Паважаны ino-sranec!
І потым, можа Вы распавядзецце як жывецца шараговаму чалавеку? Якія праблемы паўстаюць перад ім? Вельмі было б цікава паслухаць ад сведкі, які жыве непасрэдна ў USA. Вельмі буду ўдзячны. калі ласка.
Які, калi не сакрэт? Откройте мне глаза, калi ласка.

Ответ на вопорос который вы адресовали мне асабiста. Асабiста отвечаю.

:
Проблемы у нас, рядовых американских граждан, такие же как и у вас, паважаны спадар Владимир. Вы поймёте, надеюсь. Работа -> оплата жилья -> оплата образования сына -> оплата страховки на машину -> поиск качественных товаров которые стоят недорого -> и.т.д. ->
жизнь.
Дзякую за адказ!
А цяпер давайце паразважаем супольна.
"жизнь" Праца - яна вас задавальняе ці не? Але за час, які Вы аддаецце працы, вы атрымліваецце нейкую частку грошай, так? Гэта вам дазваляе аплочваць паслугі якімі карыстаеццеся вы і ваша сям'я, незалежна ні ад каго, толькі ад вас, так, ці я памыляюсь?
А вы думали, Владимир, что рядовой американский гражанин в туалет извиняюсь мёдом ходит и ждёте от меня подтверждения чтобы показать на меня пальцем и сказать гневно: "Tак что же вам капиталистам зажравшимся не живётся спокойно, это вам не Беларусь где нам жить нормально не дают, гады. Ходят тут по гродненскому форуму и пишут о всяких СаСиМаХ"?

Am I right?
Груба памыляеццеся. Біялогію чалавека я трохі ведаю.
Дай вам Бог здоровья и всего чего вы хотите + побольше, Владимир. +1 на вас. Если бы мог добавить больше за один session, добавил бы.

Дзякую, але ні "+ " я жадаю. А жадаю каб чалавек, заўседы адчуваў сябе ЧАЛАВЕКАМ.
P.S: А у Сасима действительно фамилия Сасим (или вы поспорите по этому поводу). И ничего здесь такого странного нету, а тем более "хутчэй падзець кагосці". Или вы как-то некомфоpтабельно себя чувствуете когда кто-то вам называет эту фамилию активиста ЗУБРа правильно? В таком случае, это не моя проблема. Верно?
А пра технічную памылку, хто набіраў гэты тзкст вы ні падумалі. Тым болей, што яны на кейборце знаходзяцца побач. А прозвішча Сасіма вядомае, і інтэлігентны чалавек, ні будзе звяртаць увагі асяродзя на такія технічные памылкі.