Ангелочки, Вы таксама зрабілі некалькі памылак у Вашым паведамленні. Мо Вам лепш пісаць на беларускай? Мяркуючы па Вашім апошнім паведамленні, яе Вы ведаеце бездакорна, але чамусьці не карыстаецеся

Людям и так сейчас сложно жить в таких условиях!
А мне Вы казалі, што ў Вас у жыцці і працы ўсё цудоўна

Але ў любым выпадку гэта ніяк не павінна ўплываць на выконванне Вамі законаў РБ. Ці Вы спадзяваліся, што я прапаную Вам нешта, што неяк палепшыць Вашае жыццё?

А ўвогуле неяк цікава чуць ад дзяржслужачага такія думкі

Да, еще забыла райисполкомы были реорганизованы в администрации районов еще где то в 1997 году (насколько я помню). Это так дополнение, а то глаз режет.
Калі б Вы яшчэ гэтак жа цудоўна ведалі законы, якія датычацца Вашай працы... А то раптам наступным разам трапіцца Вам грамадзянін ці грамадзянка РФ, які звернецца за дапамогаю адразу ў амбасаду. А там вельмі любяць такія звароты. Таму не псуйце, калі ласка, імідж Беларусі, Вам за гэта не падзякуюць.
Канешне, я спадзявалася, што Вы калі не папросіце прабачэння за свае паводзіны, хаця б не напішаце сюды ўвогуле нічога. На жаль, цяпер зразумела, што такія паводзіны для Вас - норма, і вельмі цудоўна, што я абрала іншы ЗАГС, дзе працуюць людьзі, якія сапраўды любяць сваю працу і добра ставяцца да кожнага, хто да іх звяртаецца.
BeLo4kA, справа ў тым, што на БЛК мне не падабаюцца: 1. заля 2. ўваход. Калі б праблема была толькі ў нечым адным, нічога іншага, напэўна, мы б не шукалі. Яшчэ тут сваю ролю адыграла сведка (яна была другім чалавекам пасля мамы, які пачуў мой сумны аповед), якая была ў гэтым годзе на роспісу мінчаніна і мінчанкі ў Ашмянах, дакладней, яе расповед, наколькі іншая атмасфера пануе ў маленькіх ЗАГСах. Ён настолькі мяне ўразіў, што адразу з'явілася жаданне зрабіць і наш роспіс хатнім і ўтульным, без мітусні. І размова з сп. Таццянай Гермась ўпэўніла мяне ў тым, што Мастоўскі ЗАГС - "тое самае месца". Але хачу адзначыць, што і на БЛК трапіла да 2 цудоўных жанчын, таму, напэўна, для тых, каго не вельмі хвалюе інтерьер, ці ў каго на роспісу будзе прысутнічаць шмат людзей (на БЛК заля падалася мне вельмі вялікай), гэта вельмі добрае месца.