Жмотик пивной животик, ты дзіўны такі. Я ўвогуле нічога радыкальнага не казаў пра тваіх любімых пэдэрастаў. Казаў толькі тое, што заходняе грамадства знаходзіцца ў стане маральнай дэградацыі. Чым горш у грамадстве мараль ты бліжэй яно да разбурэння. Амэрыка моцная тэхналёгіямі, Беларусь моцная культурай. Напрыклад, наш народ вельмі адэкватна ставіцца да ўсялякай амаральнасці. Нават табе крыўдна пачуць на сябе "підар", бо хоць ты ў Амэрыцы ці дзе, але ўсё роўна прысутнічаеш у нашым культурным асяродку. І калі ты з аднаго боку лічыш, што негатыўнае стаўленне ў нашым грамадстве да амаральнасці (божа, што я пішу, гэта ж натуральна

)- праява недасканаласці, "сярэднявечча", а сам саромішся быць амаральным)), то гэта менавіта цябе і характарызуе цябе як дурнога чалавека.
тоже будешь за 101 км выселять как и ЛГБТ
кто достоен жить а кто нет в Беларуси
Я гляджу, ў цябе параноя. Менавіта гэтым ты і не адрознівешся ад Лукашэнкі.
Цікава, я проста сказаў, што пэдэрастыя амаральна і што гэта разбурае грамадства, а ты пачаў пырскаць слінай, равець, што я нацыст, хачу парушыць канстытуцыю... Ў цябе ўсё ў парадку з псіхікай?)
Добавлено: 10 Февраль 2013, 17:12:40
Сьпецыялісты кажуць, што ты быў згвалчаны бацькам у трэцім клясе. Доказаў не прывёў, што гэтага нябыло.
"Спецыялістам" было прапанована спачатку самім даказаць, што з імі такога ня было. Адказу не было.