Не кожны мае магчымасць "вывандраваць" па Польшчы нават у 30-50 км зоне.
лукашэнка не выпускае "вандраваць" ци камароуски не упускае?
не выпускаюць беларускія ўлады, ierdna. пачытайце тэкст звароту пра ўвядзенне малога памежнага руху - change.org/bezvizyvpolshu . беларускаму Міністэрству замежных спраў трэба толькі ноту аб гатоўнасці даслаць. але ж вось ужо два гады як не могуць гэта зрабіць.
Добавлено: [time]Thu Feb 7 09:54:16 2013[/time]
Лукашэнка канешне.
Польшча ўвогуле прыкалістка з гэтай КП й цяпер з прапускамі, здекуецца з крэсавякаў і некія сабіседаванія з экзамінамі прыдумвае, рэгістрацыі, калейкі й г. д.. Не каб сур'ёзна падыйсьці да справы, як Румунія напрыклад: на румынскі пашпорцік маюць права усе грамадзяне Украіны, хто да саракавога року жыў на тэрыторыях Румыніі, адышоўшых потым СССРу, а таксама іх дзеці й унукі. У Малдові й падаўна гэдак. А тудакава адзін поландбол атрымліваецца.
Добавлено: [time]Wed Feb 6 22:57:48 2013[/time]
БХД, пра што гэта Статкевіч-крымень чэша: "Зараз жарсці суцішыліся, ніякіх палітычных кампаній не плануецца і можна пагаварыць аб тых падзеях. А пагаварыць варта, бо чаго каштуюць толькі паводзіны самага “хрысціянскага” кандыдата. У маёй судовай справе было тры даносы ад яго – на мяне (зроблены да выбараў), на Дзіму Уса і на ўсіх удзельнікаў Плошчы (зробленыя падчас следства)"?
А ваш просіць прабачэння й і адносіцца з поніманіем. Чаму не скажа, што ніхалеры я не рабіў даносаў ці наадврот, ато неяк дахалеры тэксту?
І вось іхнаму ляхтарату, каму вераваць крыменю ці хрысьціянскаму?
Лукашэнка канешне.
Польшча ўвогуле прыкалістка з гэтай КП й цяпер з прапускамі, здекуецца з крэсавякаў і некія сабіседаванія з экзамінамі прыдумвае, рэгістрацыі, калейкі й г. д.. Не каб сур'ёзна падыйсьці да справы, як Румунія напрыклад: на румынскі пашпорцік маюць права усе грамадзяне Украіны, хто да саракавога року жыў на тэрыторыях Румыніі, адышоўшых потым СССРу, а таксама іх дзеці й унукі. У Малдові й падаўна гэдак. А тудакава адзін поландбол атрымліваецца.
Добавлено: [time]Wed Feb 6 22:57:48 2013[/time]
БХД, пра што гэта Статкевіч-крымень чэша: "Зараз жарсці суцішыліся, ніякіх палітычных кампаній не плануецца і можна пагаварыць аб тых падзеях. А пагаварыць варта, бо чаго каштуюць толькі паводзіны самага “хрысціянскага” кандыдата. У маёй судовай справе было тры даносы ад яго – на мяне (зроблены да выбараў), на Дзіму Уса і на ўсіх удзельнікаў Плошчы (зробленыя падчас следства)"?
А ваш просіць прабачэння й і адносіцца з поніманіем. Чаму не скажа, што ніхалеры я не рабіў даносаў ці наадврот, ато неяк дахалеры тэксту?
І вось іхнаму ляхтарату, каму вераваць крыменю ці хрысьціянскаму?
кожны дарослы чалавек павінен самастойна вырашаць, каму верыць, а каму не. ёсць два меркаванні. адзін кажа адно, другі другое. тым болей, у лісце Статкевіча кажацца штосьці і пра кагосці намёкамі. таму, раіў бы дачакацца Статкевіча і яго публічнай сустрычы і абмеркавання падзей з Рымашэўскім, як і з іншымі кандыдатамі.