 34 ... 116 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить: