Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
08 Август 2025, 00:01:40
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Дела Семейные > Все о свадьбе > Тема: Re: ЗАГСы г.Гродно
(Модераторы: Nataniel, sanitar03, Ягадка А5) > Тема:

Сообщение #12168042

Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: ЗАГСы г.Гродно  (Прочитано 106178 раз)
Примачек Андрей
Молодой Гродненец
*

Просмотр профиля Email
« Ответ #570 : 13 Декабрь 2013, 01:23:27 »

Паважаная Polli, тое што Вы пажадалi, паведамiць усiм жыхарам iх правы i абавязкi - гэта сапрауды добра. Але той выпадак, якi распалiу жудаснае вогнiшча, на пачатку Вашага жыцця, гэта вельмi дрэнна. Нi Вам нi супрацоунiкам ЗАГСу ад гэтага выпадку не будзе добра Грустный. Вырашыць гэта трэба  было палюбоуна, а скардзiцца i заходзiць на пачатку Вашага жыцця у жудасную спрэчку... Рот на замке Займiцеся лепш прыгатаваннем Вашага вяселля. I навогул, атрымлівайце задавальненне, а пісаць усялякую лухту, у адрас людзей, лятаць па інстанцыях, шукаючы прауды.... Як яшчэ часу хапае? Здауна так павялося, што БЛК распісвае усе інтэрнацыянальныя шлюбы, там усё неабходнае для гэтага ёсць, а сам ЗАГС на БЛК дастаткова прыгожы i нават побач з Мастоускiм не стаiць, вось Вас i накiравалi дзяучаты туды!!! Паверце не са зла. А Вы перад Новым годам сапсавалi настрой усiм. А цяпер, прыгожа пра гэта пiшаце. Яшчэ раз паутаруся -гэта вас не ўпрыгожвае! А вось з Мiшам я таксама згодны, там вельмi адказныя людзi працуюць i праца у гэтых дзяучын не падарунак. Поспехау Вам! Усяго найлепшага! Улыбка

Добавлено: 13 Декабрь 2013, 01:43:52

Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай.
У данным выпадку я парашаю усё мiрна, кожны з нас чалавек i ёсць вялiкае мноства усялякiх спосабаў найсцi выхад. Каб я дазнаушыся пра гэты закон i вярнуўшыся у ЗАГС, адразу бы не пачау патрабоуваць кнiгу зауваг, а пагаварыу з дзяучатамi i патлумачыў сітуацыю. I я упэуненны, яны усё б зразумелi i абавязкова пайшлiб Вам на сустрач. Але Вы так не зрабiлi. А шкада! А пляма на Вас цяпер, усяроуна! Прабачце, як што не так напiсау, але вы вельмі любіце пераходзіць на асобы.  Яшчэ раз прабачце, усяго Вам найлепшага. З павагай Андрэй Прымачак!
« Последнее редактирование: 13 Декабрь 2013, 01:43:52 от Primachek » Записан
Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?