|
Burlak
|
Журналистка США заявила, что Запад на самом деле не желает победы Украины Журналистка Эпплбаум: Запад не хочет победы Украины, так не знает последствий этого. Запад не представляет, какие последствия ждут мир в случае победы Украины в конфликте с Россией, и потому не желает подобного исхода. Об этом 14 октября заявила американо-британская журналистка Энн Эпплбаум, находясь на саммите PGS22 в Германии. Корреспондент указала, что находится в Германии два дня и там до сих пор говорят о поставках танков на Украину, но не делают этого. По мнению Эпплбаум, причина этого кроется в разочаровании из-за того, что на Западе не знают, как поведет себя Украина в случае победы. Причем это подозрение, по ее словам, характерно не только для Германии, его испытывают и в США, и других странах. «Как это изменит Европу, как это изменит Россию, как это изменит расстановку сил? Я полагаю, что ситуация с танками связана именно с этим», — резюмировала Эпплбаум в видео YouTube-канала аналитического центра Das Progressive Zentrum. В настоящий момент Киев пытается убедить Германию поставить танки Leopard 2, при этом в кабмине ФРГ отмечали, что Берлин не собирается передавать вооруженным силам Украины (ВСУ) наступательное оружие. При этом Киев продолжает получать от Германии другое вооружение. Так, 12 октября сообщалось, что система ПВО IRIS-T от Германии уже доставлена на Украину. Предполагается, что остальные три комплекса будут поставлены Украине в 2023 году. https://iz.ru/1411106/2022-10-16/zhurnalistka-ssha-zaiavila-chto-zapad-na-samom-dele-ne-zhelaet-pobedy-ukrainy
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Журналистка Эпплбаум: Запад не хочет победы Украины, так не знает последствий этого. Проста - ахуэць... Запад кінуў Украіну!
А тым часам пад Херсонам цікавыя рэчы адбываюцца...
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
britun
|
Украинские военные уже 234-й день противостоят полномасштабному вторжению России. Валодзенька, і гэта "правільна". Трэ змагаццо да апошняга ўкраінца... Замест выконвання "Мінскіх пагадненняў" і мірнага суіснавання з суседзямі, спрытна правялі пераход дзяржавы пад знешняе кіраванне ЗША ў статусе калоніі і з гаўляйтарам, ухваляемым Вашынгтонскім абкамам. Ну, а цяпер чаго там - штурхялямі і пугамі гоняць на рускія штыкі... за за Байдэна, за Хантэра... асабліва за Пілоссі... Кгароча, украінцаў канешне шкада... а амераў "жадаеццо" павіншаваць з паспяховым рашэннем сваіх эканамічных праблем...
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Валодзенька, і гэта "правільна". Брахун, як спецыяліста па электры цябе пытаю - што там з БелАЭС? Калі ўключаць гэтую ацкую батарэйку за 10 млрд даляраў? 
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
britun
|
И что? Кому какое дело до того что простые украинцы стали жить лучше? Ды ну нафіг, "простые украинцы стали жить лучше"  Можна адкажу словамі Шевченко: " Украинцам унизительно осознавать, что их использовали. Поэтому они и злятся. А ещё украинцев бесит, что у русских нет к ним ненависти. Жалость, у кого-то презрение, у кого-то непонимание. Так обычно смотрят на обосравшегося алкаша, уснувшего в своём дерьме. А когда он проснётся, начнёт обвинять соседей, что его напоили и обокрали". Ну і ад сябе: Няма ў украінскіх бедалаг іншых праблем акрамя як з лісліва з высунутым языком выконваць указанні фашынгтонскага абкама. А ў тых "ідэя фікс" - выкарыстоўваць украінскіх бараноў для арганізацыі бойні чужымі рукамі. А ужо "жалязякі" яны падкінуць... Кгароча, прабачце, але краіна ў вас гнілая... і народ ваш увесь час “памыляецца” з выбарам гетманаў... а па сутнасці ўсёй краіне піз.ец прыйшоў Добавлено: [time]Пнд 17 Окт 2022 20:06:58[/time]
як спецыяліста па электры цябе пытаю - што там з БелАЭС? Калі ўключаць гэтую ацкую батарэйку за 10 млрд даляраў? Ляхтарат, ты таго - навогул газет і Бобруйскі навастны партал не чытаеш??? Я, увогуле, чалавек ветлівы таму цябе спяцом: " сроки включения в сеть первого энергоблока после планово-предупредительного ремонта скорректированы. Специалисты проверяют состояние металла, проводят диагностику реакторного оборудования и трубопроводов различных систем, а также загружают свежее ядерное топливо..." https://www.bobrlife.by/news/vtoroj-energoblok-belorusskoj-aes-gotov-na-97/Ну і ад сябе: Усе гэтыя прыпынкі кажуць пра тое, наколькі сур'ёзна ставяцца літвіны/беларусы да бяспекі і адладкі працы станцыі. Гэта і правільна- станцыя будзе працаваць і тады, калі ўжо нашых унукаў не будзе... Кгароча, Рыгорыч хоча пакінуць будучым пакаленням абсалютна надзейную і экалагічную станцыю - фактычна памяць пра сябе...
|
|
« Последнее редактирование: 17 Октябрь 2022, 21:08:28 от britun »
|
|
|
|
|
Елкин
|
Можна адкажу словамі Шевченко: "Украинцам унизительно осознавать, что их использовали. Поэтому они и злятся. А ещё украинцев бесит, что у русских нет к ним ненависти. Жалость, у кого-то презрение, у кого-то непонимание. Так обычно смотрят на обосравшегося алкаша, уснувшего в своём дерьме. А когда он проснётся, начнёт обвинять соседей, что его напоили и обокрали" фраза приписывается надежде савченко . отличное определение если только сама придумала . в быту обосравшийся алкаш ко всему начинает паскудить своим соседям. это можно терпеть , но все равно придется его отселять принудительно или убить .
|
|
|
|
|
|
|
britun
|
Кгароча, прабачце, але краіна ў вас гнілая... і народ ваш увесь час “памыляецца” з выбарам гетманаў... а па сутнасці ўсёй краіне піз.ец прыйшоў И что? Спрошу ещё раз, ибо с первого раза получаю лишь в ответ пропагандонские фразы и ни какой конкретика, как всегда. И так попытка номер ДВА. ВОПРОС. Какая из тобой перечисленных причин даёт право рашистам убивать людей и захватывать земли присоединяя их к своим? Какая?  Пра "право убивать людей и захватывать земли присоединяя их к своим"... я ніколі нічагусенька НЕ ПІСАЎ... і ніколі не падтрымліваў... А што табе тутака не зразумела... хочаш пагаманіць аб прычынах захопу тэррыторый, аб мэтазгоднасці забіваць адзін аднаго  Скарочана - гэта справа і клопат выключна саміх украінцаў! Бедалагам трэ аберуч узяццо за галаву і аказаць сабе самамаму на надзвычай простыя пытанні: Хто дазволіў захапіць Крым без адзінага стрэлу? Хто падпісаў першыя "Мінскія пагадненні"... і адмовіўся іх выконваць? Хто папрасіў перарабіць " Мінскія пагадненні 1" на " Мінскія пагадненні 2" ... і зноў жа адмовіўся іх выконвываць? Хто выбраў такіх кіраўнікоў Украіны? Прэзідэнт Украіны Пётр Парашэнка (Вайсман, Вальцман)... Былы прэм'ер-міністр Украіны Юлія] Цімашэнка (Капітэльман)... Былы прэм'ер-міністр Украіны Арсеній Яйцанюк... Прэм'ер-міністр Украіны Уладзімір Гройсман... Дэпутата Вярхоўнай Рады Вадзім Рабіновіч... Прэзыдэнт Украіны Уладзімір Алекса́ндравіч Зеле́нскі - шоумэн, актцёр, блазан, сцэнарыст... Хто першым без усялякага следства зачыніў неба для Сінявокай... а затым забараніў транзыт беларускі угнаенняў і пачаў красці беларускую маёмасць - на ўкраінскай тэрыторыі цяпер знаходзіцца каля 100 беларускіх чыгуначных саставаў, а агульная колькасць вагонаў перавышае 5 тыс. разам з беларускім таварам І шмат яшчэ чаго... і г.д. А дзе украінцы.. дзе? Які удзел яны прымаюць у кіраванні ўласнай дзяржавай  А-а-а... ўсе на франтах... служаць Дзярждэпу США і павінуюццо? Кгароча, але табе, Чупа, лепш усяго гэтага не ведаць, бо яшчэ, крый Божа ўначы абмочышся...
|
|
|
|
|
|
|
ierdna
|
А что, в передаче ганапольского украинский военный так и сказал, что в киеве из-за попадания в дрон из стрелкового оружия этот дрон отклонился от курса и попал в жилой дом вместо цели, которая была в 50 м от жилого дома?
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
А что, в передаче ганапольского украинский военный так и сказал, что в киеве из-за попадания в дрон из стрелкового оружия этот дрон отклонился от курса и попал в жилой дом вместо цели, которая была в 50 м от жилого дома?
Намёк правільны. Вінаваты, адназначна, паліцэйскі, які са стралковай зброі збіў дрон. Маскалі гуманна цэлілі ажно 50 м. ад жылога кіеўскага дому.
|
|
|
|
|
|
|
VLADMIH
|
Правильно, нехер сбивать дроны, самолёты, ракеты. Пусть себе летят куда надо. И танки не надо подбивать, и живыю силу оставьте в покое-няхай сябе наступают... И вообще, украинцы, станьте русскими "со знаком качества"!
|
|
|
|
|
|
|
|
ierdna
|
Мне стыдно признаться, что я из Беларуси... Вот так. Мне стыдно, что я участник этого форума. Я делаю свой выбор - я больше не хочу быть участником этого говна. Я не хочу быть говном и не буду им!
это форум перестал быть говном? Или "- Эх Петька, глянул я глобус - та хули там той Кубани"?
|
|
|
|
|
|
|
britun
|
Это здесь уже обсуждали с десяток раз. К каждой санкции и каждому действию было подробное объяснение причины по которым они вводилмсь. Ну, канешне, канешне... прычын можа быць процьма... Нават калі прычыны напрач адсутнічаюць можна змысліць, гэта табе нават твая жонка пацвердзіць... Галоўнымі прычынамі для мяне відавочнымі ўжо даўно дапамагло ўкрам падставіццо. Загібай пальтсы: Па - першае - звыклая для ўкраў хітрасракасць... Па - другое - халява... і нязломная вера в абяцаную моркву... Па - трэцяе - так склалася гістарычна - "гуляй поле " адвечнае... Па - чацвёртае - слабасць эканомікі, фактычна яе развал, і татальная карупцыя... Інакш кажучы, украінскі хахласрач, які там маркотна цягнецца недзе ўжо пад 20 гадоў, наклаў неабарачальны адбітак на кволую мазгаўню тамашніх абарыгенаў... Вывад - Украіна гэта не дзяржава, а пародыя на дзяржаву... начале з шулерамі... Кгароча, як паказвае практыка, самае крыўднае - гэта праўда... таму што яе німа чым "крыць"...
|
|
|
|
|
|
|
britun
|
Нізачот! Зразумела, што табе не застаецца нічога іншага, як моўчкі ціснуць лыбу ды пераходзіць на асобы, бо іншых аргументаў твой сцісла абмежаваны з усіх бакоў мозг прывесці не ў стане. Дарэчы, навязваючы да тваіх высноў, прагну спытаць прыхільніка ўкраінскага палітычнага ладу і іхняга эканамічнага цуда: Чаму былі украмі двойчы пахераны выбары законнавыбранага прэзыдэнта Януковіча? Га?
1. У 2004 годзе Януковіч упершыню быў абраны прэзідэнтам, перамогшы свайго апанента Віктара Юшчанку ў другім туры... Але ўкры зладзілі майдан «Аранжавая рэвалюцыя» і на Майдане Незалежнасці ў Кіеве дабіліся прызнання перамогі Юшчэнка...
Як пазней выявілася, па дадзеным "ЦИК Украины" прэзідент Ющенко атрымаў усяго-та 5,07 проц. галасоў...
2. У 2010 годзе Януковіч перамог Юлію Цімашэнку ў другім туры прэзідэнцкіх выбараў, заняўшы пасаду кіраўніка дзяржавы.
Ну і ў 2014 годзе праплочаныя укры (5 млрд. зялёных) зладзілі новы ўжо «Еўрамайдан» і на Майдане Незалежнасці ў Кіеве увайшлі натоўпам, разам з еўрапеўскімі "гарантамі" у ягоны кабінет і выкінулі яго адтуль... і законнавыбраны прэзыдэнт неканстытуцыйным чынам быў знесены з пасады...
Толькі вось Украіну канешне шкада... але самі вінаватыя... і як цяперыча кажуць в/на Украіне: "...бачили очi, що купували, йiжте, хоть повилазьте!" ...
Кгароча, бо пад нацыяналістычны лямант "славаукраіне/славахероям", краіна стрымгалоў каціцца ў сярэднявечча, мацьяезаногу...
|
|
« Последнее редактирование: 19 Октябрь 2022, 19:14:46 от britun »
|
|
|
|
|
britun
|
И оно так и есть, и видно как вам это все не нравится, но это не ваше сраное дело до чужой страны. Свою просрали, так не мешайте другим, стать пусть и рабами, но для тех кого они сами выбрали а не для тех кто вам дорог. Хочется тебе быть рабом у Рашки? - Будь им. О они будут рабами у США. Не тебе решать. Што і патрабавалася давесці... Гэта значыць, рэзультатам датыхчасовага развіцця дэмакратыі в/на Украіне сталася, цытую вас, украў - бідность і збидленость "ляхтарату" і цинічность "хазяїв жисні"... Тлустая кропка. Іншымі словы - хацелі каб лепей, але атрымалася як звычайна. Не, ну, можа, праз дзесятак-другі гадоў ваша прадажная (глядзі мой пост вышэй) дэмакратыя і прынясе які станоўчы плён, але гэта - наўрад ці. Саромлюся спытаць, Чупа, ці ты сочыш хоць мала-мальскі за тым, што там творыцца, ці табе твая чуйка нешта нашаптала наконт "рабами у США"... Байда усё гэта... бо сраць хацела на вас Амерыка. І слушнасць маіх слоў як найлепей адлюстроўвае сённяшняя сітуацыя ў Украіне - судзячы па ўсім пасля вашай вайны "да астатьняга ўкраінца" на "гуляй поле" прывядзе да ўсталявання кветніка са стэлай "карабель дурняў пад кіраваннем нацвыцятых злодзеяў і ідыётаў”... Кгароча, не варта на праўду крыўдзіцца, у вас гэтае стадное...так сказаць нацыянальны рэлікт...
|
|
« Последнее редактирование: 19 Октябрь 2022, 19:16:13 от britun »
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Вывад - Украіна гэта не дзяржава, а пародыя на дзяржаву... начале з шулерамі... Калі "пародыя на дзяржаву" слаўна так херачыць "другую армію ў свеце", дык нават сумна сабе ўявіць, што б з ёй было, калі б Расея напала на сапраўдную краіну... Кароча, добра, што мы, начале з Рыгорычам, не ўмешваемся. https://vm.tiktok.com/ZMFrLKEMU/
|
|
|
|
|
|
|
britun
|
сённяшняя сітуацыя ў Украіне Сегодняшняя ситуация в Украине это - ВОЙНА. И эта война будет длиться очень долго. Всё остальное это твои хотелки и фантазии. Дык я і кажу... Маглі б сцісла трымаццо падпісаннаму "Мінскаму пагаднні"... мірна жыць з суседземі. ды ездзіць адзін да аднаго ў госці... Ды толькі, як той казаў "не судьба"... бо іхняе начальства - жмоты пазорныя! Пілуюць гранды, нават на вайне ня кепска зарабляюць - камуніздзіяць грошы, што Амерыка ды Эўропа на "вайнушку" па "прастаце душэўнай" адвальвае... Абы сваю трыбуху набіць, а пра высокародную справу дбаць пра дабрабыт украінскага народу - ні ў галаве, ні ў задніцы. Адсюль і рэзультат. Дарэчы, яскравы прыклад хітрасракасці, укры абяцалі, абяцалі нашым опам... а як дайшло да справы дык вырашылі, што не будуць плаціць грашовыя дапамогі сем'ям загінуўшых беларусаў, якія змагаліся за Украіну. Палякам, хранцузам... і г.д. плоцяць, а толькі беларусам ХІЕР-наны... Кгароча, Чупа, ты там сваім опаўскім аднапалчанам, перадай, што іх у каторы раз ізноў наіпалі... таму, пакуль яшчэ жывыя і інстынкт самазахавання прысутнічае, хай вяртаюццо на Радзіму...
|
|
« Последнее редактирование: 22 Октябрь 2022, 15:53:22 от britun »
|
|
|
|
|
britun
|
Ну, тады пастаў у царкве свечку... каб, каб хоцяж не да апошняга украінца... І памаліцеся за гэта усім сваім кволым барцуноўскім кагалам. Кгароча, павінна дапамагчы...
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
Маглі б сцісла трымаццо падпісаннаму "Мінскаму пагаднні"... мірна жыць з суседземі. Наіўны індзейскі мальчык... каб хоцяж не да апошняга украінца... Так там на хаймерсах америкосы воюют, так ятвяг сказал...А то! Сплашняком палякі, французы, амерыкосы. 8 часов назад После двух месяцев попыток сопротивления наступающим Вооруженным силам Украины российская армия готовится оставить Херсон - один из крупнейших городов украинского юга, который оказался под российским контролем с первых же недель войны и где в конце сентября состоялся референдум о вхождении в состав РФ. Обстановка вокруг Херсона «непростая», сообщил в первом публичном интервью командующий российскими войсками в Украине генерал армии Сергей Суровикин. https://www.moscowtimes.ru/2022/10/18/rossiya-prigotovilas-sdat-herson-a25471Кароча, памаліцеся за гэта усім сваім кволым барцуноўскім рускамірным кагалам, павінна дапамагчы...
|
|
|
|
|
|
|
VLADMIH
|
Мне стыдно признаться, что я из Беларуси... Вот так. Мне стыдно, что я участник этого форума. Я делаю свой выбор - я больше не хочу быть участником этого говна. Я не хочу быть говном и не буду им!
это форум перестал быть говном? Или "- Эх Петька, глянул я глобус - та хули там той Кубани"? Спасибо за напоминание. Действительно, этот форум, как и вся ситуация в Беларуси и с беларусами, остаётся говном. Я вам честно скажу - Беларусь и беларусы заслужили подозрительного, и это в лучшем случае, отношения к себе. Украинцы вправе с жалостью и где-то с призрением относиться к беларусам. Никакого доверия ни к Тихановский, ни к Латушко, супругам Цепкало у Украины нет. Я понимаю украинцев. Произошел глубокий раскол. Это трагедия! Беларусь сама загнала себя в такую позицию-позицию изгоя и нерукопожатия. Этот форум никак не желает признать такой факт. Проросийскостью пронизано почти все здесь. Заходить на форум не совсем приятно, признаюсь в этом. Слава Украине и ее героям! А вот с лозунгом "Жыве Беларусь!" возникают сомнения.
|
|
« Последнее редактирование: 19 Октябрь 2022, 13:28:25 от VLADMIH »
|
|
|
|
|
Pczaljar
|
Проросийскостью пронизано почти все здесь. Заходить на форум не совсем приятно, признаюсь в этом. Да даже американские граждане тут пишут по русски  Ганьба!
|
|
|
|
пойди к пчеле и познай, как она трудолюбива, какую почтенную работу она производит; ее труды употребляют во здравие и цари и простолюдины; любима же она всеми и славна; хотя силою она слаба, но мудростью почтена. Библия Притчи Соломона. Глава 6
|
|
|
Kreol
|
Я думаю что Ганьба из уст Пчаляра в данном контексте больше соответствует древнерусскому кличу "Гойда". " Гойда Пчаляру!.
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
19 октября 2022, Оккупационная "власть" уезжает из Херсона - СМИ Коллаборант Владимир Сальдо заявил, что так называемое руководство Херсонской области решило перебраться на левый берег в связи с якобы подготовкой контрнаступления ВСУ. Об этом сообщает российское издание РИА Новости. На левобережье Днепра переезжают все подразделения и министерства так называемой "гражданской администрации" Херсонской области.Кароча, ужо ўсім ясна, што недалёка той дзень, калі апошняга акупанта выкінуць з Украіны. Да даже американские граждане тут пишут по русски Ганьба! Спёкся Пчаляр, мазгі канчаткова атрафіраваліся...
|
|
|
|
|
|
|
|
Pczaljar
|
Пчаляр, а ты совсем для себя не разделяешь такие два понятия как русский язык и русский мир? Для тебя это одно и тоже? Есть и такие люди. Но для меня это обсолютно разные вещи. Вообще то знаком с этой версией-русский язык это от этрусков  Но что то не верится 
|
|
|
|
пойди к пчеле и познай, как она трудолюбива, какую почтенную работу она производит; ее труды употребляют во здравие и цари и простолюдины; любима же она всеми и славна; хотя силою она слаба, но мудростью почтена. Библия Притчи Соломона. Глава 6
|
|
|
Pczaljar
|
Вообще то я вовсе не об этом. Но так же смешно 
|
|
|
|
|
|
|
Burlak
|
Доктор с Донбасса о бандеровцах с момента 33:55
|
|
|
|
|
|
|
VLADMIH
|
Россияне делают попытки обеспечить свою эвакуацию.
В Херсонской области происходит частичный отход российских оккупантов в ночное время. Именно этим объясняются украинские обстрелы Антоновского моста.
Об этом заявил военный украинский обозреватель Денис Попович в эфире «Эспрессо».
«На мой взгляд, сейчас россияне пытаются обеспечить свой уход с правого берега реки Днепр, при условии, что такое решение принято. Поэтому, именно из-за этого противник может укреплять свои позиции, чтобы лишить возможности украинские войска активно препятствовать их отходу. А отход уже есть и происходит в ночное время, именно этим объясняются наши обстрелы Антоновского моста. Соответственно, россияне делают попытки обеспечить свою эвакуацию, которая так или иначе осуществляется», - пояснил эксперт.
По его словам, неизвестно, потянет ли такая эвакуация отход всех вражеских войск за Днепр. Сейчас на правом берегу у врага стоят довольно сильные и боеспособные войска, которые еще летом туда были переброшены по приказу президента РФ Владимира Путина. На то направление также отправляют мобилизованных россиян.
«Но, если российские войска отойдут на левый берег Днепра, то можно предположить, что они будут переброшены, например, на Запорожскую область, чтобы предотвратить наше продвижение в сторону Мелитополя, Бердянска, Мариуполя. Или эта переброска может быть на Донетчину для того, чтобы обеспечить захват остальной территории области и попытаться взять Бахмут, Краматорск, Славянск. Также не нужно исключать, что может быть переброска противника на северное направление, потому что о севере все чаще сейчас говорят в измерении подвоза россиянами своих мобилизованных в Беларусь, чтобы сформировать так называемую регулярную группировку вместе с белорусскими войсками», - подытожил Попович.
|
|
|
|
|
|
|
Хомичус
|
Именно этим объясняются украинские обстрелы Антоновского моста. Т.е. уничтожить Антоновский мост украинская артиллерия и хвалёные HIMERS-ы так и не смогли. Наделали дырок на полотне, а инженерные войска их быстро заделывают. Мощность зарядов слишком маленькая, чтобы справиться с железобетоном. А тяжёлые бомбы применить не могут. Или сами хотят использовать мост при наступлении. Ущерб от БПЛА с боевой головкой в 50 кг очень незначительный. Посмотрите ролики Марка Солонина. У него вранья немного.
|
|
|
|
|
|
|
|