Каналья! Тысяча чертей!
|
её - это кого? если Дарьи, то да, Петя, директор Стопа, а Гали (и Миши) ... ? А разве тут говорили про Галю? Или "её" - это Миши?? 
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
её - это кого? если Дарьи, то да, Петя, директор Стопа, а Гали (и Миши) ... ? А разве тут говорили про Галю? Или "её" - это Миши??  Это ты про что ? :-?
|
|
|
|
|
|
|
Каналья! Тысяча чертей!
|
про её и про мишу, что тут непонятного??  хочешь понять о чём пишут = читай всё а не последнюю страницу 
|
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Абсалютная большасьць поп-выканаўцаў зроблена на грошы, можна дадаць, вялікія грошы. І калі спрачацца, то трэба спрачацца не пра крыніцу фінансаваньня, а пра эфектыўнасьць іх выкарыстоўваньня. Адсутнасьць грошай загубілі не адзін талент, а вось іх наяўнасьць зрабіла не адну мэга-зорку з пасярэднасьцей. Што тычыцца закідаў хэдлайнэрам гэтай тэмы, то - калі яны апапселі, то ў гэтым няма нічога дрэннага, бо любы гурт спадабаўшыся вялікай колькасьці людзей па азначэньню папсовы  . - а калі Вы лічыце, што яны нікому не падабаюцца. то тады гэта мэга-андэграунд, мэга-элітарнасьць, мастацтва дзеля мастацтва. - калі нягледзячы на ўкладзеныя грошы гурт не падабаецца вялікай колькасьці народу, то выснова можа быць адна , было ўкладзена малавата грошай. - яшчэ былі наезды на фігуру салісткі, дык няўжо трэба абавязкова быць бландынкай з доўгімі нагамі, каб добра сьпяваць? Дадам, што пэўна ня чуў ніводнай песьні гэтга гурта, а тое магчыма , што калі б не пляваўся . то маўчаў бы ў анучку  . Але ж магчыма і адваротнае.
|
|
« Последнее редактирование: 07 Январь 2007, 02:08:23 от televital »
|
|
|
|
|
Al-X
|
лучше я тоже буду дебилом чем кричать что СМ это круто..... сука мля.....
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
Абсалютная большасьць поп-выканаўцаў зроблена на грошы, можна дадаць, вялікія грошы. І калі спрачацца, то трэба спрачацца не пра крыніцу фінансаваньня, а пра эфектыўнасьць іх выкарыстоўваньня. Адсутнасьць грошай загубілі не адзін талент, а вось іх наяўнасьць зрабіла не адну мэга-зорку з пасярэднасьцей. Што тычыцца закідаў хэдлайнэрам гэтай тэмы, то - калі яны апапселі, то ў гэтым няма нічога дрэннага, бо любы гурт спадабаўшыся вялікай колькасьці людзей па азначэньню папсовы  . - а калі Вы лічыце, што яны нікому не падабаюцца. то тады гэта мэга-андэграунд, мэга-элітарнасьць, мастацтва дзеля мастацтва. - калі нягледзячы на ўкладзеныя грошы гурт не падабаецца вялікай колькасьці народу, то выснова можа быць адна , было ўкладзена малавата грошай. - яшчэ былі наезды на фігуру салісткі, дык няўжо трэба абавязкова быць бландынкай з доўгімі нагамі, каб добра сьпяваць? Дадам, што пэўна ня чуў ніводнай песьні гэтга гурта, а тое магчыма , што калі б не пляваўся . то маўчаў бы ў анучку  . Але ж магчыма і адваротнае. Слушай человек, давай я буду влаживать в тебя деньги, если ты не будешь нравиться народу, то и деньги не помогут!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
2мустафа давай ты в меня будешь влаживать  ну, не в самогО меня, конечно  Я думаю это тебе не поможет))) 
|
|
|
|
|
|
|
|
Не факт...хотя...
|
ничего оригинального и качественного я в этой ПОПСЯТИНЕ не вижу. Качество треков плохое, оранжировки убогие.....им тока на свадьбах халтурить а не на эстраду лезть.....
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
ничего оригинального и качественного я в этой ПОПСЯТИНЕ не вижу. Качество треков плохое, оранжировки убогие.....им тока на свадьбах халтурить а не на эстраду лезть..... Ну это твоё личное мнение))) 
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
М-да !
|
|
|
|
|
|
|
NiN
|
ммм... Народ :-/
|
|
|
|
|
|
|
mageTT
|
Rhyme Sinthezis - MixDown - Home Hand Edition (2007).mp3
|
|
|
|
те кто верит в хорошее не теряйте запчасти вам возможно предстоит в конструктор единый собраться ©
|
|
|
NiN
|
Rhyme Sinthezis - MixDown - Home Hand Edition (2007).mp3 ну ну 
|
|
|
|
|
|