|
antidacto
|
А цифры есть? Что-то мне кажется, что все наоборот Насчет Польши не скажу, т.к. не интересовался. Но недавно через какой-то блог случайно попал на сайт, торгующий и сдающий в аренду недвижимость в тайланде. УдивилсО, что примерно от 28 тысяч зеленых денег можно прикупить там вполне неплохие такие "аппартаменты".
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
niXto, Япония - самый подходящий пример.  Вне всякого сомнения  Только мы отклонились от темы ...
|
|
|
|
|
|
|
|
pоmаh
Гродненец
|
оппозиция... да какая тут оппозиция. безголовые памяркоуные... 5 колонна. живущая на деньги запада
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
оппозиция... да какая тут оппозиция. безголовые памяркоуные... 5 колонна. живущая на деньги запада
попутал, поп? "памяркоуныя" - гэта ты ды нiхто. а апазiцыя - "свядомыя". тебе ж твой вышечембог об этом не раз говорил.
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Polly
|
Polly хм недвижимость за бугром дешевле чем в РБ вопрос если я куплю квартиру там то значит я продался ? БездельниК, ведаеце, кали Вам 23 гады, и Вы ўжо купляеце ці здымаеце кватэру, якую не кожны бізнэсмэн можа сябе дазволіць, гэта сапраўды выглядае неяк ні зусім зразумела. А яшчэ дзеўкі і замежныя падарожжы... Але каб мець грошы, не абавязкова прадавацца, можна проста расцягнуць грант  Дарэчы, гэта ўсё я ведаю толькі з каментараў вось тут http://nn.by/?c=ar&i=63525, а раней пра гэтага Франака нават не чула. Але нешта пераважная большасць тых, хто пакінуў каментары, асуджае гэтага хлопца, і толькі некалькі чалавек яго абараняюць, таму зараз я больш схільная верыць першым. Шкада, калі ў нас сапраўды ёсць такія "апазіціянеры".
|
|
|
|
Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
|
|
|
pоmаh
Гродненец
|
fireatwill сбрось с себя агрессию
|
|
|
|
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
Polly Вы вот не знали до ентого времени БездельниКа а я вот не знал Polly да и ромку не знал а как то увидел его даже оказывается страшная сила интернет однако
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Шкада, калі ў нас сапраўды ёсць такія "апазіціянеры" А я вот всегда удивляюсь, зачем циклиться на деньги? Есть-нету, много-мало... Какая разница? Я оцениваю по результатам. И, кстати говоря, наличие денег тут получается в плюс, т.к. в этом случае результатов можно добиться быстрее. Так что мне, в принципе, глубоко фиолетово у кого какие машины, девочки и квартиры. Главное, чтобы был результат. А вот если результата нету, тогда да, возникают вопросы.
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
Дык калі б былі вынікі, ніхто б "не цікліўся". Здаецца, людзі, на тым сайце патаму і "цікліліся", што ніякіх вынікаў ад працы гэтага хлопца няма. Хаця не, чаму ж няма? Выдатны сюжэт для БТ... Здаецца, неяк там быў сюжэт пра жлобінскіх апазіцыянераў-наркаманаў. І фоткі адпаведныя былі, як гэтыя хлопцы і дзяўчынкі нешта святкуюць... А адкуль яны, фоткі тыя? Напэўна, самі яны ж іх кудысці і выклалі, а БТ гэтым скарысталася. І ніякіх агентаў КДБ не трэба... Перафразуючы вядомае выказванне: "Апазіцыянер павінен мець гарачае сэрца, халодную галаву і чыстыя рукі". Да аўтару выказвання можна ставіцца па-рознаму, але сама фраза вельмі актуальная і цяпер, таму што вялікія праблемы ў апазіцыі з другім і трэцім... У адніх чыстыя рукі, але няма халоднай галавы, а ў іншых, на жаль, галава занадта халодная, такая халодная, што дазваляе мець не сусім чыстыя рукі. Вось таму і непрыемна мне, калі апазіціянеры паводзяць сябе як той Франак (зноў жа кажу, калі ўсё, што пра яго там напісана, праўда), як хлопцы, якія дазваляюць сябе напіцца на Дзяды амаль да непрытомнасці, як той хлопец, які зноў жа не зусім цвярозы спрабуе нешта даказаць (с дапамогай мацюгоў) пасажырам магілёўскага аўтобусу... Яны ж супрацьпастаўляюць сябе г.зн. шэрай масе "застабілаў" і розным "быкам", а чым яны лепей? Атрымліваецца, што нічым?
|
|
|
|
Чалавек можа ўсё. Межаў яго сiле няма, калi наперадзе агонь надзеi. Гэта вельмi добра ведаюць гуманiсты, фанатыкi i закаханыя. Што тады казаць пра тых, хто i першы, i другi, i трэцi.
|
|
|
antidacto
|
Polly, в целом я с вами согласен. Единственное, бывает, тоже напиваюсь, вы уж простите  Но получается, что мы тут с вами разговариваем-обсуждаем, нас это волнует. А вот где, интересно, представители оппозиции? Аууууууууу?! Хочется с ними пообщаться. dub вроде как пытался разговаривать, но и он куда-то пропал  Ради интереса я закинул ссылку на эту тему на сайт бхд. Коммент там не опубликовали  Вот такая вот оппозиция получается. 
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
Единственное, бывает, тоже напиваюсь, вы уж простите Ну Вы ж, напэўна, сябе такога ў Інет не выкладваеце? І не прыходзіце пьяны туды, дзе вас будуць здымаць супрацоўнікі КДБ? А вот где, интересно, представители оппозиции? Аууууууууу?! Хочется с ними пообщаться. Вось-вось, і мне цікава, дзе ўсе? Ради интереса я закинул ссылку на эту тему на сайт бхд. Коммент там не опубликовали Вот такая вот оппозиция получается. І чаму мяне гэта не здзіўляе? 
|
|
|
|
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
antidacto какой ответ ? от кого ? Polly Вы так сказать "святая" ? зато он сделал попытку что то сделать в отличии от миллионов Беларусов у которых "абы небыло выйны" вместо мозгов
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
зато он сделал попытку что то сделать в отличии от миллионов "Ён" гэта хто?Франак ці хлопец з аўтобуса?
|
|
|
|
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
Polly да тот же в автобусе (пьяный или нет хз я просто слушал не смотрел видео само) он знает что за это может быть но говорит в отличии от Беларусов (не на кухне говорит жене или детям) да его дибилом считают многие (из-за своего узколобия в их понимании нормальный человек молчал бы нормальный думает "абы небыло выйны") оппозиция та которая партии просто идиоты а люди заслуживают ту власть которая у есть считаю ненормальными тех кто молчит думая что им есть что терять самое главное они потеряли
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
На маю думку хлопец з аўтобусу як раз прыклад таго, што не дастаткова мець толкі гарачае сэрца, патрэбна яшчэ і халодная галава. Я зараз не разглядаю магчымасць таго, што хлопец казаў гэта ўсё толькі для "піара", каб цікавы ролік атрымаўся. Няхай ён быў цалкам шчыры. І што ён каму даказаў? У яго словах нават агульнага сэнсу няма, скача туды-сюды. Хіба так прапагандай займаюцца? Ды лепей было б, каб ён з тымі дзяўчынамі ў Інеце пазнаёміўся і паразмаўляў, можа і змог бы пераканаць іх. Ці ўжо калі ў автобусе сабраўся прамову казаць, няхай бы спачатку запісаў яе і вывучіў, штоб было пераканаўча, коратка і без мацюгоў.
|
|
|
|
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
Polly а можно было бы и на кухне или среди друзей сказать и все поддержали бы да косяков много но первый блин комом потом он (надеюсь) сделает работу над ошибками и его еще не раз увидим
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Шкада, калі ў нас сапраўды ёсць такія "апазіціянеры" А я вот всегда удивляюсь, зачем циклиться на деньги? Есть-нету, много-мало... Какая разница? Я оцениваю по результатам. И, кстати говоря, наличие денег тут получается в плюс, т.к. в этом случае результатов можно добиться быстрее. Так что мне, в принципе, глубоко фиолетово у кого какие машины, девочки и квартиры. Главное, чтобы был результат. А вот если результата нету, тогда да, возникают вопросы. Антыдохтур, спяшаюся цябе узрадаваць - рэзультат ёсць! Гэта - дзевачкі, кватэры, машыны.  Што, можа, запярэчыш, ці табе фіалетава?
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
Ляхтарат не все такие неудачники как ты у тех кто работает деньги есть не все как ты сидишь и пердишь
|
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Ляхтарат не все такие неудачники как ты у тех кто работает деньги есть не все как ты сидишь и пердишь
Ну, нарэшце прызнанне! Бо неразумныя дэстабілы тут хлусяць, што народ з галадухі ужо пухнуць пачаў. Цісну тваю чэсную далонь, Пяздельнік! 
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
пыж
Гродненец
|
он имеет ввиду, что кто работает, тот ест
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Пачаўся галадамор. Лузяры падаліся батрачыць. А ужо восянь канчаецца, а потым зіма й г.д. Шкада нарот, у катэнжах топяць толькі адзін пакой, каб за газу мала плаціць і сьпяць адзетыя ў куфайкі.
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
БездельниК , я таксама на гэта спадзяюся
|
|
|
|
|
|
|
Valera
|
Пачаўся галадамор. Лузяры падаліся батрачыць. А ужо восянь канчаецца, а потым зіма й г.д. Шкада нарот, у катэнжах топяць толькі адзін пакой, каб за газу мала плаціць і сьпяць адзетыя ў куфайкі.
так газ по 307000 за тысячу кубов сейчас, чего ево не палить? Да и один этаж стремно, тепло оно вверх уходит, топишь первый, тепло вверх идець. Помню пару лет назад мне один оппозиционер доказывал, что Азот наш предприятие крайне опасное и может взорваться в любой момент. Говорил, что его нужно закрыть. По его мнению работающие там люди должны это понимать и не должны противиться. Просто надо переучиться на другие специальности и найти другую работу. Спорить я с ним не стал, посоветовал пойти на проходную Азота и там свои мысли высказать... Наверно таких много. Может и в таком подходе "не так" 
|
|
|
|
|
|
|
Polly
|
Спорить я с ним не стал, посоветовал пойти на проходную Азота и там свои мысли высказать... Жорстки Вы чалавек, Valera 
|
|
|
|
|
|
|
Valera
|
Беда в том, что он искренне верил в то, что говорил, ну не сам же он это придумал, явно на каких-то встречах-диспутах услышал. И какое отношение оппозиция хочет к себе после подобного? Понятно что народ стремается. Если бы тот же "вашпрезидент" сказал народу что АГЛ очень многое сделал для страны, я уважительно отношусь к тому-то , тому-то... готов и дальше продолжать начатое, но кое что реформировать, кое что... продолжу социальную направленность экономики... Возможно многие повелись бы. Но денегов на такие слова никто не дал, Беляцкий на сободе бы гулял 
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
так газ по 307000 за тысячу кубов сейчас, чего ево не палить? Народ нішчы, дзе грашыскі браць, ямушакава?
|
|
|
|
|
|
|
Ohotnik
|
Самое обидное что даже если и появится толковый оппозиционный лидер с адекватными целями и средствами достижения - на него просто повесят ярлык (сми и т.н. оппозиция) - оппозиционера, такого, какого не хотят видеть у руля. Власть не заинтересована абсолютно ни в какой оппозиции.
|
|
|
|
|
|
|
|