Zet -X-
|
ostalnyje pouxodzili ili nie o 4iom s nimi razgawariwac  ...w naszej szkolce mozna rozmawiac tylko ze scianami... to lepsze(
|
|
|
|
...все останется тайным...
|
|
|
sweete
|
vot-vot i ja o tom ze....ne nuna tuda xodit i s nimi razgovarivat... odno u4ilka nam vsio vpriagala 4to mol ujdiote vy so shkoly a na ulice ividev daze ne podojdiote ne pozdarovajetes'...nu tak vot, videla jejo, xotela podajti pozdarovatsa, a ona sama "liciko" svojo otvernula i poshla tipa nevizu ni4ego, nikogo ne znaju... a potom kak vsegda my ploximi okazymsia :-? oni nezasluzhyli prosto 4tob k nim xodit':P
|
|
« Последнее редактирование: 24 Апрель 2006, 23:37:35 от sweete »
|
|
|
|
|
eis
|
a vsiotaki, po krajnej mere ne vsie takije  np. rusicu ( p. ilona) videl v gorode i po krajnej mere pointeresovalas kak u mienia dela, i p.tadeusz klassnyj 4el i td. mozet sostavim opros? :-?
|
|
« Последнее редактирование: 25 Апрель 2006, 17:15:40 от eis »
|
|
|
|
|
sweete
|
mozem i sostavit....
|
|
|
|
|
|
|
bad_angel
|
...солнышко блестит  [/а это точно!скоро травка начнет зеленеть и расти!
|
|
|
|
Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дьявольское терпение.
|
|
|
bad_angel
|
опрос опросом, а как по мне то разговаривать там особо не с кем!может лучше составим рейтинг учителей, достойных нашего внимания на общение?! 
|
|
|
|
Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дьявольское терпение.
|
|
|
Zet -X-
|
odno u4ilka nam vsio vpriagala 4to mol ujdiote vy so shkoly a na ulice ividev daze ne podojdiote ne pozdarovajetes'.. Pani Germanowicz? 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
это точно!скоро травка начнет зеленеть и расти!
...oby nie palic ta trawe :exclamation [smiley=74.gif] 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Moj wariant: 1. Szczesny, pan Tadeusz 2.Germanowicz 3. ................. .................... 70.pani z WFu (ta, co niebieska) 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
odno u4ilka nam vsio vpriagala 4to mol ujdiote vy so shkoly a na ulice ividev daze ne podojdiote ne pozdarovajetes'.. Pani Germanowicz?  nu ty telepat 4to li? 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
moj variant: hmmm, daz i napisat ne4ego... 1, 2, 3, 4, netu...(nikto ne znajet po4emu?  ) 5) p.Olia s SKa 6)p.Kuxar4yk(kak ni stranno eto zvu4it) 7) p.Julia s belaruskogo 8 )p.Ilona od jezyka rosyjskiego
|
|
« Последнее редактирование: 25 Апрель 2006, 22:28:42 от sweete »
|
|
|
|
|
eis
|
nenawidze p.Juli Byk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Szczesny z p.Tadeuszom 2. p. Ilona od rosyjskiego p. Kucharczyk moze byc, ale glosowala na luke takze odpada 3. p. Ola z angielskiego (i chcial bym jej wyrazic swoja ogromna wdziecznosc bo zaliczylem pierwsze kolo angielskiego na 4+) 4. p.Ala z nie wiem czego(ale kiedys byl angielski) 5.p.Ania z wfu n+1. matematica i GRAND PRI oddal bym p.Oli z SKa
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
chcial bym zebyscie wybrali po trzy odpowiedzi golosujem!
|
|
« Последнее редактирование: 26 Апрель 2006, 03:41:18 от eis »
|
|
|
|
|
Lwionok
|
Iz etogo ja wybrat ne mogu  .Dlia menia samyj lutszyj uczitel eto-p.Halinka Mickiewicz(Tawrel),potom p.Olga Drobysz(no ona k sozaleniju uze dawno ne rabotaet),nu i fizik 
|
|
|
|
Спасибо мне за то,что я есть в этом мире:)
|
|
|
Zet -X-
|
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
oh...zapomnialem...niezla byla pani z angielskiego...pani Helena...chyba wy ja nie znacie... ale czemus mnie nauczyla  pani Ola z SKA - tez niezle... bylo wesolo gdy zapomnialem reprodukcje Rublova i rysowalem jego dziela na desce  ...ja nie znam polowe nauczycieli!!!(( ...pani Kucharczyk - respect)... historia Bialorusi - 9...  ///no i cos wszyscy zapomnieli o pani z chemii? :-?
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
nu ty telepat 4to li?  staram sie 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
fignia 4to tam ne t poloviny u4itelej...zato tam jest' takoj xoroshyj punkt...vot na nego ja i nazala 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Ryszard Szczesny traci glosy!!! 
|
|
|
|
|
|
|
eis
|
sorry, jesli kogos nie znalem i nie napisalem ale mialem to rozmiescic w 10 punktach, i wypelnilem ich wedlug waszych propozycji (oraz swoich) vot vidite byli u nas odnako xoroshyje u4itelia... :-?
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Ryszard Szczesny nadal traci glosy... 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
sorry, jesli kogos nie znalem i nie napisalem ale mialem to rozmiescic w 10 punktach ...OK... spis niezly... 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
...dzisiaj widzialem dziewczyne w szzkole z klasy eisa... nie wiem jak sie nazywa... pani Maria powiedziala ze uczy sie w Olsztynie....chyba :-/
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
...witaj maj, trzeci maj , u Polakow blogi raj)... ...nigdy nie moglem zrozumiec dlaczego Polacy tak lubia ten dzien... przeciez ona im prawie nic nie dala ta konstytucja... a Polska wszystko jedno zostala podzielona ... skasowala liberum veto iii....?... kurcze a ile radosci.... pani Germanowicz chyba by mnie zabila..... :-? 
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
...dzisiaj widzialem dziewczyne w szzkole z klasy eisa... nie wiem jak sie nazywa... pani Maria powiedziala ze uczy sie w Olsztynie....chyba :-/ ale ta p. Maria lubi gadac....
|
|
« Последнее редактирование: 03 Май 2006, 22:00:14 от sweete »
|
|
|
|
|
eis
|
...dzisiaj widzialem dziewczyne w szzkole z klasy eisa... nie wiem jak sie nazywa... pani Maria powiedziala ze uczy sie w Olsztynie....chyba :-/ ooooooooooooo sweete popalili tia  nu kak ty uzhe dobralas? a 4to ty v shkole delala? p.s. mnie nie nravitsa etot disk! 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Май 2006, 23:21:32 от eis »
|
|
|
|
|
eis
|
kak wam eto "dzien Prostytucji 3 maja" 
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
ale ta p. Maria lubi gadac....
...kurcze , ile lat uczylem sie w tej szkole - i tylko teraz zaczynam doznawac kim kto jest)) ...no tzn ze juz kogos znam z tej galezi  ...  ...a pani Maria rzeczywiscie lubi gadac... kazdy raz jak jestem w szkole (nawet po krotkim czasie) pyta sie gdzie ucze... i mowi azebym w jedenastej klasie wracal do szkoly... smieszne  8-)
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
kak wam eto "dzien Prostytucji 3 maja"  ...niom... wszyscy czemus tak mowia... :-? :-/
|
|
|
|
|
|
|
sweete
|
to Zoltrix: a razve ty ne znajesh eisa? a ty to 4to delal v shkole? tolko ne govori 4to sosku4ilsia po 'lubimym' u4iteliam i 'umnoj' derektrie? Deda: a u menia kazetsa angina :-? vo pordoz blin :-/ a jesz4o ja segodnia utrom uznala 4to u menia segodnia kolo a zavtra ekzamen...vo poliaki "xoroshyje" lidi, spasibo im 4to predupredili "zadolgo"
|
|
« Последнее редактирование: 04 Май 2006, 22:04:06 от sweete »
|
|
|
|
|
|