|
enn
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 15 Октябрь 2007, 00:23:59 от enn »
|
|
|
|
|
|
PROffesor
|
Обосрался марш. Это факт. Малолетки - это не серьёзно.
|
|
|
|
|
|
Симпатичные пацаны машины не тонируют!
Некоторые люди - как тучи. Как съебутся, сразу такой отличный денёк!
|
|
|
|
enn
|
Якія ж гэта малалеткі? Звычайныя беларусы, якім акрамя чаркі і шкваркі патрэбна шмат яшчэ чаго...
|
|
|
« Последнее редактирование: 16 Октябрь 2007, 01:06:07 от enn »
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Якія ж гэта малалеткі? Звычайныя беларусы, якім акрамя чаркі і шкваркі патрэбна шмат яшчэ чаго... Угу. Мозгопромытые 
|
|
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|
|
Все видили украинский флаг на предыдущей фотке? 
|
|
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Добрый Адик
Гродненец
AL CAPONE
|
так же все видели флаг жид союза............... им хочится разделить французких негров или бельгийских арабов  тогда смело фперед в ероусоюз фу пля  уж лутше могучия Литвиния
|
|
|
|
|
|
Я знаю што мне почлен на то што мне почлен и на то што вам почлен не тоже почлен. и даже на то што вам не почлен не всеромно почлен. а если же мне не почлен то значит и вам не почлен. но так как мне на все почлен то и вам должно быть на это почлен
|
|
|
|
|
|
|
уж лутше могучия Литвиния Без всяких уж. И ВЕЛИКАЯ ЛИТВА! 
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 16 Октябрь 2007, 03:26:02 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
Тоширский
|
Все контролюеця... 
|
|
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
Добрый Адик
Гродненец
AL CAPONE
|
уж лутше могучия Литвиния Без всяких уж. И ВЕЛИКАЯ ЛИТВА!  ну или так главное чеб чернопопых небыло как в еуросюзе и рассиянии да и вообще Велика Белая Литва на фоне Турко Арабского союза"имя евросюза через 20 лет" и чернопопой рассиянии Будет смотрется ни че так 8-)
|
|
|
|
|
|
Я знаю што мне почлен на то што мне почлен и на то што вам почлен не тоже почлен. и даже на то што вам не почлен не всеромно почлен. а если же мне не почлен то значит и вам не почлен. но так как мне на все почлен то и вам должно быть на это почлен
|
|
|
|
|
Великая Литва - оплот индоевропейской и великолитовской (в частности) традиции! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
уж лутше могучия Литвиния Без всяких уж. И ВЕЛИКАЯ ЛИТВА!  ну или так да и вообще Велика Белая Литва Угу... толькі без нацыянал-сацыялізму.. 
|
|
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
Добрый Адик
Гродненец
AL CAPONE
|
ну уж НЕТ без этого не куда только национал фашизм или НС одно из двух........ толерантам места в Великой Литвинии не будет 
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 16 Октябрь 2007, 15:00:29 от I_Need_Money »
|
|
|
|
|
Штирлиц
Гродненец
Наша служба и опа...
|
Што за прывычка гаварыть пра страну, каторай нет? Что такое Велика Литва? Её нет и не будет никаГда.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Добрый Адик
Гродненец
AL CAPONE
|
это штирлица не было и не когда не будет 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Штирлиц
Гродненец
Наша служба и опа...
|
Так я и ня прэтендую. А вот на што вы прэтендуете, не панятна, савсем не панятна.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 16 Октябрь 2007, 15:01:28 от shtirlits »
|
|
|
|
|
|
enn
|
Адрасы гарадзенскага вандалізму. Андрэй Сьцяпанавіч Сухарэнка больш ня будзе працаваць у Страсбурзе? Сьпіс беларускіх пэрсонаў нон грата ў Эўропе можа папоўніцца сваякамі чыноўнікаў, якія ўжо прысутнічаюць у ім. У прыватнасьці, у яго могуць трапіць Захар Навумаў, сын міністра ўнутраных спраў РБ, які працуе дыпляматам у Жэнэве, і Андрэй Сухарэнка, сын былога старшыні КДБ, які працуе ў Страсбургу.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
Валеры Буйвал: “Крыж пакуты будзе адноўлены да Дзядоў”. [highlight]"...У Беларусі сёньня пануе прамаскоўскі антыбеларускі рэжым. Рэжым унутранай акупацыі, узурпатарскі рэжым. Галоўная задача гэтага рэжыму – падрыў, зьнішчэньне, ліквідацыя беларускай дзяржавы, нашай мовы й нашай культуры, асыміляцыя й русыфікацыя беларускага народу. Адным з галоўных напрамкаў дзейнасьці рэжыму зьяўляецца зьнішчэньне нацыянальнай памяці беларусаў. Памяці пра нашы ахвяры, ахвяры расейскага фашызму, расейскай акупацыі. І адным з самых жахлівых наступстваў гэтай акупацыі зьяўляюцца Курапаты, дзе былі расстраляныя тысячы бязьвінных людзей”. [/highlight]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitzer_SV
Гость
|
А хто это сделал? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Обвиняли Белую Волю, насколько я знаю... но это не она  А про АГЛ точно подмечено. И про спецслужбы 
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 22 Октябрь 2007, 02:10:23 от www »
|
|
|
|
|
|
|
|
mchy
|
Жертвы узнают имена своих палачей
14:41, — Палітыка
К 70-летию самого кровавого года репрессий в отношении белорусского народа в Беларуси вышла документальная книга «Ахвяры и карнікі». Она написана по документам национальных архивов Беларуси и России, воспоминаниям чудом оставшихся в живых узников лагерей и тюрем. В ней впервые прозвучали имена палачей из НКВД БССР и подробности их методов работы.
На вопросы «Ежедневника» отвечает автор книги писатель Леонид МОРЯКОВ. ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitzer_SV
Гость
|
фашысты недобитые 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Даже пророссийские безмозглые "фашысты недабитые" такой хернёй не занимаются... Вспомните хотя бы эту ситуацию:  У аддзеле ўнутраных справаў Бараўлянскага раёну ня ведалі пра чарговы акт вандалізму ў Курапатах, але сказалі, што сёньня абавязкова дашлюць апэратыўную брыгаду ва ўрочышча. Аднак пазьней карэспандэнту Радыё Свабода патэлефанаваў супрацоўнік Бараўлянскага аддзелу міліцыі, які прадставіўся Анатолем Станіслававічам. Ён выказаў незадаволенасьць тым, што супрацоўнікі міліцыі гэтага аддзелу даведаліся пра вандалізм у Курапатах ад Радыё Свабода.
(Міліцыянт: ) “Павінны паведамляць людзі, якія адказваюць за гэта, а не карэспандэнты Радыё Свабода. Для гэтага ёсьць нейкая ўлада, ёсьць узаконены мэмарыял, ёсьць райвыканкам. Яны мусяць глядзець за гэтым мэмарыялам і паведамляць у міліцыю. Мы будзем разьбірацца, хто там чым займаецца на гэтых Курапатах. Вам усё роўна ніхто не распавядзе, якія мы прымем рашэньні, мы паведамім гэта каму неабходна”.
Сваё прозьвішча і пасаду супрацоўнік Бараўлянскага райаддзелу міліцыі назваць адмовіўся.
На гэтым тыдні ў Курапатах ужо былі акты вандалізму. Былі паламаныя каля 10 крыжоў, паваленая на зямлю лава Клінтана, скрадзеная памятная шыльда з курапацкага каменя і нанесеная свастыка на абраз-капліцу “Маці Божай Курапацкай усіх нявінна расстраляных”. Вінаватыя ў вандалізме ў Курапатах ніколі не былі знойдзеныя і пакараныя. .html Комментарии Славянского Союза о "инциденте": 7514 На прошлой неделе в Беларуси были проведен ряд акций целью которых было очернение Беларуского отделения "Славянского Союза". Вандализму подверглась Православная церковь и иконы. По нашим данным эту акцию провел Беларуский Национальный Фронт (БНФ), с целью показать страшный русский фашизм. За эту акцию БНФ будет наказан, подробности в ближайших новостях на нашем сайте. Утка, на подобии сией - Кому выгодно и пох на те могилы? К... конечно же вы знаете 
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 23 Октябрь 2007, 16:32:22 от www »
|
|
|
|
|
|
Bitzer_SV
Гость
|
вот дэбилы 
|
|
|
|