nailbombin
|
 |
« : 19 Октябрь 2005, 23:31:20 » |
|
Як там ў песні пяецца - "Вот он нужный момент, время пришло"©
Трэба ужо забіцца ў рэале. Папіць чаю, пазнаеміцца. Паразмаўляць за жыцце, за палітыку і за жанчын.
Многія пытанні бы адпалі самі.
Карацей - я за!
|
|
|
|
|
|
|
3DaH
Гость
|
 |
« Ответ #1 : 20 Октябрь 2005, 08:30:50 » |
|
100% за
|
|
|
|
|
|
|
sol
|
 |
« Ответ #2 : 20 Октябрь 2005, 12:52:32 » |
|
Я обязательно прийду, если только эта идея не заглохнет.
|
|
« Последнее редактирование: 20 Октябрь 2005, 12:54:38 от sol »
|
|
Вместе мы сильнее!
|
|
|
..Riot..
|
 |
« Ответ #3 : 20 Октябрь 2005, 15:31:02 » |
|
Ништяк вещЬ! Ток 3а!
|
|
|
|
 Those Anarcho Punks are Misterious 
|
|
|
Adimiron
|
 |
« Ответ #4 : 20 Октябрь 2005, 15:45:25 » |
|
Где, Когда и сколько с собой?
|
|
|
|
Format c: Enter!
|
|
|
Админ
|
 |
« Ответ #5 : 20 Октябрь 2005, 16:23:34 » |
|
Я тоже выражаю свое согласие.
|
|
|
|
Viva la DRF!
|
|
|
GB
|
 |
« Ответ #6 : 20 Октябрь 2005, 16:36:33 » |
|
если посчитать, тех, кто пишет в политхате, то нас немного, даже столы придвигать не придется.
Я за.
|
|
|
|
|
|
|
Oranj
|
 |
« Ответ #7 : 20 Октябрь 2005, 16:56:08 » |
|
Меня с собой возмёте? :-)
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
 |
« Ответ #8 : 20 Октябрь 2005, 17:05:25 » |
|
Оранжевая - Конечно возмем... я думаю записываться у найлбомбина вот кто бы меня приютил на ночь?  Хотя нас могу еще и в милиции приютить!  шутка!  хотя и вариант... идея хорошая... я тоже за... тока давайте заранее установим дату время и место!  я со своей стороны предлагаю 29 сентября сиего года  место пусть выберут опытные по пабам! 
|
|
« Последнее редактирование: 20 Октябрь 2005, 17:09:15 от Paladin »
|
|
|
|
|
Burbulator
Гродненец
Шож я маленьким не здох?
|
 |
« Ответ #9 : 21 Октябрь 2005, 03:02:30 » |
|
Гыы  Официальное приглашение органам будет?
|
|
|
|
Откуда в }|{опе алмазы?
|
|
|
televital
|
"Многія пытанні бы адпалі самі." Аб чым тады на форуме будзем спрачацца? 
|
|
|
|
|
|
|
nailbombin
|
"Многія пытанні бы адпалі самі." Аб чым тады на форуме будзем спрачацца?  Вось пра гэта я не падумаў. Блін  ОК. Ёсць лі прапановы - када і дзе?
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
А мож снега дождемса? И втретимся в бою на снежках? 
|
|
|
|
|
|
|
|
nailbombin
|
Ну дык ёсць у каго прапанову наконт "дзе"?
|
|
|
|
|
|
|
..Riot..
|
Как Нащет какова ни6уть 6ара кафе ил \и 4и8о та падо6нава%:?
|
|
|
|
|
|
|
nailbombin
|
дык, трэба канкрэтнае месца. ціпа там "золотой теленок" ці піўняк "Уралачка". каб ведаць куды ісці.
|
|
|
|
|
|
|
..Riot..
|
как нащёт 6ара кторый недавна открылся рядом с т8истером там и помещение 6ольшое и атмасфера прийатнайа вот ток на3ание 3а6ыл
|
|
|
|
|
|
|
nailbombin
|
Карацей, трэба народ падбіваць на наступныя выходныя. Калі, канешне, пасля мяса на хэлоўін усе выжывуць.. 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Октябрь 2005, 14:47:58 от nailbombin »
|
|
|
|
|
Уладзімір
|
Як там ў песні пяецца - "Вот он нужный момент, время пришло"©
Трэба ужо забіцца ў рэале. Папіць чаю, пазнаеміцца. Паразмаўляць за жыцце, за палітыку і за жанчын.
Многія пытанні бы адпалі самі.
Карацей - я за! Штосці nailbombin, тут муціць. Ходзяць плеткі, што атрымаў заданне ад КДБ ці пажарнікаў nailbombin! Гэта праўда ці не?  Ну, а калі сур'езна, то вельмі добра было б. Толькі, хто і што, чакае ад гэтай сустрэчы? Калі б прыйшлі разрозненныя, а выйшлі аб'яднянные, то +. Потым на конт даты, я думаю, вельмі добрая дата была б, апашняя суббота сакавка (будзе год гроднафорумнет) і час добра падрыхтавацца(Можа хтосці з-за межжа заплянуе прыехаць). І хто жадаў бы узяць на сябе арганізацыйныя пытанні, колькі жадаючых сустрэцца? Давайце выкажам свае меракаванні.
|
|
« Последнее редактирование: 23 Октябрь 2005, 07:31:50 от vladimir »
|
|
Значна лягчэй знайсьці памылку, чым ісьціну. Памылка ляжыць на паверхні і яе заўважаеш адразу, а ісьціна схавана ў глыбіне і ня ўсякі зможа адшукаць яе. ©Іаган Гётэ
|
|
|
televital
|
"Залатое цяля" ці іншая рэстарацыя як там пад роў музыкі размаўляць? Можа якую тэму размовы загадзя вызначыць?Усё ж такі Паліт-хата а не клюб ананімных алькаголікаў. 
|
|
|
|
|
|
|
Админ
|
Какая дата? Самая что нинаесть политическая. 7 ноября! [smiley=11.gif]
|
|
« Последнее редактирование: 23 Октябрь 2005, 05:25:36 от admin »
|
|
Viva la DRF!
|
|
|
unutranyholas
|
як там пад роў музыкі размаўляць? навошта размаўляць? падэньсім 
|
|
|
|
|
|
|
unutranyholas
|
у меня нету чёткой позиции по всем вопросам, но я готов придти. в снежки, кстати, хорошая идея.
|
|
|
|
|
|
|
SAnt
|
навошта размаўляць? падэньсім  Ігар! Танчыць 7 лістапада пад Марсельезу? Партнерш вельмі мала. А так 7 - гэта нармальна, тэма "Дзіцячая хвароба левізны у лукашызме".
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Мысль неплохая... 7-го это кажеться понедельник?  Да наверное надо еще условиться что приходят участники форума без сопровождения? Дам, милиции и мам...  Я думаю что люди не вс теме просто разбавят нас... и может ничего из ПХП не получитсья.
|
|
|
|
|
|
|
Уладзімір
|
Кажысь да таго ўсе ідзе. Па другое, 7 лістапада ні вельмі добрая дата (панядзелак-1, у аўторак да працы-2, трэба ўлічваць інтэрэсы ішагародніх-3 (я ні з Гародні, і іншых якія выкажуць жаданне)) Паўтару яшчэ раз - хто і што, чакае ад гэтай сустрэчы (гэта на мой погляд важна). І апошняе - цеменцірушчае звяно - арганізатар? (Які ўэяў-бы на сябе ўсе арганізацыйныя і камунікацыйныя пытанні)
|
|
« Последнее редактирование: 24 Октябрь 2005, 00:34:15 от vladimir »
|
|
Значна лягчэй знайсьці памылку, чым ісьціну. Памылка ляжыць на паверхні і яе заўважаеш адразу, а ісьціна схавана ў глыбіне і ня ўсякі зможа адшукаць яе. ©Іаган Гётэ
|
|
|
televital
|
Добра прыду, у левай руцэ ў мяне будзе газэта "Праўда", не не так - томік Пазьняка. Пароль "Дзе можна набыць Славянскі шкаф". 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
так это седьмого все можно просто провести сутра до вечера... Не обязательно это делать вечером! ТОгда и владимир сможет утром приехать а вечером уехать... хотя... я расписания автобусов не знаю... ну а теперь что требуеться от организатора? 1. собрать заявки. 2. вынести решение о месте встречи. 3. прикинуть сколько это будет стоить и выложить расчет. 4. выбрать тему  вродь все... Ну? Хто у нас организатор? 
|
|
|
|
|
|
|
3DaH
Гость
|
Ну так что?
|