Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
08 Август 2025, 00:00:48
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Дела Семейные > Все о свадьбе > Тема: Re: ЗАГСы г.Гродно
(Модераторы: Nataniel, sanitar03, Ягадка А5) > Тема:

Сообщение #12167060

Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: ЗАГСы г.Гродно  (Прочитано 106173 раз)
Polly
Ах, колькi ёсць красы цудоўнай поруч з намi, калi глядзець вакол дзiцячымi вачамi
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #570 : 12 Декабрь 2013, 22:32:37 »

Primachek, я марыла патрапиць у дадзены ЗАГС адразу, як атрымала прапанову. Таму яшчэ ўвесну заходзіла туды і запытвалася, калі пачынаецца запіс на наступны год, потым яшчэ некалькі разоў тэліла і ўдакладняла, ці не змяніліся тэрміны. Запіс пачынаўся з 3.12 з 11 раніцы. У 12.20 я была ўжо на месцы, таму варыянт Міхаіла, што супрацоўніца была стомленая напрыканцы працоўнага дня не адпавядае рэчаіснасці. Мяне спачатку запісалі, але пасля пытання наконт таго, ці возьмуць у мяне паперу аб адсутнасці мужа ў РФ з менскай амбасады, а не з Брэста, супрацоўніца сказала, што шлюбы з замежнікамі яны не рэгеструюць, і мне трэба звяртацца на БЛК. Ніякага канфлікту на той момант не было, я без усялякіх пытаняў сышла, злуючыся на сябе за тое, што не высветліла гэтае пытанне. А вось на БЛК супрацоўніцы ЗАГСа, бачачы, што я амаль плачу, спыталіся, што здарылася, і менавіта ад іх я даведалася, што мне не мелі права адмаўляць на Віленскай і што гэта ўжо не першы такі выпадак, калі да іх звяртаюцца людзі, якім, парушаючы ўсе законы, адмовілі ў гэтым ЗАГСе. Яны нават спрабавалі датэліцца на Віленскую, але ніхто не браў слухаўку. Натуральна, я  вярнулася на Віленскую і папрасіла кнігу заўваг і прапаноў, каб запісаць туды сваё пытанне і атрымаць афіцыйны адказ з тэкстам ці назваю закона, згодна з якім мне было адмоўлена ў папярэднім запісу. І вось калі вяртала кнігу, я і атрымала пажаданне "усяго найлепшага ва ўласным жыцці"Смеющийся. Канешне, у кожнага можа быць асабістае меркаванне на гэты конт, але я лічу, што калі чалавек бачыць парушэнне ягоных праў, калі хтосьці, забыўшыся на закон, забівае ягоную мару, гэты чалавек мае права выкарыстоўваць усе дазволеныя сродкі, каб дамагчыся праўды. Асабіста Вы ў дадзеным выпадку мелі права кіравацца словамі "А можа, так і трэба?" і ісці ў той ЗАГС, які для Вас абрала супрацоўніца ЗАГСа на Віленскай. Сваё паведамленне я пісала галоўным чынам для грамадзян РФ, які маюць пасведчанне на жыхарства ў РБ і вырашылі зарэгестраваць шлюб з грамадзянінам ці грамадзянкай РБ. Хай яны ведаюць, што маюць права зрабіць гэта ў любым ЗАГСе краіны, вось і ўсё. А што датычецца Мастоў, паглядзім, як ўсё пройдзе, але там, прынамсі, не выдумляюць уласныя законы.

Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт