Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
08 Август 2025, 00:00:25
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Дела Семейные > Все о свадьбе > Тема: Re: ЗАГСы г.Гродно
(Модераторы: Nataniel, sanitar03, Ягадка А5) > Тема:

Сообщение #12160982

Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: ЗАГСы г.Гродно  (Прочитано 106172 раз)
Polly
Ах, колькi ёсць красы цудоўнай поруч з намi, калi глядзець вакол дзiцячымi вачамi
Настоящий гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #570 : 12 Декабрь 2013, 01:24:44 »

Ангелочки, Вы таксама зрабілі некалькі памылак у Вашым паведамленні. Мо Вам лепш пісаць на беларускай? Мяркуючы па Вашім апошнім паведамленні, яе Вы ведаеце бездакорна, але чамусьці не карыстаецеся Подмигивающий

Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!

А мне Вы казалі, што ў Вас у жыцці і працы ўсё цудоўна Смеющийся Але ў любым выпадку гэта ніяк не павінна ўплываць на выконванне Вамі законаў РБ. Ці Вы спадзяваліся, што я прапаную Вам нешта, што неяк палепшыць Вашае жыццё? Строит глазки А ўвогуле неяк цікава чуць ад дзяржслужачага такія думкі Шокирован

Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.

Калі б Вы яшчэ гэтак жа цудоўна ведалі законы, якія датычацца Вашай працы... А то раптам наступным разам трапіцца Вам грамадзянін ці грамадзянка РФ, які звернецца за дапамогаю  адразу ў амбасаду. А там вельмі любяць такія звароты. Таму не псуйце, калі ласка, імідж Беларусі, Вам за гэта не падзякуюць.

Канешне, я спадзявалася, што Вы калі не папросіце прабачэння за свае паводзіны, хаця б не напішаце сюды ўвогуле нічога. На жаль, цяпер зразумела, што такія паводзіны для Вас - норма, і вельмі цудоўна, што я абрала іншы ЗАГС, дзе працуюць людьзі, якія сапраўды любяць сваю працу і добра ставяцца да кожнага, хто да іх звяртаецца.

BeLo4kA, справа ў тым, што на БЛК мне не падабаюцца: 1. заля  2. ўваход. Калі б праблема была толькі ў нечым адным, нічога іншага, напэўна, мы б не шукалі. Яшчэ тут сваю ролю адыграла сведка (яна была другім чалавекам пасля мамы, які пачуў мой сумны аповед), якая была ў гэтым годзе на роспісу мінчаніна і мінчанкі ў Ашмянах, дакладней, яе расповед, наколькі іншая атмасфера пануе ў маленькіх ЗАГСах. Ён настолькі мяне ўразіў, што адразу з'явілася жаданне зрабіць і наш роспіс хатнім і ўтульным, без мітусні. І размова з сп. Таццянай Гермась ўпэўніла мяне ў тым, што Мастоўскі ЗАГС - "тое самае месца". Але хачу адзначыць, што і на БЛК  трапіла да 2 цудоўных жанчын, таму, напэўна, для тых, каго не вельмі хвалюе інтерьер, ці ў каго на роспісу будзе прысутнічаць шмат людзей (на БЛК заля падалася мне вельмі вялікай), гэта вельмі добрае месца.

Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
Страниц  : 1 ... 18 19 21 22 ... 24 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт