Паважаная Polli, тое што Вы пажадалi, паведамiць усiм жыхарам iх правы i абавязкi - гэта сапрауды добра. Але той выпадак, якi распалiу жудаснае вогнiшча, на пачатку Вашага жыцця, гэта вельмi дрэнна. Нi Вам нi супрацоунiкам ЗАГСу ад гэтага выпадку не будзе добра

. Вырашыць гэта трэба было палюбоуна, а скардзiцца i заходзiць на пачатку Вашага жыцця у жудасную спрэчку...

Займiцеся лепш прыгатаваннем Вашага вяселля. I навогул, атрымлівайце задавальненне, а пісаць усялякую лухту, у адрас людзей, лятаць па інстанцыях, шукаючы прауды.... Як яшчэ часу хапае? Здауна так павялося, што БЛК распісвае усе інтэрнацыянальныя шлюбы, там усё неабходнае для гэтага ёсць, а сам ЗАГС на БЛК дастаткова прыгожы i нават побач з Мастоускiм не стаiць, вось Вас i накiравалi дзяучаты туды!!! Паверце не са зла. А Вы перад Новым годам сапсавалi настрой усiм. А цяпер, прыгожа пра гэта пiшаце. Яшчэ раз паутаруся -гэта вас не ўпрыгожвае! А вось з Мiшам я таксама згодны, там вельмi адказныя людзi працуюць i праца у гэтых дзяучын не падарунак. Поспехау Вам! Усяго найлепшага!

Добавлено: 13 Декабрь 2013, 01:43:52
Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай.
У данным выпадку я парашаю усё мiрна, кожны з нас чалавек i ёсць вялiкае мноства усялякiх спосабаў найсцi выхад. Каб я дазнаушыся пра гэты закон i вярнуўшыся у ЗАГС, адразу бы не пачау патрабоуваць кнiгу зауваг, а пагаварыу з дзяучатамi i патлумачыў сітуацыю. I я упэуненны, яны усё б зразумелi i абавязкова пайшлiб Вам на сустрач. Але Вы так не зрабiлi. А шкада! А пляма на Вас цяпер, усяроуна! Прабачце, як што не так напiсау, але вы вельмі любіце пераходзіць на асобы. Яшчэ раз прабачце, усяго Вам найлепшага. З павагай Андрэй Прымачак!