Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
29 Июль 2025, 01:47:13
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 78 79 81 82 ... 92 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Беларусь пад акупацыяй  (Прочитано 404480 раз)
Head
Гость
« Ответ #2370 : 23 Март 2013, 22:33:09 »

как по мне то парализованное движение автотранспорта не является основанием для введения чрезвычайного положения. Метро работало? Работало. Пешком идти можно? Можно. За городом не спорю хуже, но на автотрассы солдат с лопатами, вместо снегоуборочной  техники только контуженный вроде тебя послать может.
Я ж не казаў, што яго трэба было ўводзіць. Я ўжыў тэрмін "надзвычайнае становішча" не ў юрыдычным сэнсе. Ты я гляджу троху звар'яцеў на гэтай глебе. Ажно ванітуе ад такіх "юрыстаў". Ты сам кантужаны, ніхто не казаў, што, проста, жаўнерам трэба было саму шашу расчышчаць, але такія месцы, як было адзначана вышэй- так.

Пропустил кое-что ты
Я не прапусціў гэта. Менавіта гэтым дубаломам і трэба расчысткай снега занімацца, а не мітынгі разганяць.

Ну ка, лепшы юристишка с гродненского платного юрфака, напомни просили менты ВВэшников об оказании им помощи?
Усё гэта лухта. Казаў жа- толькі жаданьне. Ты лезеш занадта ў нетры. Патрэбная воля- астатняе- лухта. Ведаеш, гэта як падыйсці да любога чыноўніка з якойсці прапановай дык калі ён не будзе хацець, то знойдзецца шмат прычын: а мы ня можам, не мае права, а нам трэба гэта, а нам трэба то (паперы, як правіла), а калі захоча, то ўу... ніякіх праблемаў ну мы ж можам так, а можам гэдак. "Закон як дышла, куды павярнуў, туды й вышла" Ведаеш такое? Ці ты зараз будзеш равець уу якія юрысты на юрфаку? Смеющийся Проста, справа ў тым, што "дышла" выходзіць не за беларусаў, а супраць.

Организации требуется юрист, выпускникам ГрГУ не беспокоить.
Ну й дзе такое? Панты гэты БДУ.

Чё совсем плохи дела в вашей конторе? только ты с Зеноном остались?
Кантора ў вас, а ў нас партыя. Ў КХП-БНФ 3000 чалавек. Ніхто ж не кажа, што Лукашэнка разам з наменклятурай выйшаў сьнег чысціць, а размова пра жаўнераў. Трэба працу нармальна арганізоўваць. І "дрэнна" ў нацыянальных сіл не бывае.
Страниц  : 1 ... 78 79 81 82 ... 92 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт